Buitenaards

Mensheid is gecreëerd door buitenaards ras. NASA-astronaut doet verrassende uitspraken in dit tv-interview

Help ons door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Onlangs was astronaut Al Worden te gast in ontbijtshow Good Morning Britain om te praten over zijn ongelooflijke reis naar de maan.

Worden, die 75 rondjes om de maan vloog, kreeg de vraag of hij gelooft in het bestaan van aliens. Zijn antwoord kwam voor iedereen als een verrassing.

Het bemanningslid van de Apollo 15 zei dat aliens echt zijn en in een ver verleden naar de aarde zijn gekomen om onze beschaving te creëren.

Soemerische literatuur

Als je daar bewijs voor wilt vinden hoef je je alleen maar te verdiepen in de oude Soemerische literatuur, aldus de NASA-astronaut.

“Wij zijn de aliens, maar we denken dat ze anders zijn,” zei Worden. “Wij zijn echter degenen die van elders zijn gekomen.”

“Ergens stapten ze in hun ruimteschip, kwamen ze hier uit en landden ze,” voegde hij toe. “Vervolgens creëerden ze hier een beschaving.”

Boeken

“Als je me niet gelooft, lees dan boeken over de oude Soemeriërs en ontdek wat zij te zeggen hadden,” aldus de Amerikaanse ruimtevaarder.

“Zij zeggen het recht voor zijn raap,” stelde hij.

Al Worden is één van slechts 24 mensen die naar de maan zijn gevlogen. Hij ging op 26 juli 1971 mee aan boord van Apollo 15 als piloot.

Bekijk het fragment hieronder:

[Good Morning Britain]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Captain B.I.F.F.
Captain B.I.F.F.
4 jaren geleden

Haha ja die man heeft natuurlijk gelijk. Ik begrijp niet waarom iedereen hier altijd zo moeilijk over doet. In alle oude kunstuitingen zie je aliens, en nogal logisch zijn wij de afstammelingen.

evolutieleer is een lachertje

Jaya
Jaya
4 jaren geleden

Wë moeten onze buitenaardse scheppers welkom gaan heten en met ze gaan samenwerken.

Ron
Ron
4 jaren geleden

Maar uiteindelijk maakte hij wel een spotterige draai aan met een lachje. Wel jammer dan weer.
Altijd al gedacht dat er iets niet klopte met de mensheid en dat gevoel overheerst nog steeds.

Eelke Piers
Eelke Piers
4 jaren geleden

Een soort van de aliens zijn in de Bijbel de Nefilim. Deze hadden gemeenschap met aardse vrouwen waaruit de reuzen ontstonden. Er waren dus mensen op aarde en het DNA van de Nefilim moet voor (mijn schatting) 99% overeenkomen met de mens. Deze reuzen kregen weer kinderen enz. Omdat God vond dat het niet goed was liet Hij de zondvloed over de aarde komen om de reuzen uit te roeien. Blijkbaar hadden Sem, Cham en Jafet nog genoeg reuzen DNA want toen Moses zijn verspieders naar Kanaän stuurde kwamen ze die reuzen weer tegen. Waarschijnlijk zijn deze ook weer vermoord want de Israëliërs kregen opdracht iedereen, dus ook vrouw en kind in Kanaän te vermoorden. Waarschijnlijk is er in de andere volkeren wel wat DNA overgebleven maar om nu te zeggen dat de mens door aliën gecreërd is geloof ik niet.
Volgens de Bijbel bestaan er veel meer soorten aliëns. Machten, Krachten, Geesten dus zonder lichaam en verder Engelen, Aartsengelen, Cherubijnen, Serafijnen en waarschijnlijk nog wel meer

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

26
0
We lezen graag je reactie!x