CoronaBuitenland

Europese Commissie drukt coronapas door ondanks 400.000 handtekeningen: ‘Grof schandaal’

Help mee door deze info met je kennissen op je social media te delen!

Donderdag heeft het Europees Parlement voor de verlenging van de Europese coronapas gestemd. Onder andere SGP, FVD en JA21 stemden tegen. CDA, VVD, D66 en de PvdA stemden voor verlenging. Veel Europarlementariërs reageren teleurgesteld.

“Er is geen wetenschappelijke basis onder de coronapas, de pas voorkomt geen besmettingen, zorgt alleen maar voor verdeeldheid in de samenleving. Het blijft aan elk land zelf om de pas wel of niet te verplichten. Onze oproep: niet doen!” schrijft Europarlementslid Bert-Jan Ruissen (SGP).

“Covid is een griepvirus dat al bestaat sinds de mens bestaat. Er sterven niet meer mensen aan dan aan iedere andere gewone stevige griep. De covidsterftecijfers zijn onbetrouwbaar, keer op keer gecorrigeerd en een mengelmoes van overlijdens aan corona en overlijdens met corona. De maatregelen blijken gebaseerd op foute aannames,” zegt Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD).

Onderdrukkend middel

“Waar mensen wel aan sterven, zijn de gevaarlijke, schadelijke Covid-19-vaccins. We hebben te maken met een oversterfte waar zogenaamd geen verklaring voor is. Die verklaring is er echter wel, maar die wil men niet zien of benoemen,” vervolgt De Graaff.

De EU en haar lidstaten proberen hun bevolking middels een gevaarlijk experimenteel vaccin in het keurslijf te dwingen van een QR-maatschappij; een social credit-systeem naar Chinees voorbeeld; een dictatoriaal regime zonder vrijheid waar je punten kan scoren als je danst naar de pijpen van de overheid, waarmee je dan je verwarming wat hoger mag zetten of een vakantie mag boeken,” stelt hij.

“Het behoeft weinig betoog dat de verlenging van de QR-pas een onderdrukkend middel is. Anders dan de EU en haar kartelpolitici gelooft FVD wel in democratie en mensenrechten. Wij zullen dan ook blijven vechten tegen de coronadictatuur,” aldus De Graaff.

Zwarte dag

Europarlementslid Rob Rooken (JA21) spreekt van ‘een zwarte dag voor de democratie in Europa’ en ‘een zwarte dag hier in het Europees Parlement’.

Hij wijst erop dat maar liefst 400.000 mensen hebben aangegeven dat ze dit paspoort niet willen. “Een absoluut recordaantal,” zegt Rooken. “Deze mensen hebben gebruikgemaakt van het democratisch inspraakrecht, maar de Europese Commissie heeft al gezegd dat ze dit naast zich neerleggen.”

“Ik ben heel erg tegen dit paspoort,” benadrukt Rooken. “Het is een heel slecht paspoort.” Hij diende een aantal amendementen in ter afzwakking van het voorstel, maar daar mocht niet eens over gestemd worden. “Ik vind het een grof schandaal en zo zie je dat deze EU op deze manier niet goed werkt voor de mensen.”

(Video verwijderd? Klik hier...)


4.9 92 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
110 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
7 maanden geleden

Overduidelijk dat het hele Europese parlement eet uit de hand van keizer Schwab!

mister nexit
mister nexit
7 maanden geleden

EU , de nagel aan de doodkist van de burger. Een regenten bolwerk met belastingvrije salarissen en een leven in pure weelde en rijkdom ten kostte van de burger. De naïeve burger die braaf de stembus bezoekt denkt dat de EU er is voor zijn belang.

Eric
Eric
7 maanden geleden

Het moment, oh wakkeren Wappies, om hartverscheurend te gaan huilen, is nu aangebroken. De mensheid is verkocht.

try
try
7 maanden geleden

Ook hier gelden persoonlijke belangen boven belangen van het volk?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

110
0
We lezen graag je reactie!x