Het Complot

Werden zwarte Zuid-Afrikanen doelbewust besmet met hiv? Deze documentaire blaast complottheorie nieuw leven in

Help door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zuid-Afrika kent de zwaarste hiv-epidemie ter wereld. Iedere dag raken zo’n 750 Zuid-Afrikanen besmet.

In de documentaire Cold Case Hammarskjold wordt uit de doeken gedaan hoe hiv werd verspreid onder de zwarte bevolking in Zuid-Afrika.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De documentaire is gemaakt door de Deense filmmaker Mads Brügger.

Blanke militie

De film gaat voornamelijk over het mysterie rond de dood van de voormalige Zweedse VN-secretaris-generaal Dag Hammarskjold.

Het vliegtuig waar Hammarskjold in zat crashte in 1961 om onduidelijke redenen in Zambia.

Brügger en zijn team hebben onderzoek gedaan naar een blanke militie, het Zuid-Afrikaanse instituut voor maritiem onderzoek geheten.

Nepvaccins

Uit documenten die de filmmakers hebben opgediept blijkt dat deze groep, die werd gefinancierd door de CIA en de Britse inlichtingendiensten, het vliegtuig heeft laten crashen.

Het team van Brügger nam een interview af met een voormalig lid van de groep, Alexander Jones.

Jones beweert dat de huurlingengroep nepvaccins gebruikte om hiv te verspreiden in een poging de zwarte bevolking van Zuid-Afrika uit te roeien.

Sinistere experimenten

Hij zei verder dat de groep ook achter de moord op Hammarskjold zit.

“We waren in oorlog,” citeerde de New York Times hem. “Zwarte mensen in Zuid-Afrika waren de vijand.”

Jones claimde verder dat hij in de jaren negentig een bezoek heeft gebracht aan een onderzoekslab waar ‘sinistere experimenten’ werden gedaan met als doel om ‘de zwarte mens uit te roeien’.

[20 Minutes]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Richard
Richard
4 jaren geleden

Waarom zou je in God’s naam een volk willen uitroeien.. Damn de duivel is real. Er is sprake dat de ware Isrealiten de donkere gekleurde mensen waren.. It makes sense to exterminate gods favorite for the devil.

Elise
Elise
4 jaren geleden

Triest. Wat had het voor nut? Nieuw verdienmodel over medicatie?

Jelled
Jelled
4 jaren geleden

Natuurlijk is dat zo. Deze mensen werden doelbewust besmet. De medische wereld is ziekelijk. Overpopulatie en geld verdienen met vaccins. Afrika is zulk mooi continent maar wordt doelbewust gedestabilisereerd om het leeg te plunderen. Ongelijkheid is gecreëerd en de mensen worden doelbewust tegen elkaar opgezet.

Ik schaam mij voor de wandaden van de Westerse elite en zeg openlijk sorry voor de nalatigheid van onze mensen dat er niet tegen op getreden is. Ik hoop dat hier ooit een einde aan komt en er terug een rechtvaardig en eerlijk bestaan is.

Wist u dat Afrikaanse mensen doelbewust omgebracht worden om dan massa’s hectare grond goedkoop te kopen en de grondstoffen (bv tropisch hardhout) naar hier te versluizen.

Rob
Rob
4 jaren geleden

Ik heb wel eens horen zeggen dat ALLE ziektes in laboratoria zijn ontwikkeld. De natuur en het leven kennen blijkbaar geen ziektes dus kom je weer uit op de wereld van macht en controle. Ziekte maakt de mens zwak en dan is de mens gemakkelijk te controleren. Afrika is volgens sommigen domweg een testgebied wat virussen betreft. Maar er schijnen meer ziektes te zijn die doelgericht verspreid worden. De ziekte van Lyme wordt door teken verspreid maar die teken schijnen doelgericht geïnfecteerd te zijn met de ziekte. Biologische oorlogsvoering dus op de mens en als ik het goed begrepen heb zit het leger daar achter. En zo schijnen er meer ziektes op dergelijke manieren verspreid te worden. Dan gebeurt het dus niet alleen in Afrika maar Afrika lijkt wel het grootste gebied te zijn waar ze met ziektes en virussen aan het rotzooien geweest zijn.

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x