Paranormaal

Is de mens gemaakt in een laboratorium? Officier vertelt wat hij zag tijdens het Stargate Project

Help door dit met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Stargate Project werd in 1978 in het leven geroepen door het Amerikaanse leger om onderzoek te doen naar parapsychologische fenomenen zoals remote viewing, telepathie, telekinese en helderziendheid.

Inmiddels zijn veel geheime documenten over het project openbaar gemaakt. Het is onduidelijk waarom het succesvolle project plotseling werd beëindigd.

Het Stanford Research Institute (SRI) en verschillende inlichtingendiensten experimenteerden met remote viewing.

Oorsprong van de mensheid

Eén van de mensen die deelnamen aan deze experimenten was Joseph McMoneagle. Hij was één van de meest succesvolle remote viewers.

Hij werd zelfs opgenomen in het Legioen van Verdienste, een Amerikaanse onderscheiding, omdat hij cruciale inlichtingen had aangeleverd die niet via andere bronnen verkregen konden worden.

Eén van de experimenten had betrekking op de oorsprong van de mensheid.

Laboratorium

Gedurende een 129 minuten durende sessie zag officier McMoneagle naar eigen zeggen een kustlijn van iets wat leek op een primitieve aarde, zo’n 30 tot 50 miljoen na het uitsterven van de dinosaurussen.

Langs de kust zag hij protomensen, harige dieren die rechtop liepen en die ongeveer 1,2 meter lang waren.

Hij kreeg de indruk dat ze daar waren neergezet. “Ze stamden niet af van eerdere soorten, maar waren gemaakt in een laboratorium,” zei hij.

Mensen

“Ik zie een laboratorium waar ze deze dieren maken met behulp van genen,” aldus McMoneagle tijdens de sessie. “Waarom zouden ze dat doen? Kunnen wij dat ook?”

“Het is alsof ze eieren maken door ze te injecteren met een mix van DNA of delen van genen,” klonk het.

Tegen het einde van de sessie zag hij hoe deze wezens steeds groter werden en over meer vermogens beschikten, en uiteindelijk mensen werden.

[Collective Evolution]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
54 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rob
rob
3 jaren geleden

Dat mensen gemaakt zijn is zeker maar dan in de laboratorium van het universum ,Dat is nu zo beetje een territorium geworden waarin alles afhangt van het overleven erin hier op deze bol aarde genoemd misschien is dat wel de bedoeling ervan een experiment met wezens wat zich mens noemt maar zich niet gedraagt als een echt mens of beter gezegd men moet zich die titel nog eigen maken de onechtheid moet nog vele beproevingen doorstaan om echt te zijn en te worden ..

Louise
Louise
3 jaren geleden

@ rob ? man man man het ziet er toch naar uit dat welk experiment dan ook, het is een mislukking geworden ….
Je kunt er om lachen of huilen , ze snappen helemaal niks van het aardse leven , ze snappen niet eens hoe ze in elkaar zitten, ze kennen hun eigen lichaam niet eens, ze overschreeuwen zichzelf …als kleuters slaan ze om zich heen om alsjeblieft gered te worden dus verzinnen ze God of goden…
Doe die ritssluiting eens open en kijk eens wat er allemaal in dat lichaam zit , en alles maar dan ook alles zit erin, zelfs God………..

salvar
salvar
3 jaren geleden

misschien moet het nog gebeuren.
iets klopt er niet.
de annunaki hebben ons geschapen?
god heeft ons geschapen?
de bijbel klopt wel of niet.
adam en eva en twee broers, de een sloeg de ander de hersens in en werd verbannen naar een dorp?
adam en eva waren de eerste mensen en kregen kain en abel.
dus er leefde al mensen anders kan je niet verbannen worden naar een dorp.
laten wij het er maar ophouden dat we gemaakt zijn door het universum.

Ron
Ron
3 jaren geleden

Wat staat er in Genesis?
De goden daalde op aarde neer en zagen dat het goud der aarde goed was.
In den beginne ontgonnen ze het zelf maar de klimatologische omstandigheden waren zwaar en daarom vroegen ze een willoos wezen te creëren die deze taak op zich kon nemen.
De Adam werd gecreëerd door een vrouwelijk wezen in een labo en nee Eva was niet zijn eerste vrouw.
Adam echter was niet willoos door een genetische fout en de mensheid later moest uitgeroeid worden vandaar de zondvloed. Diezelfde vrouw bracht echter de mens op de hoogte voor de zondvloed omdat ze niet wilde dat haar creatie met haar stukje DNA vernietigd werd vandaar de ark van Noach.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

54
0
We lezen graag je reactie!x