Homepagina » Het Complot » Slachtpartij Las Vegas was doodsritueel van de Illuminati. Deze commentator doet stof opwaaien
Slachtpartij Las Vegas was doodsritueel van de Illuminati. Deze commentator doet stof opwaaien

Slachtpartij Las Vegas was doodsritueel van de Illuminati. Deze commentator doet stof opwaaien

Commentator en complottheoreticus Sheila Zilinsky heeft tijdens een nieuwe podcast gezegd dat de recente massale schietpartij in Las Vegas een occult ritueel was van de Illuminati.

Ze wijst op een aantal details waaruit volgens haar blijkt dat de schietpartij gelinkt kan worden aan het occulte en de Illuminati.

Ze noemt de verdieping, het aantal wapens in de hotelkamer, de locatie vlak bij het piramidevormige Luxor Hotel en andere details.

Geen toeval

“Mensen, dit hele gebeuren in Las Vegas recht tegenover een sfinx, een piramide, een obelisk, is geen toeval,” zei Zilinsky in haar podcast.

“De piramide, de plek des doods; weten jullie dat het Luxor daar 23 jaar staat en dat de man 23 wapens in zijn kamer had. Dit is geen toeval,” zei ze.

“Las Vegas is een beerput,” vervolgde ze. “Een beerput vol verloedering en zedeloosheid, daarom spreekt men ook wel van Sin City.”

Epicentrum

“Het is het Oude Egypte op steroïden,” aldus Zilinsky. “Het is het epicentrum van heidense goden, de meeste idolen.”

“Het Route 91 Harvest muziekfestival,” voegde ze toe. “Het is zeker een oogstfestival, een heidens oogstfestival.”

Doodsritueel

“Dit was niet meer dan een strategisch geplaatst bloedoffer, een doodsritueel tegenover een piramide,” besloot de commentator.

Beluister de podcast hier.

[Right Wing Watch]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Henk schreef:

  Ben bang dat ze gelijk heeft.

  24 likes
  • vladi schreef:

   ik weet het zeker,zometeen komen roy rutte en ossekar teeven weer spugen dat het allemaal onzin is.

   fff

   10 likes
   • Roy schreef:

    “ik weet het zeker,”
    🙂

    Even een quote van mezelf van een eerder antwoord op jou….
    “Sommige artikelen zijn zo onwerkelijk dat het uberhaubt geen zin heeft om er op te reageren..”

    8 likes
    • vladi schreef:

     zijn zo onwerkelijk of lijken zo onwerkelijk?
     de arrogantie van een staatstrol.

     fff

     5 likes
     • Roy schreef:

      Beste Vladi, heb jij bijvoorbeeld al gekeken hoe lang het luxor hotel er daadwerkelijk staat, dat is niet 23 jaar kan ik jou dan weer vertellen.. Maar ja, dan klopt het natuurlijk niet in haar verhaaltje. Waarschijnlijk weet zij ook wel dat de mensen die in haar verhaal trappen (lees een Vladi) niet op dit soort details letten en alleen maar ja en amen zeggen..

      Het kan natuurlijk ook dat Paddock terug in de tijd is gereisd, dan klopt het wel dat het Luxor er 23 jaar stond. Niets is gek genoeg voor de Illuminati toch?

      6 likes
     • Robin de Boer schreef:

      Als ze doelt op de opening van het Luxor Hotel heeft ze gelijk. Het is namelijk op 15 oktober 1993 geopend. Het is technisch gesproken 23 jaar oud.

      5 likes
     • Roy schreef:

      Echter zegt ze, weten jullie hoe lang hij daar staat.. In 1992 begon de bouw en in 92 stond de Luxor an sich er eigenlijk ook al. Maar vooruit, de afronding van de bouw was in september ’93. Daar van uitgaande staat de pyramide er 24 jaar.

      Maar inderdaad, als je het niet hebt over hoe lang de pyramide er daadwerkelijk staat, maar over de “officiele” opening van het luxor, dan viert men over 3 dagen haar 24e verjaardag.

      6 likes
     • vladi schreef:

      @Robin,

      dank u zeer,maar doe u niet de moeite.
      het gros pikt ze er zo uit.

      fff

      2 likes
     • vladi schreef:

      @ roy rutte,

      iiiaaaaaaaa iaaaaaaaa.

      fff

      2 likes
   • dna schreef:

    Die weten hier vanaf

    1 likes
 • Rikk schreef:

  Er wordt verkeerd gegokt in Las Vegas.

  8 likes
 • Tijn schreef:

  Ik ben er wel van overtuigd dat het een false flag was die werd uitgevoerd door anderen dan Steve Paddock. De symboliek wijst naar een bepaald occult clubje, maar dat kan natuurlijk ook onderdeel van de deceptie zijn.
  .
  Ontwapening van het volk en escalatie van het conflict tussen links en rechts (antifa propaganda op kamer, voornamelijk conservatieve slachtoffers) en nog meer controle/beveiliging lijken het doel.

  6 likes
 • Mike schreef:

  Wat Jeff Rense in deze video zegt is ook wel interessant (vanaf 14:50min).

  Jeff & Jay Weidner – How & Why Paddock May Not Have Fired A Shot And Why And How He Was Executed
  https://youtu.be/tugWDI2ShEg?t=886

  In het interview met de msm zei de broer van Paddock “Steve was an ar… sorry… please don’t”.

  Hieruit zou je kunnen concluderen dat Paddock een ‘arms’-dealer was die met zijn assortiment van verschillende wapens naar het hotel was gegaan om deze aan de werkelijke daders te tonen. Het zou een goede verklaring kunnen zijn waarom er zo veel verschillende wapens aanwezig waren.

  De deal is anders gelopen dan hij verwachtte en nu wordt hij beschuldigd van de aanslag. Het is duidelijk dat de werkelijke daders nog steeds vrij rond lopen en bescherming genieten van FBI, CIA etc.

  Het hotel heeft camera’s en scanners bij de ingang waarmee wapens kunnen worden herkend. Zij hadden al lang beelden kunnen vrijgeven van de entree, de lobby, parkeergarage etc.

  Veel hotels in Las Vegas zijn eigendom van Illuminati.

  3 likes
 • :adrianus-johannes. schreef:

  staat er of er staat; tegenover elk donkerritueel ook ergens een lichtritueel (dat mag over ter wereld op elke tijd wanneer er verstoring is, in het evenwicht van donker en licht).. de mensheid zou allang verduistert zijn zonder de sluiers van lichtbrengers.. deze mensen doen en laten het voor wat is, zijn.. zij kennen de regel, niet stelen niet dwingen niet doden..
  geduld is de schone zaak, het is wachten op de dag dat iedereen mee wil..
  de helft van onze planeet is jaarlijks gezien in het licht zo de andere in het donker is.. het is een zijn van bewust wezen.. het is de keuze die ik, jij, hij en zij maakt.. een van bijdenzijde, misleid de ander leid de mis.. ik,jij.hij en zij kiest donker of licht.. altijd is de weg er naar toe vele tinten grijs.. het lot blijft in alle tijden (be)staan, alleen kan ik, jij, hij en zij het verloop tijdelijk wijzigen.. je heb 4000 weken op aarde om over dit inzicht te leren..
  heb jij al gekozen de makkelijke (media en alternatieve media) of de andere die met kuilen, plassen, keien, modder, takken en hobbels weg.. de weg van zelf verantwoording..

  espavo voor allen

  2 likes
 • Hawks schreef:

  De titel van dit artikel is niet echt relevant. Stof opwaaien betekent drukte, beroering, opschudding veroorzaken, of iets doen opleven onder mensen. Maar het artikel is niets meer dan een samenvatting van de podcast.

  1 likes
 • Ruben020 schreef:

  Tja wat moet je ermee verder… 1 ding is zeker, aanslagen zijn niet zomaar toevallig en dat weten wij al heel veel Jaren

  0 likes
 • x

  Check Also

  las vegas

  Inwoner Las Vegas ziet ‘raadselachtig object’ boven stad. Deze beelden gaan momenteel viraal

  In de lucht boven Las Vegas is ...

  De top van de piramide: slechts 4 bedrijven controleren de wereld, maar je hebt er waarschijnlijk nog nooit van gehoord

  De top van de piramide: slechts 4 bedrijven controleren de wereld, maar je hebt er waarschijnlijk nog nooit van gehoord

  Er zijn een aantal families die de ...

  >