Great ResetBinnenland

Paasprotest in Amsterdam tegen de Great Reset: ‘Het verzet MOET doorgaan!’

Help mee door dit met kennissen op je social media te delen!

Aanstaande maandag om 12.00 uur organiseert Forum voor Democratie in Amsterdam een paasprotest tegen de Great Reset. Kamerleden Pepijn van Houwelingen en Gideon van Meijeren zullen de menigte toespreken. De betogers lopen een mars van de Dam naar het Museumplein.

“De coronaregels zijn even gepauzeerd, maar de uitrol van de totalitaire agenda gaat in sneltreinvaart door,” zegt Van Meijeren. “Daarom mogen wij ook niet achterover leunen. Het verzet moet doorgaan! De échte strijders komen maandag allemaal naar Amsterdam!”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Laatste stuiptrekkingen

Begin dit jaar gaf Van Meijeren ook een speech tijdens een protest in Amsterdam. “Ik ben strijdlustiger dan ooit om samen met jullie de strijd voor onze vrijheid voort te zetten. 2022 gaat het jaar worden van de waarheid. Het jaar van het verzet. Het jaar van de burgerlijke ongehoorzaamheid. En bovenal, het jaar van de vrijheid,” zei Van Meijeren op 2 januari.

“Het kan niet lang meer goed gaan. Het zijn de laatste stuiptrekkingen van een systeem dat door en door verrot is en op instorten staat. Vroeg of laat gaat dat kaartenhuis van leugens in elkaar storten en pakken wij onze vrijheid terug en gaan wij degenen die ons dit onrecht hebben aangedaan opsporen, vervolgen en opsluiten,” stelde het Kamerlid.

Geest is uit de fles

Van Meijeren zei in september vorig jaar tijdens een protest bij de Tweede Kamer: “Er is een vrijheidsbeweging ontstaan die niet meer onder controle te krijgen is. De geest is uit de fles. En het begin van de bevrijding van Nederland is ingezet!”


4.9 122 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Charlotte
Charlotte
2 jaren geleden

Goed zo 🙏 steun het van harte! 👍

Hugo
Hugo
2 jaren geleden

Toppers zijn het bij de FVD…jammer dat de rest in de 2e kamer de neuzen verplicht richting Klaas Zwabber en zijn NAZI regime hebben gericht. Zij zullen straks niet met smoesjes aan moeten komen dat zij het niet geweten hebben. Maar het Demoniseren van de FVD en in mindere mate van de PVV en BLVN blijft gewoon doorgaan ze denken daar nog mee te scoren ook. De zielepoten.

Joost
Joost
2 jaren geleden

Jongens van Jan de Wit!

Joop
Joop
2 jaren geleden

Top doorgaan allemaal volhouden de smerige leugens nepregering met handlangers foute politie enzo kunnen allemaal in het gevang moordenaars

Back to top button
62
0
We lezen graag je reactie!x