Homepagina » Buitenland » Arts doorbreekt spreekverbod en slaat alarm: coronavaccins richten ravage aan
arts
Foto: Charles Hoffe (Screenshot Rumble/Live With Laura-Lynn)

Arts doorbreekt spreekverbod en slaat alarm: coronavaccins richten ravage aan

De Canadese arts Charles Hoffe uit Lytton in Brits-Columbia begon eerder dit jaar net als veel van zijn collega’s met vaccineren tegen corona. Hij gaf 900 mensen het Moderna-vaccin. Al snel ging het mis.

Twee van zijn patiënten kregen een anafylactische shock. Dat gebeurde bij een 38-jarige vrouw na 15 minuten. Haar tong en keel zwollen op en ze had moeite met ademhalen. Daarna was ze zo uitgeput dat ze drie weken lang elke dag tot vijf uur ’s middags sliep.

Ook heeft ze last van zware hoofdpijn en is ze erg duizelig. Een week na de prik trad bij haar bovendien aangezichtsverlamming op. De vrouw is drie maanden geleden gevaccineerd en de klachten zijn nog steeds niet weg. De verlamming is mogelijk permanent. Een andere patiënt, een 81-jarige vrouw, zei tegen dr. Hoffe dat ze zoveel pijn heeft door de vaccinatie dat ze niet meer wil leven.

Ook is één van zijn patiënten overleden na de vaccinatie. Een man klaagde nadat hij was ingeënt over kortademigheid. Enkele weken na de prik overleed hij plotseling. Er werd geen autopsie uitgevoerd.

Ik kreeg dus eigenlijk een spreekverbod

De bezorgde arts stuurde een e-mail naar de mensen die betrokken waren bij de vaccinatiecampagne en pleitte ervoor de uitrol te pauzeren.

Binnen 48 uur kreeg hij een dreigende mail terug. Hij werd beschuldigd van het veroorzaken van vaccinatietwijfel. Daarnaast werd er een melding over hem gedaan bij de beroepsvereniging voor artsen en chirurgen in Brits-Columbia en mocht hij geen negatieve uitspraken meer doen over het coronavaccin. “Ik kreeg dus eigenlijk een spreekverbod,” zei hij tegen de Canadese politicus Laura-Lynn Tyler Thompson.

Ondertussen ontving hij steeds meer meldingen van gevallen van ernstige neurologische schade na de eerste dosis van het vaccin. Hij was zo boos dat hij zich niet mocht uitspreken over wat er met zijn eigen patiënten gebeurde dat hij een open brief schreef aan Bonnie Henry, de Provincial Health Officer van Brits-Columbia. Ze regelde voor hem een ontmoeting met een vaccinspecialist.

Je kunt dit geen vaccin noemen, want het is geen vaccin

“Dit zijn geen theorieën, dit is wat ik met mijn eigen ogen heb gezien. Drie patiënten van mij zijn invalide geraakt als gevolg van het vaccin. Dit maakt me heel boos, want deze mensen wisten niet dat ze deel uitmaakten van een experiment,” zei de arts.

Hoffe merkte op dat het melden van gevallen van bijwerkingen een zeer tijdrovend proces is. Hij moet een negen pagina’s tellend document invullen, wat ongeveer een half uur in beslag neemt. Om deze reden worden veel gevallen dan ook niet gemeld.

“Je kunt dit geen vaccin noemen, want het is geen vaccin. Het is gentherapie,” stelde de arts. “Dit is een experiment en we hebben geen idee wat er gaat gebeuren.”

Ik weigerde mijn mond te houden. Het maakte me boos

Hoffe acht de kans groot dat vrouwen in de vruchtbare leeftijd onvruchtbaar zullen worden. Hij zei dat inmiddels honderden zwangere vrouwen een miskraam hebben gehad als gevolg van het vaccin omdat hun lichaam na vaccinatie antistoffen aanmaakt tegen hun eigen placenta. Iedere keer dat ze zwanger raken, zullen ze een miskraam krijgen, aldus dr. Hoffe.

Hij wees erop dat de meeste artsen te bang zijn om hun mond open te doen. “Ik weigerde mijn mond te houden. Het maakte me boos.”

[Live With Laura-Lynn]
4.8 90 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
124 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gezondheid (MGTOW)
Gezondheid (MGTOW)
19 dagen geleden

Onvruchtbaarheid onder vrouwen veroorzaakt door vaccins komt de elite goed van pas met hun depopulatie-agenda.

Schrander
Schrander
Reactie op  Gezondheid (MGTOW)
19 dagen geleden

Het is het hoofddoel.

caso
caso
Reactie op  Gezondheid (MGTOW)
19 dagen geleden

Ik moest even terugdenken aan de film: Children of men.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Gezondheid (MGTOW)
19 dagen geleden

Precies, gewoon niet nemen dus!

John
John
Reactie op  Gezondheid (MGTOW)
19 dagen geleden

Maar MGTOW zou je ook in die agenda kunnen noemen.
Volgens mij hebben ze nu om een of andere reden haast.

Gezondheid (MGTOW)
Gezondheid (MGTOW)
Reactie op  John
19 dagen geleden

Evolutionair gezien hebben mannen geen vrouw nodig om te kunnen overleven, terwijl vrouwen mannen wel nodig hebben om te kunnen overleven.
Deze feministische samenleving maakt het mogelijk dat vrouwen zonder mannen kunnen, voor zolang dat nog mogelijk is. Vandaar dus dat veel mannen zich gebruikt voelen, want vaak was het zo dat hun vrouw zonodig moesten scheiden en kinderen van haar man wilde afpakken, dat ook nog gesteund werd door vadertje Staat. Zonder vadertje Staat waren vrouwen voor hun overleven afhankelijk van mannen, was scheiden en kinderen van haar man afpakken werkelijk het domste wat een vrouw in haar hoofd kon halen, vooral omdat er dan niemand meer was die haar en haar kinderen kon beschermen.
Dit alles gezegd hebbende, is MGTOW voor mannen een zeer uitstekende tegenreactie tegen de giftige feministische samenleving die het mogelijk maakt dat vrouwen mannen kunnen laten gebruiken voor hun egoïstische doeleinden zonder dat het consequenties voor hen (vrouwen) heeft.
Ik lijk wel een anti-vrouw, maar dat ben ik absoluut niet. Ook ik verafschuw mannen die geweld gebruiken jegens vrouwen. Het is alleen, we horen/lezen vooral heel veel over de vrouwenonderdrukking, maar veel minder over de moeilijkheden waar veel mannen ermee te maken krijgen in deze feministische/toxische samenleving.

Reknir
Reknir
Reactie op  Gezondheid (MGTOW)
19 dagen geleden

De meeste vrouwen hebben niks met het huidige feminisme.

Johannes.
Johannes.
Reactie op  Gezondheid (MGTOW)
17 dagen geleden

Beste meneer ´gezondheid´, je draait de feiten zo verschrikkelijk om, dat ik denk dat je een totaal geschift bent. Je bent zelf een enorm stuk vrouwenhatend gif. Niet andersom.

Gezondheid (MGTOW)
Gezondheid (MGTOW)
Reactie op  Johannes.
17 dagen geleden

Veel sterkte met je verstand.

Vraagtekens?
Vraagtekens?
19 dagen geleden

Het gaat maar door deze waanzin. En toch bereiken deze berichten het overgrote deel van de bevolkingen niet. Als je het onder de aandacht brengt bij familie en vrienden kijken ze je aan of je niet helemaal meer goed bent. Ik ben er radeloos van en vermoed dat een slachtveld gaat worden. Hoe stoppen we deze psychopaten?

Yvonne
Yvonne
Reactie op  Vraagtekens?
19 dagen geleden

Klopt helemaal, ik begin er wanhopig van te worden.
Door vrijwel iedereen word ik voor gestoord aangezien, dus ik ben er maar mee opgehouden om mensen te waarschuwen.
Een goede vriend van me: we hadden het er een paar weken geleden over gehad en ik meende hem overtuigd te hebben dat ‘vaccineren’ geen goed idee was.
Gisteren een appje: hij was doodziek geweest na de eerste prik. WTF?!
Ja, het leek hem toch maar beter om de prik te halen.
Oké, over een paar weken mag hij voor de tweede, hij blij….! 😖
Ik heb ‘m maar niet verteld dat ik ‘m nog hooguit drie jaar verwacht te leven.

salvar
salvar
Reactie op  Yvonne
19 dagen geleden

precies binnen 3 jaar , je hoef het niet aan te nemen maar blijf uit de buurt de gevaccineerden maken ons ziek.
er zit niets anders op dat de ongevaccineerden elkaar opzoeken dan maar een parallel wereld.
we kunnen met elkaar een andere wereld scheppen , de mens is zeer veerkrachtig.
alleen er moet nog over nagedacht worden hoe en wat.
het belangrijkste is hoe bereik je elkaar?

Greta
Greta
Reactie op  salvar
19 dagen geleden

Waarom denk je dat ze zo angstvallig de horeca dicht willen houden “omdat ze in hun broek schijten dat mensen elkaar daar gaan opzoeken en ook afspraken gaan maken”

salvar
salvar
Reactie op  Greta
19 dagen geleden

yep
daarom ook avondklok
1,5 meter
muilkorf
1 man op bezoek (advies)

Rob
Rob
Reactie op  salvar
19 dagen geleden

En daarom ook de terreur organisatie (ooit politie) waar ze straat tuig binnen halen, een uniform, penning en wapen geven zodat die na een snuif erop los mogen rammen. Het is eigenlijk te zielig voor woorden.

Klaas
Klaas
Reactie op  Rob
6 dagen geleden

Zielig???? Ja voor ons maar wie dit doet is crimineel en bepaald niet zielig maar minder dan een beest

Elfin
Elfin
Reactie op  Greta
19 dagen geleden

Ik moet ook nog zien of ze volgende week opengaan hoor. Denk dat er op miraculeuze wijze weer een variant de kop op steekt…

aisha
aisha
Reactie op  Elfin
19 dagen geleden

Ja de Braziliaanse variant!! daarna nog veel meer. dus lockdown op lockdown en nog meer zgn. ‘vaccins’ de mens is in hypnose en je zult ze er moeilijk uitkrijgen. Ze worden alleen maar agressiever en diegenen die de spuit niet hebben gehad hebben het gedaan. Een soort van burgeroorlog waar men op uit is. Maar het is allemaal afleiding op iets veel en veel groters. agenda 2030, Klaus Schwab, maar wat denk je van rusland en oekraine daarnaast nog het binaire zonnestelsel. Teveel om op te noemen.

ster
ster
Reactie op  Elfin
19 dagen geleden

Misschien gaan ze heel even open, en daarna weer dicht. Geen hoge verwachtingen hebben van die versoepelingen.

Marianna
Marianna
Reactie op  Greta
19 dagen geleden

en de boekwinkels dicht en Jamin open

Gea Breuker
Gea Breuker
Reactie op  Greta
19 dagen geleden

Als gevaccineerden ongevaccineerden ziek maken, dan zouden de cafes, bioscopen, stadia, popconcerten etc toch weer snel open moeten gaan, want dat bespoedigd de depopulatie agenda dan toch? Ergo, er wordt nu wat drama gespeeld door de heren politici, maar eigenlijk gaan de publieke samenkomst ruimtes gewoon weer snel open.
Wie weet zijn Texas en Florida ook maar gewoon ‘probing grounds’ om het effect te meten….

Carola
Carola
Reactie op  Gea Breuker
19 dagen geleden

Yep, en een volgende ‘uitbraak’ wordt dan weer aan de injectieweigerende wappies geweten en tsjakka – is de cirkel weer rond.

Marianna
Marianna
Reactie op  salvar
19 dagen geleden

lijst30

Anna
Anna
Reactie op  salvar
19 dagen geleden

Dat is inderdaad het probleem. Dit is mijn vraag ook. Hoe bereik je elkaar Ze hebben alles dicht getimmerd met die domme regels. 1 man visite, alles dicht, avondklok, 1.5 mtr. Dit hebben ze niet voor niks gedaan.

Carola
Carola
Reactie op  Anna
19 dagen geleden

En straks gaat het internet ook dicht. Die schurken zijn – as we speak – een grootschalige cyber-aanval incl. gigantische stroomstoringen aan het ‘simuleren’. Net als in 2019 met Event 201 een pandemie werd ‘gesimuleerd’. Zegt mij genoeg.

aisha
aisha
Reactie op  salvar
19 dagen geleden

Tja het is een soort van biowapen maar wel moeilijk uit de buurt te blijven want velen die ik ken hebben al 1 of zelfs 2 spuiten gehad!! pffff.

Klaas
Klaas
Reactie op  salvar
6 dagen geleden

Dat is een punt.Hoe doe je dat?

Greta
Greta
Reactie op  Yvonne
19 dagen geleden

Kop op Yvonne je bent niet alleen hoor, hier van hetzelfde je mag zoveel inpraten op deze mensen ze kiezen toch (wel in hun ogen) voor de gemakkelijkste weg en zijn dan heel happy en blij voor hun volgende prik in mei “kunnen bijna niet wachten haha”

Joost Visser
Joost Visser
Reactie op  Greta
19 dagen geleden

Toch zijn de prikcentra leeg.

salvar
salvar
Reactie op  Joost Visser
19 dagen geleden

er zijn er die gedwongen worden en die gaan ook de tweede nemen.
mijn inziens betwijfel ik of er wel zoveel staan te trappelen.
ze kunnen de troep niet kwijt.

Niemand.
Niemand.
Reactie op  Joost Visser
19 dagen geleden

Hoe meer ongevaccineerden hoe beter voor ons en hoe moeilijker voor hun. Zeg maar daaag tegen je groene pas, 60% van de bevolking buiten sluiten gaat niet lukken. Dat weten zij ook, daarom al die haast. Ze gaan het niet redden zo, meer en meer mensen willen geen spuitje en zo wordt de tweesplitsing een moeilijk verhaal.

Saar
Saar
Reactie op  Niemand.
19 dagen geleden

En veel mensen nemen het zodat ze op reis kunnen gaan 🙈. Veel die twijfelde en het nu toch nemen.

De viroLOGEN ( ze hebben gelogen )
De viroLOGEN ( ze hebben gelogen )
Reactie op  Saar
19 dagen geleden

Veel mensen gaan op reis naar de eeuwige jachtvelden … zonder gaskamers of kogels.

Klaas
Klaas
Reactie op  Saar
6 dagen geleden

Precies!

Niemand.
Niemand.
Reactie op  Greta
19 dagen geleden

Ja want dan kunnen ze heerlijk fijn op vakantie. /sarcasme uit.

Elfin
Elfin
Reactie op  Yvonne
19 dagen geleden

hier idem. Mijn partner gelooft me niet, is een blind schaap. Erg maar ik kan hem niet op andere gedachten brengen. Dus ik heb het maar geaccepteerd dat ik binnenkort weduwe zal zijn.

Carola
Carola
Reactie op  Elfin
19 dagen geleden

Tip: De Vrije Omroep. Heel korte, onderbouwde uitleg over de vaccinatieterreur. Als hij het dan nog niet snapt, zou ik gaan scheiden.

Niemand.
Niemand.
Reactie op  Carola
19 dagen geleden

Precies jullie liggen duidelijk niet op een lijn en staan anders in het leven. Ik ben blij dat ik de maatschappij buiten de deur kan houden en wij achter de deur eensgezind zijn. Dat lijkt mij heel moeilijk, sterkte!

aisha
aisha
Reactie op  Niemand.
19 dagen geleden

Mijn ega staat er ook heel anders in, niet dat hij angst heeft voor het zgn. ‘virus’ maar hij wil niets horen, niets zien. Hij is een heel positief persoon en geloofd het gewoon niet dat ‘mensen’ zo slecht kunnen zijn! De prik neemt hij niet ook al geloofd hij ook niet dat daar iets mis mee is! Hij wil het gewoon niet zien, leeft in zijn eigen sprookje. Ach het valt wel mee, ik heb mijn werk en heb nog steeds lol met mijn collega’s ook al is het via skype e.d. ! Ik ben de negatieveling die overal kwaad in ziet. zeer vermoeiend!

Wilma
Wilma
Reactie op  Carola
19 dagen geleden

Hoeft ze niet wordt vanzelf geregeld. Hoe pijnlijk het ook is

salvar
salvar
Reactie op  Elfin
19 dagen geleden

niet te hopen.

aisha
aisha
Reactie op  Elfin
19 dagen geleden

Erg he!! maar pas op als hij wel de prik heeft gehad want het is een biowapen. Het kan zijn doordat als jullie nou ja je weet wel …. jou ook ‘besmet’ zeg maar.

Eva
Eva
Reactie op  aisha
18 dagen geleden

Volgens Sucharit Bhakdi klopt dit niet. Een gevaccineerde kan een ongevaccineerde niet besmetten met iets uit het vaccin, zegt hij.

Joris
Joris
Reactie op  Elfin
19 dagen geleden

vraag of hem of hij heeft uitgerekend wat voor zijn leeftijd en gezondheidsstatus de IFR is.

vraag hem of hij zeker weet dat het vaccin voor hem veilig is

werkzaam is

noodzakelijk is

of het geproduceerd wordt door een bedrijf met een onberispelijke reputatie

of het gecontroleerd wordt door onafhankelijke instituten.

Klaas
Klaas
Reactie op  Elfin
6 dagen geleden

En dat jij ziek wordt van hem, tenminste dat kan….

aisha
aisha
Reactie op  Yvonne
19 dagen geleden

Zo had ik ook een bekende, van alles uitgelegd, zaken voor har uitgeprint zodat ze het rustig kon doornemen en ze was zo opgelucht, dus ik hoef geen angst te hebben, ik kan mijn kleinkinderen weer knuffelen? Toen ik binnenkwam bij haar, oeh afstand hoor, toen ik weer wegging durfde ze me te omhelzen! 2 week later een bericht ik heb toch de prik maar genomen omdat mijn kinderen dit wilden. What the Fu.. Vreselijk.

Klaas
Klaas
Reactie op  aisha
6 dagen geleden

Ja ongelooflijk mijn zus werd ook gedwongen door de kinderen…en een buurvrouw ook. Waar bemoeit dat grut zich mee, het is jouw lijf moet je eens bij hen proberen!😡

De viroLOGEN ( ze hebben gelogen )
De viroLOGEN ( ze hebben gelogen )
Reactie op  Yvonne
19 dagen geleden

3 maanden bedoel je.

Klaas
Klaas
Reactie op  Yvonne
6 dagen geleden

Nu ik ook probeer te waarschuwen maar je krijgt steevast een stompzinnig antwoord zoals bijv. JE neemt het voor de ander….en blij dat ze zijn met hun prikkie ongelooflijk. Men is helemaal gehersenspoeld met angst.Doe je niks meer aan. Blijf uit de buurt van stomme schapen 😱

Ondergronds.
Ondergronds.
Reactie op  Vraagtekens?
19 dagen geleden

We moeten gewoon doorgaan met het verspreiden van eerlijke informatie en mensen waarschuwen voor de misleidingen van de mainstream media. Steeds meer mensen worden wakker of beginnen te twijfelen aan de eenzijdige informatie die ons doorgaans wordt verstrekt. Als je ‘s avonds televisie kijkt, zie je steeds opnieuw dezelfde hoofden die steeds opnieuw dezelfde boodschap brengen. Vandaag is het een pondje meer, morgen een pondje minder. Slagerspraktijken !! Niet meer aan meedoen en op zoek gaan naar de waarheid.
En zeker niet pessimistisch zijn, want dat brengt ons geen stap verder. We strijden voor onze vrijheid en zullen dat blijven doen.

salvar
salvar
Reactie op  Ondergronds.
19 dagen geleden

jou ook opgevallen , zodra ze over versoepelingen beginnen springen de besmettingen weer om je oren.
wie zijn dat toch die zich elke keer laten testen?
of dat kan ook ze liegen dat ze barsten.

G meijers
G meijers
Reactie op  salvar
19 dagen geleden

Dat is tactiek om ons permanent ondercdruk te houden. Niet voor niets wordt in ieder programma consequent het woord corona benoemd zonder enig samenhang met het onderwerp, het moet en zal herhaald worden, steeds weer opnieuw..

Joris
Joris
Reactie op  Ondergronds.
19 dagen geleden

hear hear!

Gezondheid (MGTOW)
Gezondheid (MGTOW)
Reactie op  Vraagtekens?
19 dagen geleden

Ik denk dat we helaas moeten leren leven met het feit dat veel mensen echt absoluut op geen enkele manier te helpen zijn, zelfs vrienden of familieleden niet. Veel mensen zitten echt muurvast en zijn door de hersenspoeling niet op andere gedachten te brengen.

Marianna
Marianna
Reactie op  Gezondheid (MGTOW)
19 dagen geleden

wat je zegt!, dat denk ik ook maar is heel moeilijk te aanvaarden.
zij denken dat wij het niet goed zien.
soms ga ik met opzet twijfelen, om het steeds opnieuw te beschouwen, maar telkens zie ik zoveel leugens bij deze maatregelen…
ik raak alleen maar meer overtuigd.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Gezondheid (MGTOW)
19 dagen geleden

Dat lijkt me een juiste constatering. De blinde worden momenteel geleid door de kreupele. Helaas was een overgroot deel van mensen al afgestompt voordat corona begon. Nu wordt dat alleen pijnlijk duidelijk. Al 9 andere mensen + media constant de leugens herhalen die ze van een psychopaat hebben gehoord waarom zouden ze dan een vriend of familielid geloven. Zelf waren ze door luiheid waarschijnlijk al niet bij machte om zelf eens wat te onderzoeken of dat het wel klopt wat zo’n salonsocialist van een tv presentator meld. Voor ieder mens is dit de test der testen. Accepteer je het teken van het beest (systeem) of niet?

aisha
aisha
Reactie op  MdeFilosoof
19 dagen geleden

ik heb deze week een zoomlezing bijgewoond door professor Mattias desmet uit Belgie die vertelde over hetgeen jij schrijft, dat veel mensen al voor de corona waren afgestomt. Google hem maar eens, hij legt het heel duidelijk uit, ook over de massahypnose

Lars B.
Lars B.
Reactie op  Vraagtekens?
19 dagen geleden

Ik zit met precies de zelfde frustratie als jij.. enigste die me een beetje geloofd is me beste vriendin. Nou me ma en me
pa vetrouwen die spuit ook niet en wachten liever af. Maar als ik met die dingen over Great Reset kom ben ik wel te ver aan het gaan, en geloof ik alles wat er op internet staat 😂. Maar ik weet wel beter.. Morgen gaat me ma mee met een vriendin van dr voor die prik. Ik zei al je niet over laten praten he? Je weet wat er in zit. Had dus gehoord dat iemand mee ging en er toen werd gezegd “Je mag ‘m ook wel wel hoor, zijn er nog genoeg..” bah, vind het doodeng wat er aan de hand is, en merk ook aan mezelf als ik er te lang mee bezig ben, draai ik nog een keer door binnenkort 😒

Carola
Carola
Reactie op  Lars B.
19 dagen geleden

Ik raad je aan contact te zoeken met gelijkgezinden. Op social media zijn veel groepen te vinden, waaronder ook veel jongeren die naar ‘wakkere’ contacten hunkeren. Meelopen bij protestmarsen/demo’s/fakkeltochten en kennis maken met de deelnemers levert ook veel positieve energie op. Het verandert wellicht niets aan de situatie, maar het helpt direct om jezelf wat beter te voelen. Dikke hug!

Niemand.
Niemand.
Reactie op  Lars B.
19 dagen geleden

Grappig te zien hoe ze de geboden informatie verwerken. Voorbeeldje, de PCR test. Deze kan geen Corona aantonen, feit. Schaap blaat iets over het lezen van foute wetenschappers en niet alles geloven. Ik draag een filmpje (Marion Koopmans) en documenten (CDC en WHO pdf-jes) aan over de PCR test waarin duidelijk staat hoe de PCR test werkt. Ik geef er nog pagina nummers bij, je moet het ze niet al te moeilijk maken anders verslapt de aandacht.

Het komt gewoon niet aan, de hersenen gaan uit. Data does not compute. Biep biep biep. Blue Screen Of Death 🙁

En ik ben en blijf de wappie, zucht. Laat maar.

Hans
Hans
Reactie op  Vraagtekens?
19 dagen geleden

Precies, dat heb ik ook.

G meijers
G meijers
Reactie op  Vraagtekens?
19 dagen geleden

Klopt helemaal..veroorzaakt verwijdering tussen ouders en kinderen en familieleden onderling..

linda
linda
19 dagen geleden

als je zelf als arts begint met deze gifspuit ben je niet arts waardig! dan heb je geen kennis van zaken(genomen) en ben je medeplichtig aan moord!

Bas
Bas
Reactie op  linda
19 dagen geleden

Zeker, de druk van buitenaf is echter gigantisch.
Doch beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald.

Dubito
Dubito
Reactie op  linda
19 dagen geleden

Het wordt steeds duidelijker dat er onder de artsen een ongelooflijk grote groep sukkels rondloopt. Of dom, of arrogant of vol dedain t.o. die antivaxwappies, een houding vaak overgehouden uit hun studietijd en het lidmaatschap van het studentencorps. Zelfbenoemde elite. Kennelijk hun beroepscode klakkeloos ondertekend en volledig onbekend met de code van Neurenberg.
Jensen las gisteren een mail voor van een arts (althans iemand werkzaam in een OK, ene Jan Kleinjan) die schreef dat de weerstand tegen de mondkapjes voortkwam uit de volksonderbuik. Niets gelezen, niets gehoord, alleen minachting voor de ‘onderbuik’ van de maatschappij. Terecht hoopte Jensen dat deze man op de OK slechts de vloer aanveegde en de prullenbaken moest legen.
Bekijk deze uitzending op Jensen.nl

Marianna
Marianna
Reactie op  Dubito
19 dagen geleden

zo werkt framen, je kleineert iemand en de volgende doet het ook, want die wil niet bij de “mindere” horen.
dit zag ik al gebeuren toen ik nog op de Lagere School zat.
is dat z.n. pestgedrag?

aisha
aisha
Reactie op  Marianna
19 dagen geleden

google eens professor mattias desmet. ik heb van de week een zoommeting meegemaakt met hem! hij legt het heel goed uit!

Anna
Anna
Reactie op  Dubito
19 dagen geleden

Ik heb die uitzending ook gezien. Vond het goed dat Jensen deze mail behandelde. Had Jan Kleinjan misschien niet verwacht en er is hem ook flink de waarheid verteld. Hij verdraaide ook uitspraken die Jensen had gedaan.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
19 dagen geleden

Dit is nog maar pas het begin van het depopulatie programma. De ultieme dromen van Bill Gates en de elite van de wereld worden langzaam maar zeker werkelijkheid. De vroegtijdige ziekteverschijnselen en dode mensen is een tegenslag voor hen, dat was niet zo gepland. Het vertragingseffect is door verschillende factoren ondermijnd. Foutje Bill!

Carola
Carola
Reactie op  serieuze aangelegenheid
19 dagen geleden

Klopt, o.m. daarom wordt het nu ook allemaal in een sneltreinvaart doorheen gedrukt. Erin is erin, er is dan geen weg meer terug, ook al wordt je t.z.t. alsnog ‘wakker’.

W Appie🤔😁
W Appie🤔😁
19 dagen geleden

Super deze arts 1 van zovelen die niet zwijgen om levens komt zijn eed na Die zwijgen zijn dit schijnbaar vergeten maar ook deze ontlopen hun straf niet Ook als ze gedwongen worden om t vaccin te nemen gaan ze er dan voor of krabbelen ze dan terug Beide keuzes hebben hun prijs Leven of dood Schaamteloos artsen die hun smoel houden tis geen arts waardig 😤😡

linda
linda
Reactie op  W Appie🤔😁
19 dagen geleden

dat zeg ik!

Patrick
Patrick
19 dagen geleden

Voor mij nog een extra frikadel graag!

Niemand.
Niemand.
Reactie op  Patrick
19 dagen geleden

2x speciaal graag 😀

Lest best Vergezicht
Lest best Vergezicht
19 dagen geleden

Laat het schuim der aarde het hardnekkige vuil wegpoetsen.
Zo lost het ene het andere op.
Ze worden toch niet wijzer.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
19 dagen geleden

Corona (alle soorten en dus ook Covid-19) zijn in een laboratorium geproduceerd en de oplossing wordt gepresenteerd in de vorm van een nog veel schadelijker en gevaarlijker stof met geheime en geheimzinnige ingrediënten met microbiologische werkingen en effecten, die ook in een laboratorium geproduceerd is.

Daarmee is het een duidelijke zaak dat de gehele wereld bevolking door hun landelijke gezondheidsorganisaties o.l.v. en toezicht van de WHO, voor de gek worden gehouden.

Onmiddellijk stoppen met testen en vaccineren is de enige oplossing om erger te voorkomen.

Tom
Tom
Reactie op  serieuze aangelegenheid
19 dagen geleden

Hier nieuw interview met Peter Borger, zeer interessant: https://www.youtube.com/watch?v=bj7ha1MF1Uo

Joost Visser
Joost Visser
Reactie op  serieuze aangelegenheid
19 dagen geleden

Corona’ s zijn al vijftig jaar bekend. Geen lab.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Joost Visser
19 dagen geleden

Bekijk de documentaire van Andrew Kaufman op Bitchute maar eens; Hippocratic Hypocrisy, dan denk ik dat je wel een andere mening krijgt.

Annette
Annette
19 dagen geleden

Meer dan schandalig hoe deze arts wordt tegengewerkt. Er zijn straks geen gevangenissen genoeg om iedereen, die moedwillig meewerkt aan deze genocide agenda op te sluiten. Misschien dat het het beste is om deze “mensen” maar in plaats daarvan zelf die spuit te geven en een week later nog een en nog een. Dat ruimt dan gelijk op. Wat de grootste fout is die gemaakt wordt, is dat het merendeel van de bevolking nauwelijks weet wat ze in hun lijf gespoten krijgen. Er is geen sprake van informed consent (geïnformeerde toestemming). Het gaat er alleen nog maar om, om zo snel mogelijk zoveel mogelijk mensen te injecteren, voordat de alarmbellen afgaan.

Anna
Anna
Reactie op  Annette
19 dagen geleden

Ik las dat Pfizer alweer aan t produceren is voor de komende 2 jaar. Hoe is dat mogelijk als je nog niet weet welke mutanten er komen? Wat zouden ze hier weer instoppen. Ook hebben ze de prijs opgeschroeft naar ik geloof 20 euro. Ja die denken natuurlijk: kassa! Ik hoop echt dat ze met de hele zooi blijven zitten. Artsen waarschuwen er ook al voor dat de komende vaccins de epidemieen gaan veroorzaken.

Marianna
Marianna
Reactie op  Anna
19 dagen geleden

heen en weer

W Appie🤔😁
W Appie🤔😁
19 dagen geleden

Krijg t gevoel dat ze deze hele shitzooi een kant opsturen waarbij we ons maar moeten opofferen voor de schapen die em wel nemen Aan mijn hoela we doen t voor elkaar We doen t voor hun. Zodat zij van de mens afkomen voor hen Satanische praktijken 😤🤫Heb een beter idee als zij nou allemaal t goede voorbeeld geven 🤔🤪praten we dan wel weer als ze dat nog kunnen 🤣🤣We gooien t in het debat van onze lijders👹

x

Check Also

opvliegers

Last van irritante opvliegers, of andere overgangsklachten?

Als je een vrouw tussen ca. begin ...

vaccin

Vaccinatieoverzicht: ‘Alle burgers staan al op MijnRIVM, de wereld op z’n kop’

Het RIVM heeft een pagina, MijnRIVM geheten, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

124
0
We lezen graag je reactie!x