Homepagina » Straling » We zijn dit aan alle Nederlanders verplicht. Zorgen in Tweede Kamer over gezondheidsrisico’s 5G
We zijn dit aan alle Nederlanders verplicht. Zorgen in Tweede Kamer over gezondheidsrisico's 5G

We zijn dit aan alle Nederlanders verplicht. Zorgen in Tweede Kamer over gezondheidsrisico’s 5G

De Tweede Kamer maakt zich zorgen over de gezondheidsrisico’s van straling door het nieuwe 5G-netwerk. Dat meldt het AD.

Er zijn verschillende wetenschappelijke onderzoeken die wijzen op een verband tussen straling en hersentumoren, de ziekte van Alzheimer en onvruchtbaarheid.

GroenLinks drong donderdag in de Tweede Kamer aan op een onafhankelijk onderzoek naar 5G-straling door de Gezondheidsraad.

Serieus nemen

“We weten nog altijd niet hoe het zit met de gevaren voor de volksgezondheid,” citeerde de krant Kamerlid Laura Bromet.

“We moeten de bezorgdheid van mensen serieus nemen en dit onderzoeken,” zei ze.

Afgelopen week stuurde de Tweede Kamercommissie die zich bezighoudt met de uitrol van 5G een brief aan minister Mona Keijzer van Economische Zaken met de vraag om al het onderzoek naar de gezondheidsrisico’s van 5G in kaart te brengen.

Veel strenger

“Keijzer hamert erop dat Nederland zich houdt aan de Europese richtlijn, maar we zien dat andere Europese landen veel strengere normen hanteren,” aldus Bromet. “Dat baart mij zorgen.”

Onder meer in Italië, Luxemburg en Polen zijn de normen veel strenger dan hier.

Verplicht

In Vlaanderen mag de stralingskracht van een gsm-mast in de omgeving van scholen slechts zeven procent van de Europese richtlijn bedragen.

“We zijn het aan alle Nederlanders verplicht om dit goed uit te zoeken,” benadrukte Bromet.

[AD]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Wil schreef:

  He he!!! eindelijk worden ze in den Haag wakker gestraald!!!!!!!!!!!!!!

 • bert s schreef:

  Even een documentaire die sowieso iedere politicus verplicht zou moeten zien voordat ze zich weer laten verleiden door een machtige lobbyisten club. Waarom de politici nu misschien wel luisteren? De gezondheid van hun zelf en hun kinderen etc. staat op het spel. Bij instellingen kan er voor een Nederlandse ondertiteling worden gekozen.
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=2093&v=ol3tAxnNccY

 • jolo schreef:

  Je wilt niet weten waardoor je gevoeligheid voor 5G niet al dor bepaald wordt?

 • mike schreef:

  Mona Keijzer moet de laan uit gestuurd worden als ze de normen van de EU door onze strot wil duwen!

  5G is niet nodig voor een sneller internet, ook niet om op straat filmpjes te kunnen kijken of om overal te kunnen gamen. Het wordt hoog tijd dat dit soort mensen gaan luisteren naar de tegengeluiden vanuit de samenleving!

  Het is een zeer zorgelijke en schadelijke ontwikkeling dat wij straks, elke honderd meter, 5G zendinstallaties in alle straten moeten accepteren, zodat we werkelijk overal worden blootgesteld aan electro magnetische frequenties.

  Er is al vele malen wetenschappelijk aangetoond dat electro magnetische schadelijk is voor de gezondheid.

  Het is ook al door mensen uit het leger bevestigd dat dit soort systemen kunnen worden gebruikt voor ‘crowd-control’ of om mensen ter plekke uit te schakelen, Lees: te vermoorden! Want dat is waar het uiteindelijk om gaat! Genocide!!!

  Mona Keijzer wordt geacht hiervan op de hoogte te zijn en gewoon een keer nee te zeggen! Nee tegen dit soort vormen van achteruitgang. Het wordt zoals altijd verkocht als vooruitgang, maar dat is het niet! In ieder geval niet voor de normale bevolking, dieren, planten en bomen. Levende wezens die er belang bij hebben om gezond en vrij te zijn.

  Vrij van de controlestaat, die overal om zich heen grijpt. Het belang van veiligheidsdiensten wordt constant aangevoerd om dit soort systemen te introduceren.

  Als er één onderwerp is waar wij serieuze vragen over zouden moeten hebben is het wel “het belang van de veiligheidsdiensten”. Als er één groep is die totaal corrupt is, dan is ‘t die groep wel! Want die behartigen al heel lang niet de belangen van de normale bevolking, maar vooral die van hun eigen natte broek!!! En die van de totaal gecorrumpeerde en geesteszieke, zogenaamde “elite”!!!

  Het is tuig!!! Wereldwijd!!! Deze mensen verdienen het niet om zo veel invloed te hebben op het leven van andere schepsels!!! Laat ze optiefen!!!

  • Only you schreef:

   Heb schade Gezien?

  • Louise schreef:

   Helemaal met je eens Mike, super muts keizer is notabene getrouwd met een arts …..
   Daar praat je dan samen toch over…..zorgen, medisch.blabla, maar nee de regeltjes, pffffffff wat verslavend dat pluche….Of de medische wereld wil wat nieuwe patiënten (?)…

   • mike schreef:

    Daar lijkt het wel een beetje op Louise.
    De medische wereld kunnen we geen groter plezier doen. Zij hebben hun bestaan te danken aan het feit dat we op zo veel manieren ziek gemaakt worden.

    Zodra de medische wereld zich gaat richten op het delen van kennis over manieren waarop wij gezond kunnen blijven, zullen er erg veel mensen zonder werk komen te zitten. Niet alleen in de gezondheidszorg, maar ook in het verzekeringswezen, farmaceuten, toeleveranciers van apparatuur en andere middelen.

    De verzekeringspremies zouden dan ook drastisch omlaag kunnen.

    De medische wereld maakt zich vooral druk om symptoom bestrijding. En als je voor klacht A naar de dokter gaat, overlijd je aan klacht B, vanwege de vele bijwerkingen van de medicatie.

    We worden op veel manieren bewust ongezonder gemaakt. EMF-straling in combinatie met nano deeltjes in lucht, voedsel, crèmetjes, shampoo’s zijn maar een paar voorbeelden. Ook fluoride, bestrijdingsmiddelen, in laboratoria gecreëerde virussen, voedsel additieven worden aangewend om onze gezondheid te ondermijnen. Er is duidelijk een stille genocide gaande.

    En nu krijgen we daar ook een ‘Internet of Things’ bij, waar wij als gevolg van de nano deeltjes in ons lichaam, een onderdeel van worden. Tezamen met onze wasmachine, led-verlichting, broodrooster, koelkast, tv, etc.

    • Rob schreef:

     Inderdaad Mike, het is gewoon de totale controle waar ze naar streven. Wat 5G IS, is allang bekend. Daar hoeven ze n=hier geen nieuw ‘onafhankelijk’ onderzoek naar te doen. Er zijn duizenden wetenschappers etc die allang aan de bel lopen trekken. Er wordt alleen niet naar geluisterd en DAT laat zien dat het om de eigen verborgen agenda gaat, die eigenlijk allang niet meer zo verborgen is want veel mensen zijn er allang mee bekend. https://www.youtube.com/watch?v=ol3tAxnNccY

   • vladi schreef:

    5G is een militair wapen.
    5 grote torens bij keizer in de tuin.

    wat denk je wat dieren in insecten gaan meemaken.

    het is simpelweg satanisch.

    fff

  • wow schreef:

   Prachtig, scherp en informatief,..Mike!

  • Tallamaris schreef:

   Het schijnt dat de regering en ook de gemeentes miljoenen krijgen om de plaatsing toe te staan,dus ja geld schijnt zoals altijd veel belangrijker te zijn dan mens en dier.

 • salvar schreef:

  ik kan je nu vertellen dat 5G net uitgerold gaat worden.
  onafhankelijk onderzoek met envelop waarschijnlijk.
  de wereld is krankzinnig geworden en zal niet meer anders worden omdat de burger niets meer kan doen hieraan.
  1). medicijnen die de oorzaak niet aanpakt.
  2). 4G is allang een hele tijd uitgerold en heeft zijn werk waarschijnlijk werk al gedaan.
  3). voedsel wat niet meer te eten is door al het gif van monsanto/bayer
  4). uitstrooien van gif in de atmosfeer.
  en nu gaan ze kijken of 5G schadelijk is maar de show moet doorgaan.

 • Kalki schreef:

  De Guidestones Georgia profetieen/plannen te VS(google) willen de ruim 7 1/2 miljard wereldbevolking reduceren tot een 500 miljoen; hoe willen zij dit anders gaan doen dit plan van de illuminati dan middels een vernietigende atoomoorlog(als dit fout gaat, kan dit zelfs escaleren tot een totale vernietiging); en wel te beginnen met eerst de mensheid te verzwakken en via een globaal 5G_netwerk en zodat ze(de mensheid) atoomoorlog-rijp zijn(is)?

 • Pjoter schreef:

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=24&v=xn4cOJIKabU

  En de meegaande regering uit Nederland met de U.S. weet van niks?!

  Nog ff en dan Komt Obama terug!

 • Rob schreef:

  Nu al zijn al onze apparaten (computers, laptops, telefoons, televisies, Ipads etc verbonden met de supercomputer van de NSA. Ons worden mooi verhaaltjes verteld over sneller downloaden etc maar dat is niet de werkelijke bedoeling. De werkelijke bedoeling is nog steeds de verborgen agenda. Wat houdt die in? Volledige en totale controle op elk aspect van het leven, het gebruikt van elk denkbaar apparaat, het gebruik van elk soort materiaal of middel. Wat staat er nog meer op de agenda? Depopulatie van de wereldbevolking. Er is al veel informatie beschikbaar. Waarom zouden ze dan nog een ‘onafhankelijk onderzoek’ moeten gaan doen. 5G is al zoveel onderzocht dat er informatie te over is. Daar hoeft helemaal geen nieuw onderzoek naar gedaan te worden. Het is al gebleken dat 5G een militair wapen is van ‘bewapende frequenties’ waar van alles mee gedaan kan worden: scannen van je huis, volgen van je leven, mensen ombrengen etc. In de V.S. is alles meestal als eerste heel erg extreem. Zagen we hier voorheen zendmasten die ontvangen en zenden, tegenwoordig hangen er enorme bundels kabels aan die masten en staan er grote kasten bij die afgezet zijn met een omheining. Dat is vooral weer te zien in de V.S. En meestal komt het dan op een gegeven ook naar Europa wat daar gebeurt. 5G is een oorlog tegen de mensheid, in de spiritualiteit ook wel de oorlog tussen licht en duisternis genoemd. De duisternis is de heersende macht, het licht is het opkomende bewustzijn. https://www.youtube.com/watch?v=ol3tAxnNccY

 • Straalmans schreef:

  Iemand merkte op dat deze zenders en de straling vooral bedoeld zijn om een invasie van en bezetting door Aliens – die gevoelig schijnen te zijn voor straling van deze frequentie – te voorkomen. Vandaar dat het wereldwijd wordt uitgerold.

  • Elise schreef:

   Onzin. Afleidingsmanoeuvre voor waar men werkelijk mee bezig is. Oorlog voeren om grondstoffen. Het opzetten van de NWO etc. Totale controle!
   Met alle huidige technologie kun je het laten lijken dat we aangevallen worden. Ik bedoel een invasie. Film projecteren via de ether. Denk daar maar eens aan als je het werkelijk te zien krijgt.
   Vraag je eens af waarom er de pomoboro bol bij het vaticaan staat. Het beeldhouwwerk bestaat uit 2 werelden. 1 natuurlijke aarde en 1 ijzeren aarde(technologische aarde). Via technologie wil men een NWO verkrijgen. Meer is het niet. Ondertussen staat het beeldhouwwerk al op meerdere plekken.
   De ster als symbool. Een ster heeft 5 punten. Elk punt staat voor een element. 1. aarde. 2. vuur 3. water 4. hout en 5. ijzer(oer). Via ijzer(technologie) gaat men de wereld zuiveren(genocide op de mens en natuur).
   Het sprookje Sneeuwwitje gaat hierover.

 • Jack schreef:

  Ik vind het meer dan verschrikkelijk dat deze verzorgingstaat genocide toestaat op men’s en diet. Zelf heb ik al meer dan 5 jaar wetenschappelijke info over 5 g, en het Lijkt dat dit tot bijna niemand door dringt.
  Het tast de bloedcellen aan, waardoor ons immune system te lijden heeft.
  Jonge kinderen zowel jongens als meisjes zullen onvruchtbaar worden.
  Het is alarmerend hoeveel soorten van kanker door 5g spontaan opkomen.
  Het veroorzaakt epilepsi.
  Er zijn vele malen meer feiten op te noemen, dat gaat mij wat te ver.
  Daarom roep ik mensen op om de podcast te bezoekem van David Icke en Deborah Taveris. En er zijn er nog veel meer die je kunt raadplegen.
  Er worden zelfs mensen vastgehouden die bezwaar maken.
  In Den Haag bij het Hollands spoor was er een paar maanden geleden een test met 5G gedaan, het resultaat was dat er 180 vogels bestraald en dood uit de lucht Birkenstock’s, wat te denken als het over mensen gaat!!!!!
  Onze regering is een satanische regering, ze slachten met 5g willens en wetens mensen af,

 • jolo schreef:

  Over spionage worden de kranten vol geschreven, maar de gezondheidsaspecten van 5G worden volgens EU genegeerd?

 • x

  Check Also

  spoedwet

  ‘Spoedwet kan Eerste Kamer buitenspel zetten: Ongehoord en gevaarlijk’

  Op dinsdag 13 oktober is de coronawet ...

  coronawet

  ‘Weg met alle politici die voor de coronawet stemden’

  De coronawet van het kabinet is aangenomen ...

  >