Homepagina » Buitenaards » ‘Buitenaardse klauw en schedel’ gevonden in tunnels onder Peruaanse stad
'Buitenaardse klauw en schedel' gevonden in tunnel onder Peruaanse stad

‘Buitenaardse klauw en schedel’ gevonden in tunnels onder Peruaanse stad

Een groep zelfverklaarde paranormale onderzoekers claimt een enorme klauw te hebben gevonden in een tunnelstelsel in Peru die toebehoorde aan een alien of een mensachtig wezen.

De groepsleden zeggen dat de hand met drie lange vingers is gevonden in tunnels vlak bij de oude stad Cuzco, meldt de Daily Mail.

De groep heeft tot dusver geweigerd de exacte locatie te onthullen waar de botten zijn ontdekt.

Schedel

De onderzoekers beweren ook een vreemd gevormde buitenaards aandoende schedel te hebben aangetroffen op de plek waar de hand is gevonden.

De beweringen zijn nog niet bevestigd door een wetenschapper of onderzoekers van een erkend instituut, schrijft de krant.

Tests

Brien Foerster, een bekende onderzoeker die actief is in Peru, kreeg het mysterieuze voorwerp naar eigen zeggen overhandigd van de groep.

Hij zei dat ‘experts’ na een aantal tests hebben geconcludeerd dat elke vinger zes botten bevat.

DNA-onderzoek

Het onderzoeksteam zou aan de hand van röntgenapparatuur hebben bepaald dat de hand en schedel echt zijn.

Het team is van plan om later dit jaar DNA-onderzoek te laten doen in de Verenigde Staten.

[MailOnline]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Predator schreef:

  Het team is van plan om later dit jaar DNA-onderzoek te laten doen in de Verenigde Staten…jazeker stuur het bewijsmateriaal maar op naar de grootste leugenaards en belachelijkste soort ras op aarde..De Amerikaanse onderzoekers…ha ha ha…blijkt het volgens hun een stuk weerballon te zijn……ha ha ha..en wij slikken het weer als zoete koek..

  20 likes
  • Jer schreef:

   Ja precies, en al die andere onderzoeken in het verleden die ze beweerden dat de resultaten zeer snel zouden komen, is er nooit van iets terecht gekomen. Is nooit meer iets van gehoord.

   0 likes
 • Theo schreef:

  In aanloop naar de grote alien cover-up is men het publiek alvast aan het voorbereiden. Het mes snijd echter aan 2 kanten. Er zijn echte “aliens” die er gewoon uitzien zoals ons en er zijn neppers. Ik twijfel dus aan die greys e.d. Het publiek moet bang gemaakt worden en de leugen heeft zeer veel lagen dat het gewoon moeilijk is om de waarheid te zien, dus dan ga je af op intuitie. Daar kom je na 14 jaar onderzoek wel achter. Vergeet niet dat mind control ook meespeelt. En we zitten allemaal in deze holografische simulatie die ‘men’ inmiddels volledig naar de hand kan zetten. Ze kunnen jou laten denken en laten doen wat ‘ze’ willen. Belangrijkste is om uit deze manipulatie te geraken en te blijven.

  6 likes
 • Ikke schreef:

  Hier horen we dus nooit meer wat van. Ze hadden beter eerst alle onderzoeken kunnen doen voordat ze er mee naar buiten kwanen.

  5 likes
 • Flash schreef:

  Is een door de russen vermoorde alien die daar is neergelegd om de amerikaanse verkiezingen te verstoren! Net te laat gevonden! Die verdomde russen ook!

  4 likes
 • Roy schreef:

  Wel knap dat er al gezegd wordt dat het buitenaards is zonder dat er DNA onderzoek is geweest.

  4 likes
 • Louise schreef:

  Ik weet niet wat een zelf verklaarde paranormale onderzoeker is….wat ik wel weet dat als je werkelijk paranormaal bent ,dan voel je namelijk altyd nog een soort van energie hoe lang ook geleden…voorbeeld, ik heb een prachtige steen uit Alaska al jaren ….uit een onbewoond gebied, dan voel je nog een zuivere zwakke lichte energie…….hoop dat ik het duidelijk kan maken…..je voelt altyd wat en meestal krijg je ook beelden door…….dus wat zijn ze nu te weten gekomen? Dat wat ze zien en tja dat moet onderzocht worden……..ben ik toch benieuwd wat ze er van maken bij dat onderzoek, niks paranormaal, jammer toch……..

  3 likes
 • Loki schreef:

  De hand en vingers van een large grey.

  1 likes
 • Tinus Blaaskaak schreef:

  Maakt dit nog enige indruk na wat ze in het verleden al gevonden hebben?

  1 likes
 • nark schreef:

  zie juh nah, dat is mijn hand.

  1 likes
 • roy schreef:

  hand én schedel,……waar is de schedel dan ? Hoe weet je dat het echt is als je pas later dit jaar DNA onderzoek doet ? Waarom kan er alleen in Amerika DNA onderzoek gedaan worden ? en zo nog heel veel vragen ,…..
  deze komt ook aardig in de buurt trouwens
  http://wp.tipsenweetjes.nl/wp-content/uploads/2016/07/3-vleermuis.jpg

  1 likes
 • EvH schreef:

  Nu de mobiel van ET nog die was hij daar verloren en is hij daar weer gaan zoeken en is natuurlijk de weg kwijt geraakt en zo omgekomen van de honger

  0 likes
 • x

  Check Also

  coronavaccin

  ‘Dringende wake-up call: Coronavaccin verandert ons DNA!’

  De overheid zegt dat de coronapandemie pas ...

  beschaving

  Bewijs voor mysterieuze wereldomvattende beschaving die aarde beheerste? 250+ verbluffende foto’s

  Volgens Jimmy van het populaire YouTube-kanaal Bright ...

  >