Binnenland

‘Schwab-stad’ wordt gebouwd in Nederland om te fungeren als hub voor de Great Reset-agenda

Help ons door deze info met iedereen op je social media te delen!

Het World Economic Forum van Klaus Schwab vernietigt de soevereiniteit van Nederland, terwijl ‘Schwab-stad’ of Tristate City wordt gebouwd om te fungeren als hub voor de Great Reset-agenda van de Nieuwe Wereldorde, zegt John Bowne in een item voor website InfoWars.

“Dit is een stad die – als alles volgens plan gaat – zal bestaan uit ongeveer 30 miljoen mensen. Hij omvat het grootste deel van Nederland, een deel van België en een deel van Duitsland,” zei schrijver Michael Yon.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Totalitaire nachtmerrie

De haven van Rotterdam zal ook vallen onder Tristate City en is gelegen aan de mond van de Rijn, de Mississippi van Europa, lichtte Yon toe.

Dit is één van de grootste havens ter wereld en de grootste van Europa. Even ten zuiden van de haven van Rotterdam ligt Antwerpen, de op één na grootste haven van Europa. Ze vallen allebei onder Tristate City, vervolgde Yon.

Ondertussen blijven de Amerikaanse banken omvallen en verkeert het Westen in constante staat van chaos. Als de dollar voldoende is teruggedrongen, worden overal digitale valuta geïntroduceerd. Een totalitaire nachtmerrie die de wereld zich haast niet kan voorstellen, aldus Bowne.

De migranten zijn de tanks

Tristate City is het ene wapen, het andere wapen is volgens Yon migratie.

Vanuit Panama vinden honderdduizenden migranten, vooral jonge mannen, hun weg naar de Verenigde Staten. “Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk Panama is,” zei Yon. “Panama wordt gedestabiliseerd en ingenomen door het World Economic Forum en de Chinese Communistische Partij. De migranten zijn in deze oorlog de tanks.” Op dezelfde manier wordt Europa overspoeld met migranten.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.7 183 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

115 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mikkie
Mikkie
8 maanden geleden

Zorg voor een tuin..héél véél zaden, en WERK SAMEN

ralf
ralf
8 maanden geleden

dat zal nog wel even duren, want wij accepteren dat niet.
net als die klonterprikken, gaat niet gebeuren

Vlinder
Vlinder
8 maanden geleden

Ik denk dat het niet gaat gebeuren.

Rimuru Tempest
Rimuru Tempest
8 maanden geleden

Dit is een oorlog tegen de mensheid gevoerd op meerdere fronten; vaccinatie ,chemtrails,voedsel en water-(komt nog),5&6G frequentie wapens+DEW,via de VN en WEF! Vergeet de CBDC en digitale identiteit ook niet!

Back to top button
115
0
We lezen graag je reactie!x