CoronaMens en Dier

‘Minister Hugo de Jonge heeft bloed aan zijn handen’

Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!

Uit Wob-documenten die boven water zijn gehaald door onder andere data-analist Daniël van der Tuin blijkt dat het RIVM op 25 oktober 2020 constateerde dat de coronasterfte veel lager ligt in landen waar hydroxychloroquine wordt toegediend.

Toen FVD-voorman Thierry Baudet in de Kamer zei dat het kabinet per direct onderzoek moet doen naar het middel, antwoordde toenmalig zorgminister Hugo de Jonge dat hij dat niet van plan was. Volgens hem is het niet aan politici om de experimentele toepassing van geneesmiddelen aan te prijzen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Obstructie

“De Jonge zegt hier wel: wij moeten ons als politici niet met medicijnen bemoeien, maar dat heeft hij feitelijk wel gedaan,” zei Flavio Pasquino, oprichter van Blckbx.tv, in Ongehoord Nieuws. “Zij hebben obstructie gepleegd om artsen hun werk te kunnen laten doen en levens te laten redden.”

“Ik vind dat hij daarmee bloed aan zijn handen heeft,” benadrukte Pasquino.

Verschrikkelijk

Hij kreeg bijval van BVNL-partijleider Wybren van Haga. “De overheid, bij monde van Hugo de Jonge, zegt: politici mogen zich hier niet mee bemoeien en vervolgens doet hij dat wel. Ik vind het echt verschrikkelijk,” zei hij. “Ik ben het met Flavio eens. Dan heb je bloed aan je handen.”

Pasquino legde ook uit waarom hydroxychloroquine in het verdomhoekje kwam. “Een belangrijke voorwaarde om vaccins versneld op de markt te brengen, is dat er geen alternatief is. Er moet geen medicijn zijn. Alleen dan mag je versneld een vaccin op de markt brengen dat nog in de experimentele fase zit.”

4.8 114 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
109 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeroen
Jeroen
10 maanden geleden

Dat HCQ en Ivermectine verboden waren om op die manier de regels tegen een experimenteel vaccine te omzeilen was eigenlijk al nieuws met een lange witte baard. Nu bevestigen WOB documenten ’t echter. En ja, de Jonge heeft inderdaad bloed aan zijn handen en niet eens meer een klein beetje maar gewoon hele zwembaden vol.

Hamala
Hamala
10 maanden geleden

Precies! Hugo wist als ik dat zeg van geen medicijn dan kan deze gifmachinespuiten doorgaan tot de mensheid is uitgedund!

wolfje168
wolfje168
10 maanden geleden

De MSM strijken het wel glad.

Hugo
Hugo
10 maanden geleden

Flavio en van Haga hebben helemaal gelijk. Hugo de Jonge heeft zich arrogant en degenererend naar artsen gedragen, ik heb meer respect voor artsen als Rob Elens dan voor een basisschoolmeester die denkt de wijsheid in pacht te hebben deze man heeft meer dan bloed aan zijn handen. oppakken en opsluiten samen met die andere geschiedenisleraar.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

109
0
We lezen graag je reactie!x