BinnenlandCorona

Topadvocaat start procedure om coronapas van tafel te vegen – ‘Ons doel: de staat op haar knieën dwingen’

Help anderen door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vrijheidsjurist en topadvocaat Bart Maes gaat een procedure starten om de coronapas van tafel te vegen. De mens is meer dan een QR-code, stelt De Vrijheidsjurist, een collectief van tientallen advocaten en juristen die strijden voor jouw vrijheid, in een verklaring.

“Er ligt hier een fundamentele vraag ten grondslag: leven wij nog in een democratische rechtsstaat? Leven wij nog in een Nederland waarin de rechterlijke macht de individuele grondrechten van burgers beschermt tegen een allesomvattende overheid? Is ons land nog gefundeerd op vrijheid, gelijkwaardigheid en gerechtigheid?”

Een gewaarschuwd mens telt voor twee

Wij willen niets minder dan gerechtigheid en zullen dan ook te vuur en te paard onze Vrijheidsjurist Bart Maes ten volle ondersteunen en faciliteren, stelt De Vrijheidsjurist. “Aan Rutte, De Jonge, Grapperhaus en andere leden van het demissionaire kabinet: een gewaarschuwd mens telt voor twee. Wij zullen u en de staat ter verantwoording roepen voor het schenden van onze grondrechten.”

“Ons doel: de staat op haar knieën dwingen en de rechtsstaat herstellen. Wij eisen gelijkwaardigheid en vrijheid; iets wat in dit land, zoals een democratische rechtsstaat betaamt, vanzelfsprekend hoort te zijn,” aldus De Vrijheidsjurist.

Initiatiefnemer van De Vrijheidsjurist Ghislen Nysten licht toe:


Lees hier de oproep die advocaat Maes deed.

4.7 112 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
147 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rulefollower
rulefollower
1 jaar geleden

Het is “te vuur en te zwaard”

Edward
Edward
1 jaar geleden

Ja maar, we leven in een door en door corrupte WEF dictatuur en er zijn teveel volgzame, gehoorzame en onderdanige schapen in dit land.

benno
benno
1 jaar geleden

klinkt allemaal mooi maar ik heb geen goed gevoel bij Bart Maes.
weet niet waarom, maar het is zo.
ik hoop van harte dat mijn gevoel het volledig mis heeft…

Johnny
Johnny
1 jaar geleden

Goedzo! Net als in Israel al is gebeurd zal na deze winter het percentage aan ongevaccineerden in ons landje zeer snel toenemen. Simpel denkwerk: als er veel gevaccineerde ouderen en zwakkeren zijn die gaan sterven dan daalt het aantal gevacineerden percentueel (lees artikel bij collega’s van Xandernieuws). Vandaar dat Hugo frikandel puntschoen prikpooier en Pinokkio Rutte zo’n haast hebben en idiote maatregelen toepassen: pure desperate en laatste stuiptrekkingen van een stel criminele massamoordenaars die hun Nazi-baasje Klaus willen plezieren. Maar wij trekken uiteindelijk aan het langste eind.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

147
0
We lezen graag je reactie!x