Buitenaards

VS beschikt over technologie om buitenaardse schepen neer te halen. Oud-minister doet onthullingen

Help mee door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De VS heeft niet alleen jarenlang technologie uitgewisseld met aliens, maar beschikt ook over wapens waarmee buitenaardse ruimteschepen kunnen worden neergehaald. Dat heeft de Canadese oud-minister van Defensie Paul Hellyer gezegd.

“Ze hebben volgens mij twee of drie soorten wapens die in staat zijn om UFO’s uit te schakelen en neer te halen,” citeert het Russische persbureau Sputnik de 94-jarige ex-minister.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Dat is ook het primaire doel van het raketschild,” vervolgde hij. “Die wapens kunnen worden gebruikt om UFO’s neer te schieten.”

Vier soorten

Hellyer was tussen 1963 en 1967 minister van Defensie en van 1967 tot 1969 minister van Handel.

Enkele jaren geleden zei hij tegen zender RT dat tenminste vier soorten aliens de aarde al duizenden jaren bezoeken.

Sommige buitenaardsen onderhouden op een vliegbasis in Nevada contact met het Amerikaanse leger, zo zei hij.

Jaren zestig

“Het Amerikaanse leger wisselt al sinds de jaren zestig technologie uit met de ‘Tall Whites’,” vervolgde hij.

Hellyer zei dat Charles James Hall, die werkzaam was voor de Amerikaanse luchtmacht, hem had verteld dat hij aliens op de basis had gezien.

Hall zei dat hij een hangar voor een ‘moederschip’ had gezien. Bij volle maan vloog dat schip via de zijkant van een berg naar binnen, zei hij.

Vrienden

Volgens Hellyer hebben we wapens die UFO’s kunnen neerhalen helemaal niet nodig, omdat de aliens vreedzaam zijn en simpelweg bezorgd zijn over de manier waarop mensen omgaan met hun planeet.

“Volgens de meeste waarnemers zijn ze vriendelijk, dus waarom zouden we op vrienden schieten?” vroeg hij zich af.

[Sputniknews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
OneLove
OneLove
6 jaren geleden

Kijk Vanaf 1.30 , op 1.49 zie je zo’n wapen in actie. Als je het traject van die ‘beam’ volgt, kom je ongeveer in zuid USA uit.

https://www.youtube.com/watch?v=IiDvkB_rG-Q

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
6 jaren geleden

LS…

Amerikanen zijn gedegenereerde Europeanen en Khazaren en schieten op alles wat hun zieke geesten niet kunnen begrijpen. Voorbeelden te over ! Bij elke nieuwe uitvinding wordt het eerst onderzocht of er een moordwapen van gemaakt kan worden. Daarna wordt het los gelaten op de wereldbevolking die er chronisch ziek van wordt waaraan weer dik geld kan worden verdient.

najef
najef
6 jaren geleden

Ik zou amerikanen vervangen met de westerse wereld. De westerse wereld kan enkel waarde zien in geld alles wat leeft heeft geen waarde tenzij dat in geld omgezet kan worden. Ik zie Amerika en zijn bondgenoten als de kwaad op deze wereld. Helaas draait alles op geld en het westen heeft genoeg om deze wereld te transformeren in een paradijs op aarde.

Nehemia
Nehemia
6 jaren geleden

Als je bedenkt dat er wereldwijd een paar duizend DUMB’S (Deep Undergroud Military Bases) zijn. Je hebt de Secret Space program met black budgets. Er gaan mondiaal honderden miljarden in om – zo niet vele biljoenen. Er staat me bij dat een hoge oom van de NASA/Defensie die gepensioneerd was wist te vertellen dat ze allang de techniek hebben om naar de sterren te reizen. Allemaal clandestiene projecten die 24/7 doorgaan met astronomisch hoge budgetten. Duizelingwekkende technologie en operaties die voor het grote publiek verscholen blijft. Waarom gaan al die wereldleiders naar Antartica? Niet om te skiën of om te gaan wakduiken kan ik u vertellen. Onze perceptie wordt beperkt door onze zintuiglijke waarneming. Feitelijk is het zo dat we als mens maar een klein stukje bandbreedte kunnen waarnemen. Er zijn ook veel meer dimensies waar we nog totaal geen toegang tot hebben, hoe wel je schijnt te kunnen ascenderen naar een hoger niveau. Hoe dan ook – er gebeurt van alles en we krijgen af en toe wat kruimels toegeworpen van de opperste echelons waar we vervolgens als een kwispelende hond op af stuiven.

Er vindt van alles plaats in het geniep. Het klonen van mensen (supersoldiers), crossbreading humans en animals (ziek), black goo (bekijk de video’s van black goo specialist Harold Kauts Vella op YouTube) en goo in andere kleurvarianten – we praten over een levend organisme. quantumcomputers, morgellons, nanodeeltjes/bots die met chemtrails worden losgelaten over heel de aarde zijn slechts een paar kaarten uit de brede waaier waarmee ze wapperen in hun Frankensteinbunkers. Op internet kun je er van alles over vinden, maar er is ook veel lectuur over. Zolang er nog geen boekverbrandingen plaats vinden kun je jezelf nog verbazen over zaken die inmiddels geëxposeerd zijn. De dingen die naar buiten zijn gekomen zijn echter nog maar een splinter van het geheel. het transhumanisme neemt een hoge vlucht. Kunstmatige Intelligentie gaat ook vol op het orgel. Versmelting mens en machine. CERN die een interdimensionaal portaal wil openen en daarmee krachten kan ontketenen waar geen duizend woedende schoonmoeders meer tegen helpen. Burgers – let op uw saeck!

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x