UFO

UFO-expert Max Spiers sms’te moeder vlak voor dood: “Als er iets met me gebeurt, ga dan op onderzoek uit”

Help door dit met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Max Spiers, een Britse ufoloog en complottheoreticus, stuurde zijn moeder enkele dagen voor zijn dood eerder dit jaar een sms waarin stond: “Als er iets met me gebeurt, ga dan op onderzoek uit.”

Spiers (39) werd in juni dood gevonden in Polen. De lokale autoriteiten zeggen dat hij een natuurlijke dood is gestorven, maar zijn moeder vertelde aan journalisten dat ze twijfels heeft.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Hij was bekend in de wereld van complottheoretici en was uitgenodigd voor een conferentie in Polen,” zei Vanessa Bates. “Hij logeerde bij een vrouw die hij nog niet zo lang kende en zij vertelde me dat ze hem dood op de bank had gevonden.”

Doelwit

“Ik denk dat Max zijn neus in duistere zaakjes had gestoken en ben bang dat iemand hem dood wilde hebben,” voegde ze toe.

Op internet wordt druk gespeculeerd over zijn dood. Scott Waring van UFO Sightings Daily vertelde aan Metro: “Dit is echt vreemd. Het lijkt erop dat UFO-onderzoekers nu het doelwit zijn, waarschijnlijk om ervoor te zorgen dat er minder informatie wordt gelekt aan het publiek.”

Gezond

Journalist Nick Pope, die jarenlang voor het Britse ministerie van Defensie onderzoek deed naar UFO’s, zei op Twitter dat de dood van Max Spiers een tragedie was, maar voegde toe dat de Britse overheid geen UFO-onderzoekers doodt.


Bates zei dat haar zoon gezond was en een goede conditie had. “Het enige wat ik heb is een overlijdensakte van de Poolse autoriteiten waarin staat dat hij een natuurlijke dood is gestorven, maar dat er geen lijkschouwing is verricht. Hoe kunnen ze dat dan weten?”

Zijn moeder zei dat ze ook weigeren om het papierwerk vrij te geven, omdat ze geen geschreven toestemming heeft. “Dat is toch absurd? Ik zal blijven vechten om de waarheid boven tafel te krijgen,” zei ze.

[MailOnline, Telegraph]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
atomnics
atomnics
7 jaren geleden

Max Spiers ja ik heb veel interviews van hem beluisterd en ben het grotendeels wel met hem eens. ik raad dan ook iedereen aan om hem aan te horen wat hij te vertellen heeft. ik persoonlijk vind het zeer waardevolle informatie. feitelijk is het niks nieuws onder zon. Alleen zijn vele mensen het vergeten hoe het ookal weer was het is een kwestie van herinneren. herinner vooral wie je bent dat is het belangrijkst dan valt alles vanzelf wel op zijn plek.

Max Spiers ik ken hem niet persoonlijk maar ik heb zeker weten genoten van zijn kennis die hij gewoon wilde delen niet meer en niet minder. je dient zelf te gaan filteren wat voor jouw goed en slecht, waarheid, leugen is. ik persoonlijk luister naar mijn hart die weg is voor mij het duidelijkst niet altijd even leuk maja balans moet er zijn.

Johan
Johan
7 jaren geleden

Is het niet zo dat er bij overlijden in het buitenland altijd lijkschouwing wordt verricht?

Denk.na
Denk.na
7 jaren geleden

Er werd een autopsie op zijn lichaam uitgevoerd na repatriëring naar Engeland. Dus misschien eerst even wachten totdat het rapport daarvan beschikbaar is, voordat er allerlei voorbarige conclusies worden getrokken en nieuwe complottheoriën worden verzonnen?

Heleen
Heleen
7 jaren geleden

Ja uiteraard is er een lijkschouwing geweest,maar de uitslag zal niet in de media terecht komen.

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x