CoronaBuitenland

WHO slaat alarm over mysterieuze hepatitis bij kinderen: is de coronaprik de boosdoener?

Help mee door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Afgelopen weekend maakte de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) bekend dat ten minste één kind is overleden door acute hepatitis. Er zijn inmiddels zo’n 170 gevallen van deze geheimzinnige leverontsteking onder jeugdigen gemeld in 12 landen.

In Nederland zijn ook enkele patiënten geregistreerd met de gevaarlijke ziekte. Drie daarvan ondergingen een levertransplantatie. De meeste gevallen zijn gemeld in Groot-Brittannië. Volgens de WHO is bij 74 zieke kinderen een adenovirus gevonden, dat normaal gesproken tot verkoudheid leidt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Nieuwe studie

De Amerikaanse cardioloog en epidemioloog Peter McCullough legde uit dat de getroffen kinderen last krijgen van koorts, buikpijn en geelzucht. Hij zei dinsdag in het tv-programma The Ingraham Angle dat we moeten zien te achterhalen of de kinderen corona hebben gehad en of ze op de één of andere manier zijn blootgesteld aan het coronavaccin.

Presentatrice Laura Ingraham verwees naar een nieuwe studie waaruit blijkt dat coronavaccinatie hepatitis kan uitlokken. McCullough voegde toe dat meerdere wetenschappers inmiddels hebben aangetoond dat coronavaccinatie acute hepatitis kan veroorzaken, onder meer via een auto-immuunreactie.

Boosdoener

Het spike-eiwit dat na vaccinatie in het lichaam wordt aangemaakt, zou volgens de epidemioloog de boosdoener kunnen zijn.

Toen Ingraham erop wees dat boosters ook aan kinderen worden aangeboden en dat jeugdigen misschien in het najaar nog een booster moeten halen om naar de universiteit te kunnen, schudde McCullough zijn hoofd.

4.8 82 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

106 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

O, wat een vreselijk nieuws weer!

Wat doen ze de mensheid in vredesnaam aan? Jong en oud moet er klaarblijkelijk aan geloven.

ALLES, wat door de ECHTE experts nu bijna twee jaar geleden is voorspeld, komt helaas uit.

Wat had ik graag gewild, dat zij het bij het verkeerde eind hadden.

Nu wordt er al gespeculeerd, dat kinderen die hepatitis krijgen, waarschijnlijk corona hebben gehad. En dat dit dus een akelige bijwerking is.

Ik ben geen dokter, ik ben geen wetenschapper, maar WEL iemand met nog gezond verstand.

Ik geloof er geen bliksem van. Er zijn genoeg wetenschappelijke bewijzen, waarin werd aangetoond, dat kinderen praktisch geen kans hadden om dat zogenaamde corona op te lopen.

DIT vanwege hun méér dan uitmuntende immuunsysteem, waar zo goed als ieder kind mee wordt geboren. Een zogenaamd Godsgeschenk.

En WAT doen die beleidsmakers met z’n allen? Kinderen inspuiten met een experimentele gentechinjectie, die er op gericht is om ieders immuunsysteem om zeep te helpen. Of het nu jong of oud is.

Arme, arme kinderen van DIE ouders, die schijnbaar nog een blind vertrouwen hebben in overheden en de medische stand.

En BRAVO voor alle ouders, die hun kinderen hier niet aan blootstellen.

Gisteren kwam ik een berichtje tegen, waarin werd beweerd, dat mensen die op dit moment lijden aan hartproblemen (uiteraard als gevolg van die prik) het gevolg is van landbouwgif!

Er wordt zo langzamerhand van alles en nog wat uit de kast gehaald, zolang het maar niet om die o zo goede zogenaamde “vaccinaties” gaat.

O ja, nog een weetje:

Ik heb gelezen op Telegram van iemand, die een stand wilde huren in Leuven in september in een evenementenhal.

Hij heeft bericht gekregen, dat dat niet mogelijk is. ALLE ruimte is alvast gereserveerd voor de volgende vaccinatiecampagne.

Nu is dat in België, maar dat zal hier niet anders zijn.

Het is maar dat wij dat alvast weten.

John
John
2 jaren geleden

Als de WHO iets zegt dan zal het wel goed zitten, toch?
Zij hebben in het verleden ook zulk fantastisch werk gedaan.
(Dit is sarcasme.)

Bezorgde NL'er
Bezorgde NL'er
2 jaren geleden

Daar zijn die moordenaars van de who mede verantwoordelijk aan ,dus laten ze nu geen stommerdje gaan spelen

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 jaren geleden

Voor regering Den Haag !!

Moord is strafbaar gesteld in artikel 289 Wetboek van Strafrecht: “Hij die opzettelijk en met voorbedachten rade een ander van het leven berooft, wordt, als schuldig aan moord, gestraft met levenslange gevangenisstraf of tijdelijke van ten hoogste dertig jaren of geldboete van de vijfde categorie.”

Back to top button
106
0
We lezen graag je reactie!x