CoronaMens en Dier

‘Minister Hugo de Jonge heeft bloed aan zijn handen’

Help door deze info met kennissen op je socials te delen!

Uit Wob-documenten die boven water zijn gehaald door onder andere data-analist Daniël van der Tuin blijkt dat het RIVM op 25 oktober 2020 constateerde dat de coronasterfte veel lager ligt in landen waar hydroxychloroquine wordt toegediend.

Toen FVD-voorman Thierry Baudet in de Kamer zei dat het kabinet per direct onderzoek moet doen naar het middel, antwoordde toenmalig zorgminister Hugo de Jonge dat hij dat niet van plan was. Volgens hem is het niet aan politici om de experimentele toepassing van geneesmiddelen aan te prijzen.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Obstructie

“De Jonge zegt hier wel: wij moeten ons als politici niet met medicijnen bemoeien, maar dat heeft hij feitelijk wel gedaan,” zei Flavio Pasquino, oprichter van Blckbx.tv, in Ongehoord Nieuws. “Zij hebben obstructie gepleegd om artsen hun werk te kunnen laten doen en levens te laten redden.”

“Ik vind dat hij daarmee bloed aan zijn handen heeft,” benadrukte Pasquino.

Verschrikkelijk

Hij kreeg bijval van BVNL-partijleider Wybren van Haga. “De overheid, bij monde van Hugo de Jonge, zegt: politici mogen zich hier niet mee bemoeien en vervolgens doet hij dat wel. Ik vind het echt verschrikkelijk,” zei hij. “Ik ben het met Flavio eens. Dan heb je bloed aan je handen.”

Pasquino legde ook uit waarom hydroxychloroquine in het verdomhoekje kwam. “Een belangrijke voorwaarde om vaccins versneld op de markt te brengen, is dat er geen alternatief is. Er moet geen medicijn zijn. Alleen dan mag je versneld een vaccin op de markt brengen dat nog in de experimentele fase zit.”

4.8 114 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

109 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeroen
Jeroen
1 jaar geleden

Dat HCQ en Ivermectine verboden waren om op die manier de regels tegen een experimenteel vaccine te omzeilen was eigenlijk al nieuws met een lange witte baard. Nu bevestigen WOB documenten ’t echter. En ja, de Jonge heeft inderdaad bloed aan zijn handen en niet eens meer een klein beetje maar gewoon hele zwembaden vol.

Hamala
Hamala
1 jaar geleden

Precies! Hugo wist als ik dat zeg van geen medicijn dan kan deze gifmachinespuiten doorgaan tot de mensheid is uitgedund!

wolfje168
wolfje168
1 jaar geleden

De MSM strijken het wel glad.

Hugo
Hugo
1 jaar geleden

Flavio en van Haga hebben helemaal gelijk. Hugo de Jonge heeft zich arrogant en degenererend naar artsen gedragen, ik heb meer respect voor artsen als Rob Elens dan voor een basisschoolmeester die denkt de wijsheid in pacht te hebben deze man heeft meer dan bloed aan zijn handen. oppakken en opsluiten samen met die andere geschiedenisleraar.

Back to top button
109
0
We lezen graag je reactie!x