Buitenaards

Sovjetministerie legde contact met buitenaardse beschaving

Help mee door dit artikel met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Sovjetministerie van Defensie werkte aan een geheim project dat was gericht op de creatie van een supermens met paranormale vermogens.

Een groep wetenschappers probeerde in contact te komen met een buitenaardse beschaving. Het toenmalige projecthoofd deelde voor het eerst enkele details met de pers.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De gepensioneerde luitenant-generaal Alexei Savin, lid van de Russische Academie van Natuurwetenschappen en jarenlang werkzaam voor het ministerie van Defensie van de Sovjet-Unie, zei dat een groep onderzoekers van de Generale Staf van de Russische strijdkrachten in de jaren tachtig contact probeerde te leggen met afgezanten van een andere beschaving.

Bekentenis

De Russische Pravda merkt op dat geen van de journalisten verbaasd opkeek, maar vooral blij was met de ‘bekentenis’.

Majoor-generaal Vasili Jeremenko, tevens lid van de Academie van Veiligheid, Defensie en Justitie, stond de pers als eerste te woord. In de Sovjettijd diende Jeremenko in de geheime dienst KGB en overzag hij de luchtmacht en de ontwikkeling van luchtvaarttechnologie. Het was onder meer zijn taak om informatie van de luchtmacht over ongeïdentificeerde vliegende objecten te verzamelen. In die tijd was er volgens Jeremenko veel informatie voorhanden over dergelijke onbekende objecten.

Raketeenheden kregen speciale instructies mee indien er UFO’s werden gesignaleerd. Tussen 1983 en 1984 verrichten de KGB en het ministerie van Defensie op het oefenterrein van de Russische Academie van Wetenschappen in Vladimirovka een grootschalig paranormaal onderzoek. Experts waren toen al tot de conclusie gekomen dat UFO’s vaak verschenen op plaatsen waar wapens werden getest of waar militair materieel aanwezig was.

“In Vladimirovka hebben we geleerd hoe we UFO’s konden oproepen. Als we het aantal militaire vluchten opvoerden en materieel verplaatsten, verschenen er onherroepelijk UFO’s,” legde Jeremenko uit. Na zes maanden onderzoek kwam men tot drie conclusies.

  • De moderne wetenschap kan paranormale fenomenen nog niet identificeren
  • De objecten zouden Amerikaanse of Japanse verkenningstoestellen kunnen zijn
  • De objecten zouden van een buitenaardse beschaving afkomstig kunnen zijn

Het ministerie hield zich ook bezig met een programma dat was gericht op de creatie van een supermens. De wetenschapsraad van het programma werd geleid door Natalja Bekhtereva (foto). Tot haar dood was zij wetenschappelijk directeur van het Instituut Menselijk Brein van de Russische Academie van Wetenschappen.

Buitenaards schip

Meer dan 200 gerenommeerde wetenschappers uit het hele land deden mee aan het programma. “Tijdens het onderzoek kwamen we tot de conclusie dat een mens een energie- en informatiesysteem is dat informatie van buitenaf ontvangt. Dit is precies de reden waarom een mens over paranormale vermogens kan beschikken,” lichtte Savin toe.

Het programma bestond uit drie verschillende groepen: een groep wetenschappers, een groep militairen en een groep vrouwen. De vrouwen bereikten het meest, aldus Savin. Ze wilden contact maken met afgezanten van een andere beschaving en dat lukte. Volgens Savin was een speciale methode ontwikkeld zodat het menselijk brein contact kon maken met de afgezanten. Het menselijk brein werd in feite afgestemd op een bepaalde frequentie, net als een radio. Er kwam geen hypnose aan te pas en er werden geen drugs gebruikt. De wetenschappers hadden ook een speciaal systeem ontworpen om hallucinaties te onderscheiden van echte ervaringen.

Zes participanten kregen fysiek contact. Twee van hen bezochten zelfs een buitenaards schip. Volgens luitenant-generaal Savin laten afgezanten van buitenaardse beschavingen zich langzaam maar zeker steeds vaker zien en geven ze stukje bij beetje meer informatie vrij.

Ze vertelden de wetenschappers over hun overheden en onderwijssysteem. Ze deelden een lijst met materialen die nodig waren voor de diagnose en behandeling van verschillende ziekten. In hun ogen waren mensen net kleine kinderen. “Ze waren niet geïnteresseerd in een dialoog omdat onze beschaving daar nog te jong voor is,” legde Savin uit. “Omdat we zelf ook onderdeel uitmaken van het universum kunnen we onszelf en andere beschavingen schade toebrengen met onze dwaze acties en daarom waken ze over ons.”

Nieuwe uitdagingen

De communicatie met buitenaardse intelligenties hield enige jaren aan tot de politiek zich ermee bemoeide. In 1993 werd de studie geschrapt en de eenheid ontbonden. Savin wist de hand te leggen op een aantal documenten en foto’s die worden bewaard in het archief van het ministerie van Defensie.

“Vier jaar geleden probeerden we het experiment te herhalen en dat lukte,” zei Savin. Tot op de dag van vandaag gaat het werk door. Pravda vroeg Savin waarom de informatie nu wordt gedeeld met de pers. “Waarom moeten we iets verborgen houden voor de mensen? Ze moeten zich voorbereiden op nieuwe uitdagingen,” antwoordde hij.

Bron: Pravda.ru

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Abel
Abel
11 jaren geleden

Disclosure.

max1
max1
11 jaren geleden

Ik heb zelf de indruk dat de Russen een grote rol gaan spelen in de hopelijk snel komende bekendmaking van buitenaards leven. Zie ook de uitlatingen van Medvedev en de veel grotere openheid ven Russische kosmonauten op dit gebied. Ik denk dat we van de Amerikanen weinig kunnen verwachten, gezien de doofpotmentaliteit die daar helaas heerst.

silversurfer
silversurfer
11 jaren geleden

Disclosure

Redice
Redice
11 jaren geleden

@#2:
de amerikanen zouden alles voor zichzelf houden (de overheid) om de rest van de wereld er mee te kunnen onderwerpen/onderdrukken want dat is amerika’s enige doel: wereldheerschappij dus vanuit die kant moeten we geen bijzonderheden op gebied van disclosure verwachten

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x