Homepagina » Buitenland » 88-jarige man zakt in elkaar na coronavaccin en sterft
coronavaccin
Foto: Casa Rosada (Argentina Presidency of the Nation) CC BY 2.5 AR

88-jarige man zakt in elkaar na coronavaccin en sterft

Een 88-jarige Israëlische man is kort nadat hij zijn coronavaccin had ontvangen in elkaar gezakt. Hij werd vervolgens overgebracht naar de spoedeisende hulp van het Hadassah Mount Scopus-ziekenhuis in Jeruzalem. Daar probeerden spoedartsen hem tevergeefs te reanimeren. De artsen hebben de man kort na binnenkomst doodverklaard.

Het ziekenhuis heeft bevestigd dat hij gevaccineerd was tegen corona en benadrukte dat hij diverse onderliggende aandoeningen had, schrijft The Times of Israel. De man kreeg dinsdag de eerste dosis van het coronavaccin van Pfizer/BioNTech en zakte vervolgens thuis in elkaar.

Op maandag stierf ook een andere Israëlische man nadat hij het coronavaccin had ontvangen. De 75-jarige man uit Beet She’an raakte enkele uren na de prik buiten bewustzijn. Hij stierf vervolgens aan de gevolgen van een hartstilstand.

Anafylactische shock

Volgens het Israëlische ministerie van Volksgezondheid zijn er geen aanwijzingen dat zijn dood verband houdt met het vaccin. De man leed aan hartziekte en kanker, zei het ministerie. Er is wel een onderzoek ingesteld naar de dood van de man.

Daarnaast is maandag een man uit Jeruzalem naar de spoedeisende hulp gebracht nadat hij een uur na het vaccin last had gekregen van een ernstige allergische reactie. De man is verder gezond, maar is allergisch voor penicilline. Na het coronavaccin kreeg hij een anafylactische shock. Zijn toestand zou inmiddels ‘stabiel’ zijn.

[Times of Israel]
4.8 23 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
77 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Linda
Linda
3 maanden geleden

Als je ziek wordt krijg je standaard diagnose Corona. Krijg je HET vaccin en sterf je, dan heb je onderliggende problemen. Ben ik nou gek? 🤨

Josefien
Josefien
Reactie op  Linda
3 maanden geleden

Nee, zeker niet. De berichtgeving is manipulatief en veel mensen herkennen dit niet. Als je over een inhoudelijk thema/ feit aangaande corona spreekt en andere zetten je neer als complottheorist of wappie, weten ze dat je gelijk hebt en dat zij hun gelijk niet kunnen halen met inhoudelijke steekhoudende argumenten dus gaan ze je framen. In de hoop dat de inhoudelijke discussie stopt en je je aangevallen voelt. En als je hamert op het vergelijken van de werkelijke feiten, haken ze af. Zo vaak meegemaakt. Dan weet je dat jij het bij het goede eind hebt en dat zij er niets van weten of hun argumenten niet bijdragen aan hun gelijk.

salvar
salvar
Reactie op  Linda
3 maanden geleden

nee hoor je bent niet gek , dacht ik van mijzelf ook maar dat komt omdat je tussen een heleboel idioten leeft op dit moment.

doornbos
doornbos
Reactie op  salvar
3 maanden geleden

Waarvan akte!

Vraagtekentje
Vraagtekentje
Reactie op  Linda
3 maanden geleden

Nou Cojona heeft ons ook iets goeds gebracht, niemand overlijd nog aan ouderdom, en de griep is verdwenen.

Xje
Xje
Reactie op  Linda
3 maanden geleden

Dat snap ik dus ook niet! Heel vreemd…

Casper
Casper
Reactie op  Linda
3 maanden geleden

Opvallend inderdaad! En ook heel ironisch dat dit al de zoveelste oude persoon is. De ouderen die men probeert te ‘redden’ en ‘beschermen’.

TheTruth
TheTruth
Reactie op  Casper
3 maanden geleden

Die willen ze ook als eerste uitroeien daarom, helaas..

“Te redden en beschermen” tussen aanhalingstekens.

Rob
Rob
Reactie op  Linda
3 maanden geleden

Nee, je bent niet gek. Je ziet het goed. Zolang we nog rond lopen is het niks anders dan corona en iets anders is er niet meer. De wereld gaat alleen nog maar over corona. Als iemand dood gaat na de vaccinatie dan is corona ineens niet meer in beeld en zijn het de onderliggende oorzaken waar je aan dood gaat. De enige reden dat die dan ineens wel weer in beeld komen is om de agenda in te dekken dat je overbodig bent voor de elite. Je bent geen nuttige idioot meer dus moet je opgeruimd worden m.b.v. vaccinaties. Dat kunnen ze natuurlijk niet zo zeggen anders hangen ze morgen aan de dichtst bijzijnde boom. Maar het feit blijft dat mensen al heel lang met die onderliggende zaken hebben geleefd en sterven NA de vaccinatie. Ze hadden dus zo goed als zeker nog een hele tijd kunnen leven als ze niet gevaccineerd waren.

Jean-Marie
Jean-Marie
3 maanden geleden

Geef die anafylactische frikandel VERPLICHT aan de Jonge !!!!

R W
R W
Reactie op  Jean-Marie
3 maanden geleden

Haha anafylactische frikandel houden we erin 🙂

H. Vaes
H. Vaes
3 maanden geleden

Het ligt vooral niet aan het vaccin,
Nu zijn het….. wel …..hart en bloedvaten, kanker en andere ziektes waaraan men sterft.
Corona is in een slag uitgebannen. Hahahah.

Arnie.
Arnie.
3 maanden geleden

Ook in Zwitserland is al iemand overleden aan het vaccin, we kunnen hier niet meer van toeval praten.
https://www.n-tv.de/panorama/12-56-Schweizer-Behoerde-bestaetigt-Todesfall-nach-Corona-Impfung–article21626512.html

Edward
Edward
Reactie op  Arnie.
3 maanden geleden

Inderdaad weer 1: https://de.reuters.com/article/schweiz-covid-impfung-idDEKBN29415U
Het is echt een killer-vaccine !

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Arnie.
3 maanden geleden

geen toeval meer ? weet je wel hoeveel mensen ieder jaar gestorven zijn na de griep-vaccinatie ? wereldwijd duizenden. al vele jarenlang. nooit geen ophef over geweest. nu ineens wel ? waarom ?

Geoffrey
Geoffrey
3 maanden geleden

Misschien is het een geluk bij een ongeluk, dat NL de laatste is voor de vaccinatie-ronde! Hopelijk gaan de slapende schaapjes bij het lezen van dit bericht eindelijk eens over op de overlevingsmodus, waarbij overheid ineens een secundaire levensbehoefte wordt…

De ROVERHEID probeert zich als een virus al lang heel lang als ‘een primaire levensbehoefte sprookje’ door ons strot te rammen. Het zijn parasieten. Ik zich laat ze nog even hun eigen glazen ingooien…

Binnenkort zal het volk klaar zijn, dat wordt 2021. ONS JAAR! Ik las het laatst als een reactie: THE GREAT AWAKENING IS NEAR!

Regeringen zullen omver geworpen worden en mensen zullen stoppen met het betalen van belastingen. Het enige wat ons momenteel stopt is VERDEELHEID.

Zoek niet de verschillen, maar hetgeen wat ons allemaal verbind. Namelijk dat we allemaal slaaf zijn van dezelfde meesters die ons al ons hele leven brainwashen.

GA IN LIEFDE

Fons
Fons
Reactie op  Geoffrey
3 maanden geleden

Eindelijk iemand die verder kijkt/voelt als zijn neus lang is en hopelijk gaan dit meer mensen DURVEN lezen, maar niet met hun hoofd maar met hun HART!!!
LICHT en LIEFDE voor allen.

Vraagtekentje
Vraagtekentje
Reactie op  Geoffrey
3 maanden geleden

De slapende schaapjes lezen dit niet, die zitten aan de buis gekluisterd, voor het leugenjournaal en die lezen de fabeltjeskranten.

Christina
Christina
Reactie op  Vraagtekentje
3 maanden geleden

Ja, spijtig genoeg hebt u gelijk…

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Geoffrey
3 maanden geleden

Ik heb nu al verschillende keren de aankondiging voor the great awakening gezien of gelezen. Ik kijk al drie jaar oplettend om mij heen…ik zie niks wakker worden..iedereen slaapt toch nog altijd gewoon…zzzzzz…..

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 maanden geleden

Genocide !!
In 2008 heb ik gehoord over de NWO agenda (wereldwijde tirannie).. Eerst willen ze ouderen/gehandicapten/terminale zieken uitroeien.. daarna alle patriots!!..De rest wordt gechipt/Track & Trace/Covid-Paspoort.

Maar zover komt het (vervolg hitler agenda) niet…Ze gaan ten onder!!

hans
hans
Reactie op  Joyce Ramgatie
3 maanden geleden

de door u genoemde persoon was maar een kleine jongen wat dit aangaat ,hij moest er nog oorlog voor voeren.IK DRUK DIT BEWUST KINDERLIJK UIT. maar de gene die komen gaat heeft zijn organisatie al wereldwijd opgetuigd en werkt nu de details uit ,waar tragisch genoeg heel veel mensen zich VRIJWILLIG bij aan sluiten of zelfs aanmelden. nogmaals dit is heel in t kort en eenvoudig uitgelegd ,waarmee ik niet u bedoel want ik ben u al vaker tegengekomen en u behoort tot A categorie

ProAsfalt
ProAsfalt
3 maanden geleden

Ach, niets aan de hand.
Volgens de heer Hugo de J. is het eten van een frikadel net zo schadelijk of nog schadelijker.

Dubito
Dubito
Reactie op  ProAsfalt
3 maanden geleden

Om de hoek van de snackbar staat dan ook altijd een ambulance klaar.
Na het eten van de frikadel moet je doorgaans nog een halfuur bij de snackbar blijven zitten om te zien of er geen anafylactische shock plaatsvindt.
Binnenkort hangt in elke snackbar een AED (goedkoop te bestellen bij Aliexpress).
Nederland wordt veiliger met Hugo!

Henk R
Henk R
3 maanden geleden

Gaat goed zo. Al 2 doden uit 1 plaats en natuurlijk is het toeval. Het ligt natuurlijk niet aan dit vaccin. En de ema heeft alleen maar een goedkeuring gegeven ,om het op de bevolking te testen. Wie er nu nog in de rij gaat staan met z’n opgestroopte mouw. Ach ja, als je er van houd proefkonijn te zijn , ga dan vooral je gang. Hoop trouwens wel dat dit soort berichten bij onze verpleegkundigen komt, dan zullen er weinig nog zijn die zich nog willen laten vaccineren. Ook als ze gedwongen worden ,op straffe van ontslag. Hebben we zo geen verpleegkundigen meer in het ziekenhuis.

alexander
alexander
3 maanden geleden

Ja,aan het vaccin kun je niet doodgaan als je dood gaat is het te wijten aan onder liggende ziektes, waarom werd die man dan nog gevaccineerd.Iedereen sterft aan corrona met of zonder onderliggende ziektes hier speelt het geen rol het is cojona de killervirus.Met een vaccin ga je gewoon sneller dood.https://www.deagel.com/forecast

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  alexander
3 maanden geleden

Ik heb ook al eerder op deze site rondgekeken.

Voorspelling populatie 2025:

USA: van 326 miljoen >>> 99 miljoen (- 70%)
UK: van 65 miljoen >>> 14 miljoen (-78%)
Germany: van 80 miljoen >>> 28 miljoen (-65%)

De meesten van ons (NL) mogen blijkbaar blijven leven.
Van 17 miljoen >>> 16 miljoen (-6%)

Voor het hele verhaal (nogmaals):

https://www.deagel.com/forecast

Alberto
Alberto
3 maanden geleden

Bejaarde man reed met hoge snelheid tegen een boom en overleed. Volgens de lokale overheden is er geen relatie tussen overlijden en het ongeval, de man zou allergisch geweest zijn voor bomen.

Xje
Xje
Reactie op  Alberto
3 maanden geleden

😂 🤣 😂 🤣 😂 🤣 😂

x

Check Also

pfizer

Voormalig vicepresident Pfizer trekt aan alarmbel: ‘Ze willen jou en je familie doden’

De overheid liegt over de coronavarianten en ...

wor

World Economic Forum: het oude normaal komt nooit meer terug!

De globalistische denktank van Klaus Schwab, het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

77
0
We lezen graag je reactie!x