Great ResetMens en Dier

Maajid Nawaz over de Great Reset: ‘Ze vertellen ons iedere keer precies wat ze van plan zijn’

Help anderen door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

Er wordt momenteel zoveel mogelijk wantrouwen gecreëerd tussen de overheid en het volk. Hoe strenger de maatregelen, hoe bozer de mensen. Ze willen het sociale weefsel van de maatschappij vernietigen, zei de Britse radiopresentator Maajid Nawaz tegen Del Bigtree in zijn show The Highwire.

“Je kunt niet beter terugbouwen zonder eerst af te breken,” benadrukte hij. “Daar draait de Great Reset om. Ze willen ons vertrouwen in instituties vernietigen. Zij controleren die instituties en kunnen om die reden ons vertrouwen vernietigen door beleid in te voeren dat waanzinnig is.”

Instorting van het financiële systeem

Er ontstaat vervolgens een vertrouwenskloof tussen het volk en de overheid. Het volk zal zich uiteindelijk afkeren van de overheid. Er zullen voedseltekorten, brandstoftekorten en energietekorten ontstaan, die leiden tot rellen, misdaad en een afbraak van de samenleving, aldus Nawaz.

“Waar ze op hopen, is de totale ineenstorting van het financiële systeem zodat ze het kunnen vervangen door hun Nieuwe Wereldorde,” zei hij.

Technocratische wereldregering

Eerder dit jaar liet de Amerikaanse president Joe Biden weten dat de Nieuwe Wereldorde eraan komt. Hij zei ook dat de laatste keer dat men probeerde een Nieuwe Orde in te luiden – ten tijde van de Tweede Wereldoorlog – er 60 miljoen mensen moesten sterven.

“Dit is geen complottheorie,” benadrukte Nawaz. “Ze vertellen ons iedere keer precies wat ze van plan zijn. Het is de Great Reset, vervolgens Build Back Better en dan een Nieuwe Wereldorde, en dat betekent een technocratische wereldregering.”

5 115 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
151 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anton
Anton
7 maanden geleden

Daarom zo snel mogelijk ze aanklagen en opsluiten!

Jojo
Jojo
7 maanden geleden

Maar wij worden echt niet boos! Het gaat ze niet lukken

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
7 maanden geleden

Een paar idioten die de volk in zijn greep hebben !! Tijd dat de POESSIE mannen weer spierballen krijgen om te vechten voor zijn land !!

Fransdo
Fransdo
7 maanden geleden

Ik weet niet of ik het hier mee eens ben. Want dan is de oplossing simpel: ‘we moeten de overheid weer meer gaan vertrouwen’ maar dat is mij al weer een stap te ver omdat ik deze overheid al jaren niet meer vertrouw. En toch is de oplossing heel simpel. We moeten van deze alles vernietigende overheden af maar ik bepaal zelf wel wie daarna de zaak gaat rebuilden en dat zal niet het WEF zijn. We gaan de samenleving niet laten rebuilden door een stel slopers.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

151
0
We lezen graag je reactie!x