BuitenlandCorona

Schokkende beelden: huid van man laat los na extreme reactie op coronavaccin

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een man uit Virginia kreeg na toediening van het coronavaccin last van uitslag over zijn hele lijf die ervoor zorgde dat zijn huid begon los te laten.

De 74-jarige Richard Terrell kreeg vier dagen na het vaccin van Johnson & Johnson vreemde klachten, meldt nieuwszender WRIC. Het begon met een vreemd gevoel rond zijn oksel en enkele dagen later kwam daar jeukende huiduitslag bij.

Daarna begon de man op te zwellen en werd zijn huid vuurrood. Binnen de kortste keren verspreidde de uitslag zich over zijn hele lichaam. “Het gebeurde zo snel. Mijn huid liet los,” zei Terrell. “Het prikte, brandde en jeukte.”

Het buigen van zijn armen en benen was zeer pijnlijk op de plekken waar zijn huid opgezwollen was.

Bijwerking van het vaccin

Artsen stelden in het ziekenhuis vast dat het een bijwerking van het vaccin was. “We hebben uitgesloten dat het gaat om een virusbesmetting of corona, we hebben zijn nieren en lever gecontroleerd en kwamen tot de conclusie dat het vaccin de oorzaak is,” zei dr. Fnu Nutan.

Ze voegde toe dat de aandoening mogelijk levensbedreigend was geweest als de man zich niet had laten behandelen. “De huid is het grootste orgaan en als hij ontstoken raakt zoals bij hem het geval was, kun je veel vloeistoffen en elektrolyten verliezen,” zei Nutan.

[New York Post, Infowars]

4.8 56 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
69 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Waldemar
Waldemar
1 jaar geleden

WAAROM NAM HIJ DAT VERVLOEKTE SPUL OOK.
OM MOE TE WORDEN.
MENSEN WETEN OVER RISICO’S
NIET LUISTEREN TOCH?

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Wanneer houdt het op?!

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

Eigen schuld dikke bult..
Deze mensen geloven zo heilig in de vaccine….

W Appie??
W Appie??
1 jaar geleden

Ooh wat erg. En maar blijven beweren dat t milde bijwerkingen zijn??de waslijst word steeds langerEn triest dat er gewoon doorgeprikt word niet zeuren gewoon effe doen??doe mij maar een frikandel ??veiligheid voor alles

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

69
0
We lezen graag je reactie!x