CoronaBuitenland

Schok: ‘Politie zet energiewapens in tegen Australisch vrijheidskonvooi’

Help mee door deze info met je vrienden op je socials te delen!

De Australische politie zou zogeheten gerichte energiewapens hebben ingezet tegen het vrijheidskonvooi dat in hoofdstad Canberra protesteert tegen de coronamaatregelen.

Op social media circuleren verontrustende video’s van betogers, waaronder vrouwen en kinderen, die flink zijn toegetakeld. Ze hebben onder meer blaren op hun gezicht, armen en romp.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

De demonstranten zijn naar verluidt bestookt met geconcentreerde microgolfstraling. Verschillende mensen beweren op social media dat ze zijn verwond door de microgolfstraling. Priscilla klaagt over brandwonden op haar lijf, brandende oren en blaren in haar mond.

Vuurrood

Amanda-Louise schrijft dat haar lippen en kin bloeden en blaren bevatten. Shannon laat weten dat haar gezicht, nek en armen vuurrood waren en dat ze blaren op haar kin had.

Twee Australische senatoren bevroegen de federale politiecommissaris Reece Kershaw afgelopen week over de inzet van gerichte energiewapens tegen vreedzame demonstranten.

Geluidswapens

Het is bekend dat de Australische politie al sinds 2016 beschikt over zogeheten long-range acoustic devices (LRAD), geluidswapens die ontworpen zijn om mensen in bedwang te houden. De LRAD zendt geluidsgolven uit die harder zijn dan de menselijke pijngrens en dwingt de mensen dus om afstand te nemen. De gevolgen van LRAD kunnen permanente gehoorschade zijn en zelfs tijdelijk zichtverlies.


[Infowars]

4.8 75 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

167 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rene Smit
Rene Smit
2 jaren geleden

Dit is puur een misdaad tegen de mensheid omdat deze wapens er niet op gericht zijn om mensen te verspreiden, maar om ze te verwonden zonder dat ze het merken.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

De Waanzin wordt Groter en Groter met de dag…de gigantische puinhoop voor al die Demonische WEF-Hitler-Jugend, Landverradende Puppeticians, Parasieten van Troje & hun IllumiNazi-PuppetMasters neemt met het voortschrijden van de tijd alleen maar exponentieel toe…steeds Gewelddadiger optreden…de absolute Wanhoop & pure Paniek is van hun doorgesnoven Psychopatische arrogante rotkoppen af te lezen….ze zijn KLAARRR… In hun haast om hun weerzinwekkende demonische Plannetjes erdoorheen te drukken rennen ze halsoverkop van de ene Valkuil in de andere….Alle Verraders staan vol in de Schijnwerpers, met hun gore klauwen in de Koekjespot & worden telkens weer op Heterdaad betrapt…iedere Goyim staat erbij en kijkt ernaar…Wat een compleet Hersendode Kudde is het Overgrote deel van de Mensheid toch ook…Vrolijk Fluitend graven ze gezamenlijk hun eigen graf….Het is werkelijk waar een GROF SCHANDAAL dat Justitie & Defensie dit allemaal zomaar laten gebeuren….Wie betaalt al deze Landverraders eigenlijk?

Het antwoord is WIJ met z’n ALLEN….wie betaalt die Bepaalt was het toch? Dus in Principe financieren wij Nederlanders met zijn ALLEN dit Nazi-Ongedierte & hun Operatie Gladio-Terroristen-Brigades…Moeten we niet gewoon eens massaal stoppen met het Financieren van deze Bolsjewistische-Fascistische Massamoordenaars? Allemaal hebben ze hun Achenebbisje zieltjes voor een appel & een ei verpatst aan de Duivel in Hoogsteigen persoon…Deze Hoeren van Satan hebben allemaal hun hand overspeeld Gegokt & Verloren…hun Pooier staat te popelen om hun zielige zieltjes te incasseren …

Robert
Robert
2 jaren geleden

even voor de schaapjes, als dit overal ingezet wordt is het TELAAT!.. met je “het is nooit telaat”. verrekte eigenwijze lui.. laten we het dan echt zover komen? niet zzeuren dan dadelijk als je niets meer hebt.. en ga nou niet roepen”ik heb de voehbal nog” of “ik heb de netflix nog”. bah!

Boedha
Boedha
2 jaren geleden

We leven in een gekkenhuis!!!!! Kan niets meer zeggen, Zo triest dit. Ongelooflijk.

Back to top button
167
0
We lezen graag je reactie!x