CoronaBuitenland

Canadese gezondheidschef doet stof opwaaien met uitspraken over coronaprik: ‘Er moeten mensen de cel in’

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!

Kieran Moore, de gezondheidschef van de Canadese provincie Ontario, heeft aangekondigd dat 18-plussers een vierde vaccin kunnen halen, maar merkte daarbij opmerkelijk genoeg op dat daar risico’s aan verbonden kunnen zijn.

“Als ik een jong, gezond iemand ben, zou ik dan een vierde vaccindosis moeten nemen, nu omikron zich zo snel verspreidt?” vroeg een verslaggever tijdens een persconferentie.

“Als je de eerste twee doses en je eerste booster hebt gehad, kun je een tweede booster halen, maar dat ‘moet’ niet,” zei Moore.

Myocarditis

De verslaggever vroeg Moore waarom niet iedereen het advies krijgt om de tweede booster te halen. “Omdat we kiezen voor een risicogebaseerde aanpak,” antwoordde hij.

“Wat is het risico?” vroeg iemand anders. “We weten dat er een kans is, een heel kleine kans, 1 op 5000, dat je als jong, gezond persoon bijvoorbeeld myocarditis krijgt,” aldus dr. Moore.

Naar de gevangenis

“De gezondheidschef van Ontario zegt wat ik en vele andere Canadezen al meer dan een jaar zeggen. Laten we de echte wetenschap volgen. Niet de politieke wetenschap,” reageert het Canadese parlementslid Leslyn Lewis.

De gezondheidschef van Ontario heeft aangekondigd dat 18-plussers een vierde vaccin kunnen halen, maar weigerde te zeggen dat gezonde mensen die prik zouden ‘moeten’ halen vanwege het risico op bijwerkingen, schrijft journalist Mike Campbell.

De Canadese advocaat David Freiheit stelt dat er mensen naar de gevangenis moeten:

(Video verwijderd? Klik hier...)


4.9 79 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bep
Bep
6 maanden geleden

Opschieten met de waarheid, wij zitten straks klem in die achterlijke WEF corona wet. We leven in 2022 en niet in het jaar van de onderdrukkingen, oja, we zitten alweer in de Duitse onderdrukkinen van Schwab en von der Leyen.

Exegese
Exegese
6 maanden geleden

Ja de bak in en nooit meer d’r uit ! Zoveel leed mag je mensen niet ongestraft aandoen.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
6 maanden geleden

De Eu geeft eindelijk toe dat het vaccin je immuunsysteem volledig vernietigt !

ludo
ludo
6 maanden geleden

pfff, ik heb de eerste nog niet gehad en zal hem zeker ook niet halen!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

33
0
We lezen graag je reactie!x