Buitenland

Schimmige praktijken in Oekraïne: ‘Rode Kruis houdt lijst bij van kinderen met gezonde organen’

Help anderen door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!

De Russische Onderzoekscommissie, een soort OM voor zware criminaliteit dat rechtstreeks onder president Poetin valt, doet onderzoek naar beschuldigingen dat het Oekraïense Rode Kruis betrokken is bij schimmige zaakjes, waaronder het bijhouden van gegevens over kinderen met ‘gezonde organen’ in de stad Marioepol.

De beschuldigingen zijn gedaan door Vladimir Taranenko, hoofd van een vrijwilligersbeweging die de politiediensten in Donetsk ondersteunt. De activist plaatste beelden op social media van een kantoor van het Rode Kruis in Marioepol. Taranenko zei dat daar zeer verdachte zaken zijn aangetroffen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Meer dan 1000

Hij beweerde dat het kantoor medische gegevens had verzameld van meer dan 1000 kinderen met ‘gezonde organen’. Er lagen ook handleidingen over het gebruik van wapens die bedoeld leken te zijn voor kinderen.

Taranenko zei dat de onderzoekers van de Volksrepubliek Donetsk licht zullen werpen op de activiteiten van het Rode Kruis, dat niet bereikbaar was voor commentaar.

Doodstraf

De stad Marioepol werd onlangs bevrijd door het Russische leger, dat daarbij werd ondersteund door de volksmilitie van de Volksrepubliek Donetsk.

Heel Marioepol staat nu onder Russische controle. De laatste verdedigers gaven zich recent over. Rusland heeft in Marioepol duizenden Oekraïense soldaten aangehouden. Zijn zullen terechtstaan en kunnen worden veroordeeld tot de doodstraf. Van de militairen hoorde een deel bij het nazistische Azov-bataljon.

4.7 114 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

90 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Guus Velraeds
Guus Velraeds
1 jaar geleden

Kinderhandel, orgaanhandel, verkoop baby vlees en vlees van volwassenen, mensenhandel in algemeen, bio labs, productie pedo movies en snuf movies zijn geen onbekende fenomenen in de maffiastaat Oekraïne. Helaas voor veel ongelukkigen is Oekraïne ook als het niet in oorlog is de hel op aarde. De hel waar ons niksnut parlement een staande ovatie voor hield. Het meest beschamende in onze geschiedenis.

Ron
Ron
1 jaar geleden

Daar sta ik niet raar van te kijken.
Rode kruis misschien betrokken bij orgaan smokkel ???????

Mar
Mar
1 jaar geleden

we leven in een zieke,verrotte en terminale wereld

Henk R
Henk R
1 jaar geleden

En hun president riep laatst nog, dat het wel meevalt de corruptie in de Oekraïne. Dit lijkt op een heus gevalletje van orgaan handel .

Back to top button
90
0
We lezen graag je reactie!x