Buitenaards

Met een halo drive kun je ruimteschepen ter grootte van een planeet aandrijven. Deze astronoom legt uit hoe het werkt

Help door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Je hoort wetenschappers vaak zeggen dat aliens onze planeet niet kunnen bereiken vanwege de enorm afstanden die ze dan zouden moeten overbruggen.

Een astronoom van de Columbia University in New York lijkt nu een oplossing voor dit probleem te hebben bedacht.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

David Kipping zegt dat je ruimteschepen ter grootte van een planeet kunt aandrijven met behulp van een zogeheten ‘halo drive’ die werkt op basis van de extreme zwaartekrachtsgolven in zwarte gaten.

Katapulteren

Het is dan niet langer mogelijk dat de brandstof opraakt, aldus Kipping.

De astronoom liet zich inspireren door het werk van de 95-jarige natuurkundige Freeman Dyson.

Dyson stelde voor om ruimteschepen als het ware te katapulteren bij enorme planeten of zwarte gaten, door gebruik te maken van de zwaartekrachtsgolven.

Versnellen

Toen NASA de Voyager en Galileo naar Jupiter stuurde, bleken de onbemande sondes te versnellen dankzij de enorme omvang van de planeet en de snelheid waarmee hij om de zon draait: 13,1 kilometer per seconde.

Je hoeft volgens Kipping niet eens met je ruimteschip in de buurt van een zwart gat of enorme planeet te vliegen.

Laser

Je stuurt fotonen of lichtdeeltjes met behulp van een laser naar bijvoorbeeld een zwart gat en gebruikt ze bij terugkeer, als ze geladen zijn, om het schip aan te drijven.

Met een lichtzeil kun je op deze manier zelfs de grootste ruimteschepen voortbewegen zonder dat je brandstof nodig hebt, stelt Kipping.

Deze technologie zou de schepen in staat stellen snelheden te bereiken die dicht in de buurt van de lichtsnelheid komen.

In onderstaand filmpje bespreekt hij de halo drive:

[Technology Review]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
marcel Koningen
marcel Koningen
4 jaren geleden

Dus als de zon groter gaat worden rode reus status kan hij onze planeet een stukje verplaatsen en daarna als de zon krimpt naar witte dwerg status weer terug.Dan kunnen we nog plus-minus 104 miljard jaar hier wonen iplv een paar miljard jaar.Dan mogen we wel wat zuiniger op onze planeet zijn;-}
Mvrg,marcel

Rob
Rob
4 jaren geleden

Af en toe komt me al dat gesuggereer enorm beperkt over. Het zijn alleen maar verhalen die we al heel lang horen maar wat is er werkelijk van geworden? Tot nu toe niets. We zijn met de planeet in 2012 de nieuw 26.000 jarige cyclus ingegaan. Volgens veel informatie gaat alles veranderen, maar dan wel gezien vanuit de kern. Een bewustzijnsverandering dus. Volgens die informatie krijgen we ook met nieuwe technologieën te maken. Dat terwijl er ook zijn dat het al (heel) oude technologieën zijn die de mens lang geleden al had. Dat zal dan waarschijnlijk in een andere bewustzijnstoestand geweest zijn. Er bestaan nu ook al geavanceerde technologieën, zoals nanotechnologie, kunstmatige intelligentie, kwantumtechnologie, enz. Het ligt er alleen aan hoe het gebruikt wordt. Het wordt nu door de Cabal tegen de mens gebruikt en intussen gebruiken wij de meest beperkte middelen waar zij aan verdienen. De PC’s die wij thuis gebruiken zijn wat dat betreft ook zeer beperkt al denk je dat je met een Intel I7 of I9 een hele goede computer hebt. Het is in vergelijking met geavanceerde technologie gewoon kinderspeelgoed en je betaald er ook nog eens de hoofdprijs voor.

Volgens de vele informatie die er is, krijgen we straks met buitenaards leven te maken. Soms als ik lees waar die wetenschappers mee komen en ik denk aan buitenaards leven met een groot bewustzijn dan denk ik ‘die zitten zich waarschijnlijk enorm te vermaken aan de beperkte gedachtengang die wij hier hebben’. Wat zullen ze een lol hebben 🙂 Die zullen waarschijnlijk vanuit hun bewustzijn het universum en de werking daarvan gebruiken op manieren die ons totaal onbekend zijn. De mens verwoord en beschouwt alles voornamelijk in materiële zin maar in bewustzijn is alles energetisch heel anders. Ik denk niet dat die buitenaardse rassen (als ze er inderdaad zijn) reizen op een manier zoals het op deze planeet gezien wordt. Sowieso hebben we hier veel dichtere materie en bewustzijn is er nagenoeg niet. Bovendien zou een mens met lichtsnelheid waarschijnlijk uit elkaar gereten worden omdat ons lichaam in de huidige toestand zulke snelheden überhaupt niet aan kan omdat ook het lichaam ’te dicht van vorm’ is. Wat er dan wel mogelijk is zullen we moeten ervaren, als die bewustzijnsverandering (naar volledig bewust zijn, ofwel ascentie en 5D) plaats gaat vinden.

Coeus
Coeus
4 jaren geleden

Een ruimteschip ter grootte van een planeet. Waar moet al het materiaal om het te bouwen vandaan komen? Van een planeet. Maar daar blijft dan niet veel van over. Een andere oplossing voor het probleem van ruimtereizen is gevonden door een Russische wetenschapper: wanneer een schijfvormig toestel om zijn eigen as draait met bijna de lichtsnelheid, vervormt de ruimtetijd om het toestel dusdanig, dat het vele malen sneller door het licht kan reizen ten opzichte van hemellichamen (36.000 keer, als ik me goed herinner) omdat het ten opzichte van de ruimtetijd er direct omheen niet sneller gaat dan het licht.

Kalki
Kalki
4 jaren geleden

Het verst ontwikkelt in het functioneren van ruimteschepen zijn uiteraard de Aliens/buitenaardsen met hun ruimteschepen en Ufo’s: We moeten daarom druk uitoefenen op onze regeringen, media, wetenschappers etc. om hen de Aliens en de bemiddelaar tussen de Aliens en de mens(mensheid), de Christus, deze beide partijen uit te nodigen; en zodat zij zelf kunnen uitleggen aan de mensheid hoe al die Alien-ruimteschepen-wetenschappen en technologieën exact werken. Dit ook in navolging van Dr. M. Steven Greer(google zijn diverse websites/facebook/twitter etc.) en die oa. verklaart dat anti-Ufo-disclosure en het achterwegen(in de doofpot) houden van Alien-Ruimteschepen-technologie ILLEGAAL is.

Back to top button
6
0
We lezen graag je reactie!x