BinnenlandCorona

Sanna ‘zorgvuldig gecast’ om eerste coronaprik van Nederland te krijgen

Help mee door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Woensdagochtend werd verpleeghuismedewerker Sanna Elkadiri als eerste Nederlander gevaccineerd tegen corona. De inenting was live op tv te volgen. Minister Hugo de Jonge noemde de inenting in Veghel ‘een waanzinnig moment’.

Journalist Frénk van der Linden en hoofdredacteur van de Volkskrant Pieter Klok lieten op de radio doorschemeren dat Sanna ‘zorgvuldig is gecast’ door het ministerie van De Jonge om de eerste prik te krijgen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Op het ministerie moeten ze hebben gedacht: ‘een geweldig goede verpleegster, inzet, passie en ook nog een kleur – multiculti – dan laten we op allerlei manieren zien hoe goed we dit land hebben georganiseerd’,” zei Van der Linden in het programma Spraakmakers op NPO Radio 1. “Er zal ongetwijfeld goed over vergaderd zijn. Dit is denk ik geen toeval, nee.”

Zorgvuldig castingproces

Klok sprak van ‘een zorgvuldig castingproces’. “Maar ik vind het wel een goede casting.” Sanna had eerder nog twijfels geuit over het coronavaccin. In verpleeghuizen bleek volgens Klok de weerstand tegen de prik het grootst. “Ik denk dat ze daar ook rekening mee hebben gehouden. Dat ze dachten: ‘juist die groep moeten we over de streep trekken’.”

4.3 32 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

124 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieter van Leeuwen
Pieter van Leeuwen
3 jaren geleden

Ja de propaganda daar zijn ze goed in.
dat vaccin moet er gewoon in, in alle “westerse landen” om zoveel mogelijk controle aan het nieuwe regime te geven.
In Maart de verkiezingen, maar maak je geen elusies je ziet hoe ze het in de US voor elkaar hebben gekregen.
Het is allemaal tenen kromment.

t de vries
t de vries
3 jaren geleden

Dit lag er ook wel dik boven op,eb dan een de JONGE die constand gevraagd moest worden om uit beeld te blijven /Maar zijn moment supreme hield hem amper tegen .Denk dar het meerendeel van de NEDERLANDERS deze komedie hebben doorzien .vooral haar na woord .Het lag er allemaal wel erg dik boven op

tony
tony
3 jaren geleden

Walgelijk die ethno-casting om de corona-hoax maar te pushen.

In zwarte buurten reed er een Chevy-van met hip-hop graffity en een luidspreker rond die iedereen toeblerde binnen te blijven, maskers te dragen en afstand te houden.

Maar alle moslims, en elke andere religieuze krijgt hiermee het merkteken van de duivel/ sheitan. Want de ingredienten van dit virusbevattende vaccin zijn haram.

Ten eerste is er de stamcel waar alle vaccin meegemaakt worden, dat is van een kaffir/ blanke. Moslims krijgen dus menselijke resten van een ongelovige ingespoten.

Ten tweede worden er ook dierlijke elementen teruggevonden en die van een varken zitten er standaard in. En dat is ook haram tot op het bod.

Ten derde hoorde ik dat er een gepatendeerd onderdeel in het vaccin zit met de naam Lucius/ Lucifer/Luciver. En dat betekend ook sheitan/duivel.

Dus wanneer je als mossel dit vaccin neemt, of je imam adviseert het je. Dan ben je van je geloof af en pleeg je verraad aan de leer van islam.

Want je kan dan onmogelijk nog een goede moslim zijn met kaffiri dna en varkens dna in je bloed. Je bent van binnen al haram. Wat je voor de rest doet zal niet meer terzake zijn mbt je geloof, want je hebt de duivel/ varken al in je.

Voor altijd want als je nog kinderen kan krijgen na vaccinatie, zullen zij gevormd zijn uit jouw dna, dat al corrupt was met varken- en kaffiri-dna.

Neem het vaccin en je kan geen goede moslim meer zijn. En dat is ook de bedoeling van die goddeloze satanisten van het establishment. Hun religieuze vermomming betekend niks voor hen, het zijn allemaal (Christelijk, jood, moslim) duivelaanbidders.

En dat blijkt wanneer je willens en wetens varkens-residu in een moslim of jood gaat spuiten.

Onwetendheid is de duivels-oorkussen. And you trip and fall from Grace the easiest in the darkness of Ignorance & cowardice = luciferianism.

Hein
Hein
3 jaren geleden

Het is een actrice, wordt ervoor betaald.

Back to top button
124
0
We lezen graag je reactie!x