Gezondheid

5 Ayurvedische kruiden die kankercellen vernietigen

Help ons door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hoewel kanker een veel voorkomende ziekte is, hoort het grote publiek weinig over alternatieve geneesmiddelen zoals dichloorazijnzuur. We noemen vijf Ayurvedische kruiden die kankercellen vernietigen.

Ashwaganda

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Ashwaganda speelt in de traditionele Indiase kruidenheelkunde van de Ayurveda een belangrijke rol. De bestanddelen lijken qua werking op het hoofdbestanddeel van ginseng. Daarom wordt ashwaganda ook wel Indiase ginseng genoemd. Het heeft een rustgevende en ontstekingsremmende werking. Uit onderzoek blijkt dat het kruid de groei van kankercellen helpt vertragen en de groei van tumorcellen onderdrukt, terwijl gezonde cellen beschermd worden.

Knoflook

Diverse dubbelblinde studies hebben aangetoond dat knoflook kanker kan voorkomen. Natuurgeneeskundigen gebruiken knoflook al honderden jaren om verschillende kankersoorten te behandelen. Er zijn ook studies die laten zien dat knoflook hersenkankercellen kan doden, zonder daarbij de gezonde cellen aan te tasten.

Groene thee

Aan groene thee wordt vaak een heilzame werking toegeschreven. Er zijn meerdere studies waaruit blijkt dat een stofje uit groene thee – epigallocatechine (EGC) – kan worden gebruikt voor de behandeling van alvleesklierkanker. Groene thee verlaagt tevens het risico op kanker in het spijsverteringskanaal. EGC kan tumoren laten krimpen of zelfs verdwijnen.

Gember

Gember kan darmkanker voorkomen en helpen genezen. Het kruid heeft een krachtige ontstekingsremmende werking. Verschillende studies laten zien dat gember eierstokkanker- en prostaatkankercellen kan vernietigen. Gember zorgt er ook voor dat de kankercellen niet resistent worden tegen conventionele kankerbehandelingen.

Kurkuma

Het stofje curcumine in de kurkumawortel vernietigt darmkankercellen. Kurkuma activeert een gen dat tumoren onderdrukt, voorkomt uitzaaiingen, doodt kankercellen en voorkomt de aangroei van kankerstamcellen.

Kijk hier voor Ayurvedische voedingssupplementen in de webwinkel van NineForNews.

[CE]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
365Y
365Y
9 jaren geleden

Waar moeten we opletten en daarom verzaken om géén kanker helpen te krijgen ? Volgens mij is onderzoek daarover nog een ondergeschoven kindje . Wanneer dokters het over verhogen van kans op borstkanker hebben .. gelden deze omstandigheden bij vrouwen als ongunstig .

http://www.nationaalkompas.nl/gezondheid-en-ziekte/ziekten-en-aandoeningen/kanker/borstkanker/welke-factoren-beinvloeden-de-kans-op-borstkanker/

Medicijnen voor pijnbestrijding zoals Ibuprofen ( niet door aspirine) geven ook een verhoogde kans op nierkanker .

Het voorkomen heeft met de juiste gehechtheid met het lichaam ( en leefstijl ) te maken .

c.e.
c.e.
9 jaren geleden

Bepaalde zwammen zoals Het Elfenbankje, en bepaalde zeesponsen blijken hoopvol als het gaat om toekomstige medicijnen tegen kanker.

Deze levensvormen bestaan 1 miljard jaar langer dan reguliere flora en fauna(600 ml.jaar), en de diversiteit in deze soorten is vele malen groter dan normaal, waarschijnlijk omdat ze enkele massa-extinsies hebben overleeft en veel meer tijd hebben gehad om te ontwikkelen.

Het medicijnkastje van moeder natuur is daardoor hier onovertroffen

Luchtvervuiling(lood-houdende benzine ’70), make-up, nagellak en zalfjes en tampons en voeding veroorzaken o.a. kanker

Eric
Eric
9 jaren geleden

De oplossing voor veel ziektes vind je inderdaad in de natuur, ook ter voorkoming van ziektes. De explosieve groei van kanker in de laatste decennia komt vooral door de chemische troep die aan ons vlees en groenten worden toegevoegd.

Biggetje big
Biggetje big
9 jaren geleden

Ach ja,big pharma he???,die willen echt niet dat ziektes de wereld uit worden geholpen.
Dan kunnen ze hun chemische cokteeltjes niet meer slijten.

Back to top button
6
0
We lezen graag je reactie!x