CoronaBuitenland

Europese Commissie drukt coronapas door ondanks 400.000 handtekeningen: ‘Grof schandaal’

Help mee door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!

Donderdag heeft het Europees Parlement voor de verlenging van de Europese coronapas gestemd. Onder andere SGP, FVD en JA21 stemden tegen. CDA, VVD, D66 en de PvdA stemden voor verlenging. Veel Europarlementariërs reageren teleurgesteld.

“Er is geen wetenschappelijke basis onder de coronapas, de pas voorkomt geen besmettingen, zorgt alleen maar voor verdeeldheid in de samenleving. Het blijft aan elk land zelf om de pas wel of niet te verplichten. Onze oproep: niet doen!” schrijft Europarlementslid Bert-Jan Ruissen (SGP).

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Covid is een griepvirus dat al bestaat sinds de mens bestaat. Er sterven niet meer mensen aan dan aan iedere andere gewone stevige griep. De covidsterftecijfers zijn onbetrouwbaar, keer op keer gecorrigeerd en een mengelmoes van overlijdens aan corona en overlijdens met corona. De maatregelen blijken gebaseerd op foute aannames,” zegt Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD).

Onderdrukkend middel

“Waar mensen wel aan sterven, zijn de gevaarlijke, schadelijke Covid-19-vaccins. We hebben te maken met een oversterfte waar zogenaamd geen verklaring voor is. Die verklaring is er echter wel, maar die wil men niet zien of benoemen,” vervolgt De Graaff.

De EU en haar lidstaten proberen hun bevolking middels een gevaarlijk experimenteel vaccin in het keurslijf te dwingen van een QR-maatschappij; een social credit-systeem naar Chinees voorbeeld; een dictatoriaal regime zonder vrijheid waar je punten kan scoren als je danst naar de pijpen van de overheid, waarmee je dan je verwarming wat hoger mag zetten of een vakantie mag boeken,” stelt hij.

“Het behoeft weinig betoog dat de verlenging van de QR-pas een onderdrukkend middel is. Anders dan de EU en haar kartelpolitici gelooft FVD wel in democratie en mensenrechten. Wij zullen dan ook blijven vechten tegen de coronadictatuur,” aldus De Graaff.

Zwarte dag

Europarlementslid Rob Rooken (JA21) spreekt van ‘een zwarte dag voor de democratie in Europa’ en ‘een zwarte dag hier in het Europees Parlement’.

Hij wijst erop dat maar liefst 400.000 mensen hebben aangegeven dat ze dit paspoort niet willen. “Een absoluut recordaantal,” zegt Rooken. “Deze mensen hebben gebruikgemaakt van het democratisch inspraakrecht, maar de Europese Commissie heeft al gezegd dat ze dit naast zich neerleggen.”

“Ik ben heel erg tegen dit paspoort,” benadrukt Rooken. “Het is een heel slecht paspoort.” Hij diende een aantal amendementen in ter afzwakking van het voorstel, maar daar mocht niet eens over gestemd worden. “Ik vind het een grof schandaal en zo zie je dat deze EU op deze manier niet goed werkt voor de mensen.”

(Video verwijderd? Klik hier...)


4.9 92 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

110 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Overduidelijk dat het hele Europese parlement eet uit de hand van keizer Schwab!

mister nexit
mister nexit
1 jaar geleden

EU , de nagel aan de doodkist van de burger. Een regenten bolwerk met belastingvrije salarissen en een leven in pure weelde en rijkdom ten kostte van de burger. De naïeve burger die braaf de stembus bezoekt denkt dat de EU er is voor zijn belang.

Eric
Eric
1 jaar geleden

Het moment, oh wakkeren Wappies, om hartverscheurend te gaan huilen, is nu aangebroken. De mensheid is verkocht.

try
try
1 jaar geleden

Ook hier gelden persoonlijke belangen boven belangen van het volk?

Back to top button
110
0
We lezen graag je reactie!x