CoronaMens en Dier

René van der Gijp over Van Dissel, Osterhaus & Koopmans: ‘Laat lekker gaan die idioten!’

Help mee door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!

René van der Gijp zei in het programma VI Vandaag dat we over vijf jaar nog te maken hebben met coronamaatregelen als de politiek blijft luisteren naar mensen als Jaap van Dissel en Marion Koopmans.

“Wij moeten ons beleid niet door die Jaap van Dissel laten bepalen en ook niet door die Marion Koopmans,” zei Van der Gijp. “Je moet gewoon kijken wat er in het buitenland gebeurt. Daar gebeurt niet veel. In Engeland hadden ze op het hoogtepunt 190.000 besmettingen, alles open, feesten, kerstmis, Oud en Nieuw, alles.”

Eigenlijk kan dat niet

Er wordt gezegd dat wij dadelijk ook over de 100.000 besmettingen heen gaan. Maar eigenlijk kan dat niet als je naar Engeland kijkt: dat land is drie keer zo groot, zei de voetbalanalist.

“Die Van Dissel, die Koopmans, die Osterhaus, als we daar naar luisteren, zijn we over vijf jaar nog dicht,” benadrukte hij. “Laat lekker gaan man, die idioten!”

Osterhaus had het voor geen goud willen missen

“Ze zijn er ook niet ongelukkig mee, dat soort types. Ze vinden het ook heerlijk. Die Ab Osterhaus had die hele coronacrisis voor geen goud willen missen. Dat is zijn ding,” zei Van der Gijp.

Mijn beste vriend is professor en als ik aan hem vraag of het druk is op de ic dan zegt hij: het is altijd druk op de ic. Als ik vraag of er veel oudjes op de ic liggen, zegt hij: er liggen altijd veel oudjes op de ic, aldus de analist.

4.9 82 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
98 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
De Verandering
De Verandering
1 jaar geleden

?en de rest van die kwakzalver vriendjes erbij uit Den Haag…

ADAM
ADAM
1 jaar geleden

Domme sukkel. Die denkt dat de politiek luistert naar OMT?? Reneetje toch. Het is andersom: de corrupte politiek zegt wat het OMT moet zeggen en verschuilt zich erachter. Reneetje trapt erin. Ga je huiswerk doen man en vertel dan het RTL volk hoe het zit.

roadrunner
roadrunner
1 jaar geleden

ze beginnen te draaien.de veraders….

Sizu_Sun
Sizu_Sun
1 jaar geleden

Komt ie wel te laat mee… En dat is natuurlijk omdat ook hij niet eeuwig wilt boosteren…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

98
0
We lezen graag je reactie!x