BinnenlandCorona

Topadvocaat start procedure om coronapas van tafel te vegen – ‘Ons doel: de staat op haar knieën dwingen’

Help anderen door deze informatie met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vrijheidsjurist en topadvocaat Bart Maes gaat een procedure starten om de coronapas van tafel te vegen. De mens is meer dan een QR-code, stelt De Vrijheidsjurist, een collectief van tientallen advocaten en juristen die strijden voor jouw vrijheid, in een verklaring.

“Er ligt hier een fundamentele vraag ten grondslag: leven wij nog in een democratische rechtsstaat? Leven wij nog in een Nederland waarin de rechterlijke macht de individuele grondrechten van burgers beschermt tegen een allesomvattende overheid? Is ons land nog gefundeerd op vrijheid, gelijkwaardigheid en gerechtigheid?”

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Een gewaarschuwd mens telt voor twee

Wij willen niets minder dan gerechtigheid en zullen dan ook te vuur en te paard onze Vrijheidsjurist Bart Maes ten volle ondersteunen en faciliteren, stelt De Vrijheidsjurist. “Aan Rutte, De Jonge, Grapperhaus en andere leden van het demissionaire kabinet: een gewaarschuwd mens telt voor twee. Wij zullen u en de staat ter verantwoording roepen voor het schenden van onze grondrechten.”

“Ons doel: de staat op haar knieën dwingen en de rechtsstaat herstellen. Wij eisen gelijkwaardigheid en vrijheid; iets wat in dit land, zoals een democratische rechtsstaat betaamt, vanzelfsprekend hoort te zijn,” aldus De Vrijheidsjurist.

Initiatiefnemer van De Vrijheidsjurist Ghislen Nysten licht toe:


Lees hier de oproep die advocaat Maes deed.

4.7 112 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

147 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rulefollower
rulefollower
2 jaren geleden

Het is “te vuur en te zwaard”

Edward
Edward
2 jaren geleden

Ja maar, we leven in een door en door corrupte WEF dictatuur en er zijn teveel volgzame, gehoorzame en onderdanige schapen in dit land.

benno
benno
2 jaren geleden

klinkt allemaal mooi maar ik heb geen goed gevoel bij Bart Maes.
weet niet waarom, maar het is zo.
ik hoop van harte dat mijn gevoel het volledig mis heeft…

Johnny
Johnny
2 jaren geleden

Goedzo! Net als in Israel al is gebeurd zal na deze winter het percentage aan ongevaccineerden in ons landje zeer snel toenemen. Simpel denkwerk: als er veel gevaccineerde ouderen en zwakkeren zijn die gaan sterven dan daalt het aantal gevacineerden percentueel (lees artikel bij collega’s van Xandernieuws). Vandaar dat Hugo frikandel puntschoen prikpooier en Pinokkio Rutte zo’n haast hebben en idiote maatregelen toepassen: pure desperate en laatste stuiptrekkingen van een stel criminele massamoordenaars die hun Nazi-baasje Klaus willen plezieren. Maar wij trekken uiteindelijk aan het langste eind.

Back to top button
147
0
We lezen graag je reactie!x