Great ResetMens en Dier

Maajid Nawaz over de Great Reset: ‘Ze vertellen ons iedere keer precies wat ze van plan zijn’

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!

Er wordt momenteel zoveel mogelijk wantrouwen gecreëerd tussen de overheid en het volk. Hoe strenger de maatregelen, hoe bozer de mensen. Ze willen het sociale weefsel van de maatschappij vernietigen, zei de Britse radiopresentator Maajid Nawaz tegen Del Bigtree in zijn show The Highwire.

“Je kunt niet beter terugbouwen zonder eerst af te breken,” benadrukte hij. “Daar draait de Great Reset om. Ze willen ons vertrouwen in instituties vernietigen. Zij controleren die instituties en kunnen om die reden ons vertrouwen vernietigen door beleid in te voeren dat waanzinnig is.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Instorting van het financiële systeem

Er ontstaat vervolgens een vertrouwenskloof tussen het volk en de overheid. Het volk zal zich uiteindelijk afkeren van de overheid. Er zullen voedseltekorten, brandstoftekorten en energietekorten ontstaan, die leiden tot rellen, misdaad en een afbraak van de samenleving, aldus Nawaz.

“Waar ze op hopen, is de totale ineenstorting van het financiële systeem zodat ze het kunnen vervangen door hun Nieuwe Wereldorde,” zei hij.

Technocratische wereldregering

Eerder dit jaar liet de Amerikaanse president Joe Biden weten dat de Nieuwe Wereldorde eraan komt. Hij zei ook dat de laatste keer dat men probeerde een Nieuwe Orde in te luiden – ten tijde van de Tweede Wereldoorlog – er 60 miljoen mensen moesten sterven.

“Dit is geen complottheorie,” benadrukte Nawaz. “Ze vertellen ons iedere keer precies wat ze van plan zijn. Het is de Great Reset, vervolgens Build Back Better en dan een Nieuwe Wereldorde, en dat betekent een technocratische wereldregering.”

5 115 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

151 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anton
Anton
1 jaar geleden

Daarom zo snel mogelijk ze aanklagen en opsluiten!

Jojo
Jojo
1 jaar geleden

Maar wij worden echt niet boos! Het gaat ze niet lukken

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

Een paar idioten die de volk in zijn greep hebben !! Tijd dat de POESSIE mannen weer spierballen krijgen om te vechten voor zijn land !!

Fransdo
Fransdo
1 jaar geleden

Ik weet niet of ik het hier mee eens ben. Want dan is de oplossing simpel: ‘we moeten de overheid weer meer gaan vertrouwen’ maar dat is mij al weer een stap te ver omdat ik deze overheid al jaren niet meer vertrouw. En toch is de oplossing heel simpel. We moeten van deze alles vernietigende overheden af maar ik bepaal zelf wel wie daarna de zaak gaat rebuilden en dat zal niet het WEF zijn. We gaan de samenleving niet laten rebuilden door een stel slopers.

Back to top button
151
0
We lezen graag je reactie!x