Homepagina » Mens en Dier » Soros heeft Europese rechters in zijn zak. Onderzoek legt omvangrijk schandaal bloot
soros
Foto: WeAreCEU CC BY 2.0 Wikimedia Commons

Soros heeft Europese rechters in zijn zak. Onderzoek legt omvangrijk schandaal bloot

Tientallen rechters van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens blijken afkomstig te zijn van linkse ngo’s, vooral de Open Society Foundations (OSF) van miljardair George Soros. Dat blijkt uit onderzoek van het European Center for Law and Justice (ECLJ) waar het Franse Valleurs actuelles over bericht.

Maar liefst 12 rechters van het Hof zijn gelinkt aan het OSF.

Het ECLJ onderzocht nog zes andere ngo’s, die allemaal gefinancierd blijken te worden door de organisatie van Soros.

Bijna 20 rechters van het Hof werkten voor deze zes ngo’s.

Ernstige twijfels

Het zal niemand verbazen dat de rechters vooral zaken van hun eigen ngo’s behandelden. Je kunt je haast afvragen wie Soros niet in zijn zak heeft.

Er zijn ernstige twijfels over de onpartijdigheid van de rechters en daarnaast lijkt het Hof, dat haar wil oplegt aan Europese volkeren en landen kan veroordelen, in strijd te werken met de regels die het zelf oplegt, aldus het ECLJ.

De OSF van Soros heeft een oorlogskas van 18 miljard dollar waarmee de organisatie een linkse strijd voert.

Erg kwalijk

Hij heeft elk niveau van de Amerikaanse politiek geïnfiltreerd en zet zich in om linkse activistische rechters te laten benoemen in de Verenigde Staten.

Mensen die hier vraagtekens bij zetten, krijgen het label ‘complottheoreticus’, ‘extreemrechts’ of ‘antisemiet’.

Professor Francois-Xavier Bellamy reageerde: “Het is onrustwekkend dat lobbyisten de wetten voorschrijven.”

Politiek en democratisch schandaal

De Franse oud-minister Philippe de Villiers voegde toe dat Soros veel machtiger is dan president Macron.

Fractievoorzitter Jerome Riviere van de Europese fractie Identiteit en Democratie sprak van ‘een politiek en democratisch schandaal’ en pleit voor een onderzoek.

[Sceptr]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
1 jaar geleden

wie geven we het label leipo?
1).soros
2). macron
3). merkel.
wie van de drie?

deze
deze
Reactie op  salvar
1 jaar geleden

je vergeet er 1 Sal !
en dat is ..
juist, die ene onderste te boven stenen man .. en laten we ze allen 4 ( en meerdere ) het label ENGBEKKen geven i.p.v. Leipo !
We moeten van dit soort mensen af die denken alles uit te kunnen vreten met de wereld

Het clubje van de partij des doods 66(6) is een trouwe dienaar van de rechtbank maffia

fijne dag verder in Eur-Opa

Tante Maart
Tante Maart
Reactie op  salvar
1 jaar geleden

Rutte mag niet ontbreken in dit rijtje.

deze
deze
Reactie op  Tante Maart
1 jaar geleden

tante Maart,

MAG ?? die KAN niet ontbreken in het Leger van de Crown !
Straks lopen al deze ” lijers ” rond met een mondkapje.. voorbeeldig naar timmerfrans die de paus uithangt in brussel met zijn groene baard… pppff wat worden we door een stel mafketels en engbekken voorgelogen, keer op keer
Zag overigens pas een foto van rutte met de zoon van dat enge ouwe dossiel.. dus de zaken gaan goed met het v e r k o p e n van ons land, wat feitelijk allang aan de orde is!

Over lijken gaan ze, zelfs je organen jatten ze uit je lijf als je niets aangeeft.. is maar 1 van de horrorwetten, want nu komt de verplichte SPUIIT vanwege het corona ding, wat volgens mij met 5G alles heeft te doen, over dik 2 maanden slaat hier het Oranje virus weer toe.. dat is echt een virus, maar die is gelukkig niet besmettelijk

fijne dag nog

Henk
Henk
1 jaar geleden

1 rechter nou ja dat kan misschien , 2 rechters is al heel raar , maar 20 rechters ho eens even daar is iets grondig mis mee .
Dit is infiltreren in politieke democratie’n . Omdat de 1 wat meer centjes heeft dan de ander .
Moet een grondig onderzoek naar komen .

Rob
Rob
1 jaar geleden

In feite is dat gelobby niets nieuws. Dat gebeurt al sinds na de tweede wereldoorlog. Het is altijd het kapitalisme geweest dat bepaalt. Het systeem dat we sinds ww2 is er op gebouwd om, vanaf het begin, langzaamaan steeds meer van de welvaart over te hevelen naar het kapitalisme. En vooral naar de top 1% van de wereld. Of zelfs naar de 1% van de 1%. En de vrijheden en belangen voor het volk worden ook al decennia lang langzaamaan afgebroken. Langzaam anders valt het teveel op. Mensen maken al decennia mee hoe we belazerd worden, hoe er eindeloos gelogen is enz en nog steeds gaat het gros naar de stembus om op de staat te stemmen, wat een corporatie is. Je kunt niet anders dan concluderen dat Nederlanders een dom volk zijn. Althans, een groot deel. Hopelijk gaan er straks werkelijk veranderingen plaats vinden waarover ook al een lange tijd wordt geschreven anders staan we straks massaal op straat en niet om te protesteren maar omdat we uit onze woningen bezuinigd zijn.

Pascal
Pascal
Reactie op  Rob
1 jaar geleden

Met 5G is dat niet meer langzaam. Als mensen wisten wat voor controle plus wapen deze technologie herbergt, dan zouden iedereen vandaag op straat in den haag schreeuwen van veront waardiging.

Rob
Rob
Reactie op  Pascal
1 jaar geleden

Ja, het is militaire technologie dus dat zegt al genoeg. Dezelfde frequenties als bij crowd control wapens. Maar waarom reageert niemand op 2G, 3G en 4G? 5G is dan misschien wel iets heel anders maar er werd ook al ergens geschreven dat ook de standaard van 4G etc naar beneden moet worden bijgesteld. Dat zou ook iets moeten zijn waarbij je moet nadenken. Die G’s moeten dan ook niet bepaald gezond zijn.

charlud
charlud
1 jaar geleden

Niet alleen bij het Europese Hof maar ook bij Nederlandse rechtbanken zie link van Nico van den Ham:
https://nicovandenham2.blogspot.com/2016/11/corrupte-rechtspraak-levert-elite.html

hadjemaar
hadjemaar
1 jaar geleden

In stappenplan Trump wordt deze geheid om zijn daden berecht?

Elise
Elise
1 jaar geleden

Sowieso is de EU illegaal. Niemand(gewone burgers) heeft kunnen stemmen over de invulling daarvan.(de meeste hebben sowieso tegen de EU gestemd) Het is opgezet door het bedrijfsleven/grootaandeelhouders.
“Normaal” zou het zijn geweest om bv. eerst een EU leger op te zetten. Of bv. regelgeving over arbeid(denk bv aan die poolse vrachtwagen chauffeurs/constructies, waardoor onze vrachtwagenchauffeurs de dupe van zijn geworden.(dit had je kunnen voorkomen met EU werkvergunningen enz.) Regels(eerlijke/normale) die we nodig hebben om de gewone mens te laten kunnen leven. Maar nee, is niet gebeurt, gevolg: alle gewone Europeanen naar de klote. Mede door stupide/onzin/onderdrukking regelgeving.
Maar goed, de EU is opgezet om een NWO op te zetten. Alleen door privatisering/technologie is dit goed gelukt. Private bedrijven geven geen fuck om mensen. Mensenrechten worden zwaar overschreden. Ook hier. Rechtstaat is er niet meer.
Conclusie: Ik vond een soeverein land toch prettiger om in te leven. Zoveel miljarden gaan er naar de EU, dat geld zou je kunnen gebruiken voor: sowieso om die achterlijke kostendelersnorm af te schaffen. De zorg/onderwijs enz. weer op orde krijgen.
Nu worden er van dat geld teveel achterlijke projectjes opgezet(subsidies).
Er zit totaal geen structuur in de EU. Het is ikke ikke ikke en de rest kan stikken.
Lijkt mij, dat de EU top zelf op het strafbankje moet gaan zitten. Ze hebben verzaakt om de gewone burger mee te nemen in hun plannetjes. Dat is sowieso al een grote crime/strafzaak.
Dit zal wel niet gebeuren, want er spelen nu weer andere “dubieuze” zaken.

Ron Jaspers
Ron Jaspers
1 jaar geleden

Die george soros heeft ook 226 e.p. leden van de E.U. omgekocht,hij zit ook achter de islamitische invasie naar europa.Ook zit hij achter de illegalen karavanen naar de amerikaanse grens.

johan den haag
johan den haag
1 jaar geleden

ER hoeft maar 1 Russische molecuul in het luchtruim van West Europa te hangen of de politiek en in hun jaszak de media, roept moord en brand.

Maar Soros, ach die mag alles, zit geen kwaad in. nu weten dus ook waarom

x

Check Also

stemmen

Waarom stemmen per post al vele jaren verboden is in Frankrijk

Sinds enkele dagen kunnen de eerste stemmen ...

merkel

Merkel weigert het coronavaccin van AstraZeneca, maar smeekt Duitsers om het te nemen

De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft gezegd ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

13
0
We lezen graag je reactie!x