Homepagina » Binnenland » Klaver en Rutte zijn slechts de koffiejuffrouwen van de macht. Híer ligt de echte macht
macht
Foto: Michal Pleskowicz CC BY-SA 4.0 Wikimedia Commons

Klaver en Rutte zijn slechts de koffiejuffrouwen van de macht. Híer ligt de echte macht

Jesse Klaver en Mark Rutte zijn slechts de koffiejuffrouwen van de macht, die in werkelijkheid bij internationale instituties, banken en multinationals ligt, schrijft wetenschapsjournalist Rypke Zeilmaker voor de website Interessante Tijden.

De klimaatwet is volgens hem een bankiersdingetje om het wankelende financiële systeem van publiek krediet te voorzien via ‘klimaatinvesteringen’.

Onze regering heeft al toegegeven dat het klimaatbeleid geen meetbare effecten op het klimaat zal hebben.

CO2-schuld

De enige logische consequentie van het klimaatakkoord is de legalisering van plundering van het land, de legalisering van afpersing van inwoners en vernietiging van het landschap, merkt Zeilmaker op.

Erg creatief zijn de bankiers niet. Het alziend oog dat in 1933 op het dollarbiljet kwam te staan, is ook nu in Doel 13 Klimaatactie te zien.

Eerder plunderden de bankiers Griekenland en Ierland leeg. Nu roven ze grond en goed onder je voeten vandaan, door je een CO2-schuld op te leggen, zegt Zeilmaker.

Echte macht

Dit is de handel in gebakken lucht die ‘strijd tegen klimaatverandering’ heet.

In Nederland is de centrale bank, De Nederlandsche Bank (DNB), in handen van een directie, die door de Kroon wordt benoemd.

De president van DNB, Klaas Knot, is overigens ook board member van de BIS, de Bank voor Internationale Betalingen. Daar ligt de echte macht.

Onaantastbaar

Zeilmaker wijst erop dat Knot vanaf 2015 net als alle andere centrale bankiers plots vol op het klimaatorgel ging spelen.

De voorganger van Knot, Nout Wellink, was van 2002 tot 2006 voorzitter van deze bank.

Als je voorzitter bent van de BIS, dan ben je in feite onaantastbaar.

Go to hell

Toen de Duitse minister van Economische Zaken in 1969 financiële maatregelen voorstelde voor banken, kreeg hij van toenmalig BIS-president Jelle Zijlstra te horen: ‘Go to hell’.

Die trekpopjes als Rutte, Klaver en Hoekstra, dat zijn de koffiejuffrouwtjes van het klimaat- en bankencircus, concludeert Zeilmaker.

[Interessante Tijden]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • mike schreef:

  Op de website van de BIS kun je lezen dat ondermeer de BIS 3,7 ton goud aan oorlogsbetalingen heeft ontvangen van de Duitse Reichsbank. Dit goud zou tijdens WOII van de Belgische en Nederlandse centrale banken zijn gestolen en omgesmolten in Pruisen om de oorsprong te verhullen.

  “Investigations after the war revealed that the Reichsbank had used large quantities of gold stolen from central banks in the occupied territories to make wartime payments to a number of institutions including the Swiss National Bank and the BIS. This gold had been remelted at the Prussian mint to conceal its origin. In this manner, during the war, the BIS received 3.7 tonnes of gold from the Reichsbank which, it emerged from German records captured after the war, had originally been looted from the central banks of Belgium and the Netherlands.”

  Naar eigen zeggen zou de BIS na WOII volledig met de onderzoekscommissies hebben meegwerkt en het gestolen goud hebben geretourneerd aan deze commissies.

  Na WOII heeft de -door Nazi families opgerichte- BIS het kapitaal dubbel en dwars terug gejat via fraudulente belastingovereenkomsten met Europese centrale banken. Het kapitaal is via de BIS doorgesluisd naar privérekeningen van Illuminati families.

  16 likes
 • Jeff schreef:

  Ja … en wie gaat ze tegenhouden? Niemand, wat NL op z’n smalst stemt nu eenmaal toch wel op hypotheekaftrek … want ja, dat is mijn dingetje toch!

  7 likes
 • Mrs. No-one schreef:

  En de internationale instituties, banken en multinationals zijn op hun beurten weer de schoothondjes van de cabal/illuminati/zwarte adel, die wel weer gezamenlijk wereld -reductie, -onderdrukking, -tirannie en -macht nastreven door o.a middels vele en nog veel meer vele miljarden dollars/euros investeringen in zwarte acties en projecten ten behoeven van het opzetten van ‘nep-nieuws’, ‘false flag’ en onzinnige en illegale beleggingen in [atoom o.a.]wapenindustrieeen e.d., die allen nog meer genocides in de hand werken en bovendien de gehele mensheid op een dwaalspoor brengen, deze verder ook onwetend houden, zodat zij alleen maar nog meer wereldmacht naar hun hand kunnen gaan zetten.

  7 likes
 • salvar schreef:

  heel nederigland in opstand dan is het gebeurd met het schorem , maar ja krijg ze maar eens zover.

  6 likes
 • Willem schreef:

  Hadden wij in nederland of Europa maar een trump zitten of zo , je ziet dat de machtsverhoudingen de laatste paar jaar volledig zijn verdraaid , de Deepstate heeft in Europa via de klimaatmafia de touwtjes redelijk in handen , terwijl in Amerika er momenteel een heuze oorlog gaande is om de macht

  Typ dit maar eens in op Youtube – Did You Catch What The Patriots Are Doing, It’s PERFECT –

  4 likes
 • Herman de Graaf schreef:

  Het wachten is op de ondergang van de Deep State in USA.

  3 likes
 • x

  Check Also

  bill gates

  Bill Gates: ‘Corona-ellende komt terug als we klimaatverandering niet stoppen’

  Miljardair Bill Gates wil dat de Verenigde ...

  covid-19-paspoort

  Kunnen we in de toekomst alleen nog reizen met dit Covid-19-paspoort?

  De media waarschuwen al wekenlang dat het ...

  >