Homepagina » Straling » Smartphone en wifi kunnen mensen ziek maken: “Dit onderzoek is hard en direct en zal veel stof doen opwaaien”
Smartphone en wifi kunnen mensen ziek maken: "Dit onderzoek is hard en direct en zal veel stof doen opwaaien"

Smartphone en wifi kunnen mensen ziek maken: “Dit onderzoek is hard en direct en zal veel stof doen opwaaien”

Te hoge blootstelling aan elektromagnetische velden van mobiele en draadloze telefoons, wifi, elektrische apparaten en andere bronnen kan diverse gezondheidsklachten, onvruchtbaarheid en zelfs kanker of Alzheimer veroorzaken.

De beste manier om deze kwalen te behandelen en te voorkomen is de blootstelling aan elektromagnetische velden te verminderen, zo concludeert een internationale groep wetenschappers.

In het wetenschappelijke magazine Reviews on Environmental Health stelt de groep dat steeds meer studies aantonen dat blootstelling aan elektromagnetische straling schadelijk is voor de mens.

Astma, allergie en ADHD

Niet alleen is de relatie met kanker, Alzheimer of onvruchtbaarheid aangetoond, artsen zouden ook bij onverklaarbare gezondheidsklachten vaker moeten zoeken naar blootstelling aan elektromagnetische velden als mogelijke oorzaak.

Door de groei van het aantal draadloze en mobiele telefoons, wifi-routers, zendmasten, bluetooth apparaten, elektrische apparatuur en kabels is die blootstelling deze eeuw enorm toegenomen.

De wetenschappers brengen de verhoogde blootstelling aan bijvoorbeeld mobieltjes en wifi ook in verband met de explosieve stijging van astma, allergie en ADHD onder kinderen en burn-outklachten onder werknemers.

Uit epidemiologisch onderzoek is verder gebleken dat laag frequente magnetische velden de kans op leukemie vergroten.

De stekker eruit

Steeds meer mensen op aarde lijden aan elektrohypersensitiviteit (EHS). Veelvoorkomende klachten zijn slapeloosheid, hoofdpijn, vermoeidheid en concentratieproblemen. In Zwitserland en Japan linkten veel ondervraagden hun klachten aan het gebruik van mobiele telefoons en hoogspanningsmasten.

In Oostenrijk gaf 96 procent van de artsen aan dat ze elektromagnetische velden als een mogelijke oorzaak van gezondheidsklachten zien. Zweden is één van de weinige landen waar EHS officieel wordt erkend als een aandoening die arbeidsongeschiktheid kan veroorzaken.

De wetenschappers stellen de volgende oplossing voor om de blootstelling aan elektromagnetische velden te verminderen: alle bronnen verwijderen, thuis en op het werk, of de stekker eruit trekken, zodat het lichaam zich weer kan herstellen.

Consequent doodgezwegen

“Dit onderzoek is hard en direct en zal veel stof doen opwaaien,” stelt Peter van der Vleuten van de Stichting Kennisplatform Elektromagnetische Straling. “Vooral omdat het verhaal van erkende wetenschappers komt en niet uit het alternatieve circuit.”

“Vaak wordt gezegd dat het tussen de oren zit, maar wij zien de mensen uitvallen met serieuze klachten,” vervolgt hij. “We proberen mensen objectief voor te lichten, want het probleem wordt in Nederland consequent doodgezwegen, terwijl onze kinderen en kleinkinderen worden vergiftigd.”

De Duitse en Britse overheid adviseren sinds 2014 om het gebruik van wifi thuis te beperken en Frankrijk verbiedt sinds vorig jaar het gebruik ervan in de kinderopvang.

[Stichting Kennisplatform Elektromagnetische Straling]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
35 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Coeus
Coeus
5 jaren geleden

Voorspelling: dit onderzoek zal geen enkel stofje doen opwaaien. Mensen horen niet, wat ze niet willen horen.

Brainwashed
Brainwashed
5 jaren geleden

Via internet krijgen we veel en snel informatie binnen. Dit is slecht nieuws voor de elite…. zij zijn de gene achter dit soort berichten… je kunt dit zelf testen met 2 kamerplanten, 1je bij de wifi kastje en de ander er vanaf evenveel licht en water en je zult geen verschil zien… wat mijn betreft onzin dus. Ben benieuwd naar andere ervaringen..

xander
xander
Reactie op  Brainwashed
5 jaren geleden

die plant die van de wifi af staat, vangt evengoed wifi. Dat beïnvloed namelijk de hele kamer. Dus die test van jou is niet helemaal zuiver. Planten zijn juist zeer gevoelig.

Brainwashed
Brainwashed
Reactie op  xander
5 jaren geleden

Hoe verder ik van mijn kastje verwijderd ben des te minder ik berijk heb met mijn smart… dus…

xander
xander
Reactie op  Brainwashed
5 jaren geleden

Ik weet ook niet wat voor planten je gebruikt hebt. Jonge plantjes, die snel groeien zul je sneller verandering zien, dan planten die niet veel doen.

Misschien is er wel wat met die plant gebeurd, maar omdat de plant niet echt groeit, is het aan de buitenkant niet te zien.

redice
redice
Reactie op  Brainwashed
5 jaren geleden
vakantie
vakantie
Reactie op  Brainwashed
5 jaren geleden

hoe lang duurde dat experiment

rolluf
rolluf
Reactie op  Brainwashed
5 jaren geleden

ja, want een mens is hetzelfde als een plant….

frans
frans
Reactie op  rolluf
5 jaren geleden

Een mens is niet hetzelfde als een plant, anders zou de laatste wel door je kamer wandelen.

Loki
Loki
Reactie op  Brainwashed
5 jaren geleden

Brainwashed het maakt niet uit, wifi is veel gevaarlijker dan je denkt, misschien moet je dit eens lezen, want een magnetron is dezelfde straling waar je zelfs met een beetje knutselen een wapen van kan maken.
http://beforeitsnews.com/politics/2016/02/why-are-weaponized-cell-phone-towers-being-constructed-everywhere-2776502.html

Alfred E. Neuman
Alfred E. Neuman
Reactie op  Loki
5 jaren geleden

Voor het gemak laat je het verschil in zendvermogen maar even buiten beschouwing. Een telefoon van 0,5-1,0 watt of een magnetron van 800 watt, het kan zo maar een factor 1000 schelen.

Wanneer ik te lang in de felle zon zit dan verbrand ik. De zon straalt licht uit, dus wanneer ik ‘s avonds laat te lang mijn verlichting laat branden dan verbrand ik ook…toch?

Jack
Jack
Reactie op  Alfred E. Neuman
5 jaren geleden

Het verschil is: in een magnetron stop je je eten 60 seconden (anders gaat het fout) en wij zitten 24/7 in de straling. Daar had je zeker niet bij stil gestaan?

Frans
Frans
5 jaren geleden

Ik vind het vreemd dat niet één van die erkende wetenschappers met naam in het persbericht staat.

Annabel Nanninga van TPO heeft ze wél gevonden:
http://nieuws.tpo.nl/2016/02/10/elektromagnetische-straling-we-gaan-allemaal-dood1/

Roy
Roy
Reactie op  Frans
5 jaren geleden

Wat een verrassing 😉
leuk stuk om te lezen.

Neo
Neo
Reactie op  Frans
5 jaren geleden

Tsja. Wij van WC-eend, adviseren WC-eend!

Someone
Someone
Reactie op  Frans
5 jaren geleden

Ja dat we allemaal dood gaan klopt wel. 🙂

Eli020
Eli020
5 jaren geleden

Wellicht zien we de effecten pas op lange termijn. Alhoewel, we zien nu al de straten bevolkt door schermkijkende zombies die gestrest zijn als ze 10 seconde later op een WhatsAppje reageren.

Sathos
Sathos
5 jaren geleden
Elkekeerdateindedatmaarnietkomt
Elkekeerdateindedatmaarnietkomt
5 jaren geleden

Ik denk dat het effect allang zichtbaar is. Laatst nog gehoord van iemand die een natuurlijke dood gestorven is?
Iedereen is langzaam maar zeker ziek aan het worden.

Elise49
Elise49
5 jaren geleden

Ik woon vrijwel naast 4 GMS masten. Op een kerktoren. De kerk er langs dient nog als kerk. Pinkstergemeente. Jezus zal u redden. Reclame, die ik regelmatig in de bus krijg. Ja ja. Soms denk ik: zal ik eens een gesprekje met die gasten gaan voeren?
De vraag die we moeten stellen: waarom al die technologie? Hoe zit het nu echt met het Adam en Eva verhaal. De Nephelim. Is dit niet gewoon een DNA experiment(technologie bestaat al vele tijdperken, zie tekeningen Farao’s/Maya’s)? Wat bedoelen ze met de opname? Dat je eerder dood gaat(de geest naar de hemel), voordat Niburu(zeven zegels/bazuinen/schalen) langskomt(opgeslokt in de onderwereld door aardbevingen enz.) Dan redt Jezus je wel. Je bent dan wel dood in huidige dimensie/midden wereld. Komt de volgende vraag weer: is Niburu een natuurlijk iets(planeet of energie die hier alles komt verstoren) of wordt het door mensen(gestuurd door ouderlingen/hoogpriesters/anunaki enz.) zelf opgewekt(via satellieten/haarp/data enz.)? (je kunt dit schrijven alleen begrijpen, als je wat van geloof/mythologie/oudheid weet)
Daarnaast heb je de realiteit vragen? Waarom de mens overbodig maken? Waarom de mens onvruchtbaar maken? Waarom de mens ziek maken? Waarom botox en andere veranderingen aan het lichaam? Is oud worden een schande? Zijn het experimenten? Wordt technologie ons opgedrongen puur voor het geld/controle systeem of zit er veel meer achter? Waarom wordt het element hout(al het levende) overgenomen door het element ijzer(technologie)? Technologie is ook nog de grootste milieu vervuiling ooit(kost heel veel energie/grondstoffen en verstoord natuurlijke energie) en is dus tegenstrijdig om te zeggen dat je daarmee de aarde gaat redden? Het zou logischer zijn om niet iedereen aan de wifi te zetten. Dat je plekken gaat maken in de buurt/stad. Of je gaat over regels heen qua verdragen voedsel enz. bv. dat elk district zelf hun voedsel gaat verbouwen en dat je opeet als het nodig is. Dus overproductie stopt. Je ziet juist steeds meer merken van hetzelfde product in de schappen liggen. Of eenman vissers krijgen geen vergunning meer, terwijl grote boten de zee leeg halen. enz.
Zou zeggen: bekijk eens de serie Black Mirror. Dan zie je hoever technologie kan gaan en wat voor psychologische effecten dat bij de mens geeft. En als je goed nadenkt, dan gebeurt dat nu al. Of stel je eens de vraag: hoe is een pc opgebouwd? Waarom heeft alles een code? Van zandkorreltje tot het oudste woord der mensen? Waarom wil men precies weten hoe mensen denken? Om het in te voeren in data en zo kun je de mens in zijn geheel overnemen en maken zoals de elite dat wilt.
MENSEN, ONZE VRIJHEID STAAT OP HET SPEL!

Wetenschapper
Wetenschapper
5 jaren geleden

“De beste manier om deze kwalen te behandelen en te voorkomen is de blootstelling aan elektromagnetische velden te verminderen, zo concludeert een internationale groep wetenschappers.”

Wetenschappers? Kwakzalvers zul je bedoelen. Waar is het wetenschappelijke paper? Er is nog nooit wetenschappelijk aangetoond dat wifi schadelijk is voor de gezondheid.

Elise49
Elise49
Reactie op  Wetenschapper
5 jaren geleden

En waarom heb je dan een bijsluiter bij Nintendo. Niet langer gebruiken dan 2 uur. Je kunt het ook moeilijk bewijzen, want de natuur heeft ook zijn eigen variërende energie. Dan erbij hoe meet je alle apparatuur bij elkaar? Alles afschaffen gaat niet, want dan dondert heel het systeem in elkaar. Het kan wel, maar dan moeten we weer terug naar oude tijden. Het geeft veel gevolgen. En eerlijk gezegd zou ik me daar wel voor willen opofferen. Tot de dood toe. Als kinderen(algemeen) maar weer een normaal(natuurlijker) leven krijgen.

Frans
Frans
Reactie op  Elise49
5 jaren geleden

Een “natuurlijk leven” is slapen in een dakloos nest in een boom, bang voor wolven en beren en slangen en spinnen en 50% kans dat je vóór je 5e levensjaar dood was.

Jack
Jack
Reactie op  Wetenschapper
5 jaren geleden

Er is nog nooit aangetoond dat het niet schadelijk is, terwijl dat bij alle andere zaken wel altijd belangrijk werd geacht. Weet bijvoorbeeld dat de veiligheid van wifi routers NIET de verantwoording zijn van de voedel- en waren autoriteit maar van die van Economische zaken!!!

Peter Langelaar
Peter Langelaar
5 jaren geleden

Een duitse journalist heeft de proef op de som genomen zie in dit stuk op facebook hoe nederland op nr 1 staat met Straling http://bit.ly/stralingwifi4g

Frans
Frans
Reactie op  Peter Langelaar
5 jaren geleden

“the Netherlands at No1 this like a big microwave ! The values are in the Netherlands 1.000.000 times to high than allowed” schreeuwt Peter Langelaar om vervolgens zijn magische ALLESgenezende paddestoelenelixers aan de man te brengen.

Het is helemaal geen kaartje met veldwaardes van wifisterkte, alleen het AANTAL geïdentificeerde wifi stations tussen 2001 en 2017 opgeteld. En dan is het dus niet meer dan een kaartje dat de bevolkingsdichtheid in NL weergeeft. Gewoon flink inzoomen op je eigen woonwijk, dan verdwijnen die idiote gele vlammen op de kaart van Europa en worden het kleine stipjes.

Als je dus in Nederland in een rijtjeswoning woont met pakweg 20 wifistations om je heen die gewoon zwak zijn en een bereik van minder dan 30 meter hebben, zit je net zo veilig als in zo’n zelfde woonwijk met 20 wifistations midden in de woestijn.

Overigens zijn mobieltjes o.i.d. volgens mij ook gewoon meegerekend, hoe kan het anders dat zoveel stipjes op snelwegen, spoorwegen, afsluitdijken, ja zelfs midden op het water in vaargeulen en veerbootroutes staan?
https://wigle.net/map?maplat=52.60071939812584&maplon=5.093489384576401&mapzoom=12&startTransID=20010000-00000&endTransID=20170000-00000

KaatKordaat
KaatKordaat
5 jaren geleden

Dit is mij allang bekend. Ik draag dan ook al jaren een zwarte tourmalijn (half edelsteen). Het is bewezen dat hij werkt.

x

Check Also

arts

Arts waarschuwt: ‘mRNA-vaccins veroorzaakten bij dieren kanker en auto-immuunziekte’

Een arts deed onlangs opmerkelijke uitspraken over ...

lijkschouwer

Lijkschouwer: meeste coronadoden mogelijk niet aan corona bezweken

Er is geen wetenschappelijke basis voor de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

35
0
We lezen graag je reactie!x