Het Complot

‘Schaduwregering van de wereld’ houdt bijeenkomst in Servië

Help ons door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Europese afdeling van de Trilaterale Commissie heeft afgelopen weekend vergaderd in de Servische hoofdstad Belgrado. De deelnemers werden verwelkomd door voorzitter Jean-Claude Trichet en de Servische minister-president Aleksandar Vučić. Persbureau Tanjug meldt dat de Trilaterale Commissie ook wel de ‘schaduwregering van de wereld’ wordt genoemd.

Trichet zei tijdens de opening dat de internationale economische en politieke elite naar Belgrado was gekomen om de toekomstige Europese integratie en de situatie in de Westelijke Balkan en Oekraïne te bespreken. Hij zei dat de Trilaterale Commissie Servië zal helpen om EU-lidstaat te worden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Trichet en Vučić zeiden dat Servië in de toekomst een baken van vrede zal zijn en stabiliteit zal bevorderen. “We moeten meer dan ooit gaan samenwerken,” zei Vučić.

Naast de 165 leden van de Commissie – staatshoofden, bankiers, directeuren van de grootste bedrijven – waren ook de Montenegrijnse premier Milo Đukanović, de Macedonische president Gjorge Ivanov en president van de Servische Republiek Milorad Dodik aanwezig op de bijeenkomst.

Machtsdriehoek

De Trilaterale Commissie werd in 1973 in New York opgericht door de steenrijke Amerikaanse bankier David Rockefeller en Zbigniew Brzeziński, op dat moment adviseur van de Amerikaanse president Jimmy Carter. De groep werd opgericht na een meningsverschil tussen Rockefeller en andere leden van de Bilderberggroep over Japan.

De Trilaterale Commissie wordt samen met de Bilderberggroep en de Council on Foreign Relations (CFR) gezien als de grote machtsdriehoek van de heersende elite. In de Trilaterale Commissie zijn niet alleen politici, maar ook functionarissen van de Wereldbank, Europese Centrale Bank (ECB), het Internationaal Monetair Fonds (IMF) en de meeste grote banken vertegenwoordigd.

De Commissie lobbyt daarnaast namens grote multinationals. Ook de grote media maken deel uit van de privéorganisatie. Zij mochten deelnemen aan de bijeenkomsten, op voorwaarde dat ze niets naar buiten zouden brengen.

De Trilaterale Commissie streeft ernaar alle vier machtscentra te beheersen: politiek, monetair, intellectueel en spiritueel, met als doel een ‘meer vreedzame en meer productieve wereldgemeenschap te creëren’.

Strategische voordelen

Kroatië is in 2012 lid geworden van de Trilaterale Commissie en sinds vorig jaar is ook Servië lid. Naast Noorwegen is Servië het enige land in de Europese groep dat geen EU-lidstaat is.

Servië is het eerste land in Zuidoost-Europa dat zonder externe druk ingrijpende bezuinigingsmaatregelen heeft genomen. Het IMF en de Wereldbank waren verheugd over deze maatregelen.

Servië heeft voor de Trilaterale Commissie unieke strategische voordelen omdat het land handelsovereenkomsten heeft met Rusland, de Europese Unie, China en andere landen. Vučić benadrukte dat Servië ‘een natuurlijke bondgenoot is van de Verenigde Staten en andere landen in de strijd tegen terrorisme’.

Per maart 2014 waren er zeven Nederlanders lid van de Trilaterale Commissie: oud-staatssecretaris Dick Benschop, oud-voorzitter van de Sociaal-Economische Raad Wiebe Draijer, hoogleraar Louise Fresco, ex-ING-bestuurder Eli Leenaars, president van De Nederlandsche Bank Klaas Knot en de oud-ministers Joris Voorhoeve en Hans Wijers.

[B92]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Carlijn
Carlijn
9 jaren geleden

Dit zijn ook gewoon poppetjes van DE ECHTE schaduwregering, want de echte wereldmachthebbers die in het duistere opereren houden niet zulke openlijk zichtbare bijeenkomsten. Die hebben daar hun ondergrondse faciliteiten voor.
Het goede nieuws is dat de aller hoogste top van de Illuminati allang heeft ingestemd met de wil van de Raad van 24 (want ze vertegenwoordigen in deze raad de mensheid) en de mensheid NU meehelpt in de ontwaking. Heel veel informatie wat nu vrijkomt is gewoon met hun toestemming want het is al ondertekend dat de mensheid (eindelijk) mag worden vrijgelaten uit slavernij. Ze doen het geleidelijk. Iedereen die nu op waarheid beruste informatie naar buiten lekt wordt zelfs beschermd door de Illuminati-top. Bedenk dat de Illuminati bestaat uit verschillende levels (pyramide-systeem) die afzijdig van elkaar opereren en hoe hoger de level hoe meer je weet. Het zijn dus de wat lagere levels die nog steeds rotzooi aan het trappen zijn in de wereld omdat voor hen het spel over is en ze vechten voor hun bestaan maar ze staan aan 2 kanten onderdruk, die van de top (incl. de buiten- en inner aardsen) en de collectieve mensheid. Ze hebben dus niks te verliezen en het maakt ze ook niet zo veel meer uit of ze nou ontdekt worden of niet, ze zijn helemaal los gebroken van het Illuminati systeem, ze voelen zich waarschijnlijk verraden en gebruiken nog al hun macht en kracht om rotzooi te trappen in de wereld en zullen in de toekomst nog veel stof doen opwaaien. Maar weet dat ze in het nauw zitten en ze geen back-up meer hebben van de aller hoogste top. En zodra ze echt weg zijn, dan gaat de wereld vol verbazing en geheel nieuwe realiteit in.

Dus nog even volhouden mensen, blijf liefdevol naar jezelf en je omgeving.
Laat alle informatie waar jij je niet mee resoneert maar gewoon los (ook die van mij) en blijft positief denken. Er komen lastige tijden, ff doorbijten en kijk naar een hoopvolle toekomst, want die zit op ons te wachten.

Arwijn
Arwijn
9 jaren geleden

ISIS waar blijven jullie? Deze locatie was idiaal geweest voor een aanslag. O wacht, dan hadden jullie je bazen ook opgeblazen. Hmmm…

pietje
pietje
9 jaren geleden

Bij deze Carlijn ben ik het helemaal eens met jou eens niet altijd maar……deze keer helemaal !!! Het is zelfs nog erger als dat jij insinueerd ! Dus eigenlijk erger kan het het niet ! Het is nog veel erger !!!!

Herman de Graaf
Herman de Graaf
9 jaren geleden

Bijna alle genoemde 7 Nederlanders zijn ze op één of andere manier gelieerd aan het bankwezen.
Google maar eens.

Back to top button
28
0
We lezen graag je reactie!x