Straling

Smartphone en wifi kunnen mensen ziek maken: “Dit onderzoek is hard en direct en zal veel stof doen opwaaien”

Help anderen door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Te hoge blootstelling aan elektromagnetische velden van mobiele en draadloze telefoons, wifi, elektrische apparaten en andere bronnen kan diverse gezondheidsklachten, onvruchtbaarheid en zelfs kanker of Alzheimer veroorzaken.

De beste manier om deze kwalen te behandelen en te voorkomen is de blootstelling aan elektromagnetische velden te verminderen, zo concludeert een internationale groep wetenschappers.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

In het wetenschappelijke magazine Reviews on Environmental Health stelt de groep dat steeds meer studies aantonen dat blootstelling aan elektromagnetische straling schadelijk is voor de mens.

Astma, allergie en ADHD

Niet alleen is de relatie met kanker, Alzheimer of onvruchtbaarheid aangetoond, artsen zouden ook bij onverklaarbare gezondheidsklachten vaker moeten zoeken naar blootstelling aan elektromagnetische velden als mogelijke oorzaak.

Door de groei van het aantal draadloze en mobiele telefoons, wifi-routers, zendmasten, bluetooth apparaten, elektrische apparatuur en kabels is die blootstelling deze eeuw enorm toegenomen.

De wetenschappers brengen de verhoogde blootstelling aan bijvoorbeeld mobieltjes en wifi ook in verband met de explosieve stijging van astma, allergie en ADHD onder kinderen en burn-outklachten onder werknemers.

Uit epidemiologisch onderzoek is verder gebleken dat laag frequente magnetische velden de kans op leukemie vergroten.

De stekker eruit

Steeds meer mensen op aarde lijden aan elektrohypersensitiviteit (EHS). Veelvoorkomende klachten zijn slapeloosheid, hoofdpijn, vermoeidheid en concentratieproblemen. In Zwitserland en Japan linkten veel ondervraagden hun klachten aan het gebruik van mobiele telefoons en hoogspanningsmasten.

In Oostenrijk gaf 96 procent van de artsen aan dat ze elektromagnetische velden als een mogelijke oorzaak van gezondheidsklachten zien. Zweden is één van de weinige landen waar EHS officieel wordt erkend als een aandoening die arbeidsongeschiktheid kan veroorzaken.

De wetenschappers stellen de volgende oplossing voor om de blootstelling aan elektromagnetische velden te verminderen: alle bronnen verwijderen, thuis en op het werk, of de stekker eruit trekken, zodat het lichaam zich weer kan herstellen.

Consequent doodgezwegen

“Dit onderzoek is hard en direct en zal veel stof doen opwaaien,” stelt Peter van der Vleuten van de Stichting Kennisplatform Elektromagnetische Straling. “Vooral omdat het verhaal van erkende wetenschappers komt en niet uit het alternatieve circuit.”

“Vaak wordt gezegd dat het tussen de oren zit, maar wij zien de mensen uitvallen met serieuze klachten,” vervolgt hij. “We proberen mensen objectief voor te lichten, want het probleem wordt in Nederland consequent doodgezwegen, terwijl onze kinderen en kleinkinderen worden vergiftigd.”

De Duitse en Britse overheid adviseren sinds 2014 om het gebruik van wifi thuis te beperken en Frankrijk verbiedt sinds vorig jaar het gebruik ervan in de kinderopvang.

[Stichting Kennisplatform Elektromagnetische Straling]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

35 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Coeus
Coeus
8 jaren geleden

Voorspelling: dit onderzoek zal geen enkel stofje doen opwaaien. Mensen horen niet, wat ze niet willen horen.

Brainwashed
Brainwashed
8 jaren geleden

Via internet krijgen we veel en snel informatie binnen. Dit is slecht nieuws voor de elite…. zij zijn de gene achter dit soort berichten… je kunt dit zelf testen met 2 kamerplanten, 1je bij de wifi kastje en de ander er vanaf evenveel licht en water en je zult geen verschil zien… wat mijn betreft onzin dus. Ben benieuwd naar andere ervaringen..

Frans
Frans
8 jaren geleden

Ik vind het vreemd dat niet één van die erkende wetenschappers met naam in het persbericht staat.

Annabel Nanninga van TPO heeft ze wél gevonden:
http://nieuws.tpo.nl/2016/02/10/elektromagnetische-straling-we-gaan-allemaal-dood1/

Eli020
Eli020
8 jaren geleden

Wellicht zien we de effecten pas op lange termijn. Alhoewel, we zien nu al de straten bevolkt door schermkijkende zombies die gestrest zijn als ze 10 seconde later op een WhatsAppje reageren.

Back to top button
35
0
We lezen graag je reactie!x