Homepagina » Gezondheid » VIDEO: “Monsanto is duivel in maatpak die de wereldgezondheid bedreigt”
VIDEO: "Monsanto is duivel in maatpak die de wereldgezondheid bedreigt"

VIDEO: “Monsanto is duivel in maatpak die de wereldgezondheid bedreigt”

Muzikant Neil Young bindt de strijd aan met biotechbedrijf Monsanto. Onlangs verscheen zijn album The Monsanto Years en nu heeft hij er ook een documentaire over gemaakt.

Seeding Fear gaat over boer Michael White uit Alabama. Hij raakte in 2003 in een juridische strijd verwikkeld met Monsanto. Zijn vader Wayne bewaarde en verspreidde volgens Monsanto gepatenteerde sojabonen. Dat was in strijd met de regels, aldus de chemiereus. Wayne White bleef tot aan zijn dood bang voor het machtige Monsanto.

Young schrijft op Facebook dat Monsanto de Amerikaanse boeren niet alleen de vrijheid heeft ontnomen zaden te bewaren om zelf te planten, de biotechreus heeft veel van hen ook het zwijgen opgelegd.

Starbucks

Op het album van Young krijgen naast Monsanto ook Starbucks en Walmart ervan langs. Volgens hem zijn het duivels in maatpak die de wereldgezondheid bedreigen.

Young ageert al geruime tijd tegen de producent van genetisch gemodificeerde zaden en pesticiden. De overheid van de Amerikaanse staat Vermont wil voedselproducerende bedrijven verplichten in 2016 op de etiketten van hun producten te vermelden of ze genetisch gemodificeerde ingrediënten bevatten. Monsanto is fel tegen zo’n vermelding.

Fascistische politici

Young benadrukt dat Vermont een kleine staat is met slechts een half miljoen inwoners, die het nauwelijks op kunnen nemen tegen een machtige multinational als Monsanto. Het is volgens hem een belangrijke zaak, omdat in veel andere Amerikaanse staten eveneens wordt overwogen levensmiddelenbedrijven op hun producten exact te laten aangeven wat de ingrediënten zijn.

“Fascistische politici en chemiegiganten lopen arm in arm,” zingt hij op het nieuwe album, waarop verder het olieconcern Chevron wordt aangepakt. Als je dit een interessant artikel vind, deel het op Facebook.

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Boerenkool
Boerenkool
5 jaren geleden

Inderdaad! Monsanto is werkelijk te slecht om te branden! Net zoals de politici en rechters die het mogelijk

eNdEmiOn
eNdEmiOn
Reactie op  Boerenkool
5 jaren geleden

We hebben echt wereldwijd een OBI nodig dan kunnen al die lui die nu voor zulke bedrijven werken tenminste gewoon nee zeggen ipv dat het geld wat ze kunnen verdienen zwaarder weegt dan hun geweten.

geo-engineering
geo-engineering
Reactie op  Boerenkool
5 jaren geleden

Ik weet alvast dat de duivel (satan in persoon ), voor biologisch voedsel is.
En niks moet hebben van die overbodige vaccinaties. En de duivel krijgt op Aarde ALTIJD gelijk.

Hoop maakt z'n eigen magie
Hoop maakt z'n eigen magie
Reactie op  geo-engineering
5 jaren geleden

Leef in het licht, en je bent veel gelukkiger. Meer tevreden ook.

jenne
jenne
5 jaren geleden

Hier in Frankrijk speeld het zelfde hypokriete spel, de grote inkoop centra’s van de super markten, kopen niet in, maar nekken de kleine procucenten, om hun eigen winst te vergroten, gaan ze over lijken, 2 boeren per dag plegen zelfmoord, een kwart van de bedrijven staan op het punt van failliet gaan, als je geen OGM zaaid, krijg je veel minder voor je oogst, schandalige situatie.
Neil Young oppassen jonge, er gaan dagelijks tegenstanders op vreemde wijze dood, ze zitten nergens mee, oud of the bleu in to the black, jey jey wey wey rock and roll will never die !

Maarten
Maarten
5 jaren geleden

Ik ken zijn muziek niet, wel gehoord…ooit, vond het niet zo, maar dit is toch wel ff heel erg TOP van deze oude rot Neil Young.

densie
densie
5 jaren geleden

luisterde zo, nu net naar hem, Neil Young…op deze stormachtige, zaterdagmiddag…Harvest Moon…..dan klik ik nine for news, even zien of er nog een nieuw bericht is en lees dit….
synchroniciteit noemen ze dat….De schade is al verschrikkelijk,die dit monster heeft aangericht…aan natuur, aan mensen… maar het tij zal keren!
…. willen ze behalve die holistische artsen ook mensen als Neil Young vermoorden?
Ha, dan is het echt klaar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hot Burmees
Hot Burmees
5 jaren geleden

Ik gooi deze dan weer eens in de “strijd”, YT is weer lekker bezig, wordt regelmatig verwijderd.

De wereld volgens Monsanto vlaams nederlands ondertiteld
https://www.youtube.com/watch?v=t0H3id974F4

Monsanto is een Amerikaans Multinationaal biotechnologisch bedrijf die vastberaden is om de hele voedselketen wereldwijd te controleren. Zij proberen via patenten de natuur producten op te eisen en het voedsel te manipuleren. Aan de voordeur van Europa wordt er afwijzend gereageerd maar de achterdeur staat wijd open.

Eerste keer dat ik las over dit bedrijf, was mijn eerste gedachte , dat de Naam wel erg op “mijn satan” lijkt.
Het is een heel smerig bedrijf, men heeft al patenten op genen van oa varkens , die ook de mens heeft, dat wil zeggen , dat monsanto, jou als haar bezit kan claimen.
Mooi he, die NWO, alles is van ons ( powerelite / TPTB), de aarde en haar leven als produkten voor een optimale winstmaximalisatie.

jolo
jolo
5 jaren geleden

Ja precies al die grote conglomeraten en de ja-knikkers, die er mee samenspannen maken het vreemd genoeg onmogelijk een normaal bestaan op te bouwen.
Dan hoef je niet verder te kijken, dit gevaar schuilt om “de hoek”?

Herman de Graaf
Herman de Graaf
5 jaren geleden

Monsanto ligt nu ook op de stoep van Brussel om ook de EU-landen te overspoelen met hun vuiligheid. Sinds de Griekenland-kwestie hebben we gezien dat ook de EU bezet is door fascistische politici.
De democratie mag dan blijkbaar naar de knoppen zijn, maar als consumenten kunnen we nog steeds weigeren bepaalde producten on ons boodschappen mandje te doen. De macht van de consument. Het is aan websites zoals NineForNews om ons te laten weten welke producten besmet zijn.

EllenB
EllenB
Reactie op  Herman de Graaf
5 jaren geleden

Inderdaad !
‘Vote with your dallar’ zeggen de Amerikanen. En dat doen ze ook steeds meer.
Monsanto en Mac Donalds nemen steeds meer af in populariteit, en dat voelen ze in hun portemonnee, maar het beroerde is, dat er nog steeds geen labeling is voor de G.M.O producten.
Dat maakt het bewust boodschappen doen dus een stuk moeilijker.

luna
luna
Reactie op  Herman de Graaf
5 jaren geleden

klopt Herman, we hebben potverdorie als consument toch ook de ogen nu niet meer toe??
ruim dertig jaar geleden had ik al hele grote moeite met het enge bedrijf Cargill en heb van zeer nabij meegemaakt dat deze lui over lijken gaan voor de profits..dus weg er mee uit ons boerenkoollandje ! als we nog meer door ons strot laten proppen eten we allemaal gemanipuleerd straks, het is al te veel momenteel wat er nog voor zooi in ons eten wordt gesodemieterd.. klaar met die zooi!

trackback
Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
5 jaren geleden
Marcel
Marcel
5 jaren geleden

Twee keer live gezien. Stem van goud, hart van goud, en een held om dit te doen.

densie
densie
Reactie op  Marcel
5 jaren geleden

Ja, zéker… een man uit één stuk…ongespleten….
Christusbewustzijn…

namaste

speedmaster
speedmaster
Reactie op  Marcel
5 jaren geleden

zijn gage is ook van goud. heb al verschillende malen gelezen dat hij wel errrug veel poen vraagt voor zijn optredens.

Lampje
Lampje
5 jaren geleden

Bij het bekijken dacht ik eerst het kwaad in levende lijve te zien, maar na goed bestuderen, zag Lampje ineens het licht en zag in grote schaamte gehuld, dat het Neil Young was. Mijn held van vroeger 🙂 Wat een geweldenaar, dat deze dat zomaar even oppakt en toch maar even doet allemaal. Niet een middelvinger dus, maar een dikke duim voor Neil Young dames en heren!!!

🙂

x

Check Also

gates

Zo ver reiken de tentakels van vaccinboer Bill Gates

Advocaat Robert F. Kennedy jr., de zoon ...

gates

Bill Gates koopt stilletjes 100.000 hectare landbouwgrond

Miljardair Bill Gates heeft stilletjes zo’n 100.000 ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

17
0
We lezen graag je reactie!x