Homepagina » Het Complot » Schrijver in EenVandaag: “Moord op Pim Fortuyn was geniaal complot”
Schrijver: "Moord op Pim Fortuyn was geniaal complot"

Schrijver in EenVandaag: “Moord op Pim Fortuyn was geniaal complot”

Was de moord op Pim Fortuyn eigenlijk een complot van hoge inlichtingendiensten? Er zouden meerdere schutters zijn geweest die kogels afvuurden op de politicus.

Volgens schrijver en complotkenner Thomas Ross zijn er genoeg feiten die duiden op een moordcomplot. Dat zei hij in een recente aflevering van het EenVandaag-programma Complot or not? Hij denkt dat niemand in journalistiek Nederland zijn handen durfde te branden aan het idee dat de moord een complot zou kunnen zijn.

Ross noemde eerder al een aantal feiten die volgens hem verder onderzoek waard zijn. Zo zou de hoofdwond van de politicus veel ernstiger moeten zijn als hij vanaf 1,5 meter beschoten is. Ook is er op meer dan 10 meter afstand een kogelhuls aangetroffen, terwijl dat technisch niet mogelijk zou zijn.

Uit het autopsierapport zou een beschrijving verdwenen zijn waarin staat dat één van de kogels in het hoofd van het slachtoffer via de voorkant binnenkwam. Verschillende getuigen verklaarden dat Fortuyn in elkaar zakte voordat Volkert van der G. had geschoten.

Ross gaf aan dat hij twijfels heeft over de feiten over de merkwaardige vluchtroute van Van der G. na de aanslag en het feit dat de hulpdiensten zo snel aanwezig waren op de plek van de aanslag. Volgens Ross was Van der G. een zondebok en liet men hem zijn gang gaan.

[EenVandaag]


Vond je deze informatie leuk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

39 reacties

 1. Wellicht zouden we meer achter de feiten komen als die Volker van de Graaf gewoon door
  een aantal zware jongens uit zijn hut getrokken wordt en -tijdelijk verplaatst- wordt naar
  een onbekende locatie.

  Daar gaat deze -handlanger- gedwongen (???) op camera opgenomen vertellen wat hier speelt.
  Wat zijn kant van het verhaal is en desnoods gaat er een waarheidsserum in!
  Hier gaat info uitkomen die het daglicht niet kan verdragen, maar hoe breng je deze info
  aan de massa…

  44 likes
  • Folkert word goed beschermd, dus lijkt me stug dat dat gaat gebeuren. Als de waarheid naar buiten komt word het duidelijk dat hij een aivd informant is en worden er aardig wat mensen in verlegenheid gebracht. Daarom zijn de taps ook gewist. Daarom staat meneer ook naar 12 jaar al weer buiten. Hij had met een tbs maatregel voor het leven opgesloten kunnen worden. Het linkse milieu waar dit soort knakkers uit komen is onderdeel van het establishment. Daarom hebben in dit land linkse knokploegjes vrij spel en worden ze niet als terroristen aangeduid. Dit soort pseudo revolutionairen hebben vrijwel dezelfde doelstellingen als de vn/eu en gevestigde partijen.
   De mensen om hem heen zijn nooit belicht en de media vond het wel prima. Fortuyn was tenslotte hitler 2.0 volgens de staatsomroep.

   46 likes
   • heel raar ja, na 12 jaar alweer buiten na zo een daad, daarom klopt er ook geen moer van en we allemaal in de zeik genomen worden /werden
    er is veel meer mis/ aan de gang als men denkt onderhuids, maar ook zeer aan de oppervlakte waar gelukkig nu HET GROTE LICHT op valt.. er zal een geheel ander Licht schijnen ( doet het al, maar het gaat rond 24 september vorm aannemen)

    ontsnappen zal dit niet meer

    ook de moord op elsje borst blijft een vaag mysterie.. ze wist wat ze liever niet wilden dat iemand het wist mbt tot adhd en alzheimer o.a.)

    6 likes
    • Ruud de Wild mensen, Ruud stond er naast ten tijde van de aanslag. Ik ben heel benieuwd hoe hij hier tegen aan kijkt. Zit er misschien ook een luchtje aan dat zijn contract in 2015 bij 538 niet meer verlengd is?

     10 likes
   • “Daarom staat meneer ook naar 12 jaar al weer buiten.”

    En ook niet onbelangrijk, met een flink gevulde bankrekening!

    8 likes
    • kun je mij vertellen waar je dat vandaan heb die gevulde bankrekening…
     Ik heb weleens zoiets gehoord, maar ook maar tussen neus en lippen door .
     Alvast bedankt…

     3 likes
     • Ja, ik heb het geprobeerd op te zoeken, maar kan het zo snel niet vinden. Maar ik kan mij herinneren dat Volkert een dikke 70.000 euro op zijn rekening had staan. En dat verhaal kwam volgens mij uit de reguliere media, de Telegraaf, Geen Stijl of zo. Ik heb het niet verzonnen of zo….

      3 likes
   • TBS kan je alleen krijgen als je geen inzicht hebt in je eigen daden. Al ben je natuurlijk knetter gek als je Pim vermoordt, echter betekend dat nog niet dat je dan geen inzichten hebt in je daden.

    0 likes
    • recidivisme lijkt me een groot gevaar aangezien meneer geen greintje spijt heeft betuigd. Ieder juridisch middel had gebruikt moeten worden. Dat de man een sociopaat is lijkt me duidelijk genoeg.

     1 likes
  • U houd er nogal onfrisse gedachten op na …

   6 likes
  • René van Zalk uut the Middle of Nowhere

   Dit gaan we zingen wanneer Volkert van der Graaf zijn laatste adem uitblaast: Burn Burn, Burn Motherf*cker, Burn :

   https://www.youtube.com/watch?v=Adgx9wt63NY

   1 likes
 2. “Hij denkt dat niemand in journalistiek Nederland zijn handen durfde te branden aan het idee dat de moord een complot zou kunnen zijn.”

  Ik denk dat de lokatie waar Pim vermoord werd (Media Park Hilversum), ook meteen een waarschuwing was!
  🙁

  23 likes
  • De media heeft flink haar best gedaan dit klimaat te scheppen. Stiekem was het wel prima. Stel het was melkert of halsema overkomen dan hadden we nu nog een nationale discussie gehad. De staatsomroep was onderdeel van het complot en heeft nauwelijks kritische vragen gesteld. Zodra er een echte politici zijn mond opendoet weet het hele apparaat wat het moet doen. Daar is geen centrale planning voor nodig.

   12 likes
   • “De media heeft flink haar best gedaan dit klimaat te scheppen.”

    Absoluut, of zoals Pim het zelf noemde, ‘gedemoniseerd’! Het was ook de bedoeling, dat de Media Pim symbolisch moest afschieten! Toen dat niet lukte, werd hij daar ter plekke letterlijk afgeknald!
    Sinds 2009 hebben ze daar een heuse zender voor in het leven geroepen: PowNed! Het Afschiet-kanaal om alle ‘gekkies’ te ridiculiseren en/of te stigmatiseren!

    14 likes
    • Oh, en niet te vergeten, in 2006 een politiek vangnet gecreëerd voor het morrende volk, in de vorm van Geert Wilders’ PVV!

     5 likes
    • Keek powned wel regelmatig online, ze begonnen heel sterk. Ik vrees dat je gelijk hebt. Men moest wel een beetje ruimte geven aan een rechts kritisch geluid. Dus word het maar gesimuleerd. Er is geen onderscheid meer in de media. Het is allemaal hetzelfde in een andere verpakking. Nu is powned man bijt hond meets oh oh cherzo.

     1 likes
 3. Ieder weldenkend mens weet dat de moord op Pim Fortuyn goed beraamd was en zeker niet het werk van enkeling als Volkert de Graaf. De moordenaars lopen nog steeds vrij rond!

  49 likes
 4. Meerdere kaliber munitie waren toch gevonden in het lichaam van Pim , daarover nooit meer wat gehoord . Ook de minister van de PvdA toendertijd Melkert heeft een raar spel gespeeld en is op een zijspoor gezet helemaal in Amerika . Dus wat is hier exact aan de hand geweest , wie het weet mag het zeggen . Volkert gaat de geschiedenis in als de 2e Balthasar Gerards . Hoop dat de waarheid ooit nog eens aan het licht komt .

  32 likes
  • De abstracte waarheid lijkt me vrij simpel. 75 zetels, had het beste voor met zijn medemens en hoefde waarschijnlijk verder niks te weten van orders van hogere hand zoals de man was. Een oplossing mogelijk. Net als bij Kennedy.

   2 likes
 5. Dat Pim dood moest was wel heel duidelijk ongeacht hoe en wie dat gedaan zou hebben. Hij was zelf professor en volgens de peilingen was er de kans dat zijn partij de grootste zou zijn. Hij had uitgesproken ideeën over o.a het asielbeleid, transparantie inzake overheidsbeleid en niet onbelangrijk hij had ingang bij de intellectuelen. Het kabinet dat gevormd zou worden zou dan bestaan uit mensen met hersens i.p.v. politieke ideologieën. Dat zou leiden tot maatschappelijke omwentelingen die voor de gevestigde orde(bv. CDA,VVD,PvdA,D66,Groen Links) zeer ongewenst was. Nederland heeft wel meer politieke radicalen gekend maar deze waren niet van het kaliber Pim Fortuyn en dat maakte het verschil tussen dood of leven.

  9 likes
 6. Gaan eindelijk die oogkleppen af…… Nederland wordt wakker….

  20 likes
 7. Jaren geleden zag ik al een documentare van BNN over deze moord. Het werd mij heel duidelijk dat het officiele verhaal totaal niet klopt. Dit was 100% zeker een moord complot en een politieke moord!
  De Nederlande journalistiek is over het algemeen erg laf, dus verder weinig tegengeluid helaas.

  15 likes
 8. Pim is vermoord in opdracht van de Nederlandse regering.

  Onze regering gaf opdracht tot moord.

  M.a.w. onze Nederlandse regering is niet bepaald vies van moorden.

  10 likes
 9. Geenstijl en Powned zijn Zionistische verschijnselen. Lekker iedereen tegen elkaar uitspelen Iedereen die daar op reageert belandt in de kaartenbak. Zolang je maar Arabieren afzeikt via die Media ben je de King, maar heb geen kritiek op de bewoners van het Beloofde Land; U raadt het al; je wordt in de ban gedaan. Die “journalisten” die daar werken beschouw ik als de kampers der journalistiek. V.w.b. Pim; ene Trix zou Pim, indien hij MP zou worden, niet de hand schudden. Wat een arrogantie van die “drugsfamilie”. Er was geen soldaat in WWI EN WWII die niet vocht met amfetamine/Coke van de Firma van Buren. Van Spanje tot aan Rusland werden die middelen verkocht. Hoe komt het toch dat vele soldaten in oorlogstijd “over de scheef” gaan. De heren staan bol van de dope. De guillotine mag wat mij betreft van stal gehaald worden. Af een toe een grote schoonmaak kan geen kwaad.

  en coike

  10 likes
 10. Ik herinnerd met dat, Pim zeide toen dat, Nederland al vol was.

  9 likes
 11. Dit wordt uitvoerig beschreven in het boek van Ina Veen getiteld : Moord in opdracht van de Kroon. Boek is uit de handel en slechts te verkrijgen via oa Bol.com als 2e hands boek. Zeer verhelderend. Er zijn wel degelijk 2 schutters geweest. Balkenellende en de toenmalige regering en oranje was op de hoogte.

  5 likes
 12. eens komt hier allemaal een einde aan ,ze verzetten zich nog met hand en tand maar uiteindelijk delven ze het onderspit , de vraag is wel , wie en wat krijg je voor terug als je van de regen in de drop komt schieten we er niet zoveel mee op , let op de PVDA GOKT OP ONSE NIEUWE BINNEN KOMEN VALLEN MEDEMENS die gaan straks de dienst uit maken je ziet al tekenen ,Burgermeester van Rotterdam zegt zich nog niet beschikbaar te stellen voor het ministerschap ,nog niet , maar wacht nog eventjes tot de pvda het een en ander regelt dus bereid je voor op een minister prime met een dubbel paspoort uit een land waar onlangs de koning even langs kwam in NL kijk even naar onze Turkse medemens hier in NL wat moeten ze hier nu klaar maken ,nog even en dan komt de prime minister uit Trurkije hier even vertellen wat er moet gebeuren , en ons kabinet ( durf het bijna niet uit spreken ONS KABINET stond er bij en keek er naar ha ha ha ,he dat mag niet van de NIET democratie gekozen pluse zitters daar in Brussel. zal ons niets verwonderen dan de voorman van de VVD ,lees voor vrijheid en democratie ) ,straks ook een aardig plekje krijgt daar in BRUSSEL ,vrijheid is ver zoek en Democratie al helemaal

  5 likes
 13. nog even dit , het is me even ontschoten wat ze nu allemaal weer beloven om je stem te krijgen , waar is Wilders ? hebben ze die ook op weg geholpen ik lees niets meer in de fabeltjes krant hoe slecht hij wel is , of wat hij zoal uitvoert , wellicht is het goed dat hij de meeste stemmen krijgt , ik weet het niet , trouwens wat er in de USA gebeurd daar lusten de honden ook geen brood van ,wat een poppenkast ik denk dat Trump nog zo slecht niet is maar ja wie ben ik

  4 likes
 14. Fortuyn had een grote bek. Ik word de premier van Nederland, let maar op zei hij met stelligheid. Dat is hem waarschijnlijk fataal geworden. Je kunt van alles over de buitenlanders roepen zonder gevolgen, maar roep maar wat (bedreigends) over de gevestigde orde, dat heeft hij geweten.

  3 likes
 15. Het is opvallend dat tijden veranderen er komen steeds meer waarheden naar boven, dit zal toenemen omdat de alternatieve en social Media een grotere bijdrage levert aan deze verhalen. Mensen worden geleidelijk wakker en tonen meer interesse in wat zich zoal in het verleden heeft afgespeeld. De “klokkenluiders” hebben de moed om dit openbaar te maken. Politici zullen straks heel wat uit moeten leggen met het bedriegen van de bevolking. Ik merk ook wat ik op Facebook plaats weerstand opwekt omdat mensen het nog niet kunnen bevatten wat zich in de wereld afspeelt laat staan geloven omdat ze afgaan op de leugens van de mainstream Media. Laat ze maar voor zichzelf gaan denken, het zaadje is geplant.

  3 likes
 16. Een klimaat moet mij denken aan De gebroeders Johan en Cornelis de Witt
  zie de film Michiel de Ruyter.

  2 likes
 17. Helemaal eens met de meeste punten die Ross opwerpt, maar over de reactietijd van de politie heeft hij geen gelijk. Hij stelt in meerdere interviews dat de hondenbrigade nooit binnen zes minuten van het hoofdbureau bij het Texaco-station had kunnen komen in de avondspits. Nou ken ik de situatie van toen in Hilversum en de route van het politiebureau naar de benzinepomp was, en is, ook in de spits niet druk, maar rustig, omdat er geen bedrijvigheid langs zit en er geen uitvalswegen zijn. De route is 1,4 kilometer kort en dat rijdt een politieauto met sirenes in minder dan twee minuten. Tuurlijk moeten ze heel snel in de auto’s hebben gezeten, maar het is goed mogelijk. Verder natuurlijk wel heel opvallend dat de hondenbrigade uberhaupt in Hilversum was, om nog maar te zwijgen over de ME (die overigens niet op de plek van de aanhouding was).

  2 likes
 18. @pat: mee eens, echter lijkt de Ruyter in de film de onschuldige held, echter speelde hij ook gewoon vals spel. Daar kwam ie later nog achter toen de koning nog even wat losse eindjes moest wegpoetsen.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Rothschild betrokken bij complot rond omstreden miljardair. Steenrijke bankiersfamilie laat ware aard zien

Rothschild betrokken bij complot rond omstreden miljardair. Steenrijke bankiersfamilie laat ware aard zien

Rothschild & Co. is aangeklaagd in de ...

Dit ziet eruit als controlled demolition. Jensen heeft boodschap voor 'linkse, schlemielige journalisten' die hem in complothoek willen duwen

Dit ziet eruit als controlled demolition. Jensen heeft boodschap voor ‘linkse, schlemielige journalisten’ die hem in complothoek willen duwen

Robert Jensen geloofde nooit in complottheorieën over ...