Het Complot

“Waarheid over 9/11 betekent einde voor Verenigde Staten als wereldmacht”

Help ons door dit artikel met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Als de waarheid over de terroristische aanslagen op 11 september 2001 naar buiten komt, zou dat niet alleen het Amerikaanse politieke systeem ontwrichten, maar ook het einde betekenen van de VS als wereldmacht. Dat zegt een Amerikaanse onderzoeker.

Dr. Kevin Barrett, oprichter van het Scientific Panel for the Investigation of 9/11, reageerde met zijn uitspraak op de kritiek die presidentskandidaat Donald Trump onlangs uitte op George W. Bush. De Republikeinse kandidaat zei dat de aanslagen van 11 september voorkomen hadden kunnen worden als het door hem gepropageerde strenge asielbeleid regel was geweest.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Trump deed zijn uitspraken in een interview met de Amerikaanse tv-zender Fox. Hij stelde in het vraaggesprek dat de 19 kapers die de aanslagen pleegden, waarschijnlijk nooit het land in waren gekomen als hij president was geweest.

Inside job

Hij haalde tijdens het interview opnieuw uit naar zijn rivaal Jeb Bush. Die zei eerder dat zijn broer, oud-president George W. Bush, het land veilig had gehouden. “Nou, het World Trade Center is wel ingestort! Geef ik hem daarmee de schuld? Ik probeer niemand de schuld te geven. We verloren 3000 mensen.”

Volgens dr. Barrett zijn er veel Amerikanen die George W. Bush de schuld geven van de aanslagen. “Uit sommige peilingen is gebleken dat een derde van de Amerikanen zegt dat de regering Bush de aanslagen heeft georkestreerd of ze heeft laten plaatsvinden om een oorlog te kunnen starten in het Midden-Oosten,” zei hij. “Andere peilingen laten zien dat tot wel 90 procent van de Amerikanen het officiële verhaal niet gelooft.”

Barrett verwijst naar het werk van dr. David Ray Griffin, waaruit zou blijken dat 9/11 geen verrassingsaanval was van een onbekende vijand, maar een inside job, een spectaculaire pr-stunt die werd gevolgd door een neoconservatieve staatsgreep en een reeks oorlogen waar vooral Israël van heeft geprofiteerd.

Meest criminele familie in Amerika

“Bush was duidelijk verantwoordelijk voor 9/11, ook als hij niet direct betrokken is geweest bij deze coupe,” merkte dr. Barrett op. “En zelfs als je weigert toe te geven dat dit een staatsgreep was, moet Bush de schuld krijgen van wat er is gebeurd.”

Al in augustus 2001 kreeg George W. Bush tijdens de dagelijkse briefing van de president van de CIA te horen dat Bin Laden vastbesloten was om de Verenigde Staten aan te vallen, aldus dr. Barrett.

“Als deze politieke bom ontploft, wordt niet alleen de familie Bush – de meest criminele familie in Amerika – getroffen, maar valt ook het hele politieke systeem in elkaar en dat zal mogelijk het einde betekenen van de VS als wereldmacht,” concludeerde hij.

[PressTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x