Het Complot

Advocaat uit Seattle moest tijdmachines testen voor de overheid (video)

Help ons door dit met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vanaf 2004 komt advocaat Andrew Basiago uit Seattle er openlijk voor uit dat hij op 7-jarige leeftijd deelnam aan Project Pegasus, een geheim Amerikaans overheidsprogramma dat onder Darpa experimenteerde met teleportatie en tijdreizen.

“Ze trainden kinderen samen met volwassenen zodat ze de mentale en fysieke effecten van tijdreizen op kinderen konden testen,” vertelde Basiago aan de Huffington Post.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Kinderen hadden het voordeel dat ze zich gemakkelijk konden aanpassen aan de inspanningen om tussen het verleden, heden en de toekomst te reizen,” ging hij verder.

Exopolitiek

Afgelopen jaar schreef natuurkundige Shengwang Du uit Hong Kong een paper waarin hij concludeerde dat tijdreizen onmogelijk is omdat niets sneller kan gaan dan de lichtsnelheid, aldus de Los Angeles Times.

Basiago kan rekenen op bijval van advocaat Alfred Webre. Hij is gespecialiseerd in exopolitiek, de politieke implicaties omtrent een buitenaardse aanwezigheid op aarde. Webre zei dat teleportatie en tijdreizen al 40 jaar bestaan, maar door het Amerikaanse ministerie van Defensie meer worden gebruikt voor het vervoeren van goederen en diensten over grote afstanden.

“Het is een goedkope, natuurvriendelijke vorm van transportatie,” legde Webre uit. “Defensie beschikt er al 40 jaar over en (oud-minister van Defensie) Rumsfeld gebruikte het om troepen naar het slagveld te transporteren.”

Nikola Tesla

Basiago heeft naar eigen zeggen acht verschillende tijdreistechnologieën uitgetest in de tijd dat hij betrokken was bij het programma. Eén van de tijdmachines was gebaseerd op documenten die in januari 1943 in het appartement van Nikola Tesla in New York zouden zijn gevonden.

“De machine bestond uit twee grijze elliptische armen van 2,5 meter hoog die 3 meter uit elkaar stonden,” zei Basiago. “Daartussen bevond zich een glimmend doek van wat Tesla ‘stralingsenergie’ noemde. Deze energie wordt overal aangetroffen in het universum en beschikt over de mogelijkheid om tijdruimte te buigen.”

Stralingsenergie

Proefpersonen sprongen door dit veld van stralingsenergie in een tunnel. Wanneer deze tunnel sloot bevonden de deelnemers zich op de eindbestemming. Het ene moment voelde je je alsof je met grote snelheid voortbewoog, het andere moment leek je helemaal niet te bewegen terwijl het universum om je locatie heen leek te zijn gevouwen, aldus Basiago.

Basiago is naar eigen zeggen te zien in een foto van Abraham Lincoln die in 1863 in Gettysburg is genomen. Hij was ook aanwezig bij de aanslag op diens leven. Hij hoorde het schot en was getuige van de commotie die erna ontstond.

Parallelle realiteiten

“Elk bezoek aan het verleden was weer anders,” merkte Basiago op. “Het leek alsof ze ons naar parallelle realiteiten of tijdslijnen stuurden. Terwijl we steeds vaker naar het verleden reisden kwam ik tot twee keer toe mezelf tegen.”

Met behulp van een bepaald soort holografische technologie was Basiago in staat zowel fysiek als virtueel terug naar het heden te reizen. “Als we langer dan 15 minuten in het hologram stonden viel het in elkaar en na 60 seconden in een veld van supergeladen deeltjes te hebben gestaan waren we weer terug in het heden,” legde hij uit.

Onlangs gaven Basiago en Webre een lezing in Vancouver die gericht was op de noodzaak om dergelijke technologieën vrij te geven. Webre wil in eerste instantie de grote steden ontlasten omdat veel verkeer overbodig zou worden.

Er zijn ook risico’s verbonden aan de technologie. Zo kwam één van de kinderen tijdens Project Pegasus in de begindagen van het programma enkele seconden eerder aan dan zijn benen. Webre merkte op dat dergelijke problemen sindsdien niet meer zijn voorgekomen. Er moet volgens hem ook strikte controle komen op teleportatie om te voorkomen dat het wordt gebruikt voor politieke en economische controle of illegale bewaking.

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd: Witte Huis ontkent dat de CIA Obama naar Mars teleporteerde

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieter H
Pieter H
11 jaren geleden

Eerlijk gezegd geloof ik hier niks van (maarja, wie ben ik)want ik vraag me namelijk af hoe ze de eind bestemming bepalen. Theoretisch is het wel mogelijk, maar ik denk dat moeder natuur het gewoon niet toestaat vanwege de vele paradoxen die zullen ontstaan. maarja, again, wie ben ik :-). Of, zou je mischien naar een ander dimensie gaan? dat zou nog kunne mischien.

Back to top button
1
0
We lezen graag je reactie!x