Binnenland

Klaver en Rutte zijn slechts de koffiejuffrouwen van de macht. Híer ligt de echte macht

Help door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Jesse Klaver en Mark Rutte zijn slechts de koffiejuffrouwen van de macht, die in werkelijkheid bij internationale instituties, banken en multinationals ligt, schrijft wetenschapsjournalist Rypke Zeilmaker voor de website Interessante Tijden.

De klimaatwet is volgens hem een bankiersdingetje om het wankelende financiële systeem van publiek krediet te voorzien via ‘klimaatinvesteringen’.

Onze regering heeft al toegegeven dat het klimaatbeleid geen meetbare effecten op het klimaat zal hebben.

CO2-schuld

De enige logische consequentie van het klimaatakkoord is de legalisering van plundering van het land, de legalisering van afpersing van inwoners en vernietiging van het landschap, merkt Zeilmaker op.

Erg creatief zijn de bankiers niet. Het alziend oog dat in 1933 op het dollarbiljet kwam te staan, is ook nu in Doel 13 Klimaatactie te zien.

Eerder plunderden de bankiers Griekenland en Ierland leeg. Nu roven ze grond en goed onder je voeten vandaan, door je een CO2-schuld op te leggen, zegt Zeilmaker.

Echte macht

Dit is de handel in gebakken lucht die ‘strijd tegen klimaatverandering’ heet.

In Nederland is de centrale bank, De Nederlandsche Bank (DNB), in handen van een directie, die door de Kroon wordt benoemd.

De president van DNB, Klaas Knot, is overigens ook board member van de BIS, de Bank voor Internationale Betalingen. Daar ligt de echte macht.

Onaantastbaar

Zeilmaker wijst erop dat Knot vanaf 2015 net als alle andere centrale bankiers plots vol op het klimaatorgel ging spelen.

De voorganger van Knot, Nout Wellink, was van 2002 tot 2006 voorzitter van deze bank.

Als je voorzitter bent van de BIS, dan ben je in feite onaantastbaar.

Go to hell

Toen de Duitse minister van Economische Zaken in 1969 financiële maatregelen voorstelde voor banken, kreeg hij van toenmalig BIS-president Jelle Zijlstra te horen: ‘Go to hell’.

Die trekpopjes als Rutte, Klaver en Hoekstra, dat zijn de koffiejuffrouwtjes van het klimaat- en bankencircus, concludeert Zeilmaker.

[Interessante Tijden]

4.5 4 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
2 jaren geleden

Ja … en wie gaat ze tegenhouden? Niemand, wat NL op z’n smalst stemt nu eenmaal toch wel op hypotheekaftrek … want ja, dat is mijn dingetje toch!

mike
mike
2 jaren geleden

Op de website van de BIS kun je lezen dat ondermeer de BIS 3,7 ton goud aan oorlogsbetalingen heeft ontvangen van de Duitse Reichsbank. Dit goud zou tijdens WOII van de Belgische en Nederlandse centrale banken zijn gestolen en omgesmolten in Pruisen om de oorsprong te verhullen.

“Investigations after the war revealed that the Reichsbank had used large quantities of gold stolen from central banks in the occupied territories to make wartime payments to a number of institutions including the Swiss National Bank and the BIS. This gold had been remelted at the Prussian mint to conceal its origin. In this manner, during the war, the BIS received 3.7 tonnes of gold from the Reichsbank which, it emerged from German records captured after the war, had originally been looted from the central banks of Belgium and the Netherlands.”

Naar eigen zeggen zou de BIS na WOII volledig met de onderzoekscommissies hebben meegwerkt en het gestolen goud hebben geretourneerd aan deze commissies.

Na WOII heeft de -door Nazi families opgerichte- BIS het kapitaal dubbel en dwars terug gejat via fraudulente belastingovereenkomsten met Europese centrale banken. Het kapitaal is via de BIS doorgesluisd naar privérekeningen van Illuminati families.

salvar
salvar
2 jaren geleden

heel nederigland in opstand dan is het gebeurd met het schorem , maar ja krijg ze maar eens zover.

Willem
Willem
2 jaren geleden

Hadden wij in nederland of Europa maar een trump zitten of zo , je ziet dat de machtsverhoudingen de laatste paar jaar volledig zijn verdraaid , de Deepstate heeft in Europa via de klimaatmafia de touwtjes redelijk in handen , terwijl in Amerika er momenteel een heuze oorlog gaande is om de macht

Typ dit maar eens in op Youtube – Did You Catch What The Patriots Are Doing, It’s PERFECT –

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

7
0
We lezen graag je reactie!x