Homepagina » Buitenaards » VS beschikt over technologie om buitenaardse schepen neer te halen. Oud-minister doet onthullingen
VS beschikt over technologie om buitenaardse schepen neer te halen. Oud-minister doet onthullingen

VS beschikt over technologie om buitenaardse schepen neer te halen. Oud-minister doet onthullingen

De VS heeft niet alleen jarenlang technologie uitgewisseld met aliens, maar beschikt ook over wapens waarmee buitenaardse ruimteschepen kunnen worden neergehaald. Dat heeft de Canadese oud-minister van Defensie Paul Hellyer gezegd.

“Ze hebben volgens mij twee of drie soorten wapens die in staat zijn om UFO’s uit te schakelen en neer te halen,” citeert het Russische persbureau Sputnik de 94-jarige ex-minister.

“Dat is ook het primaire doel van het raketschild,” vervolgde hij. “Die wapens kunnen worden gebruikt om UFO’s neer te schieten.”

Vier soorten

Hellyer was tussen 1963 en 1967 minister van Defensie en van 1967 tot 1969 minister van Handel.

Enkele jaren geleden zei hij tegen zender RT dat tenminste vier soorten aliens de aarde al duizenden jaren bezoeken.

Sommige buitenaardsen onderhouden op een vliegbasis in Nevada contact met het Amerikaanse leger, zo zei hij.

Jaren zestig

“Het Amerikaanse leger wisselt al sinds de jaren zestig technologie uit met de ‘Tall Whites’,” vervolgde hij.

Hellyer zei dat Charles James Hall, die werkzaam was voor de Amerikaanse luchtmacht, hem had verteld dat hij aliens op de basis had gezien.

Hall zei dat hij een hangar voor een ‘moederschip’ had gezien. Bij volle maan vloog dat schip via de zijkant van een berg naar binnen, zei hij.

Vrienden

Volgens Hellyer hebben we wapens die UFO’s kunnen neerhalen helemaal niet nodig, omdat de aliens vreedzaam zijn en simpelweg bezorgd zijn over de manier waarop mensen omgaan met hun planeet.

“Volgens de meeste waarnemers zijn ze vriendelijk, dus waarom zouden we op vrienden schieten?” vroeg hij zich af.

[Sputniknews]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Caesar Lion Cachet schreef:

  LS…

  Amerikanen zijn gedegenereerde Europeanen en Khazaren en schieten op alles wat hun zieke geesten niet kunnen begrijpen. Voorbeelden te over ! Bij elke nieuwe uitvinding wordt het eerst onderzocht of er een moordwapen van gemaakt kan worden. Daarna wordt het los gelaten op de wereldbevolking die er chronisch ziek van wordt waaraan weer dik geld kan worden verdient.

  31 likes
 • najef schreef:

  Ik zou amerikanen vervangen met de westerse wereld. De westerse wereld kan enkel waarde zien in geld alles wat leeft heeft geen waarde tenzij dat in geld omgezet kan worden. Ik zie Amerika en zijn bondgenoten als de kwaad op deze wereld. Helaas draait alles op geld en het westen heeft genoeg om deze wereld te transformeren in een paradijs op aarde.

  13 likes
  • Bazzmann schreef:

   Idd Amerika is allemaal kapitalisme. Ze vermoorden eigen mensen als ze ufo geheimen openbaar willen maken aan de wereld. Maar de grootste vijand van de wereld is religie. Iets doms wat door de mensen bedacht is en ook onze ondergang zal worden.

   7 likes
 • Nehemia schreef:

  Als je bedenkt dat er wereldwijd een paar duizend DUMB’S (Deep Undergroud Military Bases) zijn. Je hebt de Secret Space program met black budgets. Er gaan mondiaal honderden miljarden in om – zo niet vele biljoenen. Er staat me bij dat een hoge oom van de NASA/Defensie die gepensioneerd was wist te vertellen dat ze allang de techniek hebben om naar de sterren te reizen. Allemaal clandestiene projecten die 24/7 doorgaan met astronomisch hoge budgetten. Duizelingwekkende technologie en operaties die voor het grote publiek verscholen blijft. Waarom gaan al die wereldleiders naar Antartica? Niet om te skiën of om te gaan wakduiken kan ik u vertellen. Onze perceptie wordt beperkt door onze zintuiglijke waarneming. Feitelijk is het zo dat we als mens maar een klein stukje bandbreedte kunnen waarnemen. Er zijn ook veel meer dimensies waar we nog totaal geen toegang tot hebben, hoe wel je schijnt te kunnen ascenderen naar een hoger niveau. Hoe dan ook – er gebeurt van alles en we krijgen af en toe wat kruimels toegeworpen van de opperste echelons waar we vervolgens als een kwispelende hond op af stuiven.

  Er vindt van alles plaats in het geniep. Het klonen van mensen (supersoldiers), crossbreading humans en animals (ziek), black goo (bekijk de video’s van black goo specialist Harold Kauts Vella op YouTube) en goo in andere kleurvarianten – we praten over een levend organisme. quantumcomputers, morgellons, nanodeeltjes/bots die met chemtrails worden losgelaten over heel de aarde zijn slechts een paar kaarten uit de brede waaier waarmee ze wapperen in hun Frankensteinbunkers. Op internet kun je er van alles over vinden, maar er is ook veel lectuur over. Zolang er nog geen boekverbrandingen plaats vinden kun je jezelf nog verbazen over zaken die inmiddels geëxposeerd zijn. De dingen die naar buiten zijn gekomen zijn echter nog maar een splinter van het geheel. het transhumanisme neemt een hoge vlucht. Kunstmatige Intelligentie gaat ook vol op het orgel. Versmelting mens en machine. CERN die een interdimensionaal portaal wil openen en daarmee krachten kan ontketenen waar geen duizend woedende schoonmoeders meer tegen helpen. Burgers – let op uw saeck!

  13 likes
  • Ad Dral schreef:

   Hoi Nehemia. Zoek CERN maar eens tot de draad aan toe,helemaal uit. Het zal je verbazen wat daar allemaal plaatsvindt. Succes.

   4 likes
  • Caesar Lion Cachet schreef:

   LS…

   Bedenk dat de huidige zogenaamde moderne mens ook een crossbreed is van buitenaardsen om van de oorspronkelijke mens in wording een gewillige slaaf te maken voor het vuile werk. Het zogenaamde uitverkoren volk waant zich de directe afstammeling van die buitenaardsen, ook wel de goden genoemd en is de hoofdschuldige aan al deze satanische knoeierij. Lees de Wes Penre Papers en leer hoe het werkelijk zit !

   1 likes
 • salvar schreef:

  De VS heeft niet alleen jarenlang technologie uitgewisseld met aliens, maar beschikt ook over wapens waarmee buitenaardse ruimteschepen kunnen worden neergehaald.
  denk je nu werkelijk dat aliens wapens leveren of de technologie hiervoor geven?
  ja,misschien geven maar dan hebben ze zelf wel iets beters.
  ik denk een ras (buitenaardsen) wat misschien wel honderden miljoenen jaren voor ligt op ons echt wel wapens bezitten om ons met aarde en al uit dit heelal te blazen.

  wie wil er nu met een ras zoals we zijn samenwerken?
  zelfs gewone burgers kunnen tegenwoordig al niet meer samenwerken laat staan landen.

  4 likes
  • Caesar Lion Cachet schreef:

   LS…

   Bedenk dat we met vele buitenaardse rassen en soorten te maken hebben van verschillende ontwikkelingsniveau die elkaar bestrijden. Het aardse ras staat waarschijnlijk qua ontwikkeling op de laagste plaats maar kan, omdat de moraal ontbreekt natuurlijk nog wel ingezet worden voor kampbewakers of ander smerig werk waar de buitenaardse elite de neus voor ophaalt

   0 likes
 • Nehemia schreef:

  Ad Dral

  CERN is inderdaad op vele fronten bezig. Wat overigens fascinerend is – is dat het logo van CERN net als Google Chrome uit drie ineengevlochten zessen bestaan – 666. Het zal toch geen toeval zijn?

  3 likes
  • vladi schreef:

   de tilt van de aarde is 23,4 graden wat blijft over? 66,6 graden.

   de curvature van de aarde heeft bij 100 mile een ´drop´ van 666 feet.

   je kunt deze sunworshipping shit overal terugvinden.

   wij draaien met 66.6 miles/h om de zon.

   puur toeval allemaal.

   https://youtu.be/FHtvDA0W34I

   128 km hoogte en de horizon is nog steeds op ooghoogte 0:46 sec en pauzeer!!!
   Leg de lineaal er maar op.
   maar zodra buiten…….see for yourself.

   everything is a lie and a formula wich fits THEIR sunworshipping model.

   fff

   1 likes
 • Maarten V schreef:

  ~Amerikanen wanen zich superieur (net als vele andere grote landen in de wereld overigens). En als buitenaardse wezens zich nu officieel ons zouden bezoeken dan verliezen de Amerikanen deze “superioriteit”. Ze denken wellicht het recht te hebben om hun positie hoog te houden en mogelijke niet-aardse bezoekers aan te vallen (indien ze in bezit zijn van dat soort wapens, dat wat ik betwijfel).~

  3 likes
  • Caesar Lion Cachet schreef:

   LS…

   Het zijn per land / natie de Khazaren die de touwtjes in handen hebben. Het volk cq de mensen worden tegenelkaar opgezet maar op het niveau van de Illuminatie en de buitenaardsen wordt het beleid bepaald. Het hoofddoel is de uitroeiing van de mens !

   1 likes
 • Jeff schreef:

  Beschikken ze erover, of is dit weer zo’n gelekt bericht welke zou moeten dienen om de vijanden van de Vs angst in te boezemen. Want zover ik kan overzien, doen die yanks niks, zonder daar wat voor terug te krijgen. Als die alien over zulke geavanceerde techniek beschikt, zoals hier vaak geschetst word, dan zal dat ook wel weer te omzeilen zijn, lijkt me. Ik neem dit verhaal met een korrel, maar het zou me ook niet verbazen als er iets van waar is. Het valt zoiezo al op, dat die geluiden immer uit Canada komen en altijd door gewezen ministers of ex luchtmacht officieren. Ze hadden indruk op me gemaakt als ze in functie zijn.

  3 likes
  • Caesar Lion Cachet schreef:

   LS…

   De Russen hebben het wapenarsenaal van de Amerikanen al tot achterhaald speelgoed gereduceerd !
   Dus wie weet is er nog hoop !

   1 likes
 • rob schreef:

  Toch wel sportief van buitenaardse wezens om te mens eerst de wapens ervoor te laten ontwikkelen waarschijnlijk om zo toch een waardig tegenstander te zijn tegen deze buitenaardsen om een oorlogje te voeren met respect van gelijkwaardigheid voor elkaar..dat is nu echte liefde ..

  3 likes
 • OneLove schreef:

  Kijk Vanaf 1.30 , op 1.49 zie je zo’n wapen in actie. Als je het traject van die ‘beam’ volgt, kom je ongeveer in zuid USA uit.

  https://www.youtube.com/watch?v=IiDvkB_rG-Q

  0 likes
 • Dragon Woman schreef:

  Wanneer komen de goeien….? Niet meer hè…? Het blijkt dat de waarheid is dat we leven in 1 grote Illusie…. met helden die onder de zoden liggen…..de rest is allemaal….. MEUK….

  0 likes
 • x

  Check Also

  gevechtspiloot

  Gevechtspiloot: ‘Dit ding is niet afkomstig van de aarde’

  Wat gevechtspiloot David Fravor in 2004 overkwam, ...

  new york times

  New York Times pakt uit: ‘UFO’s geborgen die niet op aarde zijn gemaakt’

  Een geheime eenheid binnen het Pentagon die ...

  >