Buitenaards

Ex-NASA-wetenschapper: we hebben al leven gevonden op Mars. Dit is de smoking gun

Help door dit met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er zijn onderhand miljarden gespendeerd om antwoord te krijgen op één simpele vraag: is er leven op Mars?

Voormalig NASA-wetenschapper Gilbert Levin schrijft in een opiniestuk voor Scientific American dat we tijdens de Vikingmissie in 1976 al leven hebben ontdekt op de rode planeet.

NASA stuurde twee Vikinglanders naar Mars om experimenten uit te voeren.

Positief

De smoking gun volgens Levin: tijdens het experiment dat hij leidde werden tekenen van leven gevonden.

De lander vermengde bodemmateriaal met een oplossing bestaande uit voedingsstoffen.

Als er micro-organismen in de bodem zaten, dan zou er tijdens het experiment koolstofdioxide vrijkomen, zo was de gedachte.

Beide Marslanders testten positief op micro-organismen, aldus Levin.

Allerlei ontdekkingen

Maar volgens de NASA leverden andere experimenten ‘geen duidelijk bewijs op voor de aanwezigheid van levende micro-organismen in de bodem nabij de landingsplaatsen’.

Ook na de Vikingmissies zijn er allerlei ontdekkingen gedaan op Mars die wijzen op de aanwezigheid van leven, stelt Levin.

Wormen

Hij noemt onder meer de ontdekking van water, methaan, ammoniak en een soort ‘wormen’ die op foto’s van Marsrover Curiosity zijn te zien.

Levin benadrukt dat de NASA sinds de missies in 1976 verzuimd heeft om te zoeken naar direct bewijs voor buitenaards leven.

[Scientific American]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rop
rop
2 jaren geleden

Het heeft miljarden gekost om leven te vinden, het leven in het hele universum is overal primair aanwezig, en toch maar zoeken ernaar ,niet dat het verkeert is, maar hier op aarden heeft men een ontwikkelt leven ,zo ontwikkelt dat het elkaar het leven dat met ontwikkeling van vele en dergelijke wapens elkaar Naar het leven staat om het leven te vernietigen, en geeft men ook biljoenen ervoor uit, zonden van al deze uitgaven men kan beter deze gebruiken om de vele tekort komingen die zich voordoet overal ter wereld beter voor die doelen,zoals honger hier en daar en op veel allerlei gebied komt men te kort, hier op aarden word het leven er uitgeperst financieel of domme acties , terwijl men leven op ander gebieden probeert te ontdekken, de geest van de mens heeft vele kromme neigingen , laten we maar hopen dat deze ook niet te vinden is deze menselijke kromme neigingen in de gehele kosmos, laat deze afwijking alleen maar op deze planeet plaats vinden dat is al erg genoeg voor deze Planeet met de menselijke handelingen een vreemd wezen die niet eens echt weet en zich niet echt kent dat op zoek gaat naar primair leven, en hier op aarden het ontwikkelt leven naar het primaire staat terug breng en juicht als men leven ontdekt, krom krom en nog eens krom.

Rogier
Rogier
2 jaren geleden

Richard Hoagland Mars and Ancient Sumeria. Als er dus piramides en ook de face staan zijn er bouwwerken en dan moet er leven zijn geweest, toch??

Richard Hoagland Mars and Ancient Sumeria
https://youtu.be/Kdv3JtObwxk

Logisch
Logisch
2 jaren geleden

Ze willen kost wat het kost. Buitenaards leven vinden. Maar ik weet zeker vinden ze een buitenaards wezen. Op een andere planeet dan nemen ze het gevangen of schieten het dood. Ze willen namelijk niks delen met de bewoners van die planeet waar leven is gevonden.

Christgalactic
Christgalactic
2 jaren geleden

Zolang dat er leven gevonden wordt op Aarde is het ook veel. Nee, een doodscultus ( sekte alziend oog) die het hier voor het zeggen heeft. Het is overleven in plaats van leven. Zou men dus niet beter hier leren leven, in plaats van ergens te gaan leven te gaan zoeken om dan nadien weer uit te buiten? Bovendien zijn er meerderen (insiders) die getuigen dat er een secret space program bestaat. De mensen zullen dan ngo ’s steunen en belastingen betalen, om dan het geld te versluizen naar het programma.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

16
0
We lezen graag je reactie!x