Homepagina » Binnenland » Sanna ‘zorgvuldig gecast’ om eerste coronaprik van Nederland te krijgen
sanna
Foto: CC0

Sanna ‘zorgvuldig gecast’ om eerste coronaprik van Nederland te krijgen

Woensdagochtend werd verpleeghuismedewerker Sanna Elkadiri als eerste Nederlander gevaccineerd tegen corona. De inenting was live op tv te volgen. Minister Hugo de Jonge noemde de inenting in Veghel ‘een waanzinnig moment’.

Journalist Frénk van der Linden en hoofdredacteur van de Volkskrant Pieter Klok lieten op de radio doorschemeren dat Sanna ‘zorgvuldig is gecast’ door het ministerie van De Jonge om de eerste prik te krijgen.

“Op het ministerie moeten ze hebben gedacht: ‘een geweldig goede verpleegster, inzet, passie en ook nog een kleur – multiculti – dan laten we op allerlei manieren zien hoe goed we dit land hebben georganiseerd’,” zei Van der Linden in het programma Spraakmakers op NPO Radio 1. “Er zal ongetwijfeld goed over vergaderd zijn. Dit is denk ik geen toeval, nee.”

Zorgvuldig castingproces

Klok sprak van ‘een zorgvuldig castingproces’. “Maar ik vind het wel een goede casting.” Sanna had eerder nog twijfels geuit over het coronavaccin. In verpleeghuizen bleek volgens Klok de weerstand tegen de prik het grootst. “Ik denk dat ze daar ook rekening mee hebben gehouden. Dat ze dachten: ‘juist die groep moeten we over de streep trekken’.”

4.3 30 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
124 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieter van Leeuwen
Pieter van Leeuwen
11 dagen geleden

Ja de propaganda daar zijn ze goed in.
dat vaccin moet er gewoon in, in alle “westerse landen” om zoveel mogelijk controle aan het nieuwe regime te geven.
In Maart de verkiezingen, maar maak je geen elusies je ziet hoe ze het in de US voor elkaar hebben gekregen.
Het is allemaal tenen kromment.

Naomi
Naomi
Reactie op  Pieter van Leeuwen
11 dagen geleden

In de MSM verscheen een speech van Tump die niet volledig was. Trek zelf je conclusie

Jeroen
Jeroen
Reactie op  Pieter van Leeuwen
11 dagen geleden

Die 73.000.000 Amerikanen moeten Biden gewoon niet ERKENNEN als nieuwe president

benno
benno
Reactie op  Jeroen
11 dagen geleden

“gewoon niet erkennen”
maar hoe ga je dat doen dan ?

DS1992
DS1992
Reactie op  benno
10 dagen geleden

Al het nieuws, alle programma’s, overal waar Biden/Harris aanbid worden boycotten. Gewoon je leven blijven leven en nationalisme, je cultuur en tradities in stand houden en blijven eren. Je kinderen leren trots te zijn op de geschiedenis van hun land. Ook al worden ze iedere dag links progressief gebrainwashed op school.
En censuur van big tech bedrijven en media kunnen we omzeilen door naar alternatieven te gaan.

Ray
Ray
Reactie op  benno
6 dagen geleden

Moet nog ff een Trumpet vlag ophange hier. ben al jaren denk 35 jaar fan ..is van de fan club. haha. is nooit een maffia ondernemer geweest. nooit en altijd streng maar super positief mens. man van het licht maar die wel goed ze ogen heeft open gehouden in de keuken van de duisternis. zelf ze grootse vijanden gaf hij een hand en schouder klop.. wie kan dat.. niet veel mensen. mooie kerel is het. echt bouwer. geen metselaar van de toren van babel.

Chello
Chello
Reactie op  Jeroen
11 dagen geleden

Dat zal niet gaan. Wel is de US nu enorm verdeeld en zal dit de komende periode wellicht tot onrust kunnen leiden. Jammer dat de corruptie en manipulatie zover is doorgedrongen in alle lagen.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Jeroen
10 dagen geleden

Fake elections, dat past bij een fake president. Het zal niet lang duren en dan is zijn fakepresidentschap over.

Ray
Ray
Reactie op  Jeroen
6 dagen geleden

Gaat ook niet gebeuren Trump blijft gewoon. heeft gewonnen. dat alle maffia alles er aan gedan heeft. stemmen en hele begraafplaats stemmen ,en stemmen omgezet. omdat de maffia net aan het licht wil komen.. dikke lul voor Biden met zijn zoon die kinder misbruiker is. foto’s gaan allemaal over het internet.

Rob
Rob
Reactie op  Pieter van Leeuwen
10 dagen geleden

En nu maar afwachten of Sanna stuiptrekkingen krijgt, op de IC beland of zelfs dood gaat. Als ze tenminste het echte vaccin toegediend heeft gekregen. Als het voor de propaganda is kan ze ook een nep vaccin toegediend hebben gekregen, net als Biden, die pijn in zijn verkeerde arm had.

Propaganda klinkt mij steeds meer in de oren als waanzin. Ik krijg dan ook steeds meer het gevoel dat waanzin gewoon een ander woord voor propaganda is. Dan lees je dat Hugo de inenting een ‘waanzinnig moment’ vindt. In het woord ‘waanzinnig’ zit ook de waanzin. Dan worden alleen waanzinnigen zoals onze eigen waanzinnige Hugo euforisch door de waanzin die er gaande is. De coke kan daar natuurlijk ook een rol in mee spelen.

lotfi
lotfi
Reactie op  Rob
10 dagen geleden

ik geloof niet dat het een vaccin is

Kate
Kate
Reactie op  lotfi
10 dagen geleden

Dat is het ook niet. Het zijn nanodeeltjes die de geïnjecteerden zullen verbinden aan het nieuwe transactie systeem dat komt wanneer de elite Amerika en de dollar hebben vernietigd. Amerika omdat zij gesticht is onder God (wat een immense doorn in het oog van de heidense elite is) en de dollar omdat andere valuta er zeg maar vanaf hingen en dat is een obstakel voor het nieuwe systeem. Catherine Austin Fitts legt uitstekend uit wat er werkelijk achter de Covidse sekte zit. Zij is werkzaam in de financiële wereld. Zij zegt dat als men wist wat er werkelijk gaande is, zou men er nooit mee instemmen. Daarom moest er een onzichtbare vijand verzonnen worden om massale angst te scheppen. Dit is een fenomenale en geslaagde marketing campagne die zal uitmonden bij het systeem waarvoor de Heer ons al heeft gewaarschuwd.

klaas vaak
klaas vaak
Reactie op  Rob
10 dagen geleden

Sanna is al meerdere keren in beeld geweest een keer op een ic.Het schijnt een acteur te zijn.helaas niets over haar te vinden,

Kate
Kate
Reactie op  klaas vaak
10 dagen geleden

Raar. Op FB zei men ook dat ze een acteur is die tevens in niet-COVID plaatjes gesignaleerd is.

t de vries
t de vries
11 dagen geleden

Dit lag er ook wel dik boven op,eb dan een de JONGE die constand gevraagd moest worden om uit beeld te blijven /Maar zijn moment supreme hield hem amper tegen .Denk dar het meerendeel van de NEDERLANDERS deze komedie hebben doorzien .vooral haar na woord .Het lag er allemaal wel erg dik boven op

Naomi
Naomi
Reactie op  t de vries
11 dagen geleden

Ik vrees dat een zeer groot aantal zich laat vaccineren.

mikkie
mikkie
Reactie op  Naomi
10 dagen geleden

er wordt van uit de overheid steeds gesuggereerd dat meer dan 80% vd nederlandse bevolking zich wil laten inenten.
bij ons op Noord Nieuws is een poll gehouden..
30 Procent laat zich niet inenten en 60 pct wel.
Dit percentage niet enters zal wrs oplopen naarmate de lockdown duurt omdat men denkt dat , zodra men een prik heeft gehad, men weer naar buiten mag. Niets is minder waar. Huug zegt ook dingen als;.. stap richting vrijheid…
Die dus echt niet meer terugkomt…

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  mikkie
10 dagen geleden

Als je er niet voor vecht

Anoniem 71
Anoniem 71
Reactie op  mikkie
10 dagen geleden

Nee die moeten we met zijn allen zelf afdwingen die vrijheid want vergeet het maar hoor ze gaan hierna stap voor stap verder met hun Bilderberger agenda en zelfs na vaccinatie krijg je niks terug qua vrijheid veel meer bedrijven zullen over de kop gaan horeca zal een illusie blijven ze zullen ons steeds verder tot wanhoop drijven

Perm
Perm
Reactie op  Anoniem 71
10 dagen geleden

Eindelijk worden er mensen wakker. Mensen die de werkelijkheid onder ogen willen zien. Dit is het begin.
Eerst de Mainstream Media slopen !!

Petrus
Petrus
Reactie op  t de vries
10 dagen geleden

Het is zo doorzichtig als glas.
Dit is al weer de zoveelste miskleun van de Jonge.

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  t de vries
10 dagen geleden

Zelf durft malle hugo niet, want zooo stom is ie ook weer niet

tony
tony
11 dagen geleden

Walgelijk die ethno-casting om de corona-hoax maar te pushen.

In zwarte buurten reed er een Chevy-van met hip-hop graffity en een luidspreker rond die iedereen toeblerde binnen te blijven, maskers te dragen en afstand te houden.

Maar alle moslims, en elke andere religieuze krijgt hiermee het merkteken van de duivel/ sheitan. Want de ingredienten van dit virusbevattende vaccin zijn haram.

Ten eerste is er de stamcel waar alle vaccin meegemaakt worden, dat is van een kaffir/ blanke. Moslims krijgen dus menselijke resten van een ongelovige ingespoten.

Ten tweede worden er ook dierlijke elementen teruggevonden en die van een varken zitten er standaard in. En dat is ook haram tot op het bod.

Ten derde hoorde ik dat er een gepatendeerd onderdeel in het vaccin zit met de naam Lucius/ Lucifer/Luciver. En dat betekend ook sheitan/duivel.

Dus wanneer je als mossel dit vaccin neemt, of je imam adviseert het je. Dan ben je van je geloof af en pleeg je verraad aan de leer van islam.

Want je kan dan onmogelijk nog een goede moslim zijn met kaffiri dna en varkens dna in je bloed. Je bent van binnen al haram. Wat je voor de rest doet zal niet meer terzake zijn mbt je geloof, want je hebt de duivel/ varken al in je.

Voor altijd want als je nog kinderen kan krijgen na vaccinatie, zullen zij gevormd zijn uit jouw dna, dat al corrupt was met varken- en kaffiri-dna.

Neem het vaccin en je kan geen goede moslim meer zijn. En dat is ook de bedoeling van die goddeloze satanisten van het establishment. Hun religieuze vermomming betekend niks voor hen, het zijn allemaal (Christelijk, jood, moslim) duivelaanbidders.

En dat blijkt wanneer je willens en wetens varkens-residu in een moslim of jood gaat spuiten.

Onwetendheid is de duivels-oorkussen. And you trip and fall from Grace the easiest in the darkness of Ignorance & cowardice = luciferianism.

Barry
Barry
Reactie op  tony
11 dagen geleden

Dat lucifer waar je het over hebt is een stof die oplicht als je er met een speciale lamp op richt, het zal dan oplichten. Is bedoeld om te kunnen “scannen”. Straks staan er overal poortjes en bij niet gevaccineerden gaan dan de alarmbellen af. Fijn hé. zo’n overheid die het goed met je voorhebt.

Jeroen
Jeroen
Reactie op  tony
11 dagen geleden

Dat hele moslim-gedoe is al gedekt:
Moslims eten hier al generaties lang groente en fruit gekweekt op VARKENSSTRONT

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Jeroen
10 dagen geleden

Dar heeft mohammed al lang een oplossing voor : als je het niet weet, dan mag het

Ddoerak
Ddoerak
Reactie op  tony
11 dagen geleden

Dat er varkens DNA in zit, wist ik niet van dit vaccin.
Het is wel bekend van de BMR cocktail.

Discussiepunt daarin is, dat geleerden van de Islam stellen dat het materiaal zodanig bewerkt is en niet meer herkenbaar als varken DNA, dat het daarmee niet haram is.

Hoe het met dit huidig vaccin zit, weet ik niet. Die discussie heb ik niet gevolgd.

Ina
Ina
Reactie op  Ddoerak
10 dagen geleden

Zijn die geleerden inmiddels ook niet corrupt?

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  tony
10 dagen geleden

De overheid heet wel een stok achter de deur, geen vaccin dan geen uitkering

Hein
Hein
11 dagen geleden

Het is een actrice, wordt ervoor betaald.

Gert
Gert
11 dagen geleden

Uiteraard is dit opgezet, Alles is in scene gezet, toeval bestaat echt niet!

Mensen willen graag voorgelogen worden

Barry
Barry
Reactie op  Gert
11 dagen geleden

En…dit is discriminatie, selecteren op etniciteit is en blijft discriminatie. Hoe dan ook. Het is het erkennen of bevestigen dat er verschillen zijn. En….volgens onze “overheid” zijn we allen gelijk.

Edward
Edward
Reactie op  Barry
11 dagen geleden

Alleen gaat de overheid wel een verschil maken tussen gevaccineerde en niet gevaccineerde door gebruik te maken.

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Barry
10 dagen geleden

Was maar waar, de overheid vindt zwarten veel beter dan blanken

hans
hans
11 dagen geleden

JA om DAT te zien hoef je geen PROFEET .WAARZEGGER ,THEEBLADEREN KIJKER.[of andere soortige ], KOFFIEDRAB ONDEROEKER, HANDLEZER te zijn. U kunt en mag deze lijst aanvullen naar eigen believen

Solveig van Beele
Solveig van Beele
Reactie op  hans
11 dagen geleden

Astroloog…

Duyfel
Duyfel
Reactie op  Solveig van Beele
10 dagen geleden

Astrologie voorspelt geen gebeurtenissen. Het geeft alleen gunstige en minder gunstige momenten aan voor tal van gebeurtenissen.

Jeroen
Jeroen
Reactie op  hans
11 dagen geleden

Imam

Kate
Kate
Reactie op  Jeroen
10 dagen geleden

Volle evangelie voorganger, televangelist, pinksterprediker.

PREDATOR
PREDATOR
11 dagen geleden

Ik zie het zwaar in voor Sanna.Veel geluk meid.

Naomi
Naomi
Reactie op  PREDATOR
11 dagen geleden

Welk vaccin heeft zij ingespoten gekregen???

PREDATOR
PREDATOR
Reactie op  Naomi
11 dagen geleden

Ja, ook dat is waar Naomi
.Groet

Edward
Edward
Reactie op  Naomi
11 dagen geleden

Een spuitje met suikerwater.

Mar
Mar
Reactie op  Naomi
11 dagen geleden

Placebo denk je niet? Ze gaan voor de televisie niet risceren ,ze is nu bekent in heel nederland

Simon
Simon
Reactie op  Mar
10 dagen geleden

Ze willen geen herhaling van Tiffany Dover.

Antje
Antje
Reactie op  Naomi
11 dagen geleden

Ja precies

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Naomi
10 dagen geleden

Er zat in ieder geval een doekje om de spuit zodat je niks kon zien, misschien wel vit.B12.

Nina
Nina
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
10 dagen geleden

Nee, die is roodachtig van kleur.

Kate
Kate
Reactie op  Nina
10 dagen geleden

Nee, ik kreeg soms B12. Ik heb het ook vaak zelf ingespoten. Het is helder.

Steven
Steven
Reactie op  Naomi
10 dagen geleden

de vaccin des doods..

Jeroen
Jeroen
Reactie op  PREDATOR
11 dagen geleden

Die hebben ze gewoon een zoutwateroplossing gespoten zodat ze niet dood neervalt…..

Mar
Mar
11 dagen geleden

Vetel eens wat nieuws!! 🤣🤣

Willem
Willem
11 dagen geleden

Op woensdag 6 januari 2021 werd de eerste Nederlandse burger gevaccineerd tegen SARS-CoV-2. De dame in kwestie heet Sanna Elkadiri en ze werkt in een verzorgingstehuis ‘Het Wereldhuis’, dus niet op de IC zoals in sommigen media te lezen was. Ze is vaker in de media geweest en het leek ons nuttig om dit voor u op een rijtje te zetten. 30 februari 2018 – Ezinezorg – Barmhartige en warmhartige zorg in het Wereldhuis in Boxtel 1 mei 2019 – NRC – Het grote taboe bij moslims op het verzorgingstehuis 15 november 2019 – Eindhovens Dagblad – Geen kantine, dus bier van de Jumbo voor vriendenteam van voetbalvereniging Wodan in Eindhoven 11 april 2020 – Brabants Centrum – Al 17 coronadoden in Het Wereldhuis in Boxtel 23 mei 2020 – Trouw – Een Suikerfeest zonder kussen, omhelzingen en handdrukken dit jaar. 6 januari 2021 – Trouw – Trots en hoop bij Het Wereldhuis: ‘hun’ Sanna Elkadiri (39) krijgt als eerste een vaccinatie. 6 januari 2021 – Media Courant – Hugo de Jonge samen met eerst geprikte Nederlander bij Jinek Bron: nooit.nl

Lucky
Lucky
Reactie op  Willem
11 dagen geleden

Haha geweldig. Thx

Willem
Willem
Reactie op  Lucky
10 dagen geleden

Ja is toch wel erg doorzichtig allemaal, als we het al niet waren zouden we er gek van worden

doornbos
doornbos
Reactie op  Willem
11 dagen geleden

Keurig Willem. Mwa, kniesoor die daar op let. Alleen een youpie doorziet nog altijd niet deze grootste zwendel uit de geschiedenis van de mensheid.

Ddoerak
Ddoerak
Reactie op  doornbos
11 dagen geleden

Youpie! Wat een geweldige benaming! Die moeten we viraal laten gaan dit jaar! 😂

Willem
Willem
Reactie op  doornbos
10 dagen geleden

Youp vh Hek, Jochem Meyer Anouk noem ze maar allemaal pro overheid en pro vaccinatieplicht en mondkappen plicht, heel veel mensen trouwens, dit is echt een tweedeling net als vroeger

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Willem
11 dagen geleden

‘ Bouchra

@dekoran1

Nep ?

Het is een fotomodel’

https://twitter.com/dekoran1/status/1347185556221014018/photo/1

Nina
Nina
Reactie op  Veterans_Resistance
11 dagen geleden

Een graag geziene gaste in mediaworld zullen we dan maar zeggen. Wel heel doorzichtig hoor Hugootje!

Antje
Antje
Reactie op  Willem
11 dagen geleden

Ah wat goed zeg, allemaal op de zesde

walter
walter
11 dagen geleden

zal me niet verbazen als het gewoon een actrische is. En waar blijft de NPO nu blanke vrouw in amerika van achter door het hoofd doodgeschoten!

Willem
Willem
Reactie op  walter
10 dagen geleden

Ik heb de video gezien, er richt iemand een pistool op haar vanachter een glazen deur en schiet haar doelbewust door haar nek, de moordenaar daar hoor of lees je niks van, dit is een heel rare wereld en heb je het nieuwe logo al gezien op politiewagens? Die kleuren rood en blauw? Er staat gewoon de Nederlandse SS en niemand ziet het

Simon
Simon
Reactie op  walter
10 dagen geleden

Als het een gekleurde vrouw was geweest kwam het wel in het nieuws.

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Simon
10 dagen geleden

Ze was niet alleen blank, ze was ook nog een Trump aan hanger, dan heb je helemaal geen waarde bij dat linkse tuig

Nina
Nina
Reactie op  walter
10 dagen geleden

Moet Femke geen demonstratie organiseren voor deze vrouw?

x

Check Also

duitsland

Waar houdt het op? Duitsland stopt quarantaineweigeraars in vluchtelingenkampen, detentiecentra

In Duitsland worden mensen in detentiecentra gestopt ...

coronavaccin

Het gaat hard: 55 Amerikanen overleden na coronavaccins

In de Verenigde Staten zijn 55 mensen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

124
0
We lezen graag je reactie!x