Mens en Dier

Ab Osterhaus noemt dodelijke bloedstolsels door AstraZeneca-vaccin ‘bijwerkingen’: ‘Doorprikken!’

Help anderen door deze info met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Duitsland is gisteren besloten om mensen onder de 60 niet meer te vaccineren met het AstraZeneca-vaccin vanwege een aantal ernstige incidenten, waaronder sterfgevallen, bij met name jonge vrouwen. Viroloog Ab Osterhaus kreeg gisteravond in Op1 de vraag wat hij vindt van dit besluit.

“In Noordrijn-Westfalen zijn er geloof ik negen gevallen geweest. Dat is veel meer dan je verwacht, maar als je het verder over Duitsland bekijkt, dan valt het nog wel mee. In Engeland heeft men bijvoorbeeld gezegd dat er helemaal niks aan de hand is. Je ziet daar de aantallen niet oplopen,” aldus Osterhaus.

“Van tevoren kun je voorspellen dat je een aantal bijwerkingen gaat zien,” zei hij, waarop presentator Tijs van den Brink benadrukte dat dit geen bijwerkingen zijn, maar mensen die overlijden aan stolsels.

Als het zou kunnen vanavond nog

“Er zijn enkele mensen overleden, maar het zijn wel degelijk bijwerkingen,” ging Osterhaus verder. “We zien dat bij andere vaccinaties ook. Bij de vaccinatie tegen influenza heb je ook bijwerkingen en kunnen er allerlei ziektes optreden. We weten dat die ziektes ook optreden, in veel hogere mate, als mensen geïnfecteerd raken.”

“Ik zou zelf geen enkel probleem hebben om mezelf met dat AstraZeneca-vaccin te laten vaccineren. Als het zou kunnen vanavond nog,” zei hij, toevoegende dat we ‘absoluut’ moeten doorprikken ondanks deze verhalen.

Gewoon wat bijwerkingen

Veel mensen reageren verbaasd op de uitspraken van de viroloog. “Ab Osterhaus ontkent gewoon dat mensen overlijden door bloedstolsels na het vaccineren met AstraZeneca. Nee, er zijn gewoon wat bijwerkingen, zegt-ie,” schrijft Evi.

Joël Jansen voegt toe: “Dodelijke bloedproppen als gevolg van het AstraZeneca-vaccin is een ‘lichte bijwerking’ volgens Osterhaus. ‘Dan maar gewoon het risico nemen’. Ik zit met verbazing te kijken.”

4.8 83 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
129 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Kleinigheidje.
Niets aan de hand.
De massa gelooft het. Of wisselt naar cynisme.

Bibi
Bibi
1 jaar geleden

Deze man is zelf een dodelijk bijwerking!
Ongelofelijk dat deze man nog vrij rond loopt

Adrie Koeckhoven
Adrie Koeckhoven
1 jaar geleden

Dr Mengele heeft gesproken. Laat zijn familie en (klein)kinderen deze vaccins geven. Is volgens Dr Megele veilig

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

AstraZeneca-vaccin heet nu Vaxzevria.. 

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

129
0
We lezen graag je reactie!x