Binnenland

Buitenhof: ‘Het kán nog helemaal fout gaan met de inentingen’

Help door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Mag ik een angstige vraag stellen? Kan het ook nog helemaal verkeerd uitpakken? Die vraag stelde Twan Huys eind vorig jaar in Buitenhof met betrekking tot de coronavaccinaties. Mark Kramer, internist en bestuurslid van het Amsterdam UMC, antwoordde: “Daar zijn voorbeelden van in het verleden.”

“Tot en met fase drie wordt er onderzoek gedaan, maar er moet nog een hele belangrijke periode komen – wat dan fase vier wordt genoemd. Fase drie-onderzoek kijkt naar effectiviteit en bijwerkingen. In fase vier-onderzoek ga je kijken wat er in de real-time world gebeurt. Ga je kijken wat voor extra bijwerkingen er nog worden geobserveerd. Ga je kijken hoelang dat vaccin immuniteit geeft,” legde Kramer uit in Buitenhof.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Dus we zijn allemaal testpersonen?” vroeg Huys.

“De strategie die we nodig hebben om van dit virus af te komen, kunnen we nu nog niet bepalen. We weten nog een heleboel niet,” benadrukte de internist.

Aantal overlijdens en ernstige bijwerkingen neemt razendsnel toe

Neuroloog Jan Bonte schrijft over het optreden van Kramer in Buitenhof: “Hij zegt hele verstandige dingen. In tegenstelling tot de vaccinatiefascist die blijkbaar ook bij het gesprek zit.”

“Inderdaad Twan Huys, je hebt helemaal gelijk: we zijn allemaal testpersonen. We weten nog veel niet, wel inmiddels dat het aantal overlijdens en ernstige bijwerkingen na vaccinatie razendsnel toeneemt,” schrijft advocaat Niels Vanaken.

Gezondheidswetenschapper Yvonne Simons merkt op: “Ja Twan Huys, testpersonen. Krijg je het door? Als je het Pfizerrapport had gelezen, had je geweten dat we al vanaf het begin van de massavaccinaties testpersonen zijn. Ze wisten alleen dat er antistoffen aangemaakt werden na vaccinatie. Verder niets.”

4.9 95 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

77 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jenny
Jenny
2 jaren geleden

Is van November 2020 wel.

Perm.
Perm.
2 jaren geleden

Uittesten. Ik ken ook nog wel een aantal mensen waar ik iets op wil uittesten.

Annette
Annette
2 jaren geleden

Wat goed om dat gesprek in Buitenhof van vorig jaar maar weer eens ter sprake te brengen. De meeste mensen zijn dit natuurlijk óf allang vergeten óf hebben het überhaupt niet gezien en gehoord.
IEDEREEN die het afgelopen jaar meegedaan heeft, vaak vol enthousiasme, met het prikkencircus, IS een proefkonijn. En dat in de letterlijke zin van het woord.
Wat er NU gebeurt is nog nooit vertoond. Het is in één woord: misdadig! En ALS onze machthebbers het binnenkort nog verplicht gaan stellen, dan is werkelijk het hek van de dam.
Zo langzamerhand merk ik, dat er meerdere mensen toch wel nare bijwerkingen beginnen te ontwikkelen. Een verkoudheid, gepaard met koorts, die maar niet over wil gaan.
Een buurvrouw, die op “dwingend” advies van haar kinderen, twee vaccinaties kreeg. Daarna is zij twee keer in het ziekenhuis beland: nierfalen en later een longontsteking. Zij is vorige week overleden. UITERAARD heeft dit niets, maar dan ook niets met die vaccinaties te maken. Althans, zo gaat het verhaal hier natuurlijk.
Dat is natuurlijk logisch, als je bedenkt dat 90% van het appartementencomplex die spuiten heeft gehad. Dat zou natuurlijk paniek veroorzaken, als de link gelegd zou worden.
Al met al is het droevig gesteld met eerlijke informatie omtrent vaccinaties en bijwerkingen. Alles wordt in de doofpot gestopt. En die doofpot puilt steeds meer uit.

Hans
Hans
2 jaren geleden

Als het een luchtweg virus is en je longen aantast: waarom vaccineren ze je dan om anti lichamen aan maken in je bloed?

Back to top button
77
0
We lezen graag je reactie!x