Homepagina » Buitenland » Schietpartij in Las Vegas is zeer, zeer vreemd. Deze politicus suggereert dat er iets verborgen wordt gehouden
Schietpartij in Las Vegas is zeer, zeer vreemd. Deze politicus suggereert dat er iets verborgen wordt gehouden

Schietpartij in Las Vegas is zeer, zeer vreemd. Deze politicus suggereert dat er iets verborgen wordt gehouden

Het is niet duidelijk waarom Stephen Paddock een heel wapenarsenaal verzamelde in zijn hotelkamer in Las Vegas en vervolgens bijna 60 mensen doodschoot. Op internet verspreiden de complottheorieën zich als een lopend vuurtje.

“We hebben geen idee wat zijn overtuigingen waren,” zei sheriff Joseph Lombardo van Clark County. “Ik kan niet in het hoofd van een psychopaat kijken.”

Veel mensen zeggen dat er meer achter de schietpartij zit en sommigen beweren zelfs te weten waarom Paddock het bloedbad aanrichtte.

Zeer, zeer vreemd

De Amerikaanse radiopresentator en oud-senator Joe Walsh suggereerde bijvoorbeeld dat er informatie wordt achtergehouden of dat de officiële uitleg niet klopt.


De National Review schreef dat de schietpartij in Las Vegas ‘zeer, zeer vreemd’ is. Het magazine vroeg zich af hoe Paddock aan zoveel wapens kon komen.

De schietpartij is gewoonweg bizar. Als de wapens volautomatisch waren, heeft Paddock waarschijnlijk grote sommen geld moeten uitgeven om ze op een legale manier te verkrijgen, aldus de website.

Mazen in de wet

Bovendien moet hij daarbij meerdere keren door de mazen in de wet zijn geglipt.

Stephen Gutowski omschreef op Twitter het uitgebreide proces dat je als burger moet doorlopen om een automatisch wapen te kunnen aanschaffen.

Hij schreef daarnaast dat de ATF de lokale politie informeert over iedere burger die automatische wapens bezit.

Strijdnaam

In andere nieuwsberichten wordt de vraag gesteld of er meerdere schutters waren. Op de politiescanner was bijvoorbeeld te horen dat agenten spraken van meer dan één schutter.

Radiopresentator Alex Jones suggereerde dat Paddock zijn misdaad had begaan omdat hij links is en een jihadist.

Hij zei dat hij ‘net als zoveel anderen was bekeerd tot de islam’ en ‘zo boos was op Trump en alles wat er gebeurde dat hij de aanval uitvoerde’.

Hoewel experts niet denken dat IS achter de schietpartij zat, heeft de terreurgroep de aanslag wel opgeëist. De groep heeft zelfs een strijdnaam voor de schutter: Abu Abd El Bar.


[Independent]

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • louise schreef:

  Niemand kan in een hoofd van een psychopaat kijken, anders waren er geen psychopaten meer……
  Niemand kan in een hoofd van een terrorist kijken, anders waren er geen terroristen meer….
  Niemand kan in een hoofd van een kinder misbruiker kijken en ook niet in het hoofd van een dieren mishandelaar…….. Ik hoop dat mijn boodschap duidelijk is……. Mensen doen soms de meest vreselijke dingen………Wie,Wat,Waar,Waarom……wie zal het zeggen….. Het zijn zelden mensen die een eenheid vormen met zichzelf,Lichaam,Ziel, Geest in Balans …… en zelfs die mensen kunnen in een situatie komen dat ze iets doen wat ze zelf nooit voor mogelijk zouden houden……….. zolang niemand elke dag bezig is van zichzelf een geestelijk liefdevol gezond mens te maken,blijven we in een cirkel rond draaien………

  5 likes
  • Faya schreef:

   We blijven niet in een cirkel rond draaien, de cabal, of wat er nog van over is, gaat steeds meer stomme fouten maken.
   Op foto’s van de schietpartij liggen kleden op vloeren en tafels die nergens in de Mandalay Bay te vinden zijn.
   Het scum wat nog over is slaat wild om zich heen, hun ondergang staat vast.

   10 likes
   • Roy schreef:

    “Op foto’s van de schietpartij liggen kleden op vloeren en tafels die nergens in de Mandalay Bay te vinden zijn.”

    Hoe kom je aan deze wijsheid? Alles op de foto’s is terug te herleiden naar kaners van de Mandalay Bay.. Noem maar eens 1 ding welke nergens te vinden zou zijn..

    7 likes
    • Faya schreef:

     De vloerbedekking en tafelkleed zijn niet terug te vinden, waar ze wel te vinden zijn is in de FBI underground headquarters.
     Het is duidelijk dat de FBI bad guys die niet zo slim zijn, de enigen zijn die nog over zijn, de rest is overgelopen naar het Trump camp.

     https://www.youtube.com/watch?v=Y9cV3AfE0A8

     1 likes
     • Frans2 schreef:

      Ja hoor, de FBI organiseert talloze aanslagen, maar voor deze gaan ze eerst even ongezien afwijkend kamerbreed tapijt neerleggen? Die toevallig ook op HQ ligt?
      Hoe wanhopig is iemand als hij dit soort lariekoek verzint?

      2 likes
     • Roy schreef:

      “De vloerbedekking en tafelkleed zijn niet terug”

      ALLES is terug te herleiden naar Mandalay Bay..

      0 likes
  • Freba schreef:

   Beste Louise, niemand kan in JOUW hoofd kijken.Wie weet hoe jij je gaat gedragen in de toekomst?Diep van binnen is de “Gutmensch” agressief en tot alles in staat. Want welke racist, gek, psychopaat etc.etc. wil daarvoor “doorgaan”? Dus trapt hij dit soort ideeën van zich-af en belandt vaak in de “Zachte Sector”. (dit wordt een tenentrapper , vermoed ik) Wijlen Osho heeft daar krachtige dingen over geschreven. 15% van de mannen heeft psychopathisch neigingen. Vrijwel de meesten hebben dit onder controle. Ik hou het op teveel aan testosteron van nature. Testosteron is familie van progesteron. Het belangrijkste vrouwelijke hormoon.

   0 likes
 • Roy schreef:

  “De schietpartij is gewoonweg bizar. Als de wapens volautomatisch waren, heeft Paddock waarschijnlijk grote sommen geld moeten uitgeven om ze op een legale manier te verkrijgen, aldus de website.”

  “The ATF has a registry of every legally-owned full-auto firearm & informs local law enforcement of all who own them in their jurisdiction.”

  Het waren dan ook semi automatische wapens (geen vol automatische) voorzien van een SSAR-15 en daar is dan wel weer makkelijk aan te komen..

  9 likes
 • Pollie schreef:

  Voor honderd Dollar kan je in de Verenigde Staten van een gewone AK-47 een volautomatisch schietend machinegeweer maken met een zg Bump Stock. Dat kan iedereen daar doen, zonder dat je door de FBI gecheckt wordt. Zie http://www.firequest.com/ak47-accessories.html, allemaal per postorder te koop daar. Bizar

  9 likes
 • Furious Anger schreef:

  Weer een typisch Amerikaans stink zootje!!! Het is een broed vijfer voor terrorisme. Amerika… terroristen NATIE

  5 likes
 • x

  Check Also

  libanese

  Libanese journalist: ‘Dit addergebroed zit achter corona, conflict in Amerika’

  De Libanese journalist dr. Hassan Hamade heeft ...

  is-terroristen

  IS-terroristen op tv: ‘Ja, wij werkten samen met Amerikaanse leger’

  Gevangengenomen IS-terroristen hebben op tv toegegeven dat ...

  >