Straling

We zijn dit aan alle Nederlanders verplicht. Zorgen in Tweede Kamer over gezondheidsrisico’s 5G

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Tweede Kamer maakt zich zorgen over de gezondheidsrisico’s van straling door het nieuwe 5G-netwerk. Dat meldt het AD.

Er zijn verschillende wetenschappelijke onderzoeken die wijzen op een verband tussen straling en hersentumoren, de ziekte van Alzheimer en onvruchtbaarheid.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

GroenLinks drong donderdag in de Tweede Kamer aan op een onafhankelijk onderzoek naar 5G-straling door de Gezondheidsraad.

Serieus nemen

“We weten nog altijd niet hoe het zit met de gevaren voor de volksgezondheid,” citeerde de krant Kamerlid Laura Bromet.

“We moeten de bezorgdheid van mensen serieus nemen en dit onderzoeken,” zei ze.

Afgelopen week stuurde de Tweede Kamercommissie die zich bezighoudt met de uitrol van 5G een brief aan minister Mona Keijzer van Economische Zaken met de vraag om al het onderzoek naar de gezondheidsrisico’s van 5G in kaart te brengen.

Veel strenger

“Keijzer hamert erop dat Nederland zich houdt aan de Europese richtlijn, maar we zien dat andere Europese landen veel strengere normen hanteren,” aldus Bromet. “Dat baart mij zorgen.”

Onder meer in Italië, Luxemburg en Polen zijn de normen veel strenger dan hier.

Verplicht

In Vlaanderen mag de stralingskracht van een gsm-mast in de omgeving van scholen slechts zeven procent van de Europese richtlijn bedragen.

“We zijn het aan alle Nederlanders verplicht om dit goed uit te zoeken,” benadrukte Bromet.

[AD]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wil
Wil
5 jaren geleden

He he!!! eindelijk worden ze in den Haag wakker gestraald!!!!!!!!!!!!!!

bert s
bert s
5 jaren geleden

Even een documentaire die sowieso iedere politicus verplicht zou moeten zien voordat ze zich weer laten verleiden door een machtige lobbyisten club. Waarom de politici nu misschien wel luisteren? De gezondheid van hun zelf en hun kinderen etc. staat op het spel. Bij instellingen kan er voor een Nederlandse ondertiteling worden gekozen.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=2093&v=ol3tAxnNccY

jolo
jolo
5 jaren geleden

Je wilt niet weten waardoor je gevoeligheid voor 5G niet al dor bepaald wordt?

mike
mike
5 jaren geleden

Mona Keijzer moet de laan uit gestuurd worden als ze de normen van de EU door onze strot wil duwen!

5G is niet nodig voor een sneller internet, ook niet om op straat filmpjes te kunnen kijken of om overal te kunnen gamen. Het wordt hoog tijd dat dit soort mensen gaan luisteren naar de tegengeluiden vanuit de samenleving!

Het is een zeer zorgelijke en schadelijke ontwikkeling dat wij straks, elke honderd meter, 5G zendinstallaties in alle straten moeten accepteren, zodat we werkelijk overal worden blootgesteld aan electro magnetische frequenties.

Er is al vele malen wetenschappelijk aangetoond dat electro magnetische schadelijk is voor de gezondheid.

Het is ook al door mensen uit het leger bevestigd dat dit soort systemen kunnen worden gebruikt voor ‘crowd-control’ of om mensen ter plekke uit te schakelen, Lees: te vermoorden! Want dat is waar het uiteindelijk om gaat! Genocide!!!

Mona Keijzer wordt geacht hiervan op de hoogte te zijn en gewoon een keer nee te zeggen! Nee tegen dit soort vormen van achteruitgang. Het wordt zoals altijd verkocht als vooruitgang, maar dat is het niet! In ieder geval niet voor de normale bevolking, dieren, planten en bomen. Levende wezens die er belang bij hebben om gezond en vrij te zijn.

Vrij van de controlestaat, die overal om zich heen grijpt. Het belang van veiligheidsdiensten wordt constant aangevoerd om dit soort systemen te introduceren.

Als er één onderwerp is waar wij serieuze vragen over zouden moeten hebben is het wel “het belang van de veiligheidsdiensten”. Als er één groep is die totaal corrupt is, dan is ’t die groep wel! Want die behartigen al heel lang niet de belangen van de normale bevolking, maar vooral die van hun eigen natte broek!!! En die van de totaal gecorrumpeerde en geesteszieke, zogenaamde “elite”!!!

Het is tuig!!! Wereldwijd!!! Deze mensen verdienen het niet om zo veel invloed te hebben op het leven van andere schepsels!!! Laat ze optiefen!!!

Back to top button
24
0
We lezen graag je reactie!x