Homepagina » Buitenaards » Sovjetministerie legde contact met buitenaardse beschaving
Sovjetministerie legde contact met buitenaardse beschaving

Sovjetministerie legde contact met buitenaardse beschaving

Het Sovjetministerie van Defensie werkte aan een geheim project dat was gericht op de creatie van een supermens met paranormale vermogens.

Een groep wetenschappers probeerde in contact te komen met een buitenaardse beschaving. Het toenmalige projecthoofd deelde voor het eerst enkele details met de pers.

De gepensioneerde luitenant-generaal Alexei Savin, lid van de Russische Academie van Natuurwetenschappen en jarenlang werkzaam voor het ministerie van Defensie van de Sovjet-Unie, zei dat een groep onderzoekers van de Generale Staf van de Russische strijdkrachten in de jaren tachtig contact probeerde te leggen met afgezanten van een andere beschaving.

Bekentenis

De Russische Pravda merkt op dat geen van de journalisten verbaasd opkeek, maar vooral blij was met de ‘bekentenis’.

Majoor-generaal Vasili Jeremenko, tevens lid van de Academie van Veiligheid, Defensie en Justitie, stond de pers als eerste te woord. In de Sovjettijd diende Jeremenko in de geheime dienst KGB en overzag hij de luchtmacht en de ontwikkeling van luchtvaarttechnologie. Het was onder meer zijn taak om informatie van de luchtmacht over ongeïdentificeerde vliegende objecten te verzamelen. In die tijd was er volgens Jeremenko veel informatie voorhanden over dergelijke onbekende objecten.

Raketeenheden kregen speciale instructies mee indien er UFO’s werden gesignaleerd. Tussen 1983 en 1984 verrichten de KGB en het ministerie van Defensie op het oefenterrein van de Russische Academie van Wetenschappen in Vladimirovka een grootschalig paranormaal onderzoek. Experts waren toen al tot de conclusie gekomen dat UFO’s vaak verschenen op plaatsen waar wapens werden getest of waar militair materieel aanwezig was.

“In Vladimirovka hebben we geleerd hoe we UFO’s konden oproepen. Als we het aantal militaire vluchten opvoerden en materieel verplaatsten, verschenen er onherroepelijk UFO’s,” legde Jeremenko uit. Na zes maanden onderzoek kwam men tot drie conclusies.

 • De moderne wetenschap kan paranormale fenomenen nog niet identificeren
 • De objecten zouden Amerikaanse of Japanse verkenningstoestellen kunnen zijn
 • De objecten zouden van een buitenaardse beschaving afkomstig kunnen zijn

Het ministerie hield zich ook bezig met een programma dat was gericht op de creatie van een supermens. De wetenschapsraad van het programma werd geleid door Natalja Bekhtereva (foto). Tot haar dood was zij wetenschappelijk directeur van het Instituut Menselijk Brein van de Russische Academie van Wetenschappen.

Buitenaards schip

Meer dan 200 gerenommeerde wetenschappers uit het hele land deden mee aan het programma. “Tijdens het onderzoek kwamen we tot de conclusie dat een mens een energie- en informatiesysteem is dat informatie van buitenaf ontvangt. Dit is precies de reden waarom een mens over paranormale vermogens kan beschikken,” lichtte Savin toe.

Het programma bestond uit drie verschillende groepen: een groep wetenschappers, een groep militairen en een groep vrouwen. De vrouwen bereikten het meest, aldus Savin. Ze wilden contact maken met afgezanten van een andere beschaving en dat lukte. Volgens Savin was een speciale methode ontwikkeld zodat het menselijk brein contact kon maken met de afgezanten. Het menselijk brein werd in feite afgestemd op een bepaalde frequentie, net als een radio. Er kwam geen hypnose aan te pas en er werden geen drugs gebruikt. De wetenschappers hadden ook een speciaal systeem ontworpen om hallucinaties te onderscheiden van echte ervaringen.

Zes participanten kregen fysiek contact. Twee van hen bezochten zelfs een buitenaards schip. Volgens luitenant-generaal Savin laten afgezanten van buitenaardse beschavingen zich langzaam maar zeker steeds vaker zien en geven ze stukje bij beetje meer informatie vrij.

Ze vertelden de wetenschappers over hun overheden en onderwijssysteem. Ze deelden een lijst met materialen die nodig waren voor de diagnose en behandeling van verschillende ziekten. In hun ogen waren mensen net kleine kinderen. “Ze waren niet geïnteresseerd in een dialoog omdat onze beschaving daar nog te jong voor is,” legde Savin uit. “Omdat we zelf ook onderdeel uitmaken van het universum kunnen we onszelf en andere beschavingen schade toebrengen met onze dwaze acties en daarom waken ze over ons.”

Nieuwe uitdagingen

De communicatie met buitenaardse intelligenties hield enige jaren aan tot de politiek zich ermee bemoeide. In 1993 werd de studie geschrapt en de eenheid ontbonden. Savin wist de hand te leggen op een aantal documenten en foto’s die worden bewaard in het archief van het ministerie van Defensie.

“Vier jaar geleden probeerden we het experiment te herhalen en dat lukte,” zei Savin. Tot op de dag van vandaag gaat het werk door. Pravda vroeg Savin waarom de informatie nu wordt gedeeld met de pers. “Waarom moeten we iets verborgen houden voor de mensen? Ze moeten zich voorbereiden op nieuwe uitdagingen,” antwoordde hij.

Bron: Pravda.ru

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Abel schreef:

  Disclosure.

  0 likes
 • max1 schreef:

  Ik heb zelf de indruk dat de Russen een grote rol gaan spelen in de hopelijk snel komende bekendmaking van buitenaards leven. Zie ook de uitlatingen van Medvedev en de veel grotere openheid ven Russische kosmonauten op dit gebied. Ik denk dat we van de Amerikanen weinig kunnen verwachten, gezien de doofpotmentaliteit die daar helaas heerst.

  0 likes
 • silversurfer schreef:

  Disclosure

  0 likes
 • Redice schreef:

  @#2:
  de amerikanen zouden alles voor zichzelf houden (de overheid) om de rest van de wereld er mee te kunnen onderwerpen/onderdrukken want dat is amerika’s enige doel: wereldheerschappij dus vanuit die kant moeten we geen bijzonderheden op gebied van disclosure verwachten

  0 likes
 • dreamfall schreef:

  [quote name=”Redice”]@#2:
  de amerikanen zouden alles voor zichzelf houden (de overheid) om de rest van de wereld er mee te kunnen onderwerpen/onderdrukken want dat is amerika’s enige doel: wereldheerschappij dus vanuit die kant moeten we geen bijzonderheden op gebied van disclosure verwachten[/quote]

  En vergeet niet het GOD BLESS AMERICA gehalte van de bevolking in the usa.

  Ze zijn te gelovig voor de waarheid.

  0 likes
 • lauke schreef:

  vond dit toch wel een duidelijke docu over het fenomeen ufo s en buitenaards aanwezigheid hier op aarde   http://m.youtube.com/#/watch?v=yp3xB0VZ_UA&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3Dyp3xB0VZ_UA&gl=NL met nl subs gr

  0 likes
 • Wasbeertjuh schreef:

  [quote name=”silversurfer”]Disclosure[/quote]
  We leven in nederlands, dus praten we ook gewoon nederlands. Ken je wel de betekenis van dat woord?

  0 likes
 • Wasbeertjuh schreef:

  HOE hebben ze contact gelegd?
  WAT hebben ze tegen de aliens gezegd?
  WAAR is het bewijs?
  WIE waren er allemaal bij?…….

  Proof or it didn’t happen!

  0 likes
 • Harry schreef:

  Prachtig,hopelijk een openlijke benadering die eindelijk de sluier op gaat lichten.Overgens heb ik het idee dat er in een versneld tempo steed meer nieuws naar buiten komt.

  0 likes
 • mb schreef:

  Kans dat er geen ander leven is lijkt kleiner dan dat er wel leven is buiten aarde. Als de tijd daar is dan komen ze wel , of gaan wij op zoek.

  0 likes
 • Delfia schreef:

  Disc-losure now!!

  0 likes
 • Enki schreef:

  [quote name=”Wasbeertjuh”]HOE hebben ze contact gelegd?
  WAT hebben ze tegen de aliens gezegd?
  WAAR is het bewijs?
  WIE waren er allemaal bij?…….

  Proof or it didn’t happen![/quote]

  Bewijs komt vanzelf wel als wij er klaar voor zijn.

  Zoals in het verhaal zijn wij nog kinderen.

  Vertel jij alles aan je eigen kinderen of kinderen van anderen?

  Ik niet daar ga je voorzichtig mee om

  0 likes
 • Rasecht Berensiroop schreef:

  Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  Space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  Russische defensie in de jaren tachtig contact probeerde te leggen ET
  en conclusies:UFO’s vaak op defenisewapensites en defensietesten

  -De moderne wetenschap kan paranormale fenomenen nog niet identificeren
  -De objecten zouden Amerikaanse of Japanse verkenningstoestellen kunnen zijn
  -De objecten zouden van een buitenaardse beschaving afkomstig (kunnen) zijn hier ism met Aardse staat(en)in het geheim?

  Savin : In hun ogen waren mensen net kleine kinderen zonder dialogeren. Aardse beschaving te jong voor is = APENKOOL.
  Defensie=verdediging=vernieting=brood op de plank en we onszelf en andere beschavingen schade toebrengen met onze dwaze acties en daarom waken ze over ons door niet in te grijpen. Bestaat er oorlogsvoering in meerdere kosmoseinders?

  tot de politiek zich ermee bemoeide,in 1993 werd de studie geschrapt en de eenheid ontbonden.

  Savin : waarom de informatie nu wordt gedeeld met de pers. “Waarom moeten we iets verborgen houden voor de mensen? Ze moeten zich voorbereiden op nieuwe uitdagingen,”

  Exopolitiek wil zeggen openstaan voor het dagelijkse gebeuren verder dan de eigen politieke planetaire voordeur, wat al eeuwen ten dagen gebeurden in andere kosmoseinders, wie heeft hier haar of zijn handen aan vuil gemaakt om dit geheel onder de mat te houden?

  0 likes
 • M. Brandenburg schreef:

  Kijk dat is nou goed nieuws, de buitenaardse wezens willen niet met ons spreken omdat we daar nog niet aan toe zijn. Maar ze geven wel een rondleiding aan afgezanten, van een wereldmacht die totaal geen boodschap heeft aan mensenrechten en enkel bestond door geweldadige overheersing, dan vraag ik mij af, wat zegt dit over de buitenaardsen die deze tirannen een rondleiding geven!

  Van deze buitenaardse wezens kunnen we dus niet veel goieds verwachten mochten ze besluiten toch maar contact te leggen!

  0 likes
 • Geert schreef:

  Brandenburg: (Kijk dat is nou goed nieuws, de buitenaardse wezens willen niet met ons spreken omdat we daar nog niet aan toe zijn.)

  Dit is eigenlijk de zelfde reactie van ouders op een zeurend kind. Die nog niet weet waar het werkelijk omdraait. Vandaag de dag is dat wel anders met de vele mensen die waker aan het worden zijn en wel weten waar het omdraait.

  M. Brandenburg:(Maar ze geven wel een rondleiding aan afgezanten, van een wereldmacht die totaal geen boodschap heeft aan mensenrechten en enkel bestond door gewelddadige overheersing, dan vraag ik mij af, wat zegt dit over de buitenaardsen die deze tirannen een rondleiding geven!)

  Als je wat meer leest op internet over hoe buitenaardsen werken en dingen aanpakken. Lees je dat ze iedereen met respect behandelen ook mensen die het niet goed voor hebben met de mensheid. Eén van die methodes is dat ze de tiran aan boord nemen en als het ware her opvoeden door die persoon inzichten te geven waardoor hij/zij beter instaat is te zien wat de gevolgen zijn van zijn/haar daden. Het gevolg is dat deze tiran tot inzicht komt en dingen anders gaat aanpakken.
  Het zelfde als ouders doen bij hun kind als die verkeerde dingen doet.

  Dit getuigd van onvoorwaardelijke liefde en schept in mijn ogen toch een heel ander plaatje als dat jij die schept. Het is natuurlijk afhankelijk van wat voor informatie je voor handen hebt en hoe je dan op zaken als dit reageert, want je reactie begrijp ik wel. Alleen met de informatie die ik heb kom ik tot een andere conclusie.
  Ze mogen van mij ook best wel een kopje thee komen drinken kunnen we mekaar wat beter leren kennen.
  Dat ze jou nog niet opgehaald hebben wil eigenlijk zeggen dat je toch iets goed doet en het hart op de juiste plek hebt. Zo zou je het ook kunnen zien.
  Veel liefs groeten Geert.

  0 likes
 • diamond schreef:

  [quote name=”Geert”]Brandenburg: (Kijk dat is nou goed nieuws, de buitenaardse wezens willen niet met ons spreken omdat we daar nog niet aan toe zijn.)

  Dit is eigenlijk de zelfde reactie van ouders op een zeurend kind. Die nog niet weet waar het werkelijk omdraait. Vandaag de dag is dat wel anders met de vele mensen die waker aan het worden zijn en wel weten waar het omdraait.

  M. Brandenburg:(Maar ze geven wel een rondleiding aan afgezanten, van een wereldmacht die totaal geen boodschap heeft aan mensenrechten en enkel bestond door gewelddadige overheersing, dan vraag ik mij af, wat zegt dit over de buitenaardsen die deze tirannen een rondleiding geven!)

  Als je wat meer leest op internet over hoe buitenaardsen werken en dingen aanpakken. Lees je dat ze iedereen met respect behandelen ook mensen die het niet goed voor hebben met de mensheid. Eén van die methodes is dat ze de tiran aan boord nemen en als het ware her opvoeden door die persoon inzichten te geven waardoor hij/zij beter instaat is te zien wat de gevolgen zijn van zijn/haar daden. Het gevolg is dat deze tiran tot inzicht komt en dingen anders gaat aanpakken.
  Het zelfde als ouders doen bij hun kind als die verkeerde dingen doet.

  Dit getuigd van onvoorwaardelijke liefde en schept in mijn ogen toch een heel ander plaatje als dat jij die schept. Het is natuurlijk afhankelijk van wat voor informatie je voor handen hebt en hoe je dan op zaken als dit reageert, want je reactie begrijp ik wel. Alleen met de informatie die ik heb kom ik tot een andere conclusie.
  Ze mogen van mij ook best wel een kopje thee komen drinken kunnen we mekaar wat beter leren kennen.
  Dat ze jou nog niet opgehaald hebben wil eigenlijk zeggen dat je toch iets goed doet en het hart op de juiste plek hebt. Zo zou je het ook kunnen zien.
  Veel liefs groeten Geert.[/quote]
  Mooi gesproken Geert…

  0 likes
 • jan schreef:

  [quote name=”Geert”]

  Als je wat meer leest op internet over hoe buitenaardsen werken en dingen aanpakken. Lees je dat ze iedereen met respect behandelen

  [/quote]

  Je informatiebron beperkt zich vast alleen tot de ¨gechannelde¨ berichten.

  0 likes
 • legaal schreef:

  [quote name=”Harry”]Prachtig,hopelijk een openlijke benadering die eindelijk de sluier op gaat lichten.Overgens heb ik het idee dat er in een versneld tempo steed meer nieuws naar buiten komt.[/quote]
  Hoi,daar heb je gelijk in,er komt steeds meer nieuws naar buiten.Maar er gebeuren ook veel dingen die nog niet naar buiten komen,er zijn dingen die gebeuren waar wij ook nog niet klaar voor zijn om die te horen.En dat komt allemaal wel opeen gegeven moment naar buiten,maar als dit nu komt,blijven wij in het negatife hangen,en wij moeten vooruit samen met de aarde.als alles nu openbaar word dan is het hek van de dam.Ik denk niet dat er een disclosure er komt,dit zal wel door de GFL zelf aan gekondigd worden.Iedere regering vind het niet nodig om dit te doen,ook al weten ze van het bestaan van Buitenaardsen.De aankondiging zal wel gebeuren in samen werking met de verzetstijders.
  Tineke.

  0 likes
 • silversurfer schreef:

  [quote name=”Wasbeertjuh”][quote name=”silversurfer”]Disclosure[/quote]
  We leven in nederlands, dus praten we ook gewoon nederlands. Ken je wel de betekenis van dat woord?[/quote]

  Maak je geen zorgen om mij wasbeertje.
  Ik spreek mijn talen en ken ook de betekenissen van de woorden die ik gebruik.
  Ik zal het bewijzen. Let op!

  Dat we in nederland wonen en ook gewoon Nederlands praten is voor mij geen openbaring.(disclosure)

  Vriendelijke groet, Silversurfer.

  0 likes
 • Geert schreef:

  [quote name=”jan”][quote name=”Geert”]

  Als je wat meer leest op internet over hoe buitenaardsen werken en dingen aanpakken. Lees je dat ze iedereen met respect behandelen

  [/quote]

  Je informatiebron beperkt zich vast alleen tot de ¨gechannelde¨ berichten.[/quote]
  Nee niet alleen dat het is een mix van mensen die het zelf hebben mee gemaakt. Contact bedoel ik, BDE’s en channeling.
  En geschiedenis zoals Egypte en de Maya’s. Stammen als hopi indianen en vele anderen. Oude sagen wereldwijd.
  Eigenlijk teveel om op te noemen.

  Daar haal ik mijn info vandaan.

  0 likes
 • tri schreef:

  Wie verzint deze zweverige verhalen?

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  artsen

  Artsen roeren zich: ‘Laat gezonde bevolking naar oude normaal terugkeren’

  Een gastbijdrage van prof. dr. Jean-Luc Gala, ...

  ritueel misbruik

  Tanya Hoogwerf (Leefbaar Rotterdam) over ritueel misbruik: ‘Deze gruwelheden keihard aanpakken’

  Eind juni zond NPO Radio 1 een ...

  >