Buitenland

“Stem op Hillary Clinton is een stem op eindeloze, domme oorlog”

Help door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Democratische presidentskandidaat Hillary Clinton zal de VS naar ‘eindeloze, domme oorlogen drijven die terrorisme verspreiden’ als ze het Witte Huis overneemt van Obama. Dat zegt WikiLeaks-oprichter Julian Assange.

“Het probleem van Hillary is niet alleen dat ze een oorlogshavik is,” schreef Assange op Wikileaks.org. “Ze is een oorlogshavik die verkeerde keuzes maakt en erop kickt om mensen te doden.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

De klokkenluider, die sinds juni 2012 in de ambassade van Ecuador in Londen verblijft, zegt goed bekend te zijn met de oud-minister van Buitenlandse Zaken en waarschuwt Amerikaanse kiezers niet op haar te stemmen.

Libië was Clintons ‘eigen Irak’

“Ik heb jarenlang met Hillary Clinton te maken gehad en heb duizenden van haar cables gelezen,” schreef hij. “Haar persoonlijkheid en politieke besluiten hebben direct bijgedragen aan de opkomst van terreurgroep IS.”

Assange verwijst naar Libië als Clintons ‘eigen Irak’. Toen ze minister van Buitenlandse Zaken was lanceerden de VS en zijn bondgenoten een offensief om de Libische leider Moammar Gaddafi af te zetten. Het land viel uiteen en alles ontaardde in chaos.

Als gevolg hiervan, zegt Assange, vielen honderden tonnen aan wapens in de handen van terroristen in Syrië, lieten tienduizenden onschuldige mensen het leven en zijn de vrouwenrechten achteruit gegaan.

E-mailgate

Onlangs bevestigde de Amerikaanse regering voor het eerst dat de omstreden privéaccount van Hillary Clinton wel degelijk staatsgeheimen bevatte. Clinton zelf heeft altijd ontkend dat zij met haar privémail gevoelige informatie heeft verstuurd.

Zeven mailwisselingen worden niet vrijgegeven omdat die staatsgeheimen bevatten. De informatie zou zo gevoelig zijn dat pagina’s zelfs niet worden vrijgegeven met zwartgemaakte stukken tekst.

[Wikileaks]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Brainwashed
Brainwashed
8 jaren geleden

Trump zorcht voor totale vernietiging. Clinton voor domme oorlog die eindeloos is. Dus er veranderd niks.
Mijn hoop gaat naar bernie

Draco
Draco
8 jaren geleden

Aan complottheorieën heb ik geen boodschap. Maar dit interview in het filmpje laat een duivelse vrouw zien. Lachen om iemand zijn dood en uitspreken alsof het een computerspelletje is. Ik schrik er daadwerkelijk van dat zulke mensen aan de macht zijn met het hart op de verkeerde plaats. Deze vrouw is niet zuiver van ziel.

Catrice
Catrice
8 jaren geleden

En dan te weten dat de op Amerikaanse leest geschoeide omroepen zoals o.a. RTL hier dus 100% achter staat.
Ze krijgen zoveel geld bij de commercieelen, niet omdat ze zo intelligent zijn en/ of iets bijzonders kunnen, maar omdat ze de leugens steunen/verspreiden en zo de NWO er doorgedrukt denken te krijgen bij een door luchtledigheid/afgeleid door onzin tv suf gebeukt volk.
En dan geef je de NOS, die gedwongen wordt die leugens aan de man te brengen, gewoon de schuld. Zo doen ze dat. Makkelijk zat.
Maar een NWO gaat er beslist komen, die ziet er alleen anders uit dan die arrogante maar ietswat dommige mensjens daar denken.

Eli020
Eli020
8 jaren geleden

Hillary is de ultieme schurk uit een James Bond film. Ze lacht met je face to face, maar daarna zal ze je verscheuren. Zij is The Devil in a Blue Dress. Zij zal je achtervolgen, opjagen en er voor zorgen dat er niks meer van je wordt overgelaten. Dat mensen zo blind kunnen zijn (vooral vrouwen) door haar een stem te geven is verontrustend. Laatst zei er een “ze is ervaren”, zij is inderdaad zeer ervaren in falen, ervaren in chaos creëren, ervaren in cover ups vol leugens.

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x