CoronaMens en Dier

Schokkend relaas: ‘Deze hele situatie laat zien hoe slap en laf Pfizer eigenlijk is’

Help ons door deze informatie met anderen op je social media te delen!

Het leven van Magdalena Dzambo werd ontwricht door één Pfizer-prik. Voordat ze geruïneerd werd door het vaccin, werkte ze in de vastgoedwereld. Ze klopte aan bij Emma at Work, een organisatie die chronisch zieke mensen helpt om aan een baan te komen. En wie is één van de partners van Emma at Work? Je raadt het al: Pfizer.

Pfizer en Emma at Work hebben een mentorprogramma waarmee mensen met een chronische aandoening aan het werk worden geholpen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Dzambo besloot het gewoon te proberen, aangezien het vinden van werk in haar situatie ‘superlastig’ is. In eerste instantie leek er geen vuiltje aan de lucht. Iedereen was aardig. Daar kwam abrupt verandering in toen ze duidelijk maakte dat ze verwoest is door de Pfizer-vaccinatie.

Een trap na

Haar mentor appte niet terug. Ze werd gebeld door Emma at Work met de mededeling dat haar traject werd stopgezet. Ook kreeg ze te horen dat ze ‘onvoldoende transparant’ was geweest en Pfizer ‘in een lastige positie’ had gebracht. ‘Wij trekken onze handen van je af’, klonk het, waarna ze verwijderd werd uit de groepsapp.

“Deze hele situatie laat zien hoe slap en laf Pfizer eigenlijk is,” schrijft Dzambo op haar website. “Het oppermachtige Pfizer is te laf om een gesprek met mij aan te gaan.” Sterker nog: via Emma at Work geeft de vaccinmaker haar nog een trap na.

Wie betaalt, bepaalt

Pfizer laat het vuile werk opknappen door Emma at Work, dat zich makkelijk voor het karretje van Pfizer laat spannen, aldus Dzambo. “Wie betaalt, bepaalt.”

“Dit is de realiteit van de mensen met vaccinatieschade en ik vind dat aan het licht moet komen hoe Pfizer met ons omgaat en hoe wij nergens terecht kunnen.”

Lees het schokkende relaas hier in zijn geheel.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 127 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
3 maanden geleden

Pfizer?

Ik zou liever zien dat de artsengilde wordt aangepakt. Zij hebben de prikjes gezet, niet pfizer. De artsen hebben tegen hun beroepseed gehandeld, niet pfizer. De patiënt moet onvoorwaardelijk kunnen vertrouwen op de arts, niet op die van Pfizer.

Niet dat ik per se Pfizer wil vrijspreken, echter ik vind dat de artsen tot nu toe hier wel heel gemakkelijk mee weg komen, terwijl zij, juist zij, er direct voor hadden moeten liggen.
Volledigheidshalve praat ik niet over de gering aantal artsen, die wel hun eed en beroep serieus hebben genomen.

Dwarsje
Dwarsje
3 maanden geleden

Iedereen die website mailen en die medewerkers inclusief zakkenvullende professoren aanspreken!

jessie nameles
jessie nameles
3 maanden geleden

start een nieuw bv,tje . waarschijnlijk zijn er duizenden van dit soort bedrijfjes opgezet door mega companies en met medewerking van regeringen .. en als het iets te heet aan de voeten word laten ze het hele zootje klappen als een zeepbel .. niemand weet hoe diep dit konijnenhol is. maar alles kan op ten duur getraceerd worden !!!!

Jacques
Jacques
3 maanden geleden

IG-Farben zijn aan de basis van dit tuig. Wat anders was er te verwachten?

Back to top button
48
0
We lezen graag je reactie!x