Het Complot

Schrijver in EenVandaag: “Moord op Pim Fortuyn was geniaal complot”

Help door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Was de moord op Pim Fortuyn eigenlijk een complot van hoge inlichtingendiensten? Er zouden meerdere schutters zijn geweest die kogels afvuurden op de politicus.

Volgens schrijver en complotkenner Thomas Ross zijn er genoeg feiten die duiden op een moordcomplot. Dat zei hij in een recente aflevering van het EenVandaag-programma Complot or not? Hij denkt dat niemand in journalistiek Nederland zijn handen durfde te branden aan het idee dat de moord een complot zou kunnen zijn.

Ross noemde eerder al een aantal feiten die volgens hem verder onderzoek waard zijn. Zo zou de hoofdwond van de politicus veel ernstiger moeten zijn als hij vanaf 1,5 meter beschoten is. Ook is er op meer dan 10 meter afstand een kogelhuls aangetroffen, terwijl dat technisch niet mogelijk zou zijn.

Uit het autopsierapport zou een beschrijving verdwenen zijn waarin staat dat één van de kogels in het hoofd van het slachtoffer via de voorkant binnenkwam. Verschillende getuigen verklaarden dat Fortuyn in elkaar zakte voordat Volkert van der G. had geschoten.

Ross gaf aan dat hij twijfels heeft over de feiten over de merkwaardige vluchtroute van Van der G. na de aanslag en het feit dat de hulpdiensten zo snel aanwezig waren op de plek van de aanslag. Volgens Ross was Van der G. een zondebok en liet men hem zijn gang gaan.

[EenVandaag]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mammon
Mammon
5 jaren geleden

Wellicht zouden we meer achter de feiten komen als die Volker van de Graaf gewoon door
een aantal zware jongens uit zijn hut getrokken wordt en -tijdelijk verplaatst- wordt naar
een onbekende locatie.

Daar gaat deze -handlanger- gedwongen (???) op camera opgenomen vertellen wat hier speelt.
Wat zijn kant van het verhaal is en desnoods gaat er een waarheidsserum in!
Hier gaat info uitkomen die het daglicht niet kan verdragen, maar hoe breng je deze info
aan de massa…

Hwth
Hwth
5 jaren geleden

Meerdere kaliber munitie waren toch gevonden in het lichaam van Pim , daarover nooit meer wat gehoord . Ook de minister van de PvdA toendertijd Melkert heeft een raar spel gespeeld en is op een zijspoor gezet helemaal in Amerika . Dus wat is hier exact aan de hand geweest , wie het weet mag het zeggen . Volkert gaat de geschiedenis in als de 2e Balthasar Gerards . Hoop dat de waarheid ooit nog eens aan het licht komt .

Rikk
Rikk
5 jaren geleden

Ieder weldenkend mens weet dat de moord op Pim Fortuyn goed beraamd was en zeker niet het werk van enkeling als Volkert de Graaf. De moordenaars lopen nog steeds vrij rond!

Armonicus
Armonicus
5 jaren geleden

“Hij denkt dat niemand in journalistiek Nederland zijn handen durfde te branden aan het idee dat de moord een complot zou kunnen zijn.”

Ik denk dat de lokatie waar Pim vermoord werd (Media Park Hilversum), ook meteen een waarschuwing was!
🙁

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

39
0
We lezen graag je reactie!x