Buitenaards

‘Buitenaardse klauw en schedel’ gevonden in tunnels onder Peruaanse stad

Help anderen door deze info met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een groep zelfverklaarde paranormale onderzoekers claimt een enorme klauw te hebben gevonden in een tunnelstelsel in Peru die toebehoorde aan een alien of een mensachtig wezen.

De groepsleden zeggen dat de hand met drie lange vingers is gevonden in tunnels vlak bij de oude stad Cuzco, meldt de Daily Mail.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De groep heeft tot dusver geweigerd de exacte locatie te onthullen waar de botten zijn ontdekt.

Schedel

De onderzoekers beweren ook een vreemd gevormde buitenaards aandoende schedel te hebben aangetroffen op de plek waar de hand is gevonden.

De beweringen zijn nog niet bevestigd door een wetenschapper of onderzoekers van een erkend instituut, schrijft de krant.

Tests

Brien Foerster, een bekende onderzoeker die actief is in Peru, kreeg het mysterieuze voorwerp naar eigen zeggen overhandigd van de groep.

Hij zei dat ‘experts’ na een aantal tests hebben geconcludeerd dat elke vinger zes botten bevat.

DNA-onderzoek

Het onderzoeksteam zou aan de hand van röntgenapparatuur hebben bepaald dat de hand en schedel echt zijn.

Het team is van plan om later dit jaar DNA-onderzoek te laten doen in de Verenigde Staten.

[MailOnline]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Predator
Predator
7 jaren geleden

Het team is van plan om later dit jaar DNA-onderzoek te laten doen in de Verenigde Staten…jazeker stuur het bewijsmateriaal maar op naar de grootste leugenaards en belachelijkste soort ras op aarde..De Amerikaanse onderzoekers…ha ha ha…blijkt het volgens hun een stuk weerballon te zijn……ha ha ha..en wij slikken het weer als zoete koek..

Loki
Loki
7 jaren geleden

De hand en vingers van een large grey.

Louise
Louise
7 jaren geleden

Ik weet niet wat een zelf verklaarde paranormale onderzoeker is….wat ik wel weet dat als je werkelijk paranormaal bent ,dan voel je namelijk altyd nog een soort van energie hoe lang ook geleden…voorbeeld, ik heb een prachtige steen uit Alaska al jaren ….uit een onbewoond gebied, dan voel je nog een zuivere zwakke lichte energie…….hoop dat ik het duidelijk kan maken…..je voelt altyd wat en meestal krijg je ook beelden door…….dus wat zijn ze nu te weten gekomen? Dat wat ze zien en tja dat moet onderzocht worden……..ben ik toch benieuwd wat ze er van maken bij dat onderzoek, niks paranormaal, jammer toch……..

Theo
Theo
7 jaren geleden

In aanloop naar de grote alien cover-up is men het publiek alvast aan het voorbereiden. Het mes snijd echter aan 2 kanten. Er zijn echte “aliens” die er gewoon uitzien zoals ons en er zijn neppers. Ik twijfel dus aan die greys e.d. Het publiek moet bang gemaakt worden en de leugen heeft zeer veel lagen dat het gewoon moeilijk is om de waarheid te zien, dus dan ga je af op intuitie. Daar kom je na 14 jaar onderzoek wel achter. Vergeet niet dat mind control ook meespeelt. En we zitten allemaal in deze holografische simulatie die ‘men’ inmiddels volledig naar de hand kan zetten. Ze kunnen jou laten denken en laten doen wat ‘ze’ willen. Belangrijkste is om uit deze manipulatie te geraken en te blijven.

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x