Het Complot

Slachtpartij Las Vegas was doodsritueel van de Illuminati. Deze commentator doet stof opwaaien

Help mee door deze informatie met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Commentator en complottheoreticus Sheila Zilinsky heeft tijdens een nieuwe podcast gezegd dat de recente massale schietpartij in Las Vegas een occult ritueel was van de Illuminati.

Ze wijst op een aantal details waaruit volgens haar blijkt dat de schietpartij gelinkt kan worden aan het occulte en de Illuminati.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Ze noemt de verdieping, het aantal wapens in de hotelkamer, de locatie vlak bij het piramidevormige Luxor Hotel en andere details.

Geen toeval

“Mensen, dit hele gebeuren in Las Vegas recht tegenover een sfinx, een piramide, een obelisk, is geen toeval,” zei Zilinsky in haar podcast.

“De piramide, de plek des doods; weten jullie dat het Luxor daar 23 jaar staat en dat de man 23 wapens in zijn kamer had. Dit is geen toeval,” zei ze.

“Las Vegas is een beerput,” vervolgde ze. “Een beerput vol verloedering en zedeloosheid, daarom spreekt men ook wel van Sin City.”

Epicentrum

“Het is het Oude Egypte op steroïden,” aldus Zilinsky. “Het is het epicentrum van heidense goden, de meeste idolen.”

“Het Route 91 Harvest muziekfestival,” voegde ze toe. “Het is zeker een oogstfestival, een heidens oogstfestival.”

Doodsritueel

“Dit was niet meer dan een strategisch geplaatst bloedoffer, een doodsritueel tegenover een piramide,” besloot de commentator.

Beluister de podcast hier.

[Right Wing Watch]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk
Henk
6 jaren geleden

Ben bang dat ze gelijk heeft.

Rikk
Rikk
6 jaren geleden

Er wordt verkeerd gegokt in Las Vegas.

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
6 jaren geleden

staat er of er staat; tegenover elk donkerritueel ook ergens een lichtritueel (dat mag over ter wereld op elke tijd wanneer er verstoring is, in het evenwicht van donker en licht).. de mensheid zou allang verduistert zijn zonder de sluiers van lichtbrengers.. deze mensen doen en laten het voor wat is, zijn.. zij kennen de regel, niet stelen niet dwingen niet doden..
geduld is de schone zaak, het is wachten op de dag dat iedereen mee wil..
de helft van onze planeet is jaarlijks gezien in het licht zo de andere in het donker is.. het is een zijn van bewust wezen.. het is de keuze die ik, jij, hij en zij maakt.. een van bijdenzijde, misleid de ander leid de mis.. ik,jij.hij en zij kiest donker of licht.. altijd is de weg er naar toe vele tinten grijs.. het lot blijft in alle tijden (be)staan, alleen kan ik, jij, hij en zij het verloop tijdelijk wijzigen.. je heb 4000 weken op aarde om over dit inzicht te leren..
heb jij al gekozen de makkelijke (media en alternatieve media) of de andere die met kuilen, plassen, keien, modder, takken en hobbels weg.. de weg van zelf verantwoording..

espavo voor allen

Hawks
Hawks
6 jaren geleden

De titel van dit artikel is niet echt relevant. Stof opwaaien betekent drukte, beroering, opschudding veroorzaken, of iets doen opleven onder mensen. Maar het artikel is niets meer dan een samenvatting van de podcast.

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x