Het Complot

Werden zwarte Zuid-Afrikanen doelbewust besmet met hiv? Deze documentaire blaast complottheorie nieuw leven in

Help mee door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zuid-Afrika kent de zwaarste hiv-epidemie ter wereld. Iedere dag raken zo’n 750 Zuid-Afrikanen besmet.

In de documentaire Cold Case Hammarskjold wordt uit de doeken gedaan hoe hiv werd verspreid onder de zwarte bevolking in Zuid-Afrika.

De documentaire is gemaakt door de Deense filmmaker Mads Brügger.

Blanke militie

De film gaat voornamelijk over het mysterie rond de dood van de voormalige Zweedse VN-secretaris-generaal Dag Hammarskjold.

Het vliegtuig waar Hammarskjold in zat crashte in 1961 om onduidelijke redenen in Zambia.

Brügger en zijn team hebben onderzoek gedaan naar een blanke militie, het Zuid-Afrikaanse instituut voor maritiem onderzoek geheten.

Nepvaccins

Uit documenten die de filmmakers hebben opgediept blijkt dat deze groep, die werd gefinancierd door de CIA en de Britse inlichtingendiensten, het vliegtuig heeft laten crashen.

Het team van Brügger nam een interview af met een voormalig lid van de groep, Alexander Jones.

Jones beweert dat de huurlingengroep nepvaccins gebruikte om hiv te verspreiden in een poging de zwarte bevolking van Zuid-Afrika uit te roeien.

Sinistere experimenten

Hij zei verder dat de groep ook achter de moord op Hammarskjold zit.

“We waren in oorlog,” citeerde de New York Times hem. “Zwarte mensen in Zuid-Afrika waren de vijand.”

Jones claimde verder dat hij in de jaren negentig een bezoek heeft gebracht aan een onderzoekslab waar ‘sinistere experimenten’ werden gedaan met als doel om ‘de zwarte mens uit te roeien’.

[20 Minutes]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Richard
Richard
3 jaren geleden

Waarom zou je in God’s naam een volk willen uitroeien.. Damn de duivel is real. Er is sprake dat de ware Isrealiten de donkere gekleurde mensen waren.. It makes sense to exterminate gods favorite for the devil.

Elise
Elise
3 jaren geleden

Triest. Wat had het voor nut? Nieuw verdienmodel over medicatie?

Jelled
Jelled
3 jaren geleden

Natuurlijk is dat zo. Deze mensen werden doelbewust besmet. De medische wereld is ziekelijk. Overpopulatie en geld verdienen met vaccins. Afrika is zulk mooi continent maar wordt doelbewust gedestabilisereerd om het leeg te plunderen. Ongelijkheid is gecreëerd en de mensen worden doelbewust tegen elkaar opgezet.

Ik schaam mij voor de wandaden van de Westerse elite en zeg openlijk sorry voor de nalatigheid van onze mensen dat er niet tegen op getreden is. Ik hoop dat hier ooit een einde aan komt en er terug een rechtvaardig en eerlijk bestaan is.

Wist u dat Afrikaanse mensen doelbewust omgebracht worden om dan massa’s hectare grond goedkoop te kopen en de grondstoffen (bv tropisch hardhout) naar hier te versluizen.

Rob
Rob
3 jaren geleden

Ik heb wel eens horen zeggen dat ALLE ziektes in laboratoria zijn ontwikkeld. De natuur en het leven kennen blijkbaar geen ziektes dus kom je weer uit op de wereld van macht en controle. Ziekte maakt de mens zwak en dan is de mens gemakkelijk te controleren. Afrika is volgens sommigen domweg een testgebied wat virussen betreft. Maar er schijnen meer ziektes te zijn die doelgericht verspreid worden. De ziekte van Lyme wordt door teken verspreid maar die teken schijnen doelgericht geïnfecteerd te zijn met de ziekte. Biologische oorlogsvoering dus op de mens en als ik het goed begrepen heb zit het leger daar achter. En zo schijnen er meer ziektes op dergelijke manieren verspreid te worden. Dan gebeurt het dus niet alleen in Afrika maar Afrika lijkt wel het grootste gebied te zijn waar ze met ziektes en virussen aan het rotzooien geweest zijn.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

15
0
We lezen graag je reactie!x