Homepagina » Het Complot » Schrijver in EenVandaag: “Moord op Pim Fortuyn was geniaal complot”
Schrijver: "Moord op Pim Fortuyn was geniaal complot"

Schrijver in EenVandaag: “Moord op Pim Fortuyn was geniaal complot”

Was de moord op Pim Fortuyn eigenlijk een complot van hoge inlichtingendiensten? Er zouden meerdere schutters zijn geweest die kogels afvuurden op de politicus.

Volgens schrijver en complotkenner Thomas Ross zijn er genoeg feiten die duiden op een moordcomplot. Dat zei hij in een recente aflevering van het EenVandaag-programma Complot or not? Hij denkt dat niemand in journalistiek Nederland zijn handen durfde te branden aan het idee dat de moord een complot zou kunnen zijn.

Ross noemde eerder al een aantal feiten die volgens hem verder onderzoek waard zijn. Zo zou de hoofdwond van de politicus veel ernstiger moeten zijn als hij vanaf 1,5 meter beschoten is. Ook is er op meer dan 10 meter afstand een kogelhuls aangetroffen, terwijl dat technisch niet mogelijk zou zijn.

Uit het autopsierapport zou een beschrijving verdwenen zijn waarin staat dat één van de kogels in het hoofd van het slachtoffer via de voorkant binnenkwam. Verschillende getuigen verklaarden dat Fortuyn in elkaar zakte voordat Volkert van der G. had geschoten.

Ross gaf aan dat hij twijfels heeft over de feiten over de merkwaardige vluchtroute van Van der G. na de aanslag en het feit dat de hulpdiensten zo snel aanwezig waren op de plek van de aanslag. Volgens Ross was Van der G. een zondebok en liet men hem zijn gang gaan.

[EenVandaag]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mammon
Mammon
4 jaren geleden

Wellicht zouden we meer achter de feiten komen als die Volker van de Graaf gewoon door
een aantal zware jongens uit zijn hut getrokken wordt en -tijdelijk verplaatst- wordt naar
een onbekende locatie.

Daar gaat deze -handlanger- gedwongen (???) op camera opgenomen vertellen wat hier speelt.
Wat zijn kant van het verhaal is en desnoods gaat er een waarheidsserum in!
Hier gaat info uitkomen die het daglicht niet kan verdragen, maar hoe breng je deze info
aan de massa…

ferrimassi
ferrimassi
Reactie op  Mammon
4 jaren geleden

Folkert word goed beschermd, dus lijkt me stug dat dat gaat gebeuren. Als de waarheid naar buiten komt word het duidelijk dat hij een aivd informant is en worden er aardig wat mensen in verlegenheid gebracht. Daarom zijn de taps ook gewist. Daarom staat meneer ook naar 12 jaar al weer buiten. Hij had met een tbs maatregel voor het leven opgesloten kunnen worden. Het linkse milieu waar dit soort knakkers uit komen is onderdeel van het establishment. Daarom hebben in dit land linkse knokploegjes vrij spel en worden ze niet als terroristen aangeduid. Dit soort pseudo revolutionairen hebben vrijwel dezelfde doelstellingen als de vn/eu en gevestigde partijen.
De mensen om hem heen zijn nooit belicht en de media vond het wel prima. Fortuyn was tenslotte hitler 2.0 volgens de staatsomroep.

Armonicus
Armonicus
Reactie op  ferrimassi
4 jaren geleden

“Daarom staat meneer ook naar 12 jaar al weer buiten.”

En ook niet onbelangrijk, met een flink gevulde bankrekening!

ben
ben
Reactie op  Armonicus
4 jaren geleden

kun je mij vertellen waar je dat vandaan heb die gevulde bankrekening…
Ik heb weleens zoiets gehoord, maar ook maar tussen neus en lippen door .
Alvast bedankt…

Armonicus
Armonicus
Reactie op  ben
4 jaren geleden

Ja, ik heb het geprobeerd op te zoeken, maar kan het zo snel niet vinden. Maar ik kan mij herinneren dat Volkert een dikke 70.000 euro op zijn rekening had staan. En dat verhaal kwam volgens mij uit de reguliere media, de Telegraaf, Geen Stijl of zo. Ik heb het niet verzonnen of zo….

luna
luna
Reactie op  ferrimassi
4 jaren geleden

heel raar ja, na 12 jaar alweer buiten na zo een daad, daarom klopt er ook geen moer van en we allemaal in de zeik genomen worden /werden
er is veel meer mis/ aan de gang als men denkt onderhuids, maar ook zeer aan de oppervlakte waar gelukkig nu HET GROTE LICHT op valt.. er zal een geheel ander Licht schijnen ( doet het al, maar het gaat rond 24 september vorm aannemen)

ontsnappen zal dit niet meer

ook de moord op elsje borst blijft een vaag mysterie.. ze wist wat ze liever niet wilden dat iemand het wist mbt tot adhd en alzheimer o.a.)

Earthaxis
Earthaxis
Reactie op  luna
4 jaren geleden

Ruud de Wild mensen, Ruud stond er naast ten tijde van de aanslag. Ik ben heel benieuwd hoe hij hier tegen aan kijkt. Zit er misschien ook een luchtje aan dat zijn contract in 2015 bij 538 niet meer verlengd is?

WouterV
WouterV
Reactie op  ferrimassi
4 jaren geleden

TBS kan je alleen krijgen als je geen inzicht hebt in je eigen daden. Al ben je natuurlijk knetter gek als je Pim vermoordt, echter betekend dat nog niet dat je dan geen inzichten hebt in je daden.

ferrimassi
ferrimassi
Reactie op  WouterV
4 jaren geleden

recidivisme lijkt me een groot gevaar aangezien meneer geen greintje spijt heeft betuigd. Ieder juridisch middel had gebruikt moeten worden. Dat de man een sociopaat is lijkt me duidelijk genoeg.

Oskaar
Oskaar
Reactie op  Mammon
4 jaren geleden

U houd er nogal onfrisse gedachten op na …

GertJ
GertJ
Reactie op  Oskaar
4 jaren geleden

Volledig mee eens!

René van Zalk uut the Middle of Nowhere
René van Zalk uut the Middle of Nowhere
Reactie op  Mammon
4 jaren geleden

Dit gaan we zingen wanneer Volkert van der Graaf zijn laatste adem uitblaast: Burn Burn, Burn Motherf*cker, Burn :

https://www.youtube.com/watch?v=Adgx9wt63NY

Hwth
Hwth
4 jaren geleden

Meerdere kaliber munitie waren toch gevonden in het lichaam van Pim , daarover nooit meer wat gehoord . Ook de minister van de PvdA toendertijd Melkert heeft een raar spel gespeeld en is op een zijspoor gezet helemaal in Amerika . Dus wat is hier exact aan de hand geweest , wie het weet mag het zeggen . Volkert gaat de geschiedenis in als de 2e Balthasar Gerards . Hoop dat de waarheid ooit nog eens aan het licht komt .

Hein
Hein
Reactie op  Hwth
4 jaren geleden

De abstracte waarheid lijkt me vrij simpel. 75 zetels, had het beste voor met zijn medemens en hoefde waarschijnlijk verder niks te weten van orders van hogere hand zoals de man was. Een oplossing mogelijk. Net als bij Kennedy.

Rikk
Rikk
4 jaren geleden

Ieder weldenkend mens weet dat de moord op Pim Fortuyn goed beraamd was en zeker niet het werk van enkeling als Volkert de Graaf. De moordenaars lopen nog steeds vrij rond!

Rikk
Rikk
Reactie op  Rikk
4 jaren geleden

Kan iemand met uitleggen wat er “GENIAAL” zou zijn geweest aan deze moord?
Is dat überhaupt mogelijk… een geniale moord?

Armonicus
Armonicus
4 jaren geleden

“Hij denkt dat niemand in journalistiek Nederland zijn handen durfde te branden aan het idee dat de moord een complot zou kunnen zijn.”

Ik denk dat de lokatie waar Pim vermoord werd (Media Park Hilversum), ook meteen een waarschuwing was!
🙁

ferrimassi
ferrimassi
Reactie op  Armonicus
4 jaren geleden

De media heeft flink haar best gedaan dit klimaat te scheppen. Stiekem was het wel prima. Stel het was melkert of halsema overkomen dan hadden we nu nog een nationale discussie gehad. De staatsomroep was onderdeel van het complot en heeft nauwelijks kritische vragen gesteld. Zodra er een echte politici zijn mond opendoet weet het hele apparaat wat het moet doen. Daar is geen centrale planning voor nodig.

Armonicus
Armonicus
Reactie op  ferrimassi
4 jaren geleden

“De media heeft flink haar best gedaan dit klimaat te scheppen.”

Absoluut, of zoals Pim het zelf noemde, ‘gedemoniseerd’! Het was ook de bedoeling, dat de Media Pim symbolisch moest afschieten! Toen dat niet lukte, werd hij daar ter plekke letterlijk afgeknald!
Sinds 2009 hebben ze daar een heuse zender voor in het leven geroepen: PowNed! Het Afschiet-kanaal om alle ‘gekkies’ te ridiculiseren en/of te stigmatiseren!

Armonicus
Armonicus
Reactie op  Armonicus
4 jaren geleden

Oh, en niet te vergeten, in 2006 een politiek vangnet gecreëerd voor het morrende volk, in de vorm van Geert Wilders’ PVV!

ferrimassi
ferrimassi
Reactie op  Armonicus
4 jaren geleden

Keek powned wel regelmatig online, ze begonnen heel sterk. Ik vrees dat je gelijk hebt. Men moest wel een beetje ruimte geven aan een rechts kritisch geluid. Dus word het maar gesimuleerd. Er is geen onderscheid meer in de media. Het is allemaal hetzelfde in een andere verpakking. Nu is powned man bijt hond meets oh oh cherzo.

Audrey
Audrey
4 jaren geleden

Gaan eindelijk die oogkleppen af…… Nederland wordt wakker….

Rijst
Rijst
4 jaren geleden

Jaren geleden zag ik al een documentare van BNN over deze moord. Het werd mij heel duidelijk dat het officiele verhaal totaal niet klopt. Dit was 100% zeker een moord complot en een politieke moord!
De Nederlande journalistiek is over het algemeen erg laf, dus verder weinig tegengeluid helaas.

Wim
Wim
4 jaren geleden

Ik herinnerd met dat, Pim zeide toen dat, Nederland al vol was.

Cornelianus
Cornelianus
4 jaren geleden

eens komt hier allemaal een einde aan ,ze verzetten zich nog met hand en tand maar uiteindelijk delven ze het onderspit , de vraag is wel , wie en wat krijg je voor terug als je van de regen in de drop komt schieten we er niet zoveel mee op , let op de PVDA GOKT OP ONSE NIEUWE BINNEN KOMEN VALLEN MEDEMENS die gaan straks de dienst uit maken je ziet al tekenen ,Burgermeester van Rotterdam zegt zich nog niet beschikbaar te stellen voor het ministerschap ,nog niet , maar wacht nog eventjes tot de pvda het een en ander regelt dus bereid je voor op een minister prime met een dubbel paspoort uit een land waar onlangs de koning even langs kwam in NL kijk even naar onze Turkse medemens hier in NL wat moeten ze hier nu klaar maken ,nog even en dan komt de prime minister uit Trurkije hier even vertellen wat er moet gebeuren , en ons kabinet ( durf het bijna niet uit spreken ONS KABINET stond er bij en keek er naar ha ha ha ,he dat mag niet van de NIET democratie gekozen pluse zitters daar in Brussel. zal ons niets verwonderen dan de voorman van de VVD ,lees voor vrijheid en democratie ) ,straks ook een aardig plekje krijgt daar in BRUSSEL ,vrijheid is ver zoek en Democratie al helemaal

Cornelianus
Cornelianus
4 jaren geleden

nog even dit , het is me even ontschoten wat ze nu allemaal weer beloven om je stem te krijgen , waar is Wilders ? hebben ze die ook op weg geholpen ik lees niets meer in de fabeltjes krant hoe slecht hij wel is , of wat hij zoal uitvoert , wellicht is het goed dat hij de meeste stemmen krijgt , ik weet het niet , trouwens wat er in de USA gebeurd daar lusten de honden ook geen brood van ,wat een poppenkast ik denk dat Trump nog zo slecht niet is maar ja wie ben ik

Ron Soeverein Mens
Ron Soeverein Mens
4 jaren geleden

Dit wordt uitvoerig beschreven in het boek van Ina Veen getiteld : Moord in opdracht van de Kroon. Boek is uit de handel en slechts te verkrijgen via oa Bol.com als 2e hands boek. Zeer verhelderend. Er zijn wel degelijk 2 schutters geweest. Balkenellende en de toenmalige regering en oranje was op de hoogte.

Rikk
Rikk
Reactie op  Ron Soeverein Mens
4 jaren geleden

Bakellende was nog geen premier. Wel graag de historische feiten bewaren!

https://www.bol.com/nl/p/moord-namens-de-kroon/1001004005058806/

x

Check Also

fortuyn

Pim Fortuyn werd afgeluisterd. Maar in opdracht van wie?

Op 9 december 2005 vroeg ondernemer Yves ...

volkert

‘Volkert, moordenaar van Pim Fortuyn, koopt WOONBOERDERIJ’

Bij de redactie van Nieuws uit Berkelland ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

39
0
We lezen graag je reactie!x