Homepagina » Buitenland » Geestelijke zegt in deze speech dat Holocaust een industrie is geworden en laat zich kritisch uit over familie Rothschild
Geestelijke zegt in deze speech dat Holocaust een industrie is geworden en laat zich kritisch uit over familie Rothschild

Geestelijke zegt in deze speech dat Holocaust een industrie is geworden en laat zich kritisch uit over familie Rothschild

De Koeweitse geestelijke Sheikh Jihad Al-‘Ayesh heeft tijdens een speech gezegd dat de Holocaust een ‘historische leugen’ is en dat Hitler ‘achter de waarheid was gekomen’ en om die reden de Joden ‘begon te vervolgen’. Dat meldt de website van Memri.

“De Joden werden verbannen en uitgemoord vanwege hun daden,” zei hij. “Ze werden niet verbannen omdat ze Joods waren.”

Eerder sprak Al-‘Ayesh, hoofd van het studiecentrum Bait Al-Maqdis, over de familie Rothschild, die volgens hem heeft gezworen ‘de wereld op te delen en te overheersen’.

Woekerrente

Al-‘Ayesh claimde dat de familie Rothschild in de 17e eeuw woekerrente introduceerde in Europa, het nazisme heeft opgericht en nu Hollywood, de grootste persbureaus en de goudprijs controleert.

“Richtten de nazi’s zich alleen tegen de Joden? Er wordt geclaimd dat er zes miljoen Joden zijn omgekomen tijdens de Holocaust,” zei hij. “Dat is een historische leugen.”

Hij wees erop dat Hitler niet alleen Joden, maar ook andere rassen en groepen uitmoordde. Zo doodde hij 400.000 Duitsers die gehandicapt waren of leden aan chronische ziekten.

Niet de eerste

“Hitler was niet de eerste in het Westen die genocide pleegde,” klonk het. “Toen Amerika werd gesticht, werden miljoenen mensen vermoord.”

Het aantal wordt geschat op 50 tot 100 miljoen, maar niemand heeft het hier ooit over, aldus Al-‘Ayesh.

De nazi’s konden volgens de geestelijke nooit zes miljoen Joden ombrengen en dus werd besloten om ze naar een ander land te sturen.

Industrie

Ze dachten aan Madagaskar, Ecuador en Syrië. Na enige tijd ontdekten ze dat er groepen waren die voorstander waren van de oprichting van een zionistische staat.

“Toen besloot men de Joden naar Palestina te deporteren,” zei hij.

“Zoals de Joodse schrijver Norman Finkelstein al zei: ‘De Holocaust is een industrie geworden’,” besloot hij.

[MEMRI]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Emile schreef:

  Hitler wist van de oprichting van een Joodse staat in Palestina, dat al begon rond het einde van de eerste wereldoorlog waarin hij zelf deel nam.
  Hij was woedend toen Duitsland capituleerde, de Zionisten hadden Amerika erbij gehaald en daarom moesten ze opgeven.
  Waarom stuurde ie dan zoveel Joden naar Palestina toen Adolf Bondskanselier was, de zogenaamde Transfer Agreement. (rond 1933)
  Joden moesten een vragenlijst invullen en op basis van de uitkomst kregen ze een ticket naar “het beloofde land”.
  Ik denk dat de rechtse of wellicht Zionistische Joden (de Rothschild bijv..) de Staat Israel versneld wilden oprichtten en om er zeker van te zijn dat er alleen zeer “nationalistische” Joden die kant op gingen zijn de gematigden en radicalen van elkaar gescheiden, Hitler deed dat voor hen, er is van genocide geen sprake als je Joden overal naar laat vertrekken om vervolgens in 41 of 42 met de end losung te komen.
  De “goeien” of gematige Joden werden gebruikt en vermoord in de kampen net zoals van allerlei andere groeperingen/religieuzen/gehandicapten/zigeuners etc… etc…
  6 Miljoen Joodse slachtoffers is inderdaad overtrokken, in twee jaar lang actief Joden registreren en selecteren is dat alleen al logistiek gezien onmogelijk, de oorlog duurde wellicht 5 jaar maar deportatie etc.. begon eind 41 begin 42 en eindigde eind 44.(het spoor werd hoofdzakelijk gebruikt voor Militaire voertuigen vervoeren en niet om mensen te vervoeren, 90% was enkelspoor in die tijd, benzine was nogal schaars, voertuigen hadden voorrang, juist tussen 42-44)
  Er zijn rond de 60 miljoen mensen gestorven in de tweede wereld oorlog, 21 miljoen daarvan waren Russen , misschien zijn er rond de 300 tot 400 duizend Joden vermoord of dood gegaan door honger,ziektes of oude leeftijd, de overige 38 miljoen waren van allerlei andere rassen/religies/volkeren.
  1 op de 3 doden was een Rus, maar de Westerse scholen hebben het daar niet over.

  Door de zogenaamde genocide op het Joodse volk door Adolf Hitler is Israel in sneltrein vaart ontstaan, sinds 1917 ging het allemaal maar traag (alleen heerschappij van de Joden in Palestina) , de wereld zag de noodzaak van een Joodse Staat niet echt, het ging de Rothschilds niet snel genoeg, Adolf heeft ze dus bedoeld of onbedoeld geholpen en allerminst tegen gewerkt.
  Een compleet verwoest Europa was een gunstige bijkomstigheid voor Amerikaanse/Joodse banken, op die manier kregen ze houvast door middel van leningen uit te delen voor het weder opbouwen van de infrastructuur etc.., en je zet je mannetjes neer in de verscheurde politiek van een land.

  En ja, het gaat uiteindelijk enkel en alleen om (wereld)heerschappij.
  He who has the money controls the world !!!

  31 likes
  • Gezinusk schreef:

   Emile,

   Ze zijn nog steeds bezig om uit te zoeken hoe het precies gegaan is. Of wie er allemaal bij betrokken waren. Was het de zionistische beweging die aanstuurde op een Holocaust om nadien de staat Israël op te richten? Was het de Nieuwe Wereld Orde? Of gewoon de Illuminati die echt bestaan heeft maar waarvan later de sporen vervaagden. Zijn er lessen geleerd vanuit de illuminati waarvan geheime genootschappen al het nuttige oprakelden en er mee aan de haal gingen? Hoe het exact zit weten we niet precies.

   Neemt niet weg dat aangaande de Tweede Wereldoorlog een flinke dosis aan informatie op tafel is gekomen. Onderzoekers als Antony C. Sutton en Nesta Helen Webster werden destijds genegeerd terwijl ze enorm veel kostbare informatie prijs gaven, al werden ze als conspiracy onderzoekers bestempeld. Geld ook voor de Joodse zakenman, Benjamin Harrisson Freemdam. Hij onderhield goede contacten in Washington DC en New York en schokte in 1961 de wereld met zijn uitspraken.

   https://www.youtube.com/watch?v=8geLlIYpvLA

   En zo waren er meer. De joodse journalist en auteur, Barry Chamish, was er na langdurig onderzoek van overtuigd dat de Holocaust, en waar hij veel van zijn familieleden verloor, in feite in scene was gezet door de zionistische beweging met medewerking van de familie Rothschild. Hij zag het als een complot. Het zelfde geld voor de joodse onderzoeker en auteur, Edwin Black. Zijn statements zijn hard om aan te horen en vind je op YouTube.

   8 likes
 • pisnijdig schreef:

  Niet op ingaan op praatjes van moslims.
  Geef ze geen platvorm om hun leugens vermengt met een vleugje waarheid
  de leugen door de de strot te duwen. Om de leugen de waarheid te maken.
  Zie de naam van de zogenaamde geestelijke een idioot dus.

  16 likes
 • x

  Check Also

  merkel

  Ambassadeur vergelijkt Merkel met Hitler: ‘Zijn droom is uitgekomen!’

  De Maltese ambassadeur in Finland heeft de ...

  woordvoerder

  Woordvoerder Amerikaanse Gezondheidsministerie: ‘Soros is het echte virus!’ (en Rothschilds ‘hunkeren naar macht’)

  Afgelopen week benoemde president Trump zijn voormalige ...

  >