Buitenland

Biden zegt zonder blikken of blozen dat gevaccineerden niet in het ziekenhuis belanden of sterven

Help door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een mompelende en hakkelende Joe Biden was afgelopen week te gast bij CNN om de coronavaccinatie te promoten. De Amerikaanse president zei dat het coronavaccin voorkomt dat je in het ziekenhuis of op de IC belandt of sterft.

Klopt dat? Nee, sterker nog: op veel plekken is de meerderheid van de mensen die ‘besmet’ raken met corona volledig gevaccineerd.

In de staat Massachusetts kregen 5100 volledig gevaccineerde mensen corona. Minstens 80 van hen stierven. Biden heeft dus gelogen. In New Jersey en Illinois stierven respectievelijk 49 en 159 volledig gevaccineerden met corona. Het CDC, het Amerikaanse RIVM, heeft laten weten dat inmiddels 5500 volledig gevaccineerde individuen in het ziekenhuis zijn opgenomen of zijn overleden.

Andere landen

In juni deed 1 op de 5 besmettingen in Los Angeles zich voor bij volledig gevaccineerde mensen. De linkse burgemeester van de stad, Eric Garcetti, zinspeelt ondertussen op een nieuwe lockdown.

In andere landen is het beeld hetzelfde. Drie kwart van de Singaporezen met een positieve coronatest was gevaccineerd, terwijl drie kwart van de 5,7 miljoen inwoners van Singapore minstens één vaccin heeft gekregen.

Complete controle

De overheid verzint alles ter plekke. Het gaat niet om volksgezondheid, maar om macht. Als de overheid erachter komt dat ze complete controle kan krijgen over ons leven door een noodtoestand af te kondigen, gaat ze daar nooit mee stoppen, zei Pearson Sharp van One America News. “En dat is precies wat Joe Biden doet.”

Toen Trump president was, spraken prominente Democraten zich uit tegen dit vaccin tegen milde verkoudheid omdat het niet was goedgekeurd door de FDA. Nu Biden president is, willen diezelfde Democraten het experimentele vaccin verplicht stellen, terwijl het nog altijd niet volledig is goedgekeurd door de FDA.

4.8 48 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
9 maanden geleden

LEUGENAAR! Die oude seniele trekpop zegt alleen maar wat hem verteld wordt. Hij mag wel oppassen dat zijn neus niet groeit.
Er is inmiddels toch ECHT wel genoeg informatie, dat momenteel JUIST de gevaccineerde mensen in het ziekenhuis belanden en er sterven. Wij hebben genoeg voorbeelden langs zien komen de afgelopen maanden.
Ik vind het schaamteloos naar de nabestaanden en de slachtoffers, dat nota bene de president van de Verenigde Staten alles bij elkaar liegt.

Pieter
Pieter
9 maanden geleden

De man is dement en staat centraal voor de huidige stand van de Westerse Wereld.

Leo Touwen
Leo Touwen
9 maanden geleden

Ik denk dat enkel een (burger)oorlog ons uit deze ellende haalt .

Celia
Celia
9 maanden geleden

De Democraten in Amerika zijn allemaal zeer ondemocratisch, de seniele oude Jo Biden is er o.a. één van.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

40
0
We lezen graag je reactie!x