CoronaBuitenland

Sterftecijfer vliegt omhoog in Europese landen met hoge vaccinatiegraad: ‘Extreem ongewoon’

Help anderen door dit met je kennissen op je socials te delen!

Slechts enkele maanden na een enorme en onverklaarbare stijging van het aantal sterfgevallen in de herfst van 2021, hebben veel West-Europese landen nu opnieuw te maken met een sterftepiek.

In sommige landen worden ruim 15 procent meer sterfgevallen geregistreerd dan gebruikelijk. Dat is extreem ongewoon, aangezien demografen hadden verwacht dat de sterfte juist zou afnemen, schrijft voormalig New York Times-verslaggever Alex Berenson op Substack.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

De lentepiek valt samen met de boosterronde. Het is dan ook niet verrassend dat nu vooral ouderen sterven, aangezien zij als eerste een derde prik kregen aangeboden, zegt hij.

Hoogste aantal in 40 jaar

De pieken doen zich voor in landen waar het coronavirus opflakkert, zoals in Portugal, maar ook in landen waar nauwelijks gevallen worden gemeld, waaronder Engeland. In Engeland en Wales zijn in de afgelopen vier weken 45.950 overlijdens geregistreerd. Het vijfjaarlijks gemiddelde komt uit op 39.716. Dat komt neer op 6000 extra sterfgevallen, oftewel een toename van 16 procent, becijferde Berenson.

Portugal noteerde afgelopen maand 10.315 sterfgevallen, het hoogste aantal voor de maand mei in 40 jaar, en 16,3 procent boven het vijfjaarlijks gemiddelde.

In Nederland zijn in april ook ongeveer 15 procent meer sterfgevallen gemeld. De piek is niet veroorzaakt door corona, aangezien in april slechts enkele coronadoden per dag werden geregistreerd.

Enorme toename

In Nederlandse verzorgingstehuizen stierven in april ongeveer 25 procent meer bewoners dan normaal, een enorme toename, schrijft Berenson. In Spanje bedroeg de oversterfte in mei 12 procent en in Duitsland zeven procent in april en mei.

Gedetailleerde gegevens over de doodsoorzaak zijn nog niet beschikbaar. Het linken van overlijdens aan mRNA-prikken die maanden geleden zijn gezet, zal extreem moeilijk worden, aldus Berenson.

Wel wordt er een duidelijk patroon zichtbaar: na elke vaccinatieronde volgt een sterftepiek. “De massavaccinatiecampagne tegen corona begint en maanden later volgt de sterfte.”

4.8 109 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

79 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joris
Joris
1 jaar geleden

2 mei 2022

International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research
All Cause Mortality andCOVID-19 Injections:Evidence from 28 Weeks of Public Health England “COVID-19 Vaccine Surveillance Reports”

Conclusies
Het spike-eiwit, dat tot expressie zou komen in het gemodificeerde mRNA van SARS-CoV-2, het bestanddeel waarvan bekend is dat het het giftigst is in het gehele SARS-CoV-2-virus (Fleming, 2021), is naar verluidt invasiever gemaakt, minder gemakkelijk op te sporen en minder gemakkelijk af te voeren door ILR3, en beter in staat om in grote hoeveelheden te worden geproduceerd door middel van manipulatie van het ribosoom van C-19 “vaccin”-ontvangers.

Boosters lijken de antilichamenproductie tegen de SARS-CoV-2-piek niet te verhogen. In feite bleek uit gegevens van het UK Health Security Agency voor de 28 weken gedurende welke COVID-19-vaccinsurveillanceverslagen werden verstrekt, een bijna perfecte correlatie, r = 0,99881, tussen het totale aantal sterfgevallen door alle oorzaken binnen 60 dagen na een positieve COVID-19-test en sterfgevallen na ontvangst van één tot drie C-19-injecties.

Twee conclusies lijken onvermijdelijk:

(1)
met 74 tot 95 procent van de personen van 18 tot meer dan 79 jaar die reeds één of meer van de C-19 “vaccins” hebben gekregen, tonen de 15.055 sterfgevallen van personen die een positieve diagnose van COVID-19 kregen binnen 60 dagen voor hun dood, en die, naar het schijnt, stierven met COVID-19, zo niet aan COVID-19, aan dat de C-19 injecties ondoeltreffend zijn.

(2)
Het feit dat het overlijden aan alle oorzaken binnen de 60 dagen bijna perfect gecorreleerd was met het overlijden van personen die één tot drie dosissen C-19 vaccin toegediend kregen, suggereert ons dat de C-19 vaccins dodelijker zijn dan al het andere dat door het National Immunization Management System in de Britse bevolking wordt bijgehouden.

Vertaald met DeepL (gratis versie)
https://www.ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/42/77

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

Het volk is 100% misleid !!

De Neurenberg Wetten maken duidelijk dat het uitvoeren van medische procedures gebaseerd op leugens een oorlogsmisdaad is…

Jaco
Jaco
1 jaar geleden

Zoals gepland! Je krijgt wat je verdient hebt! Prikkers gaan gewoon kapot. Het duurt ff maar je gaat!

jopie
jopie
1 jaar geleden

Was te verwachten, dit wilden de MOORDENAARS toch. Grootste GENOCIDE in de geschiedenis. Onbegrijpelijk dat deze MOORDENAARS nog vrij rondlopen en sommigen met een grote glimlach.

Back to top button
79
0
We lezen graag je reactie!x