Homepagina » Het Complot » ‘Schaduwregering van de wereld’ houdt bijeenkomst in Servië
'Schaduwregering van de wereld' houdt bijeenkomst in Servië

‘Schaduwregering van de wereld’ houdt bijeenkomst in Servië

De Europese afdeling van de Trilaterale Commissie heeft afgelopen weekend vergaderd in de Servische hoofdstad Belgrado. De deelnemers werden verwelkomd door voorzitter Jean-Claude Trichet en de Servische minister-president Aleksandar Vučić. Persbureau Tanjug meldt dat de Trilaterale Commissie ook wel de ‘schaduwregering van de wereld’ wordt genoemd.

Trichet zei tijdens de opening dat de internationale economische en politieke elite naar Belgrado was gekomen om de toekomstige Europese integratie en de situatie in de Westelijke Balkan en Oekraïne te bespreken. Hij zei dat de Trilaterale Commissie Servië zal helpen om EU-lidstaat te worden.

Trichet en Vučić zeiden dat Servië in de toekomst een baken van vrede zal zijn en stabiliteit zal bevorderen. “We moeten meer dan ooit gaan samenwerken,” zei Vučić.

Naast de 165 leden van de Commissie – staatshoofden, bankiers, directeuren van de grootste bedrijven – waren ook de Montenegrijnse premier Milo Đukanović, de Macedonische president Gjorge Ivanov en president van de Servische Republiek Milorad Dodik aanwezig op de bijeenkomst.

Machtsdriehoek

De Trilaterale Commissie werd in 1973 in New York opgericht door de steenrijke Amerikaanse bankier David Rockefeller en Zbigniew Brzeziński, op dat moment adviseur van de Amerikaanse president Jimmy Carter. De groep werd opgericht na een meningsverschil tussen Rockefeller en andere leden van de Bilderberggroep over Japan.

De Trilaterale Commissie wordt samen met de Bilderberggroep en de Council on Foreign Relations (CFR) gezien als de grote machtsdriehoek van de heersende elite. In de Trilaterale Commissie zijn niet alleen politici, maar ook functionarissen van de Wereldbank, Europese Centrale Bank (ECB), het Internationaal Monetair Fonds (IMF) en de meeste grote banken vertegenwoordigd.

De Commissie lobbyt daarnaast namens grote multinationals. Ook de grote media maken deel uit van de privéorganisatie. Zij mochten deelnemen aan de bijeenkomsten, op voorwaarde dat ze niets naar buiten zouden brengen.

De Trilaterale Commissie streeft ernaar alle vier machtscentra te beheersen: politiek, monetair, intellectueel en spiritueel, met als doel een ‘meer vreedzame en meer productieve wereldgemeenschap te creëren’.

Strategische voordelen

Kroatië is in 2012 lid geworden van de Trilaterale Commissie en sinds vorig jaar is ook Servië lid. Naast Noorwegen is Servië het enige land in de Europese groep dat geen EU-lidstaat is.

Servië is het eerste land in Zuidoost-Europa dat zonder externe druk ingrijpende bezuinigingsmaatregelen heeft genomen. Het IMF en de Wereldbank waren verheugd over deze maatregelen.

Servië heeft voor de Trilaterale Commissie unieke strategische voordelen omdat het land handelsovereenkomsten heeft met Rusland, de Europese Unie, China en andere landen. Vučić benadrukte dat Servië ‘een natuurlijke bondgenoot is van de Verenigde Staten en andere landen in de strijd tegen terrorisme’.

Per maart 2014 waren er zeven Nederlanders lid van de Trilaterale Commissie: oud-staatssecretaris Dick Benschop, oud-voorzitter van de Sociaal-Economische Raad Wiebe Draijer, hoogleraar Louise Fresco, ex-ING-bestuurder Eli Leenaars, president van De Nederlandsche Bank Klaas Knot en de oud-ministers Joris Voorhoeve en Hans Wijers.

[B92]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Carlijn schreef:

  Dit zijn ook gewoon poppetjes van DE ECHTE schaduwregering, want de echte wereldmachthebbers die in het duistere opereren houden niet zulke openlijk zichtbare bijeenkomsten. Die hebben daar hun ondergrondse faciliteiten voor.
  Het goede nieuws is dat de aller hoogste top van de Illuminati allang heeft ingestemd met de wil van de Raad van 24 (want ze vertegenwoordigen in deze raad de mensheid) en de mensheid NU meehelpt in de ontwaking. Heel veel informatie wat nu vrijkomt is gewoon met hun toestemming want het is al ondertekend dat de mensheid (eindelijk) mag worden vrijgelaten uit slavernij. Ze doen het geleidelijk. Iedereen die nu op waarheid beruste informatie naar buiten lekt wordt zelfs beschermd door de Illuminati-top. Bedenk dat de Illuminati bestaat uit verschillende levels (pyramide-systeem) die afzijdig van elkaar opereren en hoe hoger de level hoe meer je weet. Het zijn dus de wat lagere levels die nog steeds rotzooi aan het trappen zijn in de wereld omdat voor hen het spel over is en ze vechten voor hun bestaan maar ze staan aan 2 kanten onderdruk, die van de top (incl. de buiten- en inner aardsen) en de collectieve mensheid. Ze hebben dus niks te verliezen en het maakt ze ook niet zo veel meer uit of ze nou ontdekt worden of niet, ze zijn helemaal los gebroken van het Illuminati systeem, ze voelen zich waarschijnlijk verraden en gebruiken nog al hun macht en kracht om rotzooi te trappen in de wereld en zullen in de toekomst nog veel stof doen opwaaien. Maar weet dat ze in het nauw zitten en ze geen back-up meer hebben van de aller hoogste top. En zodra ze echt weg zijn, dan gaat de wereld vol verbazing en geheel nieuwe realiteit in.

  Dus nog even volhouden mensen, blijf liefdevol naar jezelf en je omgeving.
  Laat alle informatie waar jij je niet mee resoneert maar gewoon los (ook die van mij) en blijft positief denken. Er komen lastige tijden, ff doorbijten en kijk naar een hoopvolle toekomst, want die zit op ons te wachten.

  20 likes
  • Willem schreef:

   Carlijn,
   wanneer je iets minder ‘over the top’ gaat dan valt het niet zo op dat je een Trol bent van de Schaduwregering.
   En bovendien.. waarheid met leugens vermengen is op zich goed bedacht maar inmiddels achterhaald.
   Een beetje je best doen voor Ome Satan.
   Altijd leuk om een post van jouw te lezen.
   En met de nieuwe handvaten die ik je heb gegeven kijk ik reeds uit naar je volgende.
   Succes!

   8 likes
   • Carlijn schreef:

    Best lief van je dat je dat zegt Willem. Ja tis wat over de top misschien, wil de mensen gewoon informeren. Ik zeg niet dat ik De Waarheid in pacht heb, dat is voor een ieder om zelf te bepalen. Ik heb wel toegang tot een hoop informatie al hoor ik zeker niet tot Ome Satan haha. Ik doe het puur uit Liefde, Liefde voor alles wat IS.

    6 likes
    • Zoidberg schreef:

     Tja, maar Willem heeft gewoon gelijk.
     Ook ik wordt zo ondertussen best moe van je pompeuze onverifieerbare gewauwel.
     Je weet wat ze zeggen he?
     The best way to control an opposition is to lead it.
     Hoe weten wij zeker dat jij geen troll bent?
     Dat jij niet gewoon nu constant de opinie op deze website probeert te beinvloeden met je zogenaamd onweerlegbare kennis vd Akasha Kronieken waarvan ook nog maar eventjes vast moet komen te staan dat zo,n fenomeen daadwerkelijk bestaat.
     Het zou nog vermakelijk en eventueel fascinerend kunnen zijn als jij beweerde dat je zelf in contact stond met de Aether en de kennis uit de
     Akasha Kronieken rechtstreeks naar je bewustzijn liep te downloaden,maar zeer waarschijnlijker is het dat alles wat je nu denkt te weten gewoon hebt gelezen op een of andere vage obscure alternatieve hocus-pocus website waar er zoveel van zijn op Ze Interwebz…..

     4 likes
     • Aardebewoner schreef:

      @ Zoidberg:

      Ja deze trol bedient zich van het rookgordijn van dat deze mavrouw Carlijn zogenaamd weet (vanuit zogenaamde channelings) dat het allemaal goed komt. Een sluwe psychologische operatie om mensen in slaap te sussen en al slapend steeds meer vrijheden in te leveren.

      Ook een psychologisch spelletje is dat er in new age kringen rondging dat “je nergens tegen mag zijn”. Nee dat zou ik ook als machthebber mensen laten wijsmaken want dan zijn de opponenten van de machthebbers zichzelf continu zelf aan het censureren als een soort neurotische eigen gedachtenpolitie. daar heb je dus niks van te vrezen als machthebbers.

      4 likes
     • Zoidberg schreef:

      @ Aardebewoner:
      Precies, je moet ook goed opletten wat ze schrijft en hoe ze subtiel een bep. beeld probeert te schetsen.
      Dat de top vd pyramide nu opeens de deugdelijken zijn omdat ze een convenant met de Raad van 24? hebben gesloten [whoever that maybe] om mee te helpen bij onze ontwaking en medeverantwoordelijk zullen zijn voor onze bevrijding uit de spirituele slavernij.
      Nee, de ECHTE rotzooi op dit moment in onze wereld is afkomstig van het middenkader vd pyramide die weigeren hun strijd in naam van een duistere agenda resoluut op te geven.
      Yeah rrrrightt, Spin Spin, de bocht gaat in…..

      4 likes
     • Boppie schreef:

      @Zoiberg

      Schofferen, beledigen, oordelen en vooral niet op zoek gaan naar jouw waarheid. Dat is blijkbaar de energie / omgeving waar jij je prettig bij voelt.

      Anderen voor kleuter uitmaken terwijl je weigert niet verder te kijken dan je neus lang is. Tja, dan zijn we snel uitgepraat.

      Wat een leven om constant anderen op de hielen te zitten en hen te vragen om een bevestiging maar dan wel een bevestiging die precies in jouw straatje past.

      Hoeveel aandacht wil je nog hebben?

      2 likes
     • Boppie schreef:

      Maar je hoeft dat “gewauwel” van Carlijn toch niet te lezen.

      Ik ben het ook niet altijd eens met Carlijn en kan haar soms ook niet volgen maar waardeer haar positieve inbreng zeer. Ik heb ook mijn eigen waarheid waar ik in geloof maar voor mij nog geen reden om anderen te bekritiseren. Niet iedereen ziet de wereld hetzelfde.

      Missschien wordt het tijd dat je jouw eigen (unieke) waarheid gaat zoeken en die gaat geloven i.p.v. anderen te bekritiseren en dat is echt niet rot bedoeld.

      1 likes
     • Zoidberg schreef:

      Ja en dit vind ik dus altijd weer qua rationele logica reacties op een abominabel kleuternivo.
      Je hebt volgens jou niet het recht om kritisch naar schrijfsels van anderen te kijken want: JE HOEFT HET TOCH NIET TE LEZEN!
      Maar dan is jouw ‘logica’ dus ook van toepassing op jouzelf.
      Jij hebt kritiek op mijn reactie, maar die hoef je dus immers ook niet te lezen toch doe je het en lever je kritiek.
      Misschien is het beter als jij het voortaan maar bij de constatering laat dat jij jezelf kan vinden in een bepaalde reactie van iemand i.p.v. anderen te bekritiseren die terecht of onterecht een kritisch geluid willen laten horen naar die zelfde reactie toe…..

      1 likes
     • Boppie schreef:

      Zoiberg, wat hou ik toch van je!

      Ik wens je nog veel plezier toe op het forum and… may the force be with you, maar wel de white force 😉

      1 likes
     • Zoidberg schreef:

      @ Boppie:

      “The white force” als in blank?
      Boppie toch, bespeur ik nu enig verhuld racisme? you of all people?
      Of is m,n energie nu weer veel te veel in het negatieve.
      Zal het laatste wel zijn he ? kusjes.. 🙂

      1 likes
     • Zoidberg schreef:

      Je zeurt. Ik maak jou niet voor kleuter uit,maar je logica heel verschil.
      Ik ben in ieder geval in staat om verder te kijken dan jij, want jij bent niet eens in staat om de tegenstrijdigheid van je eigen logica in te zien.
      Voorts irriteer ik me nogal aan figuren zoals jij, die niet in staat zijn om inhoudelijk in een thread te reageren,maar constant op een drakerig emotioneel nivo blijven hangen,zonder wezenlijk wat aan de discussie bij te dragen.
      Sorry, maar op aandacht van jou zit ik inderdaad echt niet te wachten en we zijn inderdaad uitgepraat, want ik geloof niet dat jij echt wat zinnigs heb te melden….

      0 likes
   • Aardebewoner schreef:

    @ Carlijn;

    Vanwaar zo zeker over dit bericht dat je verspreidt.

    Kan het wezen dat je de lezers min of meer in slaap wil sussen ?

    Graag uitleg Carlijn.

    En effe geen zoete babbels

    8 likes
  • Pieter schreef:

   @ Carlijn,

   DANK

   4 likes
 • James schreef:

  Ik wil Carlijn absorberen met mijn liefde. Een wijze intelligente vrouw vol met passie,begrip,komische kennis. Als ik met haar zou resoneren komt er een soort van nieuwe BigBang explosie op gang, die zich weer verspreidt in kosmos, iedereen wie de harmonie van deze liefde dan kan voelen zal mee gaan mee trillen en brengt zichzelf in de tantra dimensie vol met alleen liefde.

  5 likes
  • Zoidberg schreef:

   Goed idee James ik doe ook mee.
   Lekker resoneren met z,n allen.
   Zijn er nog meer mensen die heerlijk mee willen resoneren met Carlijn?
   Niet verlegen zijn, doe gezellig mee!!
   En denk erom mensen: ff doorbijten terwijl Niburu/PlanetX/Red Kachina met grote snelheid door ons Zonnestelsel komt vliegen…..

   4 likes
  • Boppie schreef:

   Count me in!

   Ik resoneer lekker met jullie en Carlijn mee. Het heeft mijn leven alleen maar Rijkdom, Schoonheid en Blijdschap gegeven.

   0 likes
 • Arwijn schreef:

  ISIS waar blijven jullie? Deze locatie was idiaal geweest voor een aanslag. O wacht, dan hadden jullie je bazen ook opgeblazen. Hmmm…

  3 likes
  • IIS schreef:

   Helemaal met je eens. Waar is de al Qaida maskerade gebleven? Die lui zijn hun CIA centen aan het kapot gooien met blonde ongelovige snollen op jachten in Zuid-Frankrijk? Het is toch allemaal één grote comedy capers, maar dan wel met echte geslachtofferde mensen.

   0 likes
 • emka schreef:

  Carlijns posts zijn bijna net zo leuk/onzinnig als die van pietjebell vroeger.

  4 likes
 • pietje schreef:

  Bij deze Carlijn ben ik het helemaal eens met jou eens niet altijd maar……deze keer helemaal !!! Het is zelfs nog erger als dat jij insinueerd ! Dus eigenlijk erger kan het het niet ! Het is nog veel erger !!!!

  2 likes
 • Herman de Graaf schreef:

  Bijna alle genoemde 7 Nederlanders zijn ze op één of andere manier gelieerd aan het bankwezen.
  Google maar eens.

  2 likes
 • 365Y schreef:

  Ik zie de Illuminatie meer als een systeem zijnde gekmakende goddeloosheid dat heden alleen nog door een stel simpele lafaards worden vastgehouden en over andere hoger ontwikkelde concepten niet mee kunnen denken . Deze gasten zullen hun gedachten door het oude systeem op de een of andere manier waarschijnlijk door (andere) mensen wel moeten laten vallen. Iedereen begrijpt dat het moet veranderen , alleen snappen sommigen spontaan nog niet waar de bijna gehele mensheid en wij in-feite naar toe willen om een echte grondige verbetering te creeren.. waar geen geweld gebruikt hoeft te worden omdat we de basis behoeftes en voorwaarden voor een gezond en vrij van reclame leven accepteren/aannemen .

  2 likes
 • bon bon schreef:

  een schaduwregering bijeenkomst op volle toeren en plots mushroom cloud dat was de schaduwregering

  0 likes
 • kannergensandersheen schreef:

  hitler stalin of mao veroordelen. ppfff ik weet niet. kijk de wereld nu. hebzucht geloof uitspelen. en de happy crew wint

  0 likes
 • x

  Check Also

  rutte

  Rutte geeft miljarden aan Zuid-Europa, terwijl onze huishoudens ‘onderaan bungelen qua vermogen’

  Vorige week werden de 27 EU-leiders het ...

  coronavaccin

  5 mensen STERVEN bij test coronavaccin in Oekraïne

  Vier Oekraïense soldaten zijn gestorven tijdens een ...

  >