Great ResetMens en Dier

Stevige kritiek op Rutte na gesprek: ‘U geeft geen biet om de boeren van uw land’

Help door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!

Premier Rutte sprak in Friesland met boeren uit de omgeving. “Dit zijn geen gemakkelijke gesprekken, want het is duidelijk dat de stikstofdiscussie veel emoties oproept in de agrarische sector. Ik begrijp die zorgen, want er komt veel op boeren af,” schrijft Rutte op social media.

“Jullie staan er niet alleen voor, we laten jullie niet vallen,” zegt hij tegen de boeren. “Samen gaan we werken aan nieuwe perspectieven voor de agrarische sector.”

Rutte zei verder dat het verminderen van de stikstofuitstoot ‘ingrijpend en niet gemakkelijk’ zal zijn. Hij zei ook dat ‘we als kabinet in nauw gesprek blijven met de boeren, te beginnen morgen onder leiding van Johan Remkes’.

Geen vertrouwen

Een groot aantal boerenorganisaties heeft al laten weten niet aan te schuiven bij dat overleg. Premier Rutte zei dat ‘jammer’ te vinden.

Alleen LTO-voorzitter Sjaak van der Tak zal vrijdag namens alle boerenorganisaties een boodschap overbrengen. De organisaties stellen dat ze geen vertrouwen hebben in het ‘door de regering geregisseerde overleg’ met Remkes.

World Economic Forum

Ondernemer Rutger van den Noort merkt op: “In de Dikke van Dale staat bij vertrouwen ‘geloof in iemands goede trouw en eerlijkheid’. Niet exact de kwalificaties die bij kabinet-Rutte 4 horen, dus er is alle reden om de zijde van de boeren te kiezen.”

Verslaggever Lewis Brackpool, die onlangs in Nederland voor Rebel News verslag deed over de boerenprotesten, haalt fel uit naar de premier. “U geeft geen biet om de boeren van uw land. U neemt maar wat graag een deel van de grond af van mensen die er generaties lang op hebben gewerkt en geleefd. Het is spijtig om te zien dat u uw land uit handen heeft gegeven aan het World Economic Forum,” schrijft hij op Twitter.

4.8 137 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
148 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
7 maanden geleden

Rutte geeft om geen enkele burger een biet, hij is volkomen met zichzelf bezig en de rest zal hem worst wezen.

nou en!
nou en!
7 maanden geleden

hold the line!!!!

Willy wonka
Willy wonka
7 maanden geleden

En zo is ’t!!

Underground
Underground
7 maanden geleden

Deze Trekpop ontloopt zijn straf niet, net als al die andere trekpoppen die naast hem staan. Smerige landverrader. Oliemannetje 3.0

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

148
0
We lezen graag je reactie!x