UFO

Lichtbollen verschijnen wereldwijd (video)

Help anderen door dit artikel met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vrijwel tegelijkertijd zijn in de Verenigde Staten en Europa lichtbollen gezien die zich met hoge snelheid voortbewogen.

Alhoewel velen suggereren dat het dezelfde UFO’s betrof blijft de vraag hoe ze een dergelijke afstand in zo’n korte tijd konden overbruggen.

Het fenomeen werd een week geleden voor het eerst waargenomen boven Salt Lake City in de staat Utah. Daarna verschenen de orbs ook zo’n 9000 kilometer verderop boven onder meer Polen, Griekenland en Slowakije.

Uit het beeldmateriaal dat is verschenen op YouTube blijkt dat vele getuigen de UFO’s op nagenoeg hetzelfde moment hebben waargenomen.

Op basis van de baan die de objecten aflegden ging het volgens de getuigen niet om door mensen gemaakte vaartuigen. De orbs kleurden rood en oranje en vlogen zeer snel, aldus de getuigen. De orbs verschenen in gebieden die plotseling werden getroffen door hevige regenval.

Bron: RT.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
47 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Debb3
Debb3
9 jaren geleden

Zoveelste bewijs en het blijft maar komen.. Namasté

Vonzie
Vonzie
9 jaren geleden

Apart…zit al bijna de hele week tot laat in de tuin maar heb totaal niks gezien :/

roy
roy
9 jaren geleden

waarom zie ik ze nou nooit… =( will 100% proof zien, heb wel eens een rode licht
op hoge snellheid zien vliegen snachts.
prob was het een straaljager, en een maand geleden zag ik het ruimte station iss recht boven mijn hoofd zweven,vlak na zons ondergang. alleen dat geluk heb ik

c
c
9 jaren geleden

Vind ik altijd zo grappig dat er gezegd wordt ;volgens getuigen ging het niet om door mensen gemaakt vaartuigen’, jaja wel makkelijk hoor die burger-deskundigen die dat van een afstand kunnen zien.Weleens gedacht aan remote controle objecten?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

47
0
We lezen graag je reactie!x