Binnenland

Onderzoek in Nederland naar sterfgevallen na vaccinatie, hoorzittingen op 22 mei

Help ons door deze informatie met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Noteer alvast in je agenda: op zaterdag 22 mei ontvangt de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 mensen die in hun naaste omgeving te maken hebben gehad met sterf- en ziektegevallen na vaccinatie. Dat laat de commissie weten via haar nieuwsbrief.

Het gaat daarbij bijvoorbeeld om mensen die werkzaam zijn in een instelling en daar bewoners zagen overlijden of ernstig ziek zagen worden na toediening van een vaccin. Ook ontvangt de commissie mensen van wie naaste familie is overleden of ziek geworden na inenting.

In de weken daarna gaat de commissie een aantal vaccinologen horen die vervolgens zullen reageren op de sterfgevallen. Ze krijgen onder andere de vraag of er volgens hun deskundige mening sprake is van een oorzakelijk verband tussen de ziekte- en sterfgevallen en de vaccins.

Internationaal Strafhof

Als een oorzakelijk verband volgens de vaccinologen aannemelijk is, wordt hun oordeel meegenomen in de klacht die de BPOC2020 bij het Internationaal Strafhof heeft neergelegd.

Er loopt al een onderzoek naar het overlijden van 31 bewoners in een zorginstelling in Noord-Holland na coronavaccinatie. Aan de familie is toestemming gevraagd obductie te mogen doen. Het lijkt te gaan om zorgcentrum Huis ter Wijck in Beverwijk. Daar zijn onlangs 31 bewoners overleden vlak nadat ze voor de eerste keer waren gevaccineerd.

62 procent bewoners besmet met corona na inenting

De laatste dagen is er veel aandacht voor een verpleeghuis in het Gelderse Wehl, dat kampt met een corona-uitbraak. Saillant detail: nagenoeg alle bewoners zijn volledig gevaccineerd. Er heeft zich één sterfgeval voorgedaan.

Inmiddels zijn 18 van de 29 bewoners, oftewel 62 procent, besmet met corona, weet Omroep Gelderland. Ook vijf medewerkers zijn positief op corona getest. Het is niet bekend of zij ook gevaccineerd zijn. Er is een onderzoek ingesteld: “We willen weten hoe het kan gebeuren dat er corona optreedt, terwijl bewoners volledig gevaccineerd zijn.”

Meerdere artsen, waaronder Harvey Risch van de Yale-universiteit en Peter McCullough van de Texas A&M-universiteit, hebben al gezegd dat ongeveer 60 tot 70 procent van de nieuwe coronapatiënten volledig gevaccineerd is.

4.7 87 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
109 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
1 jaar geleden

Wanneer men Jaap van Dissel en Marion Koopmans zal ondervragen is het antwoord al bekend. Schuldig, maar niet verantwoordelijk. Wij hebben slechts opdrachten van de NWO uitgevoerd.

Annette
Annette
1 jaar geleden

Goed nieuws! Ik zie het wel inmiddels als een race tegen de klok. In de tussentijd wordt de druk zwaar opgevoerd. De demissionaire regering en RIVM willen de komende tijd zoveel mogelijk mensen “vaccineren”. Vandaar dat nu ook de ziekenhuizen volledig worden ingezet. Verder is er een commercieel bedrijf dat veel mensen in dienst wil nemen om te gaan prikken. Het wordt de komende tijd heel spannend, zoveel is wel zeker. Vandaag mijn dochter gesproken en zij is absoluut niet op andere gedachten te brengen. Zo spijtig dit! Het gif dat maandenlang is verspreid, doet helaas nog steeds zijn werk.
Fantastisch natuurlijk dat de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 nu ook mensen heeft uitgenodigd om hun verhaal te doen. Dat kan dan mooi meegenomen worden in de zaak bij het Internationaal Strafhof. Maar ik ben bang dat het voor heel veel mensen toch allemaal te laat zal komen. De vakantieperiode komt eraan en schijnbaar vinden heel veel dommeriken een vakantie belangrijker dan hun allerbelangrijkste bezit, hun gezondheid.

Annette
Annette
1 jaar geleden

Nog een aanvulling op mijn vorige reactie: HOE bestaat het dat in ziekenhuizen, waar, volgens eigen zeggen, het water tot de lippen staat qua werkdruk, ze wel tijd hebben om de hele week prikken te zetten? Zou het kunnen zijn, omdat zij daar heel veel geld voor ontvangen? Geld stinkt niet.

Katootje
Katootje
1 jaar geleden

We zullen zien of een hoe eerlijk het gaat

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

109
0
We lezen graag je reactie!x