Homepagina » Het Complot » De schaduwregering, UFO’s en schone energie (video)
De schaduwregering, UFO's en schone energie

De schaduwregering, UFO’s en schone energie (video)

Paul Hellyer is één van de bekendste en meest controversiële Canadese politici. Hoewel hij met name bekend werd van de samenvoeging van het Canadese leger, is Hellyer al zijn hele leven geïnteresseerd in macro-economie.

Als journalist en politiek verslaggever vocht hij voor economische veranderingen en ook schreef hij er een aantal boeken over.

De voormalige minister van Defensie houdt zich nog altijd actief bezig met een aantal onderwerpen, waaronder het monetaire en financiële systeem.

Paul geeft tekst en uitleg over de samenzwering van de cabal, de schaduwregering en black operations, de militaire term voor een geheime operatie door een regering of militaire organisatie. Hij gaat verder in op het UFO-fenomeen.

De oud-politicus bespreekt de energiecrisis, nieuwe en schone technologieën die beschikbaar zijn en oplossingen die volgens hem kunnen leiden tot economisch herstel.

Bron: Redicecreations.com

Gerelateerd:

 Vond je dit artikel leuk? Deel het dan met je vrienden op Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

5 reacties

 1. Hadden hier we in NL ook maar van die wakkere idealistische politici ipv die struisvogel-marionetten. In mei 2013 kwam deze man al op de G8 naar buiten met vragen over aliens. Hij mag van mij minister van Buitenaardse Zaken worden, ik stem voor!

  0 likes
 2. Waarom haalt deze mijnheer de opwarming van de aarde aan ? past niet in het interview.De gehele kosmos is aan het veranderen,en wordt naar een hoger plan getild.De natuur veranderd mee.Dat de cabal probeert de verandering op te houden is te merken 24 uur per dag chemtrails.

  0 likes
 3. Best wel wat verhelderend maar dat gemauw over die hoax over de zogenoemde klimaatsverandering zie ik als een soort afleingsmanouvre. Dat hele CO2-gedoe is ene grote leugen en CO2 is goed voor planten en de uitstoot van planten van O is goed voor mens en dier. Echter andere zaken van dit interview zijn wat meer verhelderend en dat is het feit dat erkend wordt dat buitenaards leven bestaan en dat is niet voor iedereen verhelderend maar voor degenen die van het feit dat buitenaards leven niet bestaat wel. Ook het feit dat dat er vrije energie bestaat is voor velen een verhelderend feit mede vanwege het feit dat we nog steeds bezig zijn met fossiele energie (ik ook) om de brandstoftank van de auto te vullen en ook om op te koken en ons te verwarmen. Mogelijk is er over een jaar of 10 iets anders (iets als nulpuntenenergie). Overigens een mooie documentaire als laatste opmerking.

  0 likes
 4. Dat CO2 gedoe is niet een grote leugen, oke er kloppen een aantal dingen misschien niet, maar het is wel heel naief om te denken dat wij al die diverse gassen maar de lucht in kunnen knallen zonder dat daar reactie op komt.
  Het vuil wat wij van ons af gooien komt uiteindelijk weer terug en een simpel voorbeeld is al dat plastic wat wij in de oceanen gooien, krijgt de viseter weer terug.
  Maar ik wil deze man wel ruilen voor balletje Rutte.

  0 likes
 5. We moeten eens leren om out of the box te denken en het hele geldsysteem aan de kant gooien. Natuurlijk zal het langzaam gebeuren, maar het wordt tijd om een ander “draaiboek” te schrijven. Onderstaand de site die in de video wordt genoemd. http://www.earth-matters.nl/34/7508/vrije-energie/bem-deel-5.html

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

hugo de jonge

Hugo de Jonge zegt het echt: Nederland krijgt er tot 2030 een MILJOEN mensen bij

CDA-minister Hugo de Jonge heeft een opmerkelijke ...

ghislaine maxwell

Ghislaine Maxwell & Jeffrey Epstein zijn slechts het topje van de ijsberg. Dit gaat veel dieper

Ghislaine Maxwell heeft in de jaren negentig ...