CoronaBinnenland

Statisticus na 90 weken cijfers verzamelen: ‘Dit zou alle alarmbellen moeten laten rinkelen’

Help ons door deze informatie met kennissen op je socials te delen!

In de laatste weken van januari was er in Nederland geen oversterfte meer. Het is voor het eerst in ongeveer een jaar dat meerdere weken geen oversterfte is geregistreerd, blijkt uit cijfers van het CBS.

In heel 2022 was er sprake van een forse oversterfte. In totaal overleden 14.500 mensen meer dan verwacht. Volgens diverse onderzoekers bestaat in de Nederlandse bevolking een verhoogde kans op overlijden in de weken volgend op coronavaccinatie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Statistische dooddoener

Statisticus Herman Steigstra heeft een grafiek gemaakt waarin het verband is te zien tussen zijn prognose en de daadwerkelijke oversterfte. De correlatiecoëfficiënt is 85 procent. Dat is extreem hoog, aldus Steigstra, die op 1 maart 2021 is begonnen met het verzamelen van cijfers.

Er zijn veel mensen kort na vaccinatie overleden. Vaak wordt dan gezegd dat correlatie geen causaliteit is. Dat is volgens Steigstra een statistische dooddoener. “Als je niets weet over de achtergrond van de cijfers, geeft de correlatie geen uitsluitsel over de richting. Maar het cijfermatige verband blijft!” schrijft hij in een Twitter-draad.

Crimineel

“Er is een zeer sterk verband tussen vaccinatie en oversterfte. Het zou crimineel zijn dit verband weg te zetten met de loze kreet: ‘Correlatie is geen causaliteit’. Dat getuigt alleen maar van gebrek aan statistisch inzicht,” benadrukt hij.

De hoge correlatie van 85 procent zou volgens hem alle alarmbellen moeten laten rinkelen. “Dooddoeners zijn niet meer aan de orde. Het moet onderzocht worden. Vaccinatieschade is met stip de eerste kandidaat om de oversterfte te verklaren. Maar het zal wel niet mogen van minister Kuipers,” verzucht Steigstra.

4.9 148 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

108 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
hans
hans
1 jaar geleden

geen oversterfte? dat zou fijn zijn.
maar mortuaria hebben het nog nooit zo druk gehad!
ik geloof niet zo veel meer tegenwoordig, maar ik geloof wel dat we in maart het tuig weg kunnen stemmen.

Jaap
Jaap
1 jaar geleden

Opnieuw verband ‘vaccinaties’ en dood.
Pharma=een eugenetische methodiek van ‘elites’ die eugenetica aanhangen op de meest gewetenloze wijze.
Waarom?
Kijk naar
Childrens Health Defence; Vera Sherav: Never again. 5-delige docu, die aantoont dat dezelfden die achter de holocaust en wo2 zaten, het nu weer flikken op een nog meer doortrapte wijze. This time, we’re all Jews.

Annette
Annette
1 jaar geleden

Maar NATUURLIJK zou dit tot op de bodem uitgezocht moeten worden, zou de onderste steen boven moeten komen!

Maar…. WIJ weten OOK dat dat niet zal gaan gebeuren. Want dat is natuurlijk informatie, die de onnozele Nederlandse bevolking NIET mag weten.

Stel je eens voor, WAT er zou gebeuren als miljoenen mensen zouden horen, dat ze veranderd zijn in tikkende tijdbommen, met een grote kans op hartproblemen, kanker en noem maar op.

En, heel eerlijk, WAT is het voordeel om mensen uit hun slaap te halen en daadwerkelijk de waarheid te vertellen?

De schade is al veroorzaakt en DONE IS DONE!

Het enige voordeel hiervan zou WEL zijn, dat mensen onder geen beding opnieuw naar het “vaccinatie” centrum zouden gaan.

Wat ik trouwens mis in dit verhaal is, dat ik begrepen had, dat voor de statistieken je pas na één of twee weken NA “vaccinatie” officieel gevaccineerd was.

Dat vond en vind ik nog steeds een belachelijke redenatie, omdat in mijn optiek gevaccineerd zijn ingaat op het moment dat dat daadwerkelijk plaatsvindt. Maar wie ben ik?

Dat betekent in concreto dat ALLE mensen, die binnen 2 weken na de experimentele gentechinjectie kwamen te overlijden, voor de statistieken NIETS te maken had met de prik. Heel geraffineerd en vals gedocumenteerd.

Herman Steigstra heeft fantastisch werk gedaan, maar het hele rapport zal, net zoals de affaire met de ramp van de MH17, in de grote doofpot verdwijnen.

Rene
Rene
1 jaar geleden

En nog steeds dagelijks de oproep op radio en tv om je laten prikken ,schaam je dood kuipers en al het andere vaccin tuig.

Back to top button
108
0
We lezen graag je reactie!x