Great ResetBinnenland

Paasprotest in Amsterdam tegen de Great Reset: ‘Het verzet MOET doorgaan!’

Help door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!

Aanstaande maandag om 12.00 uur organiseert Forum voor Democratie in Amsterdam een paasprotest tegen de Great Reset. Kamerleden Pepijn van Houwelingen en Gideon van Meijeren zullen de menigte toespreken. De betogers lopen een mars van de Dam naar het Museumplein.

“De coronaregels zijn even gepauzeerd, maar de uitrol van de totalitaire agenda gaat in sneltreinvaart door,” zegt Van Meijeren. “Daarom mogen wij ook niet achterover leunen. Het verzet moet doorgaan! De échte strijders komen maandag allemaal naar Amsterdam!”

Laatste stuiptrekkingen

Begin dit jaar gaf Van Meijeren ook een speech tijdens een protest in Amsterdam. “Ik ben strijdlustiger dan ooit om samen met jullie de strijd voor onze vrijheid voort te zetten. 2022 gaat het jaar worden van de waarheid. Het jaar van het verzet. Het jaar van de burgerlijke ongehoorzaamheid. En bovenal, het jaar van de vrijheid,” zei Van Meijeren op 2 januari.

“Het kan niet lang meer goed gaan. Het zijn de laatste stuiptrekkingen van een systeem dat door en door verrot is en op instorten staat. Vroeg of laat gaat dat kaartenhuis van leugens in elkaar storten en pakken wij onze vrijheid terug en gaan wij degenen die ons dit onrecht hebben aangedaan opsporen, vervolgen en opsluiten,” stelde het Kamerlid.

Geest is uit de fles

Van Meijeren zei in september vorig jaar tijdens een protest bij de Tweede Kamer: “Er is een vrijheidsbeweging ontstaan die niet meer onder controle te krijgen is. De geest is uit de fles. En het begin van de bevrijding van Nederland is ingezet!”


4.9 122 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Charlotte
Charlotte
11 maanden geleden

Goed zo 🙏 steun het van harte! 👍

Hugo
Hugo
11 maanden geleden

Toppers zijn het bij de FVD…jammer dat de rest in de 2e kamer de neuzen verplicht richting Klaas Zwabber en zijn NAZI regime hebben gericht. Zij zullen straks niet met smoesjes aan moeten komen dat zij het niet geweten hebben. Maar het Demoniseren van de FVD en in mindere mate van de PVV en BLVN blijft gewoon doorgaan ze denken daar nog mee te scoren ook. De zielepoten.

Joost
Joost
11 maanden geleden

Jongens van Jan de Wit!

Joop
Joop
11 maanden geleden

Top doorgaan allemaal volhouden de smerige leugens nepregering met handlangers foute politie enzo kunnen allemaal in het gevang moordenaars

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

62
0
We lezen graag je reactie!x