BuitenlandCorona

Arts doorbreekt spreekverbod en slaat alarm: coronavaccins richten ravage aan

Help ons door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Canadese arts Charles Hoffe uit Lytton in Brits-Columbia begon eerder dit jaar net als veel van zijn collega’s met vaccineren tegen corona. Hij gaf 900 mensen het Moderna-vaccin. Al snel ging het mis.

Twee van zijn patiënten kregen een anafylactische shock. Dat gebeurde bij een 38-jarige vrouw na 15 minuten. Haar tong en keel zwollen op en ze had moeite met ademhalen. Daarna was ze zo uitgeput dat ze drie weken lang elke dag tot vijf uur ’s middags sliep.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Ook heeft ze last van zware hoofdpijn en is ze erg duizelig. Een week na de prik trad bij haar bovendien aangezichtsverlamming op. De vrouw is drie maanden geleden gevaccineerd en de klachten zijn nog steeds niet weg. De verlamming is mogelijk permanent. Een andere patiënt, een 81-jarige vrouw, zei tegen dr. Hoffe dat ze zoveel pijn heeft door de vaccinatie dat ze niet meer wil leven.

Ook is één van zijn patiënten overleden na de vaccinatie. Een man klaagde nadat hij was ingeënt over kortademigheid. Enkele weken na de prik overleed hij plotseling. Er werd geen autopsie uitgevoerd.

Ik kreeg dus eigenlijk een spreekverbod

De bezorgde arts stuurde een e-mail naar de mensen die betrokken waren bij de vaccinatiecampagne en pleitte ervoor de uitrol te pauzeren.

Binnen 48 uur kreeg hij een dreigende mail terug. Hij werd beschuldigd van het veroorzaken van vaccinatietwijfel. Daarnaast werd er een melding over hem gedaan bij de beroepsvereniging voor artsen en chirurgen in Brits-Columbia en mocht hij geen negatieve uitspraken meer doen over het coronavaccin. “Ik kreeg dus eigenlijk een spreekverbod,” zei hij tegen de Canadese politicus Laura-Lynn Tyler Thompson.

Ondertussen ontving hij steeds meer meldingen van gevallen van ernstige neurologische schade na de eerste dosis van het vaccin. Hij was zo boos dat hij zich niet mocht uitspreken over wat er met zijn eigen patiënten gebeurde dat hij een open brief schreef aan Bonnie Henry, de Provincial Health Officer van Brits-Columbia. Ze regelde voor hem een ontmoeting met een vaccinspecialist.

Je kunt dit geen vaccin noemen, want het is geen vaccin

“Dit zijn geen theorieën, dit is wat ik met mijn eigen ogen heb gezien. Drie patiënten van mij zijn invalide geraakt als gevolg van het vaccin. Dit maakt me heel boos, want deze mensen wisten niet dat ze deel uitmaakten van een experiment,” zei de arts.

Hoffe merkte op dat het melden van gevallen van bijwerkingen een zeer tijdrovend proces is. Hij moet een negen pagina’s tellend document invullen, wat ongeveer een half uur in beslag neemt. Om deze reden worden veel gevallen dan ook niet gemeld.

“Je kunt dit geen vaccin noemen, want het is geen vaccin. Het is gentherapie,” stelde de arts. “Dit is een experiment en we hebben geen idee wat er gaat gebeuren.”

Ik weigerde mijn mond te houden. Het maakte me boos

Hoffe acht de kans groot dat vrouwen in de vruchtbare leeftijd onvruchtbaar zullen worden. Hij zei dat inmiddels honderden zwangere vrouwen een miskraam hebben gehad als gevolg van het vaccin omdat hun lichaam na vaccinatie antistoffen aanmaakt tegen hun eigen placenta. Iedere keer dat ze zwanger raken, zullen ze een miskraam krijgen, aldus dr. Hoffe.

Hij wees erop dat de meeste artsen te bang zijn om hun mond open te doen. “Ik weigerde mijn mond te houden. Het maakte me boos.”

[Live With Laura-Lynn]

4.8 99 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

126 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gezondheid (MGTOW)
Gezondheid (MGTOW)
3 jaren geleden

Onvruchtbaarheid onder vrouwen veroorzaakt door vaccins komt de elite goed van pas met hun depopulatie-agenda.

Vraagtekens?
Vraagtekens?
3 jaren geleden

Het gaat maar door deze waanzin. En toch bereiken deze berichten het overgrote deel van de bevolkingen niet. Als je het onder de aandacht brengt bij familie en vrienden kijken ze je aan of je niet helemaal meer goed bent. Ik ben er radeloos van en vermoed dat een slachtveld gaat worden. Hoe stoppen we deze psychopaten?

linda
linda
3 jaren geleden

als je zelf als arts begint met deze gifspuit ben je niet arts waardig! dan heb je geen kennis van zaken(genomen) en ben je medeplichtig aan moord!

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
3 jaren geleden

Dit is nog maar pas het begin van het depopulatie programma. De ultieme dromen van Bill Gates en de elite van de wereld worden langzaam maar zeker werkelijkheid. De vroegtijdige ziekteverschijnselen en dode mensen is een tegenslag voor hen, dat was niet zo gepland. Het vertragingseffect is door verschillende factoren ondermijnd. Foutje Bill!

Back to top button
126
0
We lezen graag je reactie!x