Homepagina » UFO » Star Destroyer gevonden op Mars? ‘Gecrashte UFO’ doet denken aan beroemd schip uit Star Wars
Star Destroyer gevonden op Mars? 'Gecrashte UFO' doet denken aan beroemd schip uit Star Wars

Star Destroyer gevonden op Mars? ‘Gecrashte UFO’ doet denken aan beroemd schip uit Star Wars

Op een foto die is gemaakt door Marsrover Curiosity is een object te zien dat volgens sommigen erg lijkt op een Imperial Star Destroyer uit Star Wars. Het ‘schip’ zou zo’n 2,5 tot 3 meter breed zijn en ruimte bieden aan enkele passagiers.

Iedereen die Star Wars heeft gezien zal de overeenkomsten zien tussen het object en de beruchte Star Destroyers. De typische wigvorm van dit schip heeft ervoor gezorgd dat het één van de meest herkenbare grote ruimteschepen is uit het Star Wars-universum. De fictieve schepen zijn echter 500 keer zo groot als het object op Mars.

Er is slechts één foto van het ‘schip’ gemaakt. Normaal maakt Curiosity meerdere foto’s van elk gebied, maar dit keer niet. Alien-zoekers hopen dat er binnenkort nog meer beelden van hetzelfde gebied komen.

Star Destroyer gevonden op Mars? 'Gecrashte UFO' doet denken aan beroemd schip uit Star Wars

De ‘gecrashte UFO’ op Mars (www.ufosightingsdaily.com)

Eerder werd op een foto van Curiosity een gestalte ontdekt die erg leek op een vrouw in avondjurk. Wie de ingezoomde beelden goed bekeek kon er eigenlijk niet omheen: er was duidelijk het silhouet van een vrouw te zien.

Wat ook zou kunnen, is dat de foto lijkt op een vrouw. Een fenomeen dat we kennen als pareidolia: wanneer mensen denken iets te herkennen in onduidelijk beeld. We zijn ingesteld op het herkennen van patronen, ook als deze er niet zijn. Wat denk jij? Ligt er volgens jou een gecrashte UFO op het Marsoppervlak? Denk er dan aan dit artikel te delen op Facebook.

[RT]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
x

Check Also

trump

Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

ufo's

Zijn dit de echte redenen waarom de Amerikaanse overheid zo geheimzinnig doet over UFO’s?

Lange tijd werd er lacherig gedaan over ...

>