UFO

Star Destroyer gevonden op Mars? ‘Gecrashte UFO’ doet denken aan beroemd schip uit Star Wars

Help mee door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op een foto die is gemaakt door Marsrover Curiosity is een object te zien dat volgens sommigen erg lijkt op een Imperial Star Destroyer uit Star Wars. Het ‘schip’ zou zo’n 2,5 tot 3 meter breed zijn en ruimte bieden aan enkele passagiers.

Iedereen die Star Wars heeft gezien zal de overeenkomsten zien tussen het object en de beruchte Star Destroyers. De typische wigvorm van dit schip heeft ervoor gezorgd dat het één van de meest herkenbare grote ruimteschepen is uit het Star Wars-universum. De fictieve schepen zijn echter 500 keer zo groot als het object op Mars.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Er is slechts één foto van het ‘schip’ gemaakt. Normaal maakt Curiosity meerdere foto’s van elk gebied, maar dit keer niet. Alien-zoekers hopen dat er binnenkort nog meer beelden van hetzelfde gebied komen.

Star Destroyer gevonden op Mars? 'Gecrashte UFO' doet denken aan beroemd schip uit Star Wars
De ‘gecrashte UFO’ op Mars (www.ufosightingsdaily.com)

Eerder werd op een foto van Curiosity een gestalte ontdekt die erg leek op een vrouw in avondjurk. Wie de ingezoomde beelden goed bekeek kon er eigenlijk niet omheen: er was duidelijk het silhouet van een vrouw te zien.

Wat ook zou kunnen, is dat de foto lijkt op een vrouw. Een fenomeen dat we kennen als pareidolia: wanneer mensen denken iets te herkennen in onduidelijk beeld. We zijn ingesteld op het herkennen van patronen, ook als deze er niet zijn. Wat denk jij? Ligt er volgens jou een gecrashte UFO op het Marsoppervlak? Denk er dan aan dit artikel te delen op Facebook.

[RT]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x