Straling

School beveiligt klaslokalen tegen straling met wichelroede

Help anderen door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Heilig Hartschool in het Overijsselse Lemelerveld heeft de school afgelopen zomer laten neutraliseren door een wichelroedeloper.

Toen het nieuwe schooljaar begon was de school letterlijk stralend schoon. Door het gebruik van draadloze apparatuur komt er steeds meer straling in de lucht.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Digitale schoolborden brengen bijvoorbeeld risico’s met zich mee omdat ze straling uitzenden. Die straling kan leiden tot gezondheidsklachten.

Levensgevaarlijk

“Sommige mensen lachen erom, maar het is gewoon een feit dat er steeds meer straling in de lucht komt,” legt wichelroedeloper Henri Berends uit. “Ben je daar gevoelig voor, dan kun je een heel scala aan onverklaarbare gezondheidsklachten ontwikkelen waar je pas vanaf raakt als je woon- en werkruimte geneutraliseerd zijn. Je hoeft er ook niet in te geloven Het werkt gewoon.”

Kinderen zijn minstens zo gevoelig voor straling als volwassenen. Niet voor niets komen er steeds meer zogenoemde ‘nieuwetijdskinderen’, die vaak last hebben van autisme, ADHD en allergieën.

“Voor dit soort kinderen kunnen digiborden, mobiele telefoons, maar ook gewone tl-lampen letterlijk levensgevaarlijk zijn,” weet Berends.

Proactief

Na de verbouwing van een naburige school viel hij tijdens de officiële opening bijna flauw van de enorme hoeveelheid elektrosmog die er hing. “Ik ben met een aantal docenten de school doorgelopen en heb ze laten voelen wat die straling nu eigenlijk inhoudt,” zegt Berends. “Daarna heb ik de school op eigen initiatief geneutraliseerd en ben ik er opnieuw met hen doorgelopen. Op één na voelden ze allemaal het verschil.”

Leerkrachten van de Heilig Hartschool vroegen Berends of hij ook hun school wilde neutraliseren. Ze merkten al snel het verschil.

“Kinderen klagen minder snel over hoofdpijn,” licht schooldirecteur Mariëtte Eilert toe. “Niet iedereen is gevoelig voor deze straling, maar door dit preventief te doen, handelen we proactief en zijn we dit schooljaar goed van start gegaan. Het is bijna niet te begrijpen, maar het werkt. Ik zie het als deel van de grote vakantieschoonmaak, maar dan op een ander niveau.”

Meer informatie: Magistraal.org

Bron: Volkskrant.nl

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk
Henk
10 jaren geleden

Ik ben ook niet blij dat er in de zomervakantie Wifi antennes zijn geplaatst in de basisschool van mijn dochter. Via Marktplaats heb ik zo’n Acoustimeter stralingsmeter gehuurd om samen met de directie van de school de stralingssterkte te meten. Het resultaat is dat we afgesproken hebben dat het vermogen van die dingen zo afgesteld worden dat in de klassen geen ‘rode’ waardes worden gemeten. Het is in ieder geval iets…

Niko
Niko
10 jaren geleden

scholen zouden zich sowieso niet moeten bedienen van die wifi..
en wat te denken met 25 stralende mobieltjes in de klas!
maar ik geloof niet dat een wichelroedetovenaar daar ook maar iets aan kan verbeteren. Nuchter beleid binnen de school wel

T.R.Hunter
T.R.Hunter
10 jaren geleden

Wichelroede is alleen een middel om iets op te sporen maar kan verder niks tegengaan, de titel is dus zoals gewoonlijke weer eens misleidend ! Je kunt die straling niet neutraliseren het is er of het is er niet, zolang je telefoon of apparaat de wifi uit kan zenden en ontvangen is er dus ook straling in het gebouw, dat zgn neutraliseren is dus lulkoek.

arnold
arnold
10 jaren geleden

werkt zilverfolie daar niettegen ooit bij mitebusters of kasa een expiriment gezien dat je de waardes enorm verzwakt tot bijna wegneemd door er folie om te doen

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x