BuitenlandCorona

88-jarige man zakt in elkaar na coronavaccin en sterft

Help mee door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een 88-jarige Israëlische man is kort nadat hij zijn coronavaccin had ontvangen in elkaar gezakt. Hij werd vervolgens overgebracht naar de spoedeisende hulp van het Hadassah Mount Scopus-ziekenhuis in Jeruzalem. Daar probeerden spoedartsen hem tevergeefs te reanimeren. De artsen hebben de man kort na binnenkomst doodverklaard.

Het ziekenhuis heeft bevestigd dat hij gevaccineerd was tegen corona en benadrukte dat hij diverse onderliggende aandoeningen had, schrijft The Times of Israel. De man kreeg dinsdag de eerste dosis van het coronavaccin van Pfizer/BioNTech en zakte vervolgens thuis in elkaar.

Op maandag stierf ook een andere Israëlische man nadat hij het coronavaccin had ontvangen. De 75-jarige man uit Beet She’an raakte enkele uren na de prik buiten bewustzijn. Hij stierf vervolgens aan de gevolgen van een hartstilstand.

Anafylactische shock

Volgens het Israëlische ministerie van Volksgezondheid zijn er geen aanwijzingen dat zijn dood verband houdt met het vaccin. De man leed aan hartziekte en kanker, zei het ministerie. Er is wel een onderzoek ingesteld naar de dood van de man.

Daarnaast is maandag een man uit Jeruzalem naar de spoedeisende hulp gebracht nadat hij een uur na het vaccin last had gekregen van een ernstige allergische reactie. De man is verder gezond, maar is allergisch voor penicilline. Na het coronavaccin kreeg hij een anafylactische shock. Zijn toestand zou inmiddels ‘stabiel’ zijn.

[Times of Israel]

4.8 23 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
77 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Linda
Linda
2 jaren geleden

Als je ziek wordt krijg je standaard diagnose Corona. Krijg je HET vaccin en sterf je, dan heb je onderliggende problemen. Ben ik nou gek? ?

Jean-Marie
Jean-Marie
2 jaren geleden

Geef die anafylactische frikandel VERPLICHT aan de Jonge !!!!

H. Vaes
H. Vaes
2 jaren geleden

Het ligt vooral niet aan het vaccin,
Nu zijn het….. wel …..hart en bloedvaten, kanker en andere ziektes waaraan men sterft.
Corona is in een slag uitgebannen. Hahahah.

Arnie.
Arnie.
2 jaren geleden

Ook in Zwitserland is al iemand overleden aan het vaccin, we kunnen hier niet meer van toeval praten.
https://www.n-tv.de/panorama/12-56-Schweizer-Behoerde-bestaetigt-Todesfall-nach-Corona-Impfung–article21626512.html

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

77
0
We lezen graag je reactie!x