Homepagina » Buitenaards » Ex-NASA-wetenschapper: we hebben al leven gevonden op Mars. Dit is de smoking gun

Ex-NASA-wetenschapper: we hebben al leven gevonden op Mars. Dit is de smoking gun

Er zijn onderhand miljarden gespendeerd om antwoord te krijgen op één simpele vraag: is er leven op Mars?

Voormalig NASA-wetenschapper Gilbert Levin schrijft in een opiniestuk voor Scientific American dat we tijdens de Vikingmissie in 1976 al leven hebben ontdekt op de rode planeet.

NASA stuurde twee Vikinglanders naar Mars om experimenten uit te voeren.

Positief

De smoking gun volgens Levin: tijdens het experiment dat hij leidde werden tekenen van leven gevonden.

De lander vermengde bodemmateriaal met een oplossing bestaande uit voedingsstoffen.

Als er micro-organismen in de bodem zaten, dan zou er tijdens het experiment koolstofdioxide vrijkomen, zo was de gedachte.

Beide Marslanders testten positief op micro-organismen, aldus Levin.

Allerlei ontdekkingen

Maar volgens de NASA leverden andere experimenten ‘geen duidelijk bewijs op voor de aanwezigheid van levende micro-organismen in de bodem nabij de landingsplaatsen’.

Ook na de Vikingmissies zijn er allerlei ontdekkingen gedaan op Mars die wijzen op de aanwezigheid van leven, stelt Levin.

Wormen

Hij noemt onder meer de ontdekking van water, methaan, ammoniak en een soort ‘wormen’ die op foto’s van Marsrover Curiosity zijn te zien.

Levin benadrukt dat de NASA sinds de missies in 1976 verzuimd heeft om te zoeken naar direct bewijs voor buitenaards leven.

[Scientific American]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Rogier schreef:

  Richard Hoagland Mars and Ancient Sumeria. Als er dus piramides en ook de face staan zijn er bouwwerken en dan moet er leven zijn geweest, toch??

  Richard Hoagland Mars and Ancient Sumeria
  https://youtu.be/Kdv3JtObwxk

  7 likes
  • King of Light schreef:

   Rogier, JA er is leven op Mars geweest welke verder geëvolueerd was dan de huidige mens hier op Aarde.
   En JA er is nog steeds leven op Mars, dan wel niet meer zoals het toen was.
   Ik heb dit al meerdere malen aangegeven en vele lezers hier hebben mijn geanalyseerde foto’s opgevraagd en het kunnen bekijken. Het gaat hierbij om vrij grote insecten tot zeer groot, vreemd uitziende soort kleine dino achtige wezens, witte mensachtigen, zeer gevaarlijke slangachtige soort, aapachtige wezens en vele vormen kleine wezens.

   Kortom Never A Straight Answer weet het al heel lang dat er leven is op Mars, maar blijft ontkennen.

   7 likes
   • Gea Breuker schreef:

    Hallo King of Light,

    Ik had ook graag die foto’s en andere bewijzen gezien van het leven op Mars, en met mij vele miljoenen anderen.
    Heb je misschien een website waar we het allemaal kunnen bekijken?
    Of anders hoe kan ik het bekijken?
    Bedankt voor je moeite alvast, top!

    6 likes
    • King of Light schreef:

     Gea Breuker, Ik zou je heel graag wat foto’s willen toesturen, maar ineens sinds 2 dagen doet mijn outlook het niet meer. Hou gewoon mijn reacties in de gaten en vraag er tzt er nog eens om.

     Ik kan je wel een link geven, maar iets vinden is wel wat ingewikkelder dan je denkt. NASA rotzooit met de foto’s door ze bijvoorbeeld over te belichten of omgekeerd, Ook andere zaken passen ze toe zoals plakken en blurren,
     Hier is een foto de je eens goed moet bekijken. rechts boven in de hoek. Vergroot het met 400% via je statusbalk. Kijk in de zwarte vlek 10cm van boven en 15 cm van rechts. En voilà, zie een mensachtig wezen. Die zwarte vlek is trouwens deel poetswerk van NASA. De link
     http://areo.info/mer/opportunity/1060/1P222291651EFF78BPP2350L5M1_L2L5L5L7L7.jpg

     Dit is de homepage link; http://areo.info/mer/

     Ik adviseer er niet aan te beginnen om zaken te onderzoeken mits je heeeeel veel tijd hebt, ik ben al jaren bezig en ik heb pas rond de 30.000 foto’s onderzocht van de meer dan een 750.000 stuks.

     1 likes
     • King of Light schreef:

      Kees, wat ben je een wantrouwend persoon, o nee het is mens. Er schijnt iets te zijn met de beveiliging protocollen account.nl (outlook). Dus ik l*l niet uit mijn nek.
      Verder heb ik geen CIA – Facebook of instagram, twitter of andere troep.

      Je zal al dat papier op moeten eten als ik mijn foto’s uitprint. Beetje peper en zout misschien of wil je een sausje.

      2 likes
     • Kees schreef:

      Ineens doet zijn Outlook het niet meer……. natuurlijk. Je mailaccount heeft altijd webmail. Dan stuur je het toch via webmail? Of zet de foto’s op Facebook, Instagram, Twitter etc….

      Ik denk dat je geen foto’s hebt. Dat weet ik eigenlijk wel zeker.

      Welterusten.

      1 likes
     • Gea Breuker schreef:

      Wel, ik ben niet overtuigd, dat vormpje is voor meerdere interpretaties vatbaar. En waarom is dat vormpje naakt, geen kleding met al die felle zon? En waarom zie ik nooit voetstapjes of tekenen van transport, alsof het statisch is, dat leven dat jij/jullie zien?

      Ergo, pas als je een beter duidelijk voorbeeld hebt, zonder schimmige vormen, tja, dan hoor ik het wel. Of horen we het wel…
      Maar ik ga voorlopig met Kees mee: je ziet wat je wilt zien, maar het is er niet. Jammer, en sorry..

      0 likes
   • Kalki schreef:

    Ja er was leven op Mars en verder ge-evolueerd dan aardse mensen; en waar zijn/is deze Mars-beschaving nu gebleven? Gaat straks met onze aardse beschaving ook gebeuren en als we nu niet met ons allen meteen als de donder gaan veranderen.

    2 likes
    • King of Light schreef:

     Kalki, Mars leven is nagenoeg volledig uitgeroeid door een intergalactische oorlog. Deels zijn de overlevenden naar de Aarde vertrokken, maar ook weer verlaten.
     En je vergeet even dat er allang allianties zijn met buitenaardsen en regeringen op Aarde. Een aantal zijn slecht, maar het merendeel beschermd de mensheid.

     3 likes
 • rop schreef:

  Het heeft miljarden gekost om leven te vinden, het leven in het hele universum is overal primair aanwezig, en toch maar zoeken ernaar ,niet dat het verkeert is, maar hier op aarden heeft men een ontwikkelt leven ,zo ontwikkelt dat het elkaar het leven dat met ontwikkeling van vele en dergelijke wapens elkaar Naar het leven staat om het leven te vernietigen, en geeft men ook biljoenen ervoor uit, zonden van al deze uitgaven men kan beter deze gebruiken om de vele tekort komingen die zich voordoet overal ter wereld beter voor die doelen,zoals honger hier en daar en op veel allerlei gebied komt men te kort, hier op aarden word het leven er uitgeperst financieel of domme acties , terwijl men leven op ander gebieden probeert te ontdekken, de geest van de mens heeft vele kromme neigingen , laten we maar hopen dat deze ook niet te vinden is deze menselijke kromme neigingen in de gehele kosmos, laat deze afwijking alleen maar op deze planeet plaats vinden dat is al erg genoeg voor deze Planeet met de menselijke handelingen een vreemd wezen die niet eens echt weet en zich niet echt kent dat op zoek gaat naar primair leven, en hier op aarden het ontwikkelt leven naar het primaire staat terug breng en juicht als men leven ontdekt, krom krom en nog eens krom.

  10 likes
 • Logisch schreef:

  Ze willen kost wat het kost. Buitenaards leven vinden. Maar ik weet zeker vinden ze een buitenaards wezen. Op een andere planeet dan nemen ze het gevangen of schieten het dood. Ze willen namelijk niks delen met de bewoners van die planeet waar leven is gevonden.

  8 likes
 • Christgalactic schreef:

  Zolang dat er leven gevonden wordt op Aarde is het ook veel. Nee, een doodscultus ( sekte alziend oog) die het hier voor het zeggen heeft. Het is overleven in plaats van leven. Zou men dus niet beter hier leren leven, in plaats van ergens te gaan leven te gaan zoeken om dan nadien weer uit te buiten? Bovendien zijn er meerderen (insiders) die getuigen dat er een secret space program bestaat. De mensen zullen dan ngo ‘s steunen en belastingen betalen, om dan het geld te versluizen naar het programma.

  2 likes
 • Ed Gielen schreef:

  Dit is gewoon NASA bullS*^* Men is nog nooit op de maan geweest, laat staan een ruimtevoertuig buiten de Van Allen radiation belts is geweest. NASA = Never A Straight Answer.

  0 likes
 • Ed Gielen schreef:

  Nagenoeg alle foto’s die NASA publiceert zijn allemaal photoshop fakes.

  0 likes
 • x

  Check Also

  alaska

  Extreme kou verbreekt records in Alaska. Hier is het net zo koud als op Mars

  Alaska wordt geteisterd door extreme kou. In ...

  'Overtuigend' bewijs: emeritus professor ontdekt insect- en reptielachtige wezens op Mars. Bekijk de foto's

  ‘Overtuigend’ bewijs: emeritus professor ontdekt insect- en reptielachtige wezens op Mars. Bekijk de foto’s

  Een gerespecteerd wetenschapper heeft gezegd dat er ...

  >